Gość: Magda IP: 213.216.82.* 23.06.02, 14:54 co lubicie mieszać aby drink był ciekawy? Oczywiście mam książki o drinkach ale chodzi mi o coś prostego a mniam-mniam. Jak np.Cola+rum+plasterek cytryny+kostki lodu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vika Re: DRINKI IP: *.ewave.at 23.06.02, 17:03 Gin,tonik,lod i plasterek cytryny.Albo wermut,wodka,tonk,lod.Albo:czerwone wino,zagotowac(mala ilosc)z cukrep i obranymi mandarynkami.Okolo cwiartki winka,dwie mandarynki.cztery czubate lyzki cukru.Dolac to do poltora litra czerwonego wina.mocno schlodzic i wypic.Znakomity napoj na upaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: DRINKI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 17:08 "Chopin", "Bools", "Krolewska", "Lodowa", "Wyborowa" , "Zytnia", "Baltycka", "Fi nlandia", "Belweder", "Polonez"... Wszystkiego po flaszce i wiadro lodu. Powinno wystarczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: DRINKI IP: *.ewave.at 23.06.02, 17:16 Gość portalu: mario2 napisał(a): > "Chopin", "Bools", "Krolewska", "Lodowa", "Wyborowa" , "Zytnia", "Baltycka", "F > i > nlandia", "Belweder", "Polonez"... > > Wszystkiego po flaszce i wiadro lodu. > > Powinno wystarczyc. Zapomniales o piwku,tak ze dwie trzy skrzyneczki,zeby nie latac drugi raz do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: DRINKI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 18:37 rum + mineralna z cukrem + dużo lodu + liście mięty = mojito :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: DRINKI IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 19:28 1. piwo grzane z rumem. rewelacja. ale w taki upał.. 2. wermut martni + sok greiprutowy + gin + cytryna Odpowiedz Link Zgłoś
maritsa Re: DRINKI 23.06.02, 21:56 www.barman.polski.com.pl www.e-drinks.com.pl http.pub.net.pl Powinno tam być coś prostego, co ci się spodoba... Sa też drinki z piwa, proste i pyszne:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ani Re: DRINKI IP: 157.25.119.* 24.06.02, 09:37 Moze to wyda sie Wam troche karkolomne polaczenie ale to moj ulubiony drink na lato. receptura nie jest moja tylko sciagnieta z Blue Cactusa. Wodka, Sprite, plasterki zielonego ogorka, lod. Pycha Odpowiedz Link Zgłoś
pletwa3 Re: DRINKI 24.06.02, 09:44 Bloody Mary! Sok pomidorowy (ja ostatnio brałam wielowarzywny, jeszcze lepsze),wodka, pieprz, kostki lodu. Odpowiedz Link Zgłoś