Dodaj do ulubionych

moj chlopak jest za biedny!!!!!!!

11.01.05, 16:16
zenuje mnie jego brak inicjatywy i checi do dojscia do czegos, siedzenie na
dupie i takie tam. A jestesmy ze soba juz dwa lata. Mam wrazenie, ze stoje w
miejscu!!!
Obserwuj wątek
    • rachela180 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 11.01.05, 16:17
      To po co z nim jesteś
      • lui36 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 11.01.05, 16:19
        bo do tej pory sie ludzilam, ze cos sie zmieni...
        • Gość: smooth Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:21
          albo go kochasz albo liczy sie dla ciebie szmal.
          • lui36 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 11.01.05, 16:28
            ale tu nie chodzi tylko o szmal! rzecz w tym, ze jesli ktos od kilkunastu
            miesiecy stoi w miejscu i nie ma na nic ochoty, to i milosc nie starczy!!!
          • midorii Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 11.01.05, 16:30
            a ja mma wrazenie,ze on jest wybacz,ze tak radykalnie ,ale leniwy.jest mu
            dobrze z obecnym stanem rzeczy wiec po co sie ma wysilac na dodatkową
            aktywnosc..czy nie o to chodzi?moze sie myle
            pozdrawiam
    • Gość: siostra Leonilla Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: 80.53.160.* 11.01.05, 16:28
      To na co czekasz!!! Rzuc go czym prędzej bo zmarnujesz sobie życie z takim
      typem! Jesteś warta lepszego a nie takiego bęcfała Tylu samotnych i porządnych
      z inicjatywą chodzi po ulicy chlopaków a ty sie z nim zadajesz.Zastanów sie
      czym prędzej i podejmij właściwą decyzję.
      Zyczę powodzenia
      • Gość: kev Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:34
        a skąd ty wiesz że on jest jej nie warty. A może to ona go dołuje i gość nie
        wie co zrobić, wszystkiego mu się odechciało i tylko czeka aż to się zakończy
        jakoś a nie potrafi zerwać związku. Nie lubię takiego oceniania ludzi po jednym
        poście przez jakies stare sfeminizowane baby.
        • Gość: siostra Leonilla Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: 80.53.160.* 11.01.05, 16:55
          Znam dobrzę tę dziewczynę gdyż moja siostra przyjazniła sie z nią.Pochodzi ona
          z dobrze sytuowanej rodziny jest bardzo mądra zdolna inteligetna Od rzu
          zastanawiałam się dlaczego ona się z nim zadaje przecież to łachudojda
    • lui36 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 11.01.05, 16:36
      bog zaplac, dobre kobiety za cieple slowo...
      w istocie jest to zapewne kwestia lenistwa!!!!! kazdy zdrowy, normalny facet
      wykazyje inicjatywe i ma mniejsze lub wieksze poczucie odpowiedzialnosci. nie
      chodzi tu o uporczywe dorabianie sie, ale na zycie na poziomie. plakac mi sie
      chce, gdy widze, ze on sie opie.., a ja biore kolejne zlecenia, by mu
      dogodzic. brrrr! i jeszcze zrzedzi. to chyba nie jest normalne. nie jestem z
      tych przepychajacych sie lokciami, ambitnych harpii, ktore jadaja codziennie
      sushi a paznokcie maluja tylko lakierem diora. po prostu chce zyc na poziomie,
      ktory mi odpowiada. kropka.
    • Gość: mm Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:40
      wiej od takiego bo przeleci ci zycie przez palce,on po prostu wisi na tobie i
      dobrze mu z tym,bedziesz go musiała ciagnąc przez zycie i do niczego nie
      dojdziesz.Dobrze ze to zauwazyłas i zrób coś z tym:-)
      • lui36 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 11.01.05, 16:43
        kochana jestes...
        widzisz, ja caly czas zastanawiam sie, czy przypadkiem to nie moja wina (moj
        chlopak uparcie twierdzi, ze i owszem moja), bo go rozpiescilam, przyzwyczailam
        do tego, ze ja zarabiam i chwytam kazda chalture.
        • Gość: mm Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:48
          no to zaszczytował takim stwierdzeniem:-)),pewnie tez miał ojca leniwego a
          matka się zarabiała po pachy,olej go dziewczyno póki czas,oczywiście mozna
          faceta rozpieścić ale to go NIE ZWALNIA OD PRACY I POMYSŁÓW NA ZARABIANIE,nie
          daj spokój on nie ma za grosz przyzwoitości w sobie.Wkurzyłam się:>>
    • Gość: mm Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:42
      chociaż po temacie watku spodziewałam się ze uwazasz ze ma za mało forsy jak na
      twoje wymagania:-)
      • lui36 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 11.01.05, 16:47
        nieeee, biedny w sensie biedny zuczek, ktoremu nic nie wychodzi i caly swiat
        jest przeciwko niemu. oboje jestesmy fotografami: ja poza profesjonalnymi
        sesjami mody, odwalam jeszcze jakies kotlety i takie tam. czasami nawet
        studniowki. on uwaza, ze to uwlaczajace dla fotografa i od trzech miesiecy nie
        ma zadnych zlecen, a co za tym idzie kasy.
        • Gość: mm Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:49
          no i niech mu tak zostanie a ty masz dobry zawód i zarabiaj ale TYLKO NA
          SIEBIE,warto uwierz mi.:-))
          • lui36 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 11.01.05, 16:52
            raz jeszcze dzieki...
            choc jak pewnie wiesz, nie jest latwo tak ot zerwac.
            a najbardziej wkurza mnie, ze on jest naprawde piekielnie zdolny.
            • Gość: mm Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:55
              wiem ze nie łatwo ale dopiero jestescie 2 lata,potem bedzie jeszcze trudniej a
              do tego dojdzie przyzwyczajenie.No zdolny ale leniwy i co ...bedziesz kochać i
              robić na lenia:-)
            • eszi Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 21.06.05, 08:59
              a ja bym tak łatwo nie kończyła.. kto wie, czy nie trafisz potem na
              pracoholika, któremu będziesz zarzucała ze tylko pracuje i nie ma czasu dla
              Ciebie - bo jak znam zycie to szukać będziesz także pod kontem tego czy
              pracowity.......a doradzać na forum łatwo i owszem tylko nikt z nas nie zna
              całej sytuacji.... i nie wie jak jest między Wami...
      • Gość: smooth Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:47
        no, też tak myślałam
        • Gość: smooth Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:54
          > no, też tak myślałam
          tzn. że ma, ale za mało jak dla ciebie.
      • Gość: kk Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 17:10
        pozbawiony wszelkich ambicji len...przykro,ze tak okreslam ,ale czasto sie tacy
        mezczyzni zdarzaja..najpierw Mama za nimi robi potem dziewczyna na nich robi a
        oni są bo są a jak nie ma czegos w domu to wymawiaja kobiecie,ze nie kupila
        badz sama nie zrobila,,to truteń nic (ponadto obawiam sie)..ale pewnie ma
        jakies zalety szkoda tylko,ze sie one nie przekladaja na zaradnosc
        zyciowa..tacy faceci nosza miano nieudacznika zyciowego
    • boski.zawodowiec wiesz może znajdz sobie sponsora:) 17.06.05, 14:13

• grogreg Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 17.06.05, 14:34
      Rzuc go dla bogatrzego.
    • magdzie.ok Twoj chlopak jest biedny bedąc z Toba... 17.06.05, 14:39
      a moj bedac ze mna...
      choc ja nie narzekam bo moj ma smykalke do wszystkiego.
      a probowalas sama cos dzialac? cz to jest tak, ze Ty harujesz a on lezy z piwem
      na sofie?
    • lena_zet Re: jak cię stanie tak żenuje 17.06.05, 14:43
      to se siądź na dupie obok faceta.
      • boski.zawodowiec co to w ogole za zawód fotografik? 17.06.05, 14:56
        Przy dzisiejszych nowinkach technicznych nie potrzeba specjalisty aby robic
        wspaniałe zdjęcia.
        Co innego znani tacy jak Marcin Tyszka czy jakos tak on sie nazywa.
        • bobki.zawodowca Re: co to w ogole za zawód fotografik? 17.06.05, 15:38
          Nie dziwi´ sie Grzesziu, ˝e znasz Tyszke. On te˝ jest gejem.
    • qui_pro_quo Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 17.06.05, 15:20
      Jeśli jest tylko biedny to jeszcze pół biedy ;)
      Ale jeśli jest zwykłym leniem i nie próbuje tego zmienić, to związek nie
      najlepiej rokuje na przyszłość.
    • paulinaa22 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 17.06.05, 15:37
      Każdy ma takiego partnera na jakiego sam zasługuje.
      • iberia29 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 18.06.05, 10:33
        dobre paulina ;-)
    • fajnaret Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 17.06.05, 20:17
      Wiesz co? On nie jest ciebie wart(powołując sie na opis) dlatego daj sobie z
      nim spokój i szukaj sobie cos lepszego!!! Jestes tego warta i mam nadzieje ze
      im szybciej to przerwiesz tym lepiej dla ciebie.
      powodzenia i pozdrawiam
    • carimera Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 17.06.05, 21:02
      lui36 napisał:

> zenuje mnie jego brak inicjatywy i checi do dojscia do czegos, siedzenie na
      > dupie i takie tam. A jestesmy ze soba juz dwa lata. Mam wrazenie, ze stoje w
      > miejscu!!!

Tytuł twojego problemu jest dość wymowny.Można określić twoje oczekiwanie jednym
      zdaniem że czekasz aż ci wszystko facet poda pod nos na tacy/to taka
      przenośnia/ale powiedz co ty sama z siebie chcesz dac w tym związku???Czy tylko
      liczysz na mężczyzne??Faceci sa coraz mądrzejsi i co niektóry wie w czym
      problem,stad te zachowanie..
    • john_malkovitch Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 18.06.05, 05:45
      Stoisz w miejscu, bo chłopak kasy nie robi...
      Dobrze, że ma nózki, bo byś już więcej z barłogu nie powstała..
    • iberia29 Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 18.06.05, 10:31
      a ty do czego doszlas?co osiagnelas? sama -bez pomocy rodziny, hę?
      • boski.zawodowiec Re: moj chlopak jest za biedny!!!!!!! 20.06.05, 08:22
        Doszła do tego co i on, fotografuje studniówki i wesela:)
    • six_a niech zagra w serialu :) nt 20.06.05, 09:03

• boski.zawodowiec Re: niech zagra w serialu :) nt 20.06.05, 09:23
        pewnie jest nie za ładny:)
        • outlander29 Re: niech zagra w serialu :) nt 20.06.05, 14:47
          A pewnie jak bedzie zasuwal po 12 godzin to napiszesz że nie ma dla ciebie
          czasu i sie od siebie oddalacie. Nie wspominając że pewnie będziesz go zdradzać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka