Gość: greatkania IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:32 Macie już jakieś pomysły??? co będziecie kupować??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamdylemat Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 10:42 hehehe... oj lenka, a mialas nie dawac sie wkrecac w te histerie! popraw sie! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 10:43 niestety to jest silniejsze ode mnie :) będę tak dopisywać do każdego takiego wątku.już postanowione. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 10:48 hehehe... no to oszalejesz, bo prawdopodobnie histeria tego typu zacznie sie z czasem (do 14.II) wzmagac. dobrze, ze pytania, co kupic nie padaly w pazdzierniku, ale to w sumie zrozumiale, wtedy wszyscy pytali o sylwestra hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 11:09 O, ja też nic. Dziś piłam kawkę z Coffee Heaven pod rondem Dmowskiego i widziałam te wystawy w sklepikach... Pluszowe serduszka... Misie tulące serduszka... Ramki na obrazki w kształcie serduszek... Serduszka na patyczkach... Ch..ostwo zagracające dom... Czy nie lepiej pójść gdzieś do knajpy/restauracji albo - jeszcze lepiej - kupić wino albo dwa albo trzy i popichcić coś we dwoje? Ps. To tylko moje zdanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 11:18 hehehe... slusznie. i mnie inwazja serduszek w roznych konfiguracjach spac nie daje. ale to pichcenie to oczywiscie w fartuszkach w serduszka, co kohol? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 11:22 Mozart i wspomnienie- jak to na jednej z pierwszych zaawansowanych randek słuchaliśmy Mozarta leżąc obok siebie i kontemplując swoje ciała... ach... rozmarzyłam się, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 11:31 Ojej, romantycznie... My raczej nigdy romantyczni nie byliśmy - na jednej z bardziej zaawansowanych randek chlaliśmy miód pitny w parku :D Ale kwiatki to mi kupował w knajpach, od takich pań z różami, za kosmiczne sceny :D Teraz jak taka przychodzi, to ja sama odpowiadam: - Dziękujemy! My już jesteśmy małżeństwem! :D Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 11:33 Może się minęłyśmy :))) Przechodzę tam rano idąc do pracy1 Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiic nt 02.02.05, 11:43 trzydziecha1 napisała: > Może się minęłyśmy :))) Przechodzę tam rano idąc do pracy1 Ja dziś wyjątkowo, choć jutro też będę - ok. 8.00 może jakoś tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: co dla faceta na Walentynki??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:00 a ty nie masz pomysłu,ze pytasz?? Odpowiedz Link Zgłoś