Dodaj do ulubionych

co dla faceta na Walentynki???

IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:32
Macie już jakieś pomysły???
co będziecie kupować???
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 10:38
      • mamdylemat Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 10:42
        hehehe... oj lenka, a mialas nie dawac sie wkrecac w te histerie! popraw sie!
        • lena_zet Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 10:43
          niestety to jest silniejsze ode mnie :) będę tak dopisywać do każdego takiego
          wątku.już postanowione.
          • mamdylemat Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 10:48
            hehehe... no to oszalejesz, bo prawdopodobnie histeria tego typu zacznie sie z
            czasem (do 14.II) wzmagac. dobrze, ze pytania, co kupic nie padaly w
            pazdzierniku, ale to w sumie zrozumiale, wtedy wszyscy pytali o sylwestra
            hehehe.
      • kohol Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 11:09
        O, ja też nic.
        Dziś piłam kawkę z Coffee Heaven pod rondem Dmowskiego i widziałam te wystawy w
        sklepikach... Pluszowe serduszka... Misie tulące serduszka... Ramki na obrazki
        w kształcie serduszek... Serduszka na patyczkach... Ch..ostwo zagracające dom...
        Czy nie lepiej pójść gdzieś do knajpy/restauracji albo - jeszcze lepiej - kupić
        wino albo dwa albo trzy i popichcić coś we dwoje?

Ps. To tylko moje zdanie :D
        • mamdylemat Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 11:18
          hehehe... slusznie. i mnie inwazja serduszek w roznych konfiguracjach spac nie
          daje. ale to pichcenie to oczywiscie w fartuszkach w serduszka, co kohol?
          hehehe
          • rachela180 Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 11:22
            Mozart i wspomnienie- jak to na jednej z pierwszych zaawansowanych randek
            słuchaliśmy Mozarta leżąc obok siebie i kontemplując swoje ciała... ach...
            rozmarzyłam się, sorry.
            • kohol Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 11:31
              Ojej, romantycznie...
              My raczej nigdy romantyczni nie byliśmy - na jednej z bardziej zaawansowanych
              randek chlaliśmy miód pitny w parku :D
              Ale kwiatki to mi kupował w knajpach, od takich pań z różami, za kosmiczne
              sceny :D
              Teraz jak taka przychodzi, to ja sama odpowiadam:
              - Dziękujemy! My już jesteśmy małżeństwem!
              :D
        • trzydziecha1 Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 11:33
          Może się minęłyśmy :))) Przechodzę tam rano idąc do pracy1
          • kohol Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 11:43
            trzydziecha1 napisała:

> Może się minęłyśmy :))) Przechodzę tam rano idąc do pracy1

Ja dziś wyjątkowo, choć jutro też będę - ok. 8.00 może jakoś tak :D
    • Gość: mm Re: co dla faceta na Walentynki??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:00
      a ty nie masz pomysłu,ze pytasz??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka