Gość: nefretete IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:26 rozmowę na 100 banalnych, ale jakże sympatycznych tematów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nefretete Re: No i ?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 10:16 i co? przyznam szczerze, że ten post jest skierowany do kogoś z kim wcześniej rozmawiałam, ale nie widzę przeszkód żeby porozmawiać z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: No i ?... 12.01.05, 10:24 od czosnku do wampirów czyli jak uniknąć zarażenia owsikiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: No i ?... 12.01.05, 10:37 Marnie Wasz wątek kręci się:-))) Te owsiki pewnie przestraszyły Twoją Kopov, miłośniczkę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: No i ?... 12.01.05, 10:38 moze nie ?;)moja miłosniczka ma zwyczaj wchodzenia na f w cyklach godzinnych:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: No i ?... 12.01.05, 10:40 jezu, żeby tylko nie jakaś cyklofreniczka! :( Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: No i ?... 12.01.05, 10:45 niedzwiedzica_sousie napisała: > jezu, żeby tylko nie jakaś cyklofreniczka! :( :-))))Ale, wymyśliłaś - cyklofreniczka:-))) Ale, już lepiej wątek kręci się:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: No i ?... 12.01.05, 10:48 no skoro funkcjonuje w cyklach, to robi się to podejrzane :) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: No i ?... 12.01.05, 11:01 Czeka, aż Set pozwoli jej znowu wrócić do świata żywych:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: No i ?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 11:08 jeżeli o mnie chodzi to zajmuję się całą trójką: Gem, Set i Mecz ;-))) złośliwa z Ciebie bestyjka...ale fajna i nie martw się - nie jestem wielbicielką kopova, po prostu nieźle się z nim rozmawia. Bądź spokojna, nie chcę Ci odbić..."partnera" Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: No i ?... 12.01.05, 11:38 Partnera do tańca:-) Ja nie boję się, bo jak nie chce, to nie ma po co trzymać na siłę. Nawet długa smycz nie pomoże:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: No i ?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:07 długa smycz...ja ostatnio zmieniam metody "wychowawcze" - smycz krótka i ciasny kaganiec...oczywiście nie dotyczy się to psów - one są na to za dobre...myślę o innych zwierzętach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: No i ?... 12.01.05, 12:11 Od skrajności w drugą skrajność. Zadna nie jest na dłuższą metę skuteczna:-) No, chyba że ktoś ma takie skłonności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: No i ?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:38 ciągle szukam... Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: No i ?... 12.01.05, 11:11 nawet cycki są lekko śmierdzące :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: No i ?... 12.01.05, 11:16 to tylko jak w nich za długo mleko po(-leży,- stoi) kocham prostote wypowiedzi:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: No i ?... 12.01.05, 11:21 toteż trzeba zadbać o systematyczne ssanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: No i ?... 12.01.05, 11:23 moze to też recepta na problem higieny u panów?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: No i ?... 12.01.05, 11:27 ta.. tylko kto tę receptę zrealizuje... już współczuję farmaceutkom he he Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: No i ?... 12.01.05, 11:39 niedzwiedzica_sousie napisała: > ta.. tylko kto tę receptę zrealizuje... już współczuję farmaceutkom he he To jest najlepsza odpowiedź:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: No i ?... 12.01.05, 12:09 uczennice z liceum pielegniarskiego i studentki farmacji - oczywiście w ramach praktyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: No i ?... 12.01.05, 12:21 I chciałbyś, aby ktoś na Tobie robił jakieś doświadczenia? A, jeśli użyją nieprecyzyjnie swoich narzędzi?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: No i ?... 12.01.05, 12:24 asik no jak mozesz posądzać mnie o cos takiego?:)))) przypominam, ze dotyczyło to wyłacznie niedomytych, ja sie nie poczuwam:PPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: No i ?... 12.01.05, 12:50 Jeśli się nie poczuwasz, to o'k:-) Właśnie w radio leci moja jedna z ulubionych polskich piosenek. Nie pamiętam tytułu, ale w refrenie jest "lubiła tańczyć pełna radości tak...". Trochę rozmarzyłam się:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: No i ?... 12.01.05, 13:00 a w moim radiu mówia o jadrze komety, tez sie rozmarzyłem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: No i ?... 12.01.05, 13:16 Widziałam taki artykuł tutaj na Gazeta.pl, ale chciałam później zapoznać się z nim. Teraz widzę, że nie muszę, bo założyłeś taki wątek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: No i ?... 12.01.05, 13:32 Nic nie mówią na ten temat:-( Może to jakaś podpucha?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: No i ?... 12.01.05, 13:33 A, dlaczego Ty mi tutaj piszesz takie brzydkie rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: No i ?... 12.01.05, 10:43 Później wraca w zaświaty, aby swój balsam odnowić:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 11:07 kto poszli?? nie mam numeru gg i nie mam zamiaru go mieć:))))))))))))) a Ty:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 11:10 witam - wiedziałam ;-))) sprawdziłam - też urocze psiaki!! prawie taki ładny jak mój Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 11:14 co wiedziałaś? kopovy znaczy sie????:) urocze na zdjęciu i w stos. do ludzi (wyłącznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 11:33 tfu...oczywiście - widziałam miało być....te literówki to potrafią ;-)jak słynne już kupovy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 11:41 Gość portalu: nefretete napisał(a): > tfu...oczywiście - widziałam miało być....te literówki to potrafią ;-)jak > słynne już kupovy ;-) Raz już komuś wyszło Kapov:-)))Ktoś miał intuicję, bo Kopov wszystko o nas wpisuje do tabelki:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 12:11 jak w pozycji na zabę????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 11:40 kopov napisała: > kto poszli?? > nie mam numeru gg i nie mam zamiaru go mieć:))))))))))))) > a Ty:))))))))))))))))) Ja też:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 12:13 co Ty też? nie masz? czy nie masz zamiaru?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 12:23 Jak powstaną chęci, to może i zamiar znajdzie się:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 12:25 u mnie tak jak z zakochaniem sie, nia ma mowy:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:42 nie ma mowy...nie Ty jeden tak walczysz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 12:46 ja nie wlacze :))) ja tak mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 12:51 :-)))) Tak łatwo jest powiedzieć to słowo:-) To prawda, niektórym za łatwo to przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Nie ma Nefretete. Pewnie przeszli na gg:-) 12.01.05, 13:01 na szczęście nic nie wiem na ten temat:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie dooobra dooobra... 12.01.05, 12:56 mi już co najmniej dwa razy mówiłeś że mnie kochasz, ja też sobie notuję hłe hłe :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:03 mówić a zakochac się to nie to samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:08 złamałeś mi serce, ty oszuście!!!!!!!! teraz będę musiała chodzić w gipsie!!!! :(((((((( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:12 podpiszę Ci sie i namaluje serduszko:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:19 chyba zwariowałeś! przecież ja już nie chcę cię znać!!!!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:25 to łaź se z białym gipsem, jak jakas dziewica:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:29 oj, oj, tobie to chyba nie było łatwo, skoro ci się błona dziewicza z gipsem kojarzy? a może taran nietęgi? :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:31 Tobie to sie wszystko kojarzy:) chodziło biały kolor gipsu jako kolor niewinności:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:34 nie tłumacz się, takie traumy z okresu dojrzewania wychodzą przy byle okazji... chcesz o tym pogadać? :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:45 ha ha, te kobiety to jednak zawsze kota do wora do góry nogami pakuja:)))) nic mi nie wychodzi:) a CI?:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:51 ale to dobrze, że ci nic nie wychodzi, znaczy że rozporek masz zapięty :)))))) może źle reagujesz na zmiany pogody? a co ma ci wyjść? może pomogę? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 14:03 <traumy z okresu dojrzewania wychodzą > to Ty cos o wychodzeniu napisałaś, :)))) znowu CI się kojarzy?:) a jak mozesz pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 14:05 czemu pytasz? wiadomo, że ja dla ciebie wszystko he he :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 14:17 koniec. ale teraz będziemy się przyjaźnić :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: dooobra dooobra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 13:40 no nie...znowu się robi jak w autobusie po 16 :-( ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 13:52 znaczy co? nie masz czym oddychać?? nie przejmuj się, mały biust też można ładnie wyeksponować :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: dooobra dooobra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:24 nie o biust chodzi...raczej o natrętów ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 14:49 ja tam na natrętów się nie natykałam w środkach komunikacji miejskiej, dopóki nimi jeździłam; ale cóż, może swój do swego ciągnie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: dooobra dooobra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:11 nie..chyba wręcz przeciwnie...zwodzi ich moje łagodne spojrzenie, ale później tym boleśniej odczuwają "odpowiedź"...a tutaj...no cóż kobietom w pewnym stanie podobno trzeba dużo wybaczać. ps. chamstwu jednak mówimy zdecydowane NIE ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 12.01.05, 15:16 wiesz co, nie życzę sobie uwag o moim stanie, bo nic ci do tego, to po pierwsze, a po drugie fakt chamstwa nie tolerujemy, bardzo słuszna uwaga, jak również złośliwości baj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: dooobra dooobra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 08:09 no widzisz jak to miło? Ja sobie z Twojej strony rownież nie życzę żadnych uwag na mój temat. I sprawdź sobie kto zaczął Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 13.01.05, 08:21 nie robiłam sobie żadnych uwag na twój temat, nie moja wina, że posiadasz poczucie humoru w stopniu zerowym. Rzuciłam luźną, żartobliwą uwagę DO SAGIS, a ty, z racji skrajnego przewrażliwienia - nie wiem, czy ogólnego, czy na temat chodzenia do łóżka z facetami - przyczepiłaś się jak pijawka. Sugerowałaś mi także, że robię tłok, informuję cię zatem uprzejmie, że jest to forum ogólnodostępne i jak chcesz pogadać z jedną osobą to musisz zrobic to prywatnie. Wszelkie tego typu insynuacje są chamskie i niezgodne z netykietą. A komentowanie mojej ciąży, jest poniżej wszelkiej krytyki i szkoda mi w ogóle się na ten temat rozpisywać. żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: dooobra dooobra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:12 szkoda pisać, ale jednak musiałaś się podzielić swoimi mądrościami...sorki - ale troche wyszła z Ciebie lubelska przekupka z warzywnego targu. Masz rację - to publiczne forum i ja też mogę rozmawiac z kim chcę, bez potrzeby czytania tego, co Ty napiszesz siląc się na cudowne poczucie humoru i pseudoironiczne uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: dooobra dooobra... 13.01.05, 16:04 nie wiem, skąd ta bezinteresowna niechęć do mojej osoby. ja w każdym razie mam większe problemy niż taka pluskiewka. pojęcie lubelskiej przekupki jest mi obce. życzę więcej luzu i tolerancji, tak na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie nie bądź naiwna 12.01.05, 11:13 jeśli gdzieś razem już poszli to pewnie do wyrka he he he chociaż kopov taki młody, to może na lody? :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: nie bądź naiwna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 11:35 a Ty nie masz poważniejszych problemów niż te gdzie my chodzimy?? jest tyle głodu na świecie np. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 11:39 nooo, ja jestem głodna, mogę potwierdzić ;)))) może podpadam pod pomoc humanitarną nawet... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 12:45 i rak jąder twoja osoba absolutnie nie zaprząta mojej uwagi, kochaniutka, ja tylko chciałm sagis powiedzieć co nieco o życiu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 13:35 W moim poniższym poście widać, że coś już wiem, o życiu:-)))) Nie z własnego dożwiadczenia:-) Fajnie zbiegły się nasze posty:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: nie bądź naiwna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 13:38 a ja nie lubię jak jest o mnie beze mnie - mój bączku ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 13:53 ale to już twój problem robaczku, musisz mieć rękę na pulsie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: nie bądź naiwna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:37 Drogi bączku, trzymam rękę na pulsie rzeczy ważnych....spokojna Twoja potargana ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 15:23 proponuję wyciągnąć te ręce przed siebie, bo biorąc pod uwagę zapatrzenie na własny nos, możesz się potknąć i boleśnie upaść, czego nikomu nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 11:46 Z dzieckiem, to o sprawę molestowania nieletnich można obić się. Ja uważałabym:-) A, ci..ami to dzieli się z Grubą Jolką:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 14:00 sagis napisała: A, ci..ami to dzieli się z Grubą Jolką:-))) Miało być ci..y:-))Pewnie nie wystukałam "s" i system wykropkował ten powstały wyraz:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 14:05 nie asik, system kropkuje wybrane wyrazy, nie pomyliłas sie, następnym razem wstaw jakis znak np. kropke Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 14:15 Znowu wykropkował:-)))Chyba, że chcesz dzielić się z GJ właśnie tym, a nie chipsami Chio:-))) Jak wcześniej pisałeś ten wyraz?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 14:19 Właśnie ponownie przeczytałam Twoją instrukcję i zorientowałam się o co chodzi, ale byłeś szybszy:-) Dzięki. Muszę już zmykać stąd. Miłego dzionka. Dzisiaj będzie wesoły:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: nie bądź naiwna 12.01.05, 14:31 cześć:) u was świeci? to moze i bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:38 widzę, że wierny fanklub walczy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nieźle masz 12.01.05, 14:45 Jak zaakceptuje regulamin fanklubu, to spoko:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:12 cały czas żartuję, bawią mnie takie "akcje" :-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 08:11 "czego się boisz..." ;-))) spoko - ale nie podoba mi się agresja ze strony niektórych forumowiczów...kurcze, a ja chciałam z Tobą w sumie o psach pogadać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:15 Szukam kumpla dla mojego psiaka, żeby się taki samoyny po ogrodzie nie wałęsał ;-))) myślałam o drugim owczarku, ale może jakiś podhalański?? A może kopova? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 10:25 a jak to sobie wyobrażasz? przeciez Twój pies (czy suka?) jest normalnie u siebie i w momencie kiedy tam wchodzi drugi pies, to zdrowy, normalny pies broni swojego terenu?????? jak teraz jest jeszcze młody to moze nie ale za chwilę koniec akceptacji kogokolwiek. Płec przeciwna owszem:)) Kopov w swoim rewirze jest znanym drecholem, rozwala każda imprezę (jesli psy sie np bawią?:) a wśród okolicznych pań ma pseudonim pies morderca. ma bardzo silne poczucie swojej prywatności i kiedy tylko moze dominuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 10:32 Ale, Kopov, rozpisałeś się. Przecież lubisz proste odpowiedzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 10:38 dla mojego psa stać mnie na wiele:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 10:40 Widzę, jak rozgadałeś się:-) A, dłuższą smych jemu kupiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 10:51 Flexi, to dobrze:-) A, co zrobisz, jak Ci dookoła drzewa kopov owinie się?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 11:48 :-)mądry piesek. I na koty jego szczujesz?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 12:00 Wszystkie?:-))) Ale, fakt jest odwieczna wojna między psymi i kotami. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 12:11 oprócz degeneratów:)) i kanapowców:) jaka wojna, próba sił i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 12:18 Koty i tak są zawsze górą. Jak robi się gorąco, to na drzewo zmykają. A, Twój ma instynkt łowiecki. A, co z tymi Twoimi dowodami? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 12:35 albo do piwnicy przez okienko i wtedy sa dołem:))))) ma instynkt ale jest tepiony za to, jednak instynkt góra:) dowody poszły do obierzyny na @ Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 12:38 A, do mnie? Jeśli nie prześlesz mi to obrażę się. A, teraz już mnie czas goni i muszę lecieć. Sprawdzę później na swojej skrzynce. Cześć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:59 właśnie mam dylemat...bo na spacerach on ma samych kumpli i kochanki ;-)))a nie wiem jak u siebie by przyjął obcych. Nienawidzi kotów - szczerze, z całego serca, specjalizuje sie w gonitwach za nimi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 11:28 dokładnie jak mój, sa psy dominujące - to te prawdziwe i degeneraci - to lubiące pedalskie zabawy z ta sama płcia:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:56 pamietajmy jednak - pies to pies...nie przypisujmy im cech zwykłego faceta;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 11:59 człowiek to tez zwierze:) a psy były na ziemi wcześniej:))))) chodziło mi o to ze mój potrafi sie bawic jedynie z psami które nie wąchaja mu tyłka i nie wracza na niego:) a z sukami nie ma problemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:25 mam znajomych...ich dorosły pies fajnie traktował młodego - uczył go wszystkiego co sam umiał...od tego które drzewko osikać, do tego w którym miejscu najlepiej się ucieka przez płot ;-))) ludzie się nie wtrącali i oni sami doszli kto jest szefem a kto nie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: nieźle masz 13.01.05, 12:33 bo to jest normalna kolej rzeczy, ale jak spotkaja sie dwa starsze psy to nie ma ewolucji tylko jest rewolucja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:54 Kombinuję ciągle w różne strony. Bo z jednej strony może to tylko mnie się wydaje, że fajnie byłoby mieć dwa psy ale to byłaby przyjemność tylko dla mnie, a one biedaki zazdrosne jeden o drugiego...kurcze - znowu jak u ludzi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 09:57 Gość portalu: nefretete napisał(a): > "czego się boisz..." ;-))) spoko - ale nie podoba mi się agresja ze strony > niektórych forumowiczów...kurcze, a ja chciałam z Tobą w sumie o psach > pogadać ;-))) --------- Jaka agresja?:-)Wcześniej pisałaś, że lubisz takie akcje, a tu przez noc odmieniło Ci się:-))))Przeszłaś jakąś metamorfozę? Niedźwiedzica chyba dobrą diagnozę Ci postawiła, że jesteś jakimś cyklofrenikiem:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:13 czekałam na diagnozę...uwielbiam horoskopy, testy i wszelkiego rodzaju analizy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 10:18 Podchodź tutaj do wszystkiego z humorem i baw się dobrze:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm do aa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:23 jak ktoś nie ma nic do powiedzenia:>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: do mm :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:30 masz na myśli aa..to jakiś dewiat,moze się znudzi:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:24 z reguły tak robię, ale nie lubie dostawać po łapach za nic ;-))) Chociaż to może być dobra szkoła, bo ja wogóle to za delikatna jestem ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 10:28 A, może nie za nic?:-))) Widocznie musisz jeszcze dużo nauczyć się:-))) Za delikatna, to może w stosunku do siebie. Już masz następną diagnozę:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:55 wiedziałam, że dobrze robie odwiedzając to forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: nieźle masz 13.01.05, 11:03 Zobacz, jak dzisiaj jest wesoło. I o zabobonach możesz czegoś nauczyć się:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: nieźle masz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:26 tia..zabobony;-))) nogi zmiażdżone kłodą drewna śnić - przesadziłeś na Orbitreku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś