Dodaj do ulubionych

od czosnku do psów, czyli jak prowadzić swobodną..

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:26
rozmowę na 100 banalnych, ale jakże sympatycznych tematów
Obserwuj wątek
    • Gość: Ya No i ?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:48
      • Gość: nefretete Re: No i ?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 10:16
        i co? przyznam szczerze, że ten post jest skierowany do kogoś z kim wcześniej
        rozmawiałam, ale nie widzę przeszkód żeby porozmawiać z Tobą
        • kopov Re: No i ?... 12.01.05, 10:24
          od czosnku do wampirów czyli jak uniknąć zarażenia owsikiem:)
          • sagis Re: No i ?... 12.01.05, 10:37
            Marnie Wasz wątek kręci się:-)))
            Te owsiki pewnie przestraszyły Twoją Kopov, miłośniczkę:-)))
            • kopov Re: No i ?... 12.01.05, 10:38
              moze nie ?;)moja miłosniczka ma zwyczaj wchodzenia na f w cyklach
              godzinnych:))))))
              • niedzwiedzica_sousie Re: No i ?... 12.01.05, 10:40
                jezu, żeby tylko nie jakaś cyklofreniczka! :(
                • sagis Re: No i ?... 12.01.05, 10:45
                  niedzwiedzica_sousie napisała:

> jezu, żeby tylko nie jakaś cyklofreniczka! :(

:-))))Ale, wymyśliłaś - cyklofreniczka:-)))
                  Ale, już lepiej wątek kręci się:-))))
                • kopov Re: No i ?... 12.01.05, 10:45
                  a po czym tak sądzisz?:)
                  • niedzwiedzica_sousie Re: No i ?... 12.01.05, 10:48
                    no skoro funkcjonuje w cyklach, to robi się to podejrzane :)
                    • sagis Re: No i ?... 12.01.05, 11:01
                      Czeka, aż Set pozwoli jej znowu wrócić do świata żywych:-)
                      • Gość: nefretete Re: No i ?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 11:08
                        jeżeli o mnie chodzi to zajmuję się całą trójką: Gem, Set i Mecz ;-)))
                        złośliwa z Ciebie bestyjka...ale fajna
                        i nie martw się - nie jestem wielbicielką kopova, po prostu nieźle się z nim
                        rozmawia. Bądź spokojna, nie chcę Ci odbić..."partnera"
                        • sagis Re: No i ?... 12.01.05, 11:38
                          Partnera do tańca:-) Ja nie boję się, bo jak nie chce, to nie ma po co trzymać
                          na siłę. Nawet długa smycz nie pomoże:-)))
                          • Gość: nefretete Re: No i ?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:07
                            długa smycz...ja ostatnio zmieniam metody "wychowawcze" - smycz krótka i ciasny
                            kaganiec...oczywiście nie dotyczy się to psów - one są na to za dobre...myślę o
                            innych zwierzętach ;-)
                            • sagis Re: No i ?... 12.01.05, 12:11
                              Od skrajności w drugą skrajność.
                              Zadna nie jest na dłuższą metę skuteczna:-)
                              No, chyba że ktoś ma takie skłonności.
                              • Gość: nefretete Re: No i ?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:38
                                ciągle szukam...
                    • kopov Re: No i ?... 12.01.05, 11:06
                      a cyklotron tez jest podejrzany?:)
                      • niedzwiedzica_sousie Re: No i ?... 12.01.05, 11:11
                        nawet cycki są lekko śmierdzące :)))))))))
                        • kopov Re: No i ?... 12.01.05, 11:16
                          to tylko jak w nich za długo mleko po(-leży,- stoi)

kocham prostote wypowiedzi:))))))))))))))))
                          • niedzwiedzica_sousie Re: No i ?... 12.01.05, 11:21
                            toteż trzeba zadbać o systematyczne ssanie :))
                            • kopov Re: No i ?... 12.01.05, 11:23
                              moze to też recepta na problem higieny u panów?:)))))))
                              • niedzwiedzica_sousie Re: No i ?... 12.01.05, 11:27
                                ta.. tylko kto tę receptę zrealizuje... już współczuję farmaceutkom he he
                                • sagis Re: No i ?... 12.01.05, 11:39
                                  niedzwiedzica_sousie napisała:

> ta.. tylko kto tę receptę zrealizuje... już współczuję farmaceutkom he he

To jest najlepsza odpowiedź:-))))
                                • kopov Re: No i ?... 12.01.05, 12:09
                                  uczennice z liceum pielegniarskiego i studentki farmacji - oczywiście w ramach
                                  praktyk:)
                                  • sagis Re: No i ?... 12.01.05, 12:21
                                    I chciałbyś, aby ktoś na Tobie robił jakieś doświadczenia? A, jeśli użyją
                                    nieprecyzyjnie swoich narzędzi?:-)
                                    • kopov Re: No i ?... 12.01.05, 12:24
                                      asik no jak mozesz posądzać mnie o cos takiego?:))))
                                      przypominam, ze dotyczyło to wyłacznie niedomytych, ja sie nie
                                      poczuwam:PPPPPPPPPP
                                      • sagis Re: No i ?... 12.01.05, 12:50
                                        Jeśli się nie poczuwasz, to o'k:-)
                                        Właśnie w radio leci moja jedna z ulubionych polskich piosenek.
                                        Nie pamiętam tytułu, ale w refrenie jest "lubiła tańczyć pełna radości tak...".
                                        Trochę rozmarzyłam się:-)))
                                        • kopov Re: No i ?... 12.01.05, 13:00
                                          a w moim radiu mówia o jadrze komety, tez sie rozmarzyłem:)))))
                                          • sagis Re: No i ?... 12.01.05, 13:16
                                            Widziałam taki artykuł tutaj na Gazeta.pl, ale chciałam później zapoznać się z
                                            nim.
                                            Teraz widzę, że nie muszę, bo założyłeś taki wątek:-)
                                            • kopov Re: No i ?... 12.01.05, 13:29
                                              jak masz radio to zaraz Cip.o wiedzą:)
                                              • sagis Re: No i ?... 12.01.05, 13:32
                                                Nic nie mówią na ten temat:-(
                                                Może to jakaś podpucha?:-))
                                                • sagis Re: No i ?... 12.01.05, 13:33
                                                  A, dlaczego Ty mi tutaj piszesz takie brzydkie rzeczy?
                                                  • kopov Re: No i ?... 12.01.05, 13:44
                                                    palec mi sie pomylił;)
                                                  • sagis Re: No i ?... 12.01.05, 13:46
                                                    :-)))
              • sagis Re: No i ?... 12.01.05, 10:43
                Później wraca w zaświaty, aby swój balsam odnowić:-)))
    • sagis Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 11:04

• kopov Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 11:07
        kto poszli??
        nie mam numeru gg i nie mam zamiaru go mieć:)))))))))))))
        a Ty:)))))))))))))))))
        • Gość: nefretete Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 11:10
          witam - wiedziałam ;-))) sprawdziłam - też urocze psiaki!! prawie taki ładny
          jak mój
          • kopov Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 11:14
            co wiedziałaś?
            kopovy znaczy sie????:) urocze na zdjęciu i w stos. do ludzi (wyłącznie)
            • Gość: nefretete Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 11:33
              tfu...oczywiście - widziałam miało być....te literówki to potrafią ;-)jak
              słynne już kupovy ;-)
              • sagis Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 11:41
                Gość portalu: nefretete napisał(a):

> tfu...oczywiście - widziałam miało być....te literówki to potrafią ;-)jak
                > słynne już kupovy ;-)

Raz już komuś wyszło Kapov:-)))Ktoś miał intuicję, bo Kopov wszystko o nas
                wpisuje do tabelki:-)))
              • kopov Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 12:11
                jak w pozycji na zabę?????????????
        • sagis Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 11:40
          kopov napisała:

> kto poszli??
          > nie mam numeru gg i nie mam zamiaru go mieć:)))))))))))))
          > a Ty:)))))))))))))))))

Ja też:-)
          • kopov Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 12:13
            co Ty też? nie masz? czy nie masz zamiaru?:)
            • sagis Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 12:23
              Jak powstaną chęci, to może i zamiar znajdzie się:-)))
              • kopov Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 12:25
                u mnie tak jak z zakochaniem sie, nia ma mowy:)))))))
                • Gość: nefretete Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:42
                  nie ma mowy...nie Ty jeden tak walczysz ;-)
                  • kopov Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 12:46
                    ja nie wlacze :))) ja tak mam:)
                • sagis Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 12:51
                  :-))))
                  Tak łatwo jest powiedzieć to słowo:-)
                  To prawda, niektórym za łatwo to przychodzi.
                  • kopov Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 13:01
                    na szczęście nic nie wiem na ten temat:)))))))
                • niedzwiedzica_sousie dooobra dooobra... 12.01.05, 12:56
                  mi już co najmniej dwa razy mówiłeś że mnie kochasz, ja też sobie notuję hłe
                  hłe :))))))))))
                  • kopov Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:03
                    mówić a zakochac się to nie to samo:)
                    • niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:08
                      złamałeś mi serce, ty oszuście!!!!!!!!
                      teraz będę musiała chodzić w gipsie!!!! :((((((((
                      ;)
                      • kopov Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:12
                        podpiszę Ci sie i namaluje serduszko:))))))
                        • niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:19
                          chyba zwariowałeś! przecież ja już nie chcę cię znać!!!!!!!
                          :)))))
                          • kopov Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:25
                            to łaź se z białym gipsem, jak jakas dziewica:))))))))))
                            • niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:29
                              oj, oj, tobie to chyba nie było łatwo, skoro ci się błona dziewicza z gipsem
                              kojarzy? a może taran nietęgi? :)))))))))))
                              • kopov Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:31
                                Tobie to sie wszystko kojarzy:) chodziło biały kolor gipsu jako kolor
                                niewinności:)
                                • niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:34
                                  nie tłumacz się, takie traumy z okresu dojrzewania wychodzą przy byle okazji...
                                  chcesz o tym pogadać? :)))))))))))))
                                  • kopov Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:45
                                    ha ha, te kobiety to jednak zawsze kota do wora do góry nogami pakuja:))))
                                    nic mi nie wychodzi:) a CI?:)
                                    • niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:51
                                      ale to dobrze, że ci nic nie wychodzi, znaczy że rozporek masz zapięty :))))))

może źle reagujesz na zmiany pogody? a co ma ci wyjść? może pomogę?
                                      • kopov Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 14:03
                                        <traumy z okresu dojrzewania wychodzą > to Ty cos o wychodzeniu napisałaś, :))))
                                        znowu CI się kojarzy?:)
                                        a jak mozesz pomóc?
                                        • niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 14:05
                                          czemu pytasz? wiadomo, że ja dla ciebie wszystko he he :))))))))
                                          • kopov Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 14:10
                                            pisałaś ze juz koniec????:(
                                            • niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 14:17
                                              koniec. ale teraz będziemy się przyjaźnić :)))))
                                              • kopov Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 14:24
                                                oralnie czy analnie?:)))))))
                                • Gość: nefretete Re: dooobra dooobra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 13:40
                                  no nie...znowu się robi jak w autobusie po 16 :-(
                                  ;-)))
                                  • kopov Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:46
                                    moze i kanar wejdzie?:))))
                                  • niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:52
                                    znaczy co? nie masz czym oddychać??
                                    nie przejmuj się, mały biust też można ładnie wyeksponować :))))))))))))))
                                    • Gość: nefretete Re: dooobra dooobra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:24
                                      nie o biust chodzi...raczej o natrętów ;-)))
                                      • niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 14:49
                                        ja tam na natrętów się nie natykałam w środkach komunikacji miejskiej, dopóki
                                        nimi jeździłam; ale cóż, może swój do swego ciągnie :)))))))))
                                        • Gość: nefretete Re: dooobra dooobra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:11
                                          nie..chyba wręcz przeciwnie...zwodzi ich moje łagodne spojrzenie, ale później
                                          tym boleśniej odczuwają "odpowiedź"...a tutaj...no cóż kobietom w pewnym stanie
                                          podobno trzeba dużo wybaczać.
                                          ps. chamstwu jednak mówimy zdecydowane NIE ;-)))
                                          • niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 15:16
                                            wiesz co, nie życzę sobie uwag o moim stanie, bo nic ci do tego, to po
                                            pierwsze, a po drugie fakt chamstwa nie tolerujemy, bardzo słuszna uwaga, jak
                                            również złośliwości
                                            baj
                                            • Gość: nefretete Re: dooobra dooobra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 08:09
                                              no widzisz jak to miło? Ja sobie z Twojej strony rownież nie życzę żadnych uwag
                                              na mój temat. I sprawdź sobie kto zaczął
                                              • niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 13.01.05, 08:21
                                                nie robiłam sobie żadnych uwag na twój temat, nie moja wina, że posiadasz
                                                poczucie humoru w stopniu zerowym. Rzuciłam luźną, żartobliwą uwagę DO SAGIS, a
                                                ty, z racji skrajnego przewrażliwienia - nie wiem, czy ogólnego, czy na temat
                                                chodzenia do łóżka z facetami - przyczepiłaś się jak pijawka. Sugerowałaś mi
                                                także, że robię tłok, informuję cię zatem uprzejmie, że jest to forum
                                                ogólnodostępne i jak chcesz pogadać z jedną osobą to musisz zrobic to
                                                prywatnie. Wszelkie tego typu insynuacje są chamskie i niezgodne z netykietą. A
                                                komentowanie mojej ciąży, jest poniżej wszelkiej krytyki i szkoda mi w ogóle
                                                się na ten temat rozpisywać. żegnam.
                                                • Gość: nefretete Re: dooobra dooobra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:12
                                                  szkoda pisać, ale jednak musiałaś się podzielić swoimi mądrościami...sorki -
                                                  ale troche wyszła z Ciebie lubelska przekupka z warzywnego targu. Masz rację -
                                                  to publiczne forum i ja też mogę rozmawiac z kim chcę, bez potrzeby czytania
                                                  tego, co Ty napiszesz siląc się na cudowne poczucie humoru i pseudoironiczne
                                                  uwagi.
                                                  • niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 13.01.05, 16:04
                                                    nie wiem, skąd ta bezinteresowna niechęć do mojej osoby. ja w każdym razie mam
                                                    większe problemy niż taka pluskiewka.
                                                    pojęcie lubelskiej przekupki jest mi obce.
                                                    życzę więcej luzu i tolerancji, tak na przyszłość.
      • niedzwiedzica_sousie nie bądź naiwna 12.01.05, 11:13
        jeśli gdzieś razem już poszli to pewnie do wyrka he he he
        chociaż kopov taki młody, to może na lody? :)))))))))))))))
        • Gość: nefretete Re: nie bądź naiwna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 11:35
          a Ty nie masz poważniejszych problemów niż te gdzie my chodzimy?? jest tyle
          głodu na świecie np. ;-)))
          • six_a Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 11:39
            nooo, ja jestem głodna, mogę potwierdzić ;)))) może podpadam pod pomoc
            humanitarną nawet... :)))
          • niedzwiedzica_sousie Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 12:45
            i rak jąder

twoja osoba absolutnie nie zaprząta mojej uwagi, kochaniutka, ja tylko chciałm
            sagis powiedzieć co nieco o życiu :))))
            • sagis Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 13:35
              W moim poniższym poście widać, że coś już wiem, o życiu:-))))
              Nie z własnego dożwiadczenia:-)
              Fajnie zbiegły się nasze posty:-)))
            • Gość: nefretete Re: nie bądź naiwna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 13:38
              a ja nie lubię jak jest o mnie beze mnie - mój bączku ;-)))
              • niedzwiedzica_sousie Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 13:53
                ale to już twój problem robaczku, musisz mieć rękę na pulsie
                • Gość: nefretete Re: nie bądź naiwna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:37
                  Drogi bączku, trzymam rękę na pulsie rzeczy ważnych....spokojna Twoja
                  potargana ;-)))
                  • niedzwiedzica_sousie Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 15:23
                    proponuję wyciągnąć te ręce przed siebie, bo biorąc pod uwagę zapatrzenie na
                    własny nos, możesz się potknąć i boleśnie upaść, czego nikomu nie życzę.
        • sagis Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 11:46
          Z dzieckiem, to o sprawę molestowania nieletnich można obić się.
          Ja uważałabym:-)
          A, ci..ami to dzieli się z Grubą Jolką:-)))
          • sagis Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 14:00
            sagis napisała:

A, ci..ami to dzieli się z Grubą Jolką:-)))

Miało być ci..y:-))Pewnie nie wystukałam "s" i system wykropkował ten powstały
            wyraz:-)))))
            • kopov Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 14:05
              nie asik, system kropkuje wybrane wyrazy, nie pomyliłas sie, następnym razem
              wstaw jakis znak np. kropke
              • sagis Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 14:15
                Znowu wykropkował:-)))Chyba, że chcesz dzielić się z GJ właśnie tym, a nie
                chipsami Chio:-)))
                Jak wcześniej pisałeś ten wyraz?:-)
                • kopov Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 14:16
                  ci,psy
                  • sagis Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 14:19
                    Właśnie ponownie przeczytałam Twoją instrukcję i zorientowałam się o co chodzi,
                    ale byłeś szybszy:-)
                    Dzięki.
                    Muszę już zmykać stąd. Miłego dzionka. Dzisiaj będzie wesoły:-)
                    • kopov Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 14:31
                      cześć:) u was świeci? to moze i bedzie:)
                      • Gość: nefretete nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:38
                        widzę, że wierny fanklub walczy ;-)))
                        • kopov Re: nieźle masz 12.01.05, 14:41
                          żartujesz, prawda?;)
                          • sagis Re: nieźle masz 12.01.05, 14:45
                            Jak zaakceptuje regulamin fanklubu, to spoko:-)))
                          • Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:12
                            cały czas żartuję, bawią mnie takie "akcje" :-*
                            • kopov Re: nieźle masz 12.01.05, 15:24
                              ufffffff a juz sie bałem:))))))))
                              • Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 08:11
                                "czego się boisz..." ;-))) spoko - ale nie podoba mi się agresja ze strony
                                niektórych forumowiczów...kurcze, a ja chciałam z Tobą w sumie o psach
                                pogadać ;-)))
                                • kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 09:18
                                  jak o psach to śmiało:)))))
                                  • Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:15
                                    Szukam kumpla dla mojego psiaka, żeby się taki samoyny po ogrodzie nie
                                    wałęsał ;-))) myślałam o drugim owczarku, ale może jakiś podhalański?? A może
                                    kopova?
                                    • kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 10:25
                                      a jak to sobie wyobrażasz? przeciez Twój pies (czy suka?) jest normalnie u
                                      siebie i w momencie kiedy tam wchodzi drugi pies, to zdrowy, normalny pies
                                      broni swojego terenu?????? jak teraz jest jeszcze młody to moze nie ale za
                                      chwilę koniec akceptacji kogokolwiek. Płec przeciwna owszem:))
                                      Kopov w swoim rewirze jest znanym drecholem, rozwala każda imprezę (jesli psy
                                      sie np bawią?:) a wśród okolicznych pań ma pseudonim pies morderca.
                                      ma bardzo silne poczucie swojej prywatności i kiedy tylko moze dominuje:)
                                      • sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 10:32
                                        Ale, Kopov, rozpisałeś się. Przecież lubisz proste odpowiedzi:-)
                                        • kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 10:38
                                          dla mojego psa stać mnie na wiele:))))))))))
                                          • sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 10:40
                                            Widzę, jak rozgadałeś się:-)
                                            A, dłuższą smych jemu kupiłeś?
                                            • kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 10:46
                                              5m, flexi:)
                                              • sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 10:51
                                                Flexi, to dobrze:-)
                                                A, co zrobisz, jak Ci dookoła drzewa kopov owinie się?:-)
                                                • kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 11:29
                                                  nauczony jest , musi uważać:)
                                                  • sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 11:48
                                                    :-)mądry piesek.
                                                    I na koty jego szczujesz?:-)
                                                  • kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 11:56
                                                    nie szcuje go, psy tak maja:)))))))
                                                  • sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 12:00
                                                    Wszystkie?:-)))
                                                    Ale, fakt jest odwieczna wojna między psymi i kotami.
                                                  • kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 12:11
                                                    oprócz degeneratów:)) i kanapowców:)
                                                    jaka wojna, próba sił i tyle:)
                                                  • sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 12:18
                                                    Koty i tak są zawsze górą. Jak robi się gorąco, to na drzewo zmykają.
                                                    A, Twój ma instynkt łowiecki.
                                                    A, co z tymi Twoimi dowodami?
                                                  • kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 12:35
                                                    albo do piwnicy przez okienko i wtedy sa dołem:)))))
                                                    ma instynkt ale jest tepiony za to, jednak instynkt góra:)
                                                    dowody poszły do obierzyny na @
                                                  • sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 12:38
                                                    A, do mnie? Jeśli nie prześlesz mi to obrażę się. A, teraz już mnie czas goni i
                                                    muszę lecieć. Sprawdzę później na swojej skrzynce. Cześć:-)
                                      • Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:59
                                        właśnie mam dylemat...bo na spacerach on ma samych kumpli i kochanki ;-)))a nie
                                        wiem jak u siebie by przyjął obcych. Nienawidzi kotów - szczerze, z całego
                                        serca, specjalizuje sie w gonitwach za nimi ;-)))
                                        • kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 11:28
                                          dokładnie jak mój, sa psy dominujące - to te prawdziwe i degeneraci - to
                                          lubiące pedalskie zabawy z ta sama płcia:))))))
                                          • Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:56
                                            pamietajmy jednak - pies to pies...nie przypisujmy im cech zwykłego faceta;-)))
                                            • kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 11:59
                                              człowiek to tez zwierze:) a psy były na ziemi wcześniej:)))))
                                              chodziło mi o to ze mój potrafi sie bawic jedynie z psami które nie wąchaja mu
                                              tyłka i nie wracza na niego:)
                                              a z sukami nie ma problemu:)
                                              • Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:25
                                                mam znajomych...ich dorosły pies fajnie traktował młodego - uczył go
                                                wszystkiego co sam umiał...od tego które drzewko osikać, do tego w którym
                                                miejscu najlepiej się ucieka przez płot ;-))) ludzie się nie wtrącali i oni
                                                sami doszli kto jest szefem a kto nie ;-)
                                                • kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 12:33
                                                  bo to jest normalna kolej rzeczy, ale jak spotkaja sie dwa starsze psy to nie
                                                  ma ewolucji tylko jest rewolucja:)
                                                  • Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:54
                                                    Kombinuję ciągle w różne strony. Bo z jednej strony może to tylko mnie się
                                                    wydaje, że fajnie byłoby mieć dwa psy ale to byłaby przyjemność tylko dla mnie,
                                                    a one biedaki zazdrosne jeden o drugiego...kurcze - znowu jak u ludzi ;-)))
                                • sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 09:57
                                  Gość portalu: nefretete napisał(a):

> "czego się boisz..." ;-))) spoko - ale nie podoba mi się agresja ze strony
                                  > niektórych forumowiczów...kurcze, a ja chciałam z Tobą w sumie o psach
                                  > pogadać ;-)))
                                  ---------
                                  Jaka agresja?:-)Wcześniej pisałaś, że lubisz takie akcje, a tu przez noc
                                  odmieniło Ci się:-))))Przeszłaś jakąś metamorfozę? Niedźwiedzica chyba dobrą
                                  diagnozę Ci postawiła, że jesteś jakimś cyklofrenikiem:-))))
                                  • Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:13
                                    czekałam na diagnozę...uwielbiam horoskopy, testy i wszelkiego rodzaju
                                    analizy ;-)))
                                    • sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 10:18
                                      Podchodź tutaj do wszystkiego z humorem i baw się dobrze:-)))
                                      • Gość: aa Re: nieźle masz IP: *.chello.pl 13.01.05, 10:19
                                        gupi watek
                                        • Gość: mm do aa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:23
                                          jak ktoś nie ma nic do powiedzenia:>>
                                          • edzia-fredzia Re: do mm :) 13.01.05, 10:25
                                            EEEEE... dzieje sie jednak :)))...
                                            • Gość: mm Re: do mm :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:30
                                              masz na myśli aa..to jakiś dewiat,moze się znudzi:-))
                                      • Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:24
                                        z reguły tak robię, ale nie lubie dostawać po łapach za nic ;-)))
                                        Chociaż to może być dobra szkoła, bo ja wogóle to za delikatna jestem ;-)))))))
                                        • sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 10:28
                                          A, może nie za nic?:-)))
                                          Widocznie musisz jeszcze dużo nauczyć się:-)))
                                          Za delikatna, to może w stosunku do siebie. Już masz następną diagnozę:-))))
                                          • Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:55
                                            wiedziałam, że dobrze robie odwiedzając to forum ;-)
                                            • sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 11:03
                                              Zobacz, jak dzisiaj jest wesoło. I o zabobonach możesz czegoś nauczyć się:-))))
                                              • Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:26
                                                tia..zabobony;-))) nogi zmiażdżone kłodą drewna śnić - przesadziłeś na
                                                Orbitreku ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka