Dodaj do ulubionych

rozpoczełam walke

IP: 213.238.93.* 16.02.05, 13:07
kochani przez ostatnie misiace zimowe stały sie dla mnie koszmarem(powiedzmy
ze jesienne tez) utyłam sie jak swinia tu fałdka tam schabik itd.
koszmar
w styczniu postanowiłam cos z tym zrobic i na kefirkach i otrebach schudłam 6
kilo
nie wiedziałam ze tak prosto mozna schudnac
Obserwuj wątek
    • istna Re: rozpoczełam walke 16.02.05, 13:09
      Powodzenia, tylko sie nie zagalopuj!
    • Gość: mm Re: rozpoczełam walke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:10
      no to opisz co jadłaś,bo własnie byłam w wc i tak jakoś dziwnie wyglądam w
      lustrze:-))))
      • Gość: asia Re: rozpoczełam walke IP: 213.238.93.* 16.02.05, 13:12
        kefirki i jogurty mieszam z otrebami (nie jest to jaks pyszna strawa ale zapycha
        na pół dnia0) a wieczorm jem gotowane warzywa
        • Gość: mm Re: rozpoczełam walke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 14:05
          i to wszystko?;-)
        • istna Re: rozpoczełam walke 16.02.05, 14:16
          Gość portalu: asia napisał(a):

> kefirki i jogurty mieszam z otrebami (nie jest to jaks pyszna strawa ale
          zapych
          > a
          > na pół dnia0) a wieczorm jem gotowane warzywa

Nie przeginaj, bo się wyniszczysz. Organizm potrzebuje róznych głupot (zwanych
          witaminami, mikroelementami etc.), jak mu będziesz czegoś długo skąpić, może
          się to źle skończyć.
    • Gość: elka Re: rozpoczełam walke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:08
      Schudnąć nie problem, sztuką jest utrzymać wagę! Zaczniesz jeść "normalne"
      produkty (i to wcale niekoniecznie w dużych ilościach) i waga zacznie rosnąć.
      Stosuj raczej diety, które powodują chudnięcie 1-1,5kg w ciągu tygodnia i
      zawierają wszystkie niezbędne składniki odżywcze (u mnie się sprawdza dieta
      1000 kalorii-dieta urozmaicona, na której nie bywam głodna).
      • Gość: złośnica nie chcę Cię martwić, ale po takiej diecie IP: *.aster.pl 17.02.05, 10:39
        mozesz zacząć potem tyć po zjedzeniu jabłka :/ a chyba nie planujesz jeść otrębów do końca życia? że już nie wspomnę o rychłym wypadaniu włosów garściami /brak żelaza/
    • Gość: wai Re: rozpoczełam walke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 10:42
      jak nie zmienisz trybu życia i jedzenia zaraz będziesz gruba. 6 kg to wody
      znikło. Można to zrobić 3 dniową głodówką.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka