lui36 11.01.05, 16:16 zenuje mnie jego brak inicjatywy i checi do dojscia do czegos, siedzenie na dupie i takie tam. A jestesmy ze soba juz dwa lata. Mam wrazenie, ze stoje w miejscu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rachela180 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 11.01.05, 16:17 To po co z nim jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
lui36 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 11.01.05, 16:19 bo do tej pory sie ludzilam, ze cos sie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smooth Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:21 albo go kochasz albo liczy sie dla ciebie szmal. Odpowiedz Link Zgłoś
lui36 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 11.01.05, 16:28 ale tu nie chodzi tylko o szmal! rzecz w tym, ze jesli ktos od kilkunastu miesiecy stoi w miejscu i nie ma na nic ochoty, to i milosc nie starczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 11.01.05, 16:30 a ja mma wrazenie,ze on jest wybacz,ze tak radykalnie ,ale leniwy.jest mu dobrze z obecnym stanem rzeczy wiec po co sie ma wysilac na dodatkową aktywnosc..czy nie o to chodzi?moze sie myle pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Leonilla Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: 80.53.160.* 11.01.05, 16:28 To na co czekasz!!! Rzuc go czym prędzej bo zmarnujesz sobie życie z takim typem! Jesteś warta lepszego a nie takiego bęcfała Tylu samotnych i porządnych z inicjatywą chodzi po ulicy chlopaków a ty sie z nim zadajesz.Zastanów sie czym prędzej i podejmij właściwą decyzję. Zyczę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kev Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:34 a skąd ty wiesz że on jest jej nie warty. A może to ona go dołuje i gość nie wie co zrobić, wszystkiego mu się odechciało i tylko czeka aż to się zakończy jakoś a nie potrafi zerwać związku. Nie lubię takiego oceniania ludzi po jednym poście przez jakies stare sfeminizowane baby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Leonilla Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: 80.53.160.* 11.01.05, 16:55 Znam dobrzę tę dziewczynę gdyż moja siostra przyjazniła sie z nią.Pochodzi ona z dobrze sytuowanej rodziny jest bardzo mądra zdolna inteligetna Od rzu zastanawiałam się dlaczego ona się z nim zadaje przecież to łachudojda Odpowiedz Link Zgłoś
lui36 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 11.01.05, 16:36 bog zaplac, dobre kobiety za cieple slowo... w istocie jest to zapewne kwestia lenistwa!!!!! kazdy zdrowy, normalny facet wykazyje inicjatywe i ma mniejsze lub wieksze poczucie odpowiedzialnosci. nie chodzi tu o uporczywe dorabianie sie, ale na zycie na poziomie. plakac mi sie chce, gdy widze, ze on sie opie.., a ja biore kolejne zlecenia, by mu dogodzic. brrrr! i jeszcze zrzedzi. to chyba nie jest normalne. nie jestem z tych przepychajacych sie lokciami, ambitnych harpii, ktore jadaja codziennie sushi a paznokcie maluja tylko lakierem diora. po prostu chce zyc na poziomie, ktory mi odpowiada. kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:40 wiej od takiego bo przeleci ci zycie przez palce,on po prostu wisi na tobie i dobrze mu z tym,bedziesz go musiała ciagnąc przez zycie i do niczego nie dojdziesz.Dobrze ze to zauwazyłas i zrób coś z tym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lui36 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 11.01.05, 16:43 kochana jestes... widzisz, ja caly czas zastanawiam sie, czy przypadkiem to nie moja wina (moj chlopak uparcie twierdzi, ze i owszem moja), bo go rozpiescilam, przyzwyczailam do tego, ze ja zarabiam i chwytam kazda chalture. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:48 no to zaszczytował takim stwierdzeniem:-)),pewnie tez miał ojca leniwego a matka się zarabiała po pachy,olej go dziewczyno póki czas,oczywiście mozna faceta rozpieścić ale to go NIE ZWALNIA OD PRACY I POMYSŁÓW NA ZARABIANIE,nie daj spokój on nie ma za grosz przyzwoitości w sobie.Wkurzyłam się:>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:42 chociaż po temacie watku spodziewałam się ze uwazasz ze ma za mało forsy jak na twoje wymagania:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lui36 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 11.01.05, 16:47 nieeee, biedny w sensie biedny zuczek, ktoremu nic nie wychodzi i caly swiat jest przeciwko niemu. oboje jestesmy fotografami: ja poza profesjonalnymi sesjami mody, odwalam jeszcze jakies kotlety i takie tam. czasami nawet studniowki. on uwaza, ze to uwlaczajace dla fotografa i od trzech miesiecy nie ma zadnych zlecen, a co za tym idzie kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:49 no i niech mu tak zostanie a ty masz dobry zawód i zarabiaj ale TYLKO NA SIEBIE,warto uwierz mi.:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lui36 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 11.01.05, 16:52 raz jeszcze dzieki... choc jak pewnie wiesz, nie jest latwo tak ot zerwac. a najbardziej wkurza mnie, ze on jest naprawde piekielnie zdolny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:55 wiem ze nie łatwo ale dopiero jestescie 2 lata,potem bedzie jeszcze trudniej a do tego dojdzie przyzwyczajenie.No zdolny ale leniwy i co ...bedziesz kochać i robić na lenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
eszi Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 21.06.05, 08:59 a ja bym tak łatwo nie kończyła.. kto wie, czy nie trafisz potem na pracoholika, któremu będziesz zarzucała ze tylko pracuje i nie ma czasu dla Ciebie - bo jak znam zycie to szukać będziesz także pod kontem tego czy pracowity.......a doradzać na forum łatwo i owszem tylko nikt z nas nie zna całej sytuacji.... i nie wie jak jest między Wami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smooth Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:47 no, też tak myślałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smooth Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:54 > no, też tak myślałam tzn. że ma, ale za mało jak dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 17:10 pozbawiony wszelkich ambicji len...przykro,ze tak okreslam ,ale czasto sie tacy mezczyzni zdarzaja..najpierw Mama za nimi robi potem dziewczyna na nich robi a oni są bo są a jak nie ma czegos w domu to wymawiaja kobiecie,ze nie kupila badz sama nie zrobila,,to truteń nic (ponadto obawiam sie)..ale pewnie ma jakies zalety szkoda tylko,ze sie one nie przekladaja na zaradnosc zyciowa..tacy faceci nosza miano nieudacznika zyciowego Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 17.06.05, 14:34 Rzuc go dla bogatrzego. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie.ok Twoj chlopak jest biedny bedąc z Toba... 17.06.05, 14:39 a moj bedac ze mna... choc ja nie narzekam bo moj ma smykalke do wszystkiego. a probowalas sama cos dzialac? cz to jest tak, ze Ty harujesz a on lezy z piwem na sofie? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: jak cię stanie tak żenuje 17.06.05, 14:43 to se siądź na dupie obok faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec co to w ogole za zawód fotografik? 17.06.05, 14:56 Przy dzisiejszych nowinkach technicznych nie potrzeba specjalisty aby robic wspaniałe zdjęcia. Co innego znani tacy jak Marcin Tyszka czy jakos tak on sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
bobki.zawodowca Re: co to w ogole za zawód fotografik? 17.06.05, 15:38 Nie dziwi´ sie Grzesziu, ˝e znasz Tyszke. On te˝ jest gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
qui_pro_quo Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 17.06.05, 15:20 Jeśli jest tylko biedny to jeszcze pół biedy ;) Ale jeśli jest zwykłym leniem i nie próbuje tego zmienić, to związek nie najlepiej rokuje na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa22 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 17.06.05, 15:37 Każdy ma takiego partnera na jakiego sam zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 18.06.05, 10:33 dobre paulina ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 17.06.05, 20:17 Wiesz co? On nie jest ciebie wart(powołując sie na opis) dlatego daj sobie z nim spokój i szukaj sobie cos lepszego!!! Jestes tego warta i mam nadzieje ze im szybciej to przerwiesz tym lepiej dla ciebie. powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carimera Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 17.06.05, 21:02 lui36 napisał: > zenuje mnie jego brak inicjatywy i checi do dojscia do czegos, siedzenie na > dupie i takie tam. A jestesmy ze soba juz dwa lata. Mam wrazenie, ze stoje w > miejscu!!! Tytuł twojego problemu jest dość wymowny.Można określić twoje oczekiwanie jednym zdaniem że czekasz aż ci wszystko facet poda pod nos na tacy/to taka przenośnia/ale powiedz co ty sama z siebie chcesz dac w tym związku???Czy tylko liczysz na mężczyzne??Faceci sa coraz mądrzejsi i co niektóry wie w czym problem,stad te zachowanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 18.06.05, 05:45 Stoisz w miejscu, bo chłopak kasy nie robi... Dobrze, że ma nózki, bo byś już więcej z barłogu nie powstała.. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 18.06.05, 10:31 a ty do czego doszlas?co osiagnelas? sama -bez pomocy rodziny, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 20.06.05, 08:22 Doszła do tego co i on, fotografuje studniówki i wesela:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: niech zagra w serialu :) nt 20.06.05, 09:23 pewnie jest nie za ładny:) Odpowiedz Link Zgłoś
outlander29 Re: niech zagra w serialu :) nt 20.06.05, 14:47 A pewnie jak bedzie zasuwal po 12 godzin to napiszesz że nie ma dla ciebie czasu i sie od siebie oddalacie. Nie wspominając że pewnie będziesz go zdradzać Odpowiedz Link Zgłoś