Dodaj do ulubionych

smieszna scenka

IP: *.elpos.net 23.12.04, 22:53
dzis poszlam do sklepu z kosmetykami po maseczke i bylo tam 2 chlopakow. chcieli kupic cos dla dziewczyny jednego z nich. wybrali lusterko. myslalam ze pekne ze smiechu

ktora z Was chcialaby dostac lusterko na swieta??
Obserwuj wątek
    • Gość: kacha Re: smieszna scenka IP: 82.160.57.* 24.12.04, 00:03
      ja się wolę nie śmiać:) jeszcze to ja dostane to lusterko:)) byłoby
      śmiesznie:)))
    • Gość: smieszka Re: smieszna scenka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.12.04, 00:44
      ja bym chciala dostac lusterko!
      widzialam nawet bardzo fajne ostatnio.... srebrne, duze z wielkim powiekszeniem
      po jednej stronie
      lusterko... czemu nie? nie krytykuj , takiej osobie jak ja sprawiloby radosc
      (bo nie manm duzego lusterka, nie mam tez wcale lustra...
    • Gość: astaire Re: smieszna scenka IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.04, 02:28
      Gość portalu: zuzka napisał(a):

> dzis poszlam do sklepu z kosmetykami po maseczke i bylo tam 2 chlopakow.
      chcieli kupic cos dla dziewczyny jednego z nich. wybrali lusterko. myslalam ze
      pekne ze smiechu ktora z Was chcialaby dostac lusterko na swieta??

-jasne! dla Ciebie tylko futro z norek, albo kolia z brylantów jest oznaką
      pamięci

• sagis Re: smieszna scenka 24.12.04, 08:35
      Od mojego ukochanego wszystko mnie cieszy.
      Liczą się dobre intencje.
    • Gość: myszz Re: smieszna scenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 08:39
      ja bym chciała, bo nie mam , mam tylko malutkie:(
    • scarlet11 Re: smieszna scenka 24.12.04, 08:56
      HAHAHAHA
      jakbym siebie i kuzyna widzial. Poszlismy po prezenty dla dziewczyn, ja po
      pierscionek a on po wisiorek. A wrocilismy z telewizorami :) Moja sie powinna
      ucieszyc bo jej ledwie zipie. To co telewizor (panasonic 27") to niedobry
      prezent?
      Moze wy kobiety zrozumcie ze jak my faceci wchodzimy do mall to od razu
      glupiejemy. Ja w dodatku sie wylaczam. Weszlismy do jubilera i od razy sie
      zmeczylem tymi swiecidelkami, a tu jeszcze wybierac trzeba a i tak moze sie nie
      spodobac.
      Ja zawsze kupuje kwiaty bo mysle ze liczy sie gest a nie prezent per se.
      wesolych swiat
    • losiu4 Re: smieszna scenka 24.12.04, 09:34
      a może było ono z tych magicznych... tylko później będzie kłopot, bo magiczne
      lusterka dzielą się na rozbite i uprzejme ;)

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: AGA Re: smieszna scenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 22:22
      Pozwólcie sympatyczne koleżanki że się wtrącę ,ale obowiązuje niestety coś
      takiego że lusterek na prezenty się raczej nie kupuje.Chyba że na wyrażną prośbę
      obdarowywanego,lub osobie bardzo ale to bardzo zaprzyjażnionej i dobrze by było
      gdyby była w miarę przepraszam ale to trzeba podkreślić urodziwa i młoda.Inaczej
      lusterko nie jest miłym prezentem może praktycznym ale najlepiej jak każdy sobie
      go sam kupi.
      • Gość: Max AGA IP: *.dyn.optonline.net 25.12.04, 05:56
        co to za stek bzdur?

Kto to powiedzial ze lusterek sie nie kupuje?
        To jakies prawo?
      • kobbieta Re: smieszna scenka 25.12.04, 08:51
        nie kupuje sie? wygladasz na jakas prostaczke ktora wymysla jakies dziwne
        zasady bo ma pretensje do bycia postrzegana jako kobieta z klasa
        typowe dla wiesniar.
    • lena_zienkiewicz Re: smieszna scenka 25.12.04, 02:05
      pewnie takiej idiotce jak ty to marzy się futro z mysich c.i.p.e.k, co nie?
      Guzik cię powinno obchodzić co ten chłopak kupił swojej dziewczynie!
      • Gość: Aga Re: smieszna scenka zienkiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 11:55
        Tobie to napewno przydałoby się lustro powiększajace.Co bys mogła sobie
        dokładnie obejrzeć swoja prymitywna twarz.Nie zaczepiam cie ,nie przezywam od
        idiotek jak ty mnie wiec zamknij buzie i nie obrażaj mnie.A jeszcze dobrze by
        było gdybys poswięciła troche czasu nie dla komputera ale dla lektury o dobrych
        manierach.
        • lena_zienkiewicz Re: no właśnie 26.12.04, 12:08
          lektura o dobrych manierach tobie by się przydała babo, nauczyłabyś się, że nie
          należy obgadywać innych i nie interesować się tym co robią!!!!
          • Gość: Aga Re: no właśnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 12:27
            I widzisz pusta kobieto jakie słowa wychodza z twojej mało szlachetnej gęby.Juz
            jestes znana na tym forum czytałam kiedys jakie epitety na ciebie sypano.Nawt
            wstawiłam sie za toba co dla mnie słowo "szmata" było czyms strasznym.Teraz
            żałuję.Ten ktos kto tego słowa w stosunku do twojej osoby byc moze miał rację.
            • lena_zienkiewicz Re: no właśnie 26.12.04, 12:58
              hehehe, no popatrz, zaraz się popłaczę ze śmiechu.Przede wszystkim nie do mojej
              osoby ktoś użył tego słowa, tylko do mojego loginu, aż mnie dziwi, że tego nie
              wiesz, ale czego można oczekiwać od prostej baby? ... A tak poza tym, to nie
              mam pewności, czy to nie ty tak pisałaś, bo właśnie z tego IP ktoś sobie
              pozwala na takie żarty.....
              • Gość: AGA Re: no właśnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:05
                Oj,oj teraz to juz mnie nie musisz przekonywac ze jestes osoba ktora potrzebuje
                pomocy psychiatry.The end
                • lena_zienkiewicz Re:Amen nt 26.12.04, 13:09
    • aleksandrynka Re: smieszna scenka 25.12.04, 16:18
      moja mama bardzo chciała dostać, ale ostatecznie zapomniałam, kupiłam inne
      rzeczy :)
      • Gość: Aga Re: smieszna scenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 11:48
        I co nerwy puściły?.To typowe dla takich ktore tutaj wypisuja te
        idiotyzmy.Niemacie pojecia "inteligentne" osobki co jest taktem a co nie.Zegnam
        .Piszac poprzedni post przewidywałam kto tutaj moze prowadzic rozmowy!
    • Gość: a Re: smieszna scenka IP: *.LKSnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:46
      ahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka