wierna1 22.05.02, 15:39 Ciekawe, komu będzie żal , jak przestanę pisać tutaj. Pewnie nikomu. Forum jest piękne i okrutne. Jak ocean. Wciąga i wyrzuca. A potem nie pamięta. Bedem ryczeć zara. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wierna1 Re: Komu będzie żal? 22.05.02, 15:42 kasiulek napisał(a): > Zara to sklep z ciuchami:))) Zarazy gdzie, bo umnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Komu będzie żal? IP: 194.181.183.* 22.05.02, 15:41 nie rycz wierna tylko pisz. guciowi bedzie zal twojego ostrego zadla:) wierna1 napisał(a): > Ciekawe, komu będzie żal , jak przestanę pisać tutaj. Pewnie nikomu. Forum jest > > piękne i okrutne. Jak ocean. Wciąga i wyrzuca. A potem nie pamięta. Bedem > ryczeć zara. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do Gucia 23.05.02, 08:32 Gość portalu: gucio napisał(a): > nie rycz wierna tylko pisz. guciowi bedzie zal twojego ostrego zadla:) Ty i tak Guciu mało ze mną rozmawiasz, a żądło przecież też masz (Gucio z Pszzcółki Maji), ale dzięki. > > wierna1 napisał(a): > > > Ciekawe, komu będzie żal , jak przestanę pisać tutaj. Pewnie nikomu. Forum > jest > > > > piękne i okrutne. Jak ocean. Wciąga i wyrzuca. A potem nie pamięta. Bedem > > ryczeć zara. > Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Wierna, nie odchodz!!!!!!!!!!!!! 23.05.02, 08:33 kasiulek napisał(a): Dziękuję Kasiulku,a le jeszcze nie odchodzę, tak piszę na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Komu będzie żal? 22.05.02, 15:49 i właśnie rąbnęłam sobie sznyta herbatnikiem....ałłć.. to dla Ciebie Wierna. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Aqick 23.05.02, 08:34 agick napisał(a): > i właśnie rąbnęłam sobie sznyta herbatnikiem....ałłć.. to dla Ciebie Wierna. Cokolwiek to oznacza, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Dlaczego? IP: 62.233.139.* 22.05.02, 15:55 Wierna, to ja sie do ciebie przylacze. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Frisky 23.05.02, 08:35 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Wierna, to ja sie do ciebie przylacze. Dzięki, ale po okresie żałoby wrócisz tu. "Powrócisz tu....", jak w starej piosence. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do Bachy 23.05.02, 08:31 b_a_c_h_a napisał(a): > A dlaczego masz odchodzic? Każdy kiedyś odchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Komu będzie żal? 22.05.02, 15:57 pewnie masz dzisiaj jeden z tych trudnych dni. ale głowa do góry, wszystkie lęki miną i za parę dni powrócisz do forum wesoła i uśmiechnięta. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Muszek 23.05.02, 08:37 muszek0 napisał(a): > pewnie masz dzisiaj jeden z tych trudnych dni. ale głowa do góry, wszystkie > lęki miną i za parę dni powrócisz do forum wesoła i uśmiechnięta. ;) Ale ja nie odchodzę teraz, to taki mały sondaż. A trudnych dni jeszcze nie mam, jak będę miała to dobiero zobaczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Komu będzie żal? 22.05.02, 16:00 Wierna, nie pisz takich rzeczy, bo sobie pomyślę, że tylko czekasz na błagania "nie odchodź, nie odchodź!" Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Kini 23.05.02, 08:37 kini napisał(a): > Wierna, nie pisz takich rzeczy, bo sobie pomyślę, że tylko czekasz na > błagania "nie odchodź, nie odchodź!" Ty to powinnaś być psychologiem forumowym. Ile bierzesz za poradę? Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Kini 23.05.02, 10:36 wierna1 napisał(a): > kini napisał(a): > > > Wierna, nie pisz takich rzeczy, bo sobie pomyślę, że tylko czekasz na > > błagania "nie odchodź, nie odchodź!" > > Ty to powinnaś być psychologiem forumowym. Ile bierzesz za poradę? Stówę, ale ty masz u mnie zniżkę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Komu będzie żal? 22.05.02, 16:04 Nie będę błagać - po prostu nie odchodź... Tylko podejdź no tu do płota jako i ja podchodzę... No tyle żeś przeszła na tym forum i teraz tchórzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Agniecha 23.05.02, 08:40 agniecha27 napisał(a): > Nie będę błagać - po prostu nie odchodź... Tylko podejdź no tu do płota jako i > ja podchodzę... > No tyle żeś przeszła na tym forum i teraz tchórzysz? Nie wiem, czy trzeba odwagi by tu być, ale pamiętam swoje pierwsze pisania, serce mi waliło, przeżywałam w domu, to co mi odpisywano, chodziłam nerwowa. Teraz jest spoko. Czuję się, jak wśród dobrych znajomych. Ale też nie jestem już taka najeżona i inaczej patrzę na forum, łagodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Komu be˛dzie z˙al? IP: *.nyc.rr.com 22.05.02, 17:02 Wierna, ani sie waz - siad, i nie ruszac sie nigdzie!! :-))) Poprostu czesciej sie usmiechaj :-) Pozdroffka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Maruda 23.05.02, 08:41 Gość portalu: Maruda napisał(a): > Wierna, ani sie waz - siad, i nie ruszac sie nigdzie!! :-))) > Poprostu czesciej sie usmiechaj :-) > Pozdroffka :-) Nie bardzo cię kojarzę, ale miło, że napisałaś.Z natury jestem kotem i nie reaguję na komendy typu "siad". A ja się uśmiecham, tylko, że to jest uśmiech przez łzy. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Mi 22.05.02, 18:03 Przyznaję, że jesteś kontrowersyjna - ale to może nawet zaleta. Tak czy inaczej, mi będzie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: I mi też!!! 23.05.02, 08:24 matrek napisał(a): > Przyznaję, że jesteś kontrowersyjna - ale to może nawet zaleta. > Tak czy inaczej, mi będzie szkoda. Podpisuję się pod tym :( Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: I mi też!!! 23.05.02, 08:41 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Przyznaję, że jesteś kontrowersyjna - ale to może nawet zaleta. > > Tak czy inaczej, mi będzie szkoda. > > Podpisuję się pod tym :( A poztym raczyce są urocze i nie możesz nigdzie iść, masz zostać z nami!!! i o! i koniec i kropka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: I mi też!!! 23.05.02, 08:43 lastka napisał(a): > lastka napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > Przyznaję, że jesteś kontrowersyjna - ale to może nawet zaleta. > > > Tak czy inaczej, mi będzie szkoda. > > > > Podpisuję się pod tym :( > > A poztym raczyce są urocze i nie możesz nigdzie iść, masz zostać z nami!!! i o! > i > koniec i kropka!!! > A w ogóle wierna, gdzie Ty się wyprowadzasz do jasnej... ? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Lastka 23.05.02, 08:45 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Przyznaję, że jesteś kontrowersyjna - ale to może nawet zaleta. > > Tak czy inaczej, mi będzie szkoda. > > Podpisuję się pod tym :( Masz fajne poczucie humoru i to się czuje. I nie denerwuj się, że czasami kłócę się na serio. Taka ze mnie kłótliwa baba, ale, jak to raczek, o miękkim sercu. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Wierna 23.05.02, 08:54 wierna1 napisał(a): > lastka napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > Przyznaję, że jesteś kontrowersyjna - ale to może nawet zaleta. > > > Tak czy inaczej, mi będzie szkoda. > > > > Podpisuję się pod tym :( > > Masz fajne poczucie humoru i to się czuje. I nie denerwuj się, że czasami kłócę > > się na serio. Taka ze mnie kłótliwa baba, ale, jak to raczek, o miękkim sercu. > Dzięki. Bo my już take jestemy Wierna, i właśnie z to chłopy nas kochajom! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Wierna 23.05.02, 08:57 lastka napisał(a): > > Bo my już take jestemy Wierna, i właśnie z to chłopy nas kochajom! Za tą kłótliwość właśnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Wierna 23.05.02, 08:57 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > > > Bo my już take jestemy Wierna, i właśnie z to chłopy nas kochajom! > > Za tą kłótliwość właśnie :)) Też! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Wierna 23.05.02, 08:59 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > > > > Bo my już take jestemy Wierna, i właśnie z to chłopy nas kochajom! > > > > Za tą kłótliwość właśnie :)) > > Też! Powiedziałbym nawet, przede wszystkim ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Matrek 23.05.02, 08:44 matrek napisał(a): > Przyznaję, że jesteś kontrowersyjna - ale to może nawet zaleta. > Tak czy inaczej, mi będzie szkoda. I ty Matreczku, prawie na koniec. I o to w życiu chodzi, żeby nie mieszać się z tłumem. ALe ja naprawdę jeszcze nie odchodzę. NAwet jak mi odetną w pracy internet to podłączę się w domu. Mam w domu modem, ale to trochę droga impreza tak ciąglę siedzieć. Dla was podłączę się na stałe! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Matrek 23.05.02, 08:52 wierna1 napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Przyznaję, że jesteś kontrowersyjna - ale to może nawet zaleta. > > Tak czy inaczej, mi będzie szkoda. > > I ty Matreczku, prawie na koniec. I o to w życiu chodzi, żeby nie mieszać się z > > tłumem. ALe ja naprawdę jeszcze nie odchodzę. NAwet jak mi odetną w pracy > internet to podłączę się w domu. Mam w domu modem, ale to trochę droga impreza > tak ciąglę siedzieć. Dla was podłączę się na stałe! > Będę się cieszył, al to to równiez nie najtansza impreza - jakias stowka co miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan :( 23.05.02, 09:09 wierna1 napisał(a): > Ciekawe, komu będzie żal , jak przestanę pisać tutaj. Pewnie nikomu. Forum jest > > piękne i okrutne. Jak ocean. Wciąga i wyrzuca. A potem nie pamięta. Bedem > ryczeć zara. ja bede ryczal, nie bede mial z kim prowadzic zazartych dyskusji..... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: :( 23.05.02, 09:33 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Ciekawe, komu będzie żal , jak przestanę pisać tutaj. Pewnie nikomu. Forum > jest > > > > piękne i okrutne. Jak ocean. Wciąga i wyrzuca. A potem nie pamięta. Bedem > > ryczeć zara. > > > ja bede ryczal, nie bede mial z kim prowadzic zazartych dyskusji..... No nie, ciebie tu się nie spodziewałam! Ale strasznie mi miło i mile mi straszno, że będziesz ryczał po mnie. Tylko, że ja nie umieram, chyba że wirtualnie. Chciałam połechtać swoje ego i udało się, a to dzięki paru wspaniałym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś