Dodaj do ulubionych

Uwaga fanklubowiczki. Pierszy fanklubowy zjazd incognito

IP: 194.181.183.* 30.08.01, 15:58
czlonki i czlonkinie fankubu obiektow oraz fanklubu suzume sa niniejszym
wezwane na pierwszy zjazd antyorganizacyjnie niezorganizowany, ktory odbedzie
sie dzisiaj w warszawie (restauracja soma przy foksal na gorze) o godzinie
20:30. kazda czlonkini i kazdy czlonek, ktorzy w tlumie (mam nadzieje) gosci
zidentyfikuje gucia otrzyma w nagrode piwo. te, ktore za piwem nie przepadaja
beda mialy okazje zlinczowac gucia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Izabela Re: Uwaga fanklubowiczki. Pierszy fanklubowy zjazd incognito IP: 157.25.130.* 30.08.01, 16:01
      Gość portalu: Gucio napisał(a):

> czlonki i czlonkinie fankubu obiektow

A sypatycy, tudzież, nawiązując do innego wątku, nieco poniżej, sympatyczki?

• Gość: Gucio Re: Uwaga fanklubowiczki. Pierszy fanklubowy zjazd incognito IP: 194.181.183.* 30.08.01, 16:06
        Gość portalu: Izabela napisał(a):

> Gość portalu: Gucio napisał(a):
        >
        > > czlonki i czlonkinie fankubu obiektow
        >
        > A sypatycy, tudzież, nawiązując do innego wątku, nieco poniżej, sympatyczki?
        >

sympatycy, a zwlaszcza sympatyczki tez sa mile widziane, tyle, ze
        zidentyfikowanie gucia dostana w nagrode male piwo i nie beda mialy prawa do
        linczu.

ps. przepraszam za literowke w tytule postu. oczywiscie mialo byc pierwszy a nie
        pierszy.
        • Gość: Izabela Re: Uwaga fanklubowiczki. Pierszy fanklubowy zjazd incognito IP: 157.25.130.* 30.08.01, 16:14

> Gość portalu: Izabela napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Gucio napisał(a):
          > >
          > > > czlonki i czlonkinie fankubu obiektow
          ...nie beda mialy prawa do linczu.

E tam, bez linczu to już nie to samo... Jak się wstępuje do fanklubu? Dla obicia
          Gucia chyba warto?

• suzume Re: Uwaga fanklubowiczki. Pierszy fanklubowy zjazd incognito 30.08.01, 16:15
          Guciu.

1. Do mnie takie apele i wezwania musisz kierować z kilkudniowym wyprzedzeniem,
          więc niestety nie poznasz dziś swojej fanki-i-obiektu-2-in-1 :(
          2. Jakie nagrody przewidujesz dla tych (również samego siebie), którzy rozpoznają
          suzume?

> ps. przepraszam za literowke w tytule postu. oczywiscie mialo byc pierwszy a
          > nie pierszy.

bo chcemy być pierwsi a nie piersi ;>
          • Gość: Gucio Re: Uwaga fanklubowiczki. Pierszy fanklubowy zjazd incognito IP: 194.181.183.* 30.08.01, 16:42
            suzume napisał(a):

> Guciu.
            >
            > 1. Do mnie takie apele i wezwania musisz kierować z kilkudniowym wyprzedzeniem,
            >
            > więc niestety nie poznasz dziś swojej fanki-i-obiektu-2-in-1 :(

przykro mi ogromnie, ale pewnie i tak bym cie nie rozpoznal gdyz to miejsce
            zjazdu jest zazwyczaj pelne pieknych i inteligentnych kobiet

> 2. Jakie nagrody przewidujesz dla tych (również samego siebie), którzy rozpozna
            > ją
            > suzume?

najdrozsza, dle mnie najwieksza nagroda byloby samo poznanie twojego
            najjasniejszego oblicza.
            • Gość: Izabela Re: Uwaga fanklubowiczki. Pierszy fanklubowy zjazd incognito IP: 157.25.130.* 30.08.01, 16:51
              Gucio! Czuję się ignorowana!
              • Gość: Gucio Re: Uwaga fanklubowiczki. Pierszy fanklubowy zjazd incognito IP: 194.181.183.* 30.08.01, 16:59

> Gucio! Czuję się ignorowana!

bella iza,

po pierwsze primo, to musisz wiedziec, ze suzume dlugo i w pocie czola stukala w
                klawiature zapracowujac sobie na pozycje guciowej wybranki wznoszonej pod niebiosa

a po drugie primo, to zapraszam goraco do podjecia proby identyfikacji dzis
                wieczorem to uzyskasz odgromne szanse na osiagniecie pozycji obiektu adorowanego
                umiarkowanie (ang. limited adoration)

• Gość: Izabela Re: Uwaga fanklubowiczki. Pierszy fanklubowy zjazd incognito IP: 157.25.130.* 30.08.01, 17:06

>
                  >
                  > ...suzume dlugo i w pocie czola stukala w
                  > klawiature zapracowujac sobie...

A gdzież misie tam równać z Suzume! Nie śmiałabym nawet. Uwaga o ignorowaniu
                  dotyczyła jednynie formy przystępowania do fanklubu obiektów. Jednakowoż
                  chciałabym Cię poinformować, że na forum przebywam w charakterze obserwatora z
                  własnego ramienia. Wypowiadam się nieco rzadziej, powiedzmy, że z nieśmiałości...
                  No i niestety, na dzisiejszym zjeździe nie pojawię się, gdyż w domu czeka
                  niewysikany pies. :)
                  • Gość: Gucio Re: Uwaga fanklubowiczki. Pierszy fanklubowy zjazd incognito IP: 194.181.183.* 30.08.01, 17:13

>
                    > >
                    > >
                    > > ...suzume dlugo i w pocie czola stukala w
                    > > klawiature zapracowujac sobie...
                    >
                    > A gdzież misie tam równać z Suzume! Nie śmiałabym nawet. Uwaga o ignorowaniu
                    > dotyczyła jednynie formy przystępowania do fanklubu obiektów. Jednakowoż
                    > chciałabym Cię poinformować, że na forum przebywam w charakterze obserwatora z
                    > własnego ramienia. Wypowiadam się nieco rzadziej, powiedzmy, że z nieśmiałości.
                    > ..
                    > No i niestety, na dzisiejszym zjeździe nie pojawię się, gdyż w domu czeka
                    > niewysikany pies. :)

hahaha! czymze jest zasikana podloga w porownaniu z przyjemnoscia poznania
                    skromnego supermana!
    • suzume Do Gucia i Izy 31.08.01, 11:51
      Gucio proszony jest o sprawozdanie z przebiegu zlotu fanklubów. Najlepiej, żeby
      swoje wypracowanie zamieścił na wątku fanklubowym.

Iza. Wątek pt. "Fanklub obiektów" serdecznie zaprasza :) W letniej promocji
      drugi lincz Gucia lub wybranego obiektu gratis ;)

DP suzume
      • Gość: Izabela Do Suzume IP: 157.25.130.* 31.08.01, 11:56
        suzume napisał(a):

> lincz ... wybranego obiektu gratis ;)

Czy Marzenka Przeczysta jeszcze się gdzieś pojawia? Ona jest moją główną idolką.
        Gucio plasuje się na drugiej pozycji. Idę na wątek Fanklub Obiektów..
        • suzume Do Izabeli 31.08.01, 12:20

> suzume napisał(a):
          >
          > > lincz ... wybranego obiektu gratis ;)
          >
          > Czy Marzenka Przeczysta jeszcze się gdzieś pojawia? Ona jest moją główną idolką
          > .
          > Gucio plasuje się na drugiej pozycji. Idę na wątek Fanklub Obiektów..

Niestety ani Marzenka Przeczysta ani jej poprzedniczka Lalka Najdoskonalsza nie
          oświecają już naszego forum pełnego pryszczatych grubasów, jak wywnioskowałam z
          ich postów ;)
          • Gość: Gucio Re: Do suzume IP: 194.181.183.* 31.08.01, 12:58
            o niedoscigniona,

przezylem. zjazd rozpoczal sie dosc spokojnie. uczestniczki incognito
            przemieszczali leniwie po zjazdowych salach wypatrujac archetyp meskiego
            szowinisty w postaci gucia. nagle jedna z pan wrzasnela na cale
            gardlo "gucioooo" i zdzielila torebka stojacego nieopodal nieszczesnika, ktory
            nieostroznie acz uprzejmie odpowiedzial - "tak slucham". nastepnie jedna ze
            zjazdowiczek - wygladala mi na dr wasie - zaplatala sie we wlasny bicz i
            wyrznela kozla pomstujac na meska rase diabelska. zrobilo sie zamieszanie i
            ktos wezwal policje, a gucio, wciaz incognito, opuscil lokal udajac sie na
            antystresowa terapie z pozawirtualnymi wielbicielkami.
            • suzume Re: do Gucia 31.08.01, 13:07

(...)

> nastepnie jedna ze zjazdowiczek - wygladala mi na dr wasie - zaplatala sie we
              > wlasny bicz i wyrznela kozla pomstujac na meska rase diabelska. zrobilo sie
              > zamieszanie i ktos wezwal policje, a gucio, wciaz incognito, opuscil lokal
              > udajac sie na antystresowa terapie z pozawirtualnymi wielbicielkami.

Ściemniasz skarbie, bo wiem z dobrze poinformowanych źródeł, że wasi też tam nie
              było...
              • Gość: Gucio Re: do suzume IP: 194.181.183.* 31.08.01, 13:11
                suzume napisał(a):

>
                > (...)
                >
                > > nastepnie jedna ze zjazdowiczek - wygladala mi na dr wasie - zaplatala sie
                > we
                > > wlasny bicz i wyrznela kozla pomstujac na meska rase diabelska. zrobilo si
                > e
                > > zamieszanie i ktos wezwal policje, a gucio, wciaz incognito, opuscil lokal
                >
                > > udajac sie na antystresowa terapie z pozawirtualnymi wielbicielkami.
                >
                > Ściemniasz skarbie, bo wiem z dobrze poinformowanych źródeł, że wasi też tam ni
                > e
                > było...

ja nie napisalem skarbie, ze to byla dr wasia, tylko, ze wygladala mi na dr
                wasie, poniewaz miala owlosione nogi i znaczek "girls power".
                • suzume Re: do suzume 31.08.01, 13:16

> ja nie napisalem skarbie, ze to byla dr wasia, tylko, ze wygladala mi na dr
                  > wasie, poniewaz miala owlosione nogi i znaczek "girls power".

no to już znasz prawdę...
                  a "girls power" to spicetek? nie ta bajka
            • wasia Oficjalne dementi - do Gucia i nie tylko;))) 31.08.01, 16:51

> o niedoscigniona,
              >
              > przezylem. zjazd rozpoczal sie dosc spokojnie. uczestniczki incognito
              > przemieszczali leniwie po zjazdowych salach wypatrujac archetyp meskiego
              > szowinisty w postaci gucia. nagle jedna z pan wrzasnela na cale
              > gardlo "gucioooo" i zdzielila torebka stojacego nieopodal nieszczesnika, ktory
              > nieostroznie acz uprzejmie odpowiedzial - "tak slucham". nastepnie jedna ze
              > zjazdowiczek - wygladala mi na dr wasie - zaplatala sie we wlasny bicz i
              > wyrznela kozla pomstujac na meska rase diabelska. zrobilo sie zamieszanie i
              > ktos wezwal policje, a gucio, wciaz incognito, opuscil lokal udajac sie na
              > antystresowa terapie z pozawirtualnymi wielbicielkami.

Chciałabym oficjalnie zdementować stwierdzenie Gucia, jakobym to wczoraj
              uświetniła swoją obcnością jego ''zjazd incognito''. Jest to jednak pomyłka
              dopuszczalna, niejako zdeterminowana wirtualnością naszej znajomości. Jednak jego
              obrzydliwe pomówienie o moim braku umiejętności posługiwania się biczem wymaga
              krwi: Na kolana Gucio! Taaak. Teraz pochyl się. Niżej. Niżej. Nie słyszysz co się
              do ciebie mówi?! Niżej! (trzask bicza, wrzask trutnia;))) ) Taaak. Teraz się
              rozbierz. No, szybciej! Na co czekasz, ruszaj się, trutniu! (kopniak) No a teraz
              nauczę cię, co to znaczy obrazić twoją dominatrix. (w tle, raz po raz, trzask
              _bardzo_sprawnie_używanego_ bicza). (Po pewnym czasie) A teraz uciekaj, bo cię
              moim wibratorem potraktuję. Tak, Guciu, od tyłu. (ucieka)

Jak zawsze twoja (pani), wasia
              • Gość: Gucio Re: Oficjalne dementi - do Gucia i nie tylko;))) IP: 194.181.183.* 31.08.01, 16:56
                wasia napisał(a):
                Jest to jednak pomyłka
                > dopuszczalna, niejako zdeterminowana wirtualnością naszej znajomości. Jednak je
                > go
                > obrzydliwe pomówienie o moim braku umiejętności posługiwania się biczem wymaga
                > krwi: Na kolana Gucio! Taaak. Teraz pochyl się. Niżej. Niżej. Nie słyszysz co s
                > ię
                > do ciebie mówi?! Niżej! (trzask bicza, wrzask trutnia;))) ) Taaak. Teraz się
                > rozbierz. No, szybciej! Na co czekasz, ruszaj się, trutniu! (kopniak) No a tera
                > z
                > nauczę cię, co to znaczy obrazić twoją dominatrix. (w tle, raz po raz, trzask
                > _bardzo_sprawnie_używanego_ bicza). (Po pewnym czasie) A teraz uciekaj, bo cię
                > moim wibratorem potraktuję. Tak, Guciu, od tyłu. (ucieka)

ho ho, widze, ze naprawde lubisz te zawawy z biczem. a skora i kajdanki?
                opowieddz nam cos wiecej o domino!

gucio

ps. czy ty czasem kiedys nie wystepowalas w programie "na kazdy temat"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka