Dodaj do ulubionych

kto oglada telenowele?? :)

IP: 80.48.105.* 07.03.05, 12:39
Kazdy mowi ze "m jak milosc" "klan" i inne tego rodzi telenowele polskie czy
brazylijskie czy jeszcze inne to badziewie, ale przeciez ktos to musi ogladac
skoro to Ciagle leci. Przyznac sie :) ogladacie to czy nie? Jakie najbadziej
lubicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: mala Re: kto oglada telenowele?? :) IP: 80.48.105.* 07.03.05, 12:45
      A ja ogladam "M jak milosc" i wcale tego nie ukrywam. :)
    • Gość: obierzyna Almodovar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:47
      to jest dopiero badziewie. przynajmniej dla mnie. wlaczylam w sobote "Drżace
      cialo" i dalam sobie na luz. a dobra telenowela nie jest zla. ogladam "m jak
      milosc", "na dobre i na zle", "szpital na noszach" i to wszystko. aha,
      czasami "rodzine zastepcza". i nie widze w tym nic zlego.
      • Gość: laska Re: Almodovar IP: 80.48.105.* 07.03.05, 12:50
        Ja tylko "M jak milosc" zreszta u mnie to i mam i siostra to ogladaja to i tat
        juz nie ma wyboru hehe
    • Gość: kohol Re: kto oglada telenowele?? :) IP: *.crowley.pl 07.03.05, 13:01
      Ja od przypadku do przypadku oglądam Na Wspólnej.
      Ale wytłumaczcie mi, na czym polega fenomen M jak miłość?
      • Gość: laska Re: kto oglada telenowele?? :) IP: 80.48.105.* 07.03.05, 13:05
        Sama nie wiem :) Poprostu to jest "samo zycie" hehe
      • Gość: obierzyna Re: kto oglada telenowele?? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:06
        gdybys ogladala to bys nie pytala:)
        ja zaczelam ogladac od ktoregos odcinka, bo moj brat mnie zainteresowal tym
        serialem. wiem, ze on byle czego nie oglada to zaczelam i tak zostalo. na pewno
        swietni aktorzy, sytuacje z zycia. ale troche juz scenarzystka przegina.
        widocznie koncza jej sie pomysly. za to "szpital na noszach" to juz totalny
        odjazd:))))
        • Gość: kohol Re: kto oglada telenowele?? :) IP: *.crowley.pl 07.03.05, 13:22
          No właśnie ze dwa odcinki obejrzałam i nie rozumiem, dlaczego akurat ten serial
          jest najpopularniejszy :)
          • Gość: laska Re: kto oglada telenowele?? :) IP: 80.48.105.* 07.03.05, 13:29
            Bo to trzeba sie wczuc :) hihi po 2 odcinkach sie nie uzaleznia hehe
            • Gość: kohol Re: kto oglada telenowele?? :) IP: *.crowley.pl 07.03.05, 13:33
              Nie lubię się uzależniac :)
              Jeszcze by tego brakowało :D
              A wiem, co to znaczy, byłam uzależniona od: Isaury, Panny dziedziczki, W rytmie
              disco, Dynastii, Powrotu do Edenu, Santy Barbary i Pokoleń, swego czasu nawet
              od Koła fortuny!
              :D
              • Gość: laska Re: kto oglada telenowele?? :) IP: 80.48.105.* 07.03.05, 13:39
                hehe nowlasnie to juz widzisz jak to jest :) Ale co tam, ma jak milosc jest
                naszczescie tylko 2 razy w tygodniu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka