kwik 27.06.02, 09:03 piękny czwartek. żyję i będę dziś lewitować. ożyjcie! (u was pewnie jeszcze środa:) ps. dzisiaj nie przyjmujemy żadnych zwierzątek. ok? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick Re: (b)o dziś jest.................................... 27.06.02, 09:16 taaaaajest ! żadnych zwierzątek i koniec wisielczego humoru w bagienku....:)) chcę powiedzieć, że jestem ale zaraz mnie nie będzie ale potam będę znowu.. wiem, że to skomplikowane ale tak wyszło - tak czy owak znikam ale się pojawię... buziaki wszystkim.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dziś jest.................................... 27.06.02, 09:24 koniec wisielczego humoru wszędzie, nie tylko w bagnie. tatarak szumi miło dla ucha:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: (b)o dziś jest.................................... 27.06.02, 09:34 nadal do dupy a zwierzęa do zoo Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dziś jest.................................... 27.06.02, 09:39 witam promiennie:) a jest jakaś szansa, że nie potrwa to długo? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: (b)o dziś jest.................................... 27.06.02, 09:44 > a jest jakaś szansa, że nie potrwa to długo? właśnie nie wiem - i dlatego mnie to tak męczy... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dziś jest.................................... 27.06.02, 09:49 masz @. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: (b)o dziś jest.................................... 27.06.02, 09:51 u mnie dzisiaj nieco lepiej - chociaz ciagle nie tak jak powinno być... su - jak wpływ fryzu na samopoczucie? pomoglo trochę? mnie troszkę, ale przy sporych nakładach finansowych.... kwik masz @ a poza tym witam Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dziś jest.................................... 27.06.02, 10:19 ju tu @ (: Odpowiedz Link Zgłoś
wasia bardzo mało :)))) n/txt 27.06.02, 09:52 kwik napisał(a): > wasia napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nienasycona? :)))) n/txt 27.06.02, 09:55 wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > wasia napisał(a): > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia tak, tak, tak!!!!! :)))) n/txt 27.06.02, 09:56 kwik napisał(a): > wasia napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > wasia napisał(a): > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik komandi nie ma dzis punktu gg? :)))) n/txt 27.06.02, 09:58 wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > wasia napisał(a): > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > wasia napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia komandi do pracy o 13 zjeżdża :((( (n/txt) 27.06.02, 10:02 kwik napisał(a): > wasia napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > wasia napisał(a): > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > wasia napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia bramaphutra?? mam do Indii jechać? ;)))) (n/txt) 27.06.02, 10:16 kwik napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
kwik jedz na motorze po sari :)) (n/txt) 27.06.02, 10:17 wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia motoru brak... i która brama?? ;))))) (n/txt) 27.06.02, 10:19 kwik napisał(a): > wasia napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik najblizsza w zentrum przy radiowozie:)))))(n/txt) 27.06.02, 10:20 wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > wasia napisał(a): > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia to brama czy radiowóz??? ;)))))(n/txt) 27.06.02, 10:23 kwik napisał(a): > wasia napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > wasia napisał(a): > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a jest jakas istotna roznica??? ;)))))(n/txt) 27.06.02, 10:24 wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > wasia napisał(a): > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > wasia napisał(a): > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia nie wiem, nigdy z radiowozie nie byłam ;))(n/txt) 27.06.02, 10:33 kwik napisał(a): > wasia napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > wasia napisał(a): > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > wasia napisał(a): > > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: (b)o dziś jest.................................... 27.06.02, 09:52 masz re@ :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)o dziś jest.................................... 27.06.02, 10:19 U2 - @ :) (: :) (: :) (: :) (: Odpowiedz Link Zgłoś
wasia dziś jest dobry dzień :D 27.06.02, 09:49 Wczoraj zdałam sobie sprawę, że moje chroniczne przemęczenie może być spowodowane tym, że nie miałam wakacji od 2 lat :-((( W związku z tym postanowiłam działać: wzięłam urlop na następny tydzień. Będę wypoczywać ;-))))) pzdr, wasia (od razu jakby lepiej się czuję ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: dziś jest dobry dzień :D 27.06.02, 09:53 i jakże promiennie wyglądasz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: dziś jest dobry dzień :D 27.06.02, 09:54 waska rzuca refleksy :))) do mnie też docierają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: dziś jest dobry dzień :D 27.06.02, 09:56 kwik napisał(a): > waska rzuca refleksy :))) do mnie też docierają :)) a co Ci będę żałować - docierają :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik widze ciemnosc, widze ciemnośc :)))(n/txt) 27.06.02, 09:58 wasia napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
wasia proszę mi tu Seksmisji nie cytować :P (n/txt) 27.06.02, 10:03 kwik napisał(a): > wasia napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wasik, TO DZIAŁA :P (n/txt) 27.06.02, 10:08 wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > wasia napisał(a): > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Co działa?? <zdziwiony> (n/txt) 27.06.02, 10:15 kwik napisał(a): > wasia napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > wasia napisał(a): > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik oj wasik wasik 27.06.02, 10:18 co moze dzialac? dzialanie przeciez:)) ps. do czego sluzy chwytak? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia chwytak? chwytak mówisz... 27.06.02, 10:22 > ps. do czego sluzy chwytak? Do chwytania?? Czyli mam podjechać nieistniejącym motorem do jakiejkolwiek bramy, schwytać kogoś w chwytak, którego mi jeszcze nie dostarczono, molestować i być szczęśliwa?? Sounds like a plan :D pzdr, wasia Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ciotka kwik znana wczesniej jako "dobra rada":)(n/ 27.06.02, 10:23 wasia napisał(a): > > ps. do czego sluzy chwytak? > > Do chwytania?? Czyli mam podjechać nieistniejącym motorem do jakiejkolwiek bram > y, > schwytać kogoś w chwytak, którego mi jeszcze nie dostarczono, molestować i być > szczęśliwa?? Sounds like a plan :D > > pzdr, wasia Odpowiedz Link Zgłoś
wasia a może sour&sweet? ;-)))) (n/txt) 27.06.02, 10:43 kwik napisał(a): > wasia napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no to co drodzie panie 27.06.02, 10:49 robimy babskie przedpoludnie, jak widze? kto tanczy kankana?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia ja mogę zacząc :D n/txt 27.06.02, 10:54 kwik napisał(a): > robimy babskie przedpoludnie, jak widze? > > kto tanczy kankana?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik to zaczynaj :)) ja sambe:)) n/txt 27.06.02, 10:55 wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > robimy babskie przedpoludnie, jak widze? > > > > kto tanczy kankana?:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: no to co drodzie panie 27.06.02, 10:58 Fajnie. To ja się nie ujawniam, tylko popodglądam. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik o! jest jeden :) 27.06.02, 10:59 > Fajnie. > To ja się nie ujawniam, tylko popodglądam. nie ma podglądania, co pan nam zatańczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius eee... 27.06.02, 11:04 dzień dobry... Nie ja sobie tylko popatrzę. Naprawdę. O tu: tu. Nogi nie mam. To jak mogę tańczyć. Nie mam nogi, zjedli ją moi współtowarzysze, jeszcze ich mlaskanie słyszę... Tańczcie, tańczcie... Ładnie to wyglądało. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia ydorius, nie wiedziałam, że jesteś... 27.06.02, 11:06 ... voyeurem. Ładnie to tak? :[ wasia Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: ydorius, nie wiedziałam, że jesteś... 27.06.02, 11:09 Ładnie. To te strony mnie tak spaczyły. Teraz mam zupełnie wywrócony do góry nogami system wartości: podglądam, ślinię się na ulicy i parę jeszcze innych obrzydliwych rzeczy robię... W zasadzie, nie będę oszukiwał: zawsze taki byłem, ale dopiero Internet wyzwolił we mmnie najniższe pobudki... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ydorius, nie wiedziałam, że jesteś... 27.06.02, 11:13 w ramach odwyku od netu (jako siedliska zla i rozpusty) proponuje, zeby y. wykonal taniec brzucha (nogi do tego niepotrzebne) Odpowiedz Link Zgłoś
agick jak coś, to wróciłam... 27.06.02, 11:34 ale bez brawury... jak mogę zatańczyć kazaczoka, dla odmiany...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia agick, ja z tobą:) Ukrainka przecież jestem:) n/t 27.06.02, 11:35 agick napisał(a): > ale bez brawury... > > jak mogę zatańczyć kazaczoka, dla odmiany...:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick dawaj wasia.... na raz, dwa, trzy...! n/t 27.06.02, 11:38 wasia napisał(a): > agick napisał(a): > > > ale bez brawury... > > > > jak mogę zatańczyć kazaczoka, dla odmiany...:) > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia hej! hej! hej hej hej!!! ;-)))))))))))) n/txt 27.06.02, 11:40 agick napisał(a): > wasia napisał(a): > > > agick napisał(a): > > > > > ale bez brawury... > > > > > > jak mogę zatańczyć kazaczoka, dla odmiany...:) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick a moja Babcia była Białorusinką...:) 27.06.02, 11:42 wasia napisał(a): > agick napisał(a): > > > wasia napisał(a): > > > > > agick napisał(a): > > > > > > > ale bez brawury... > > > > > > > > jak mogę zatańczyć kazaczoka, dla odmiany...:) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia to się agick dogadamy... 27.06.02, 11:46 ... połączył na wschód i blond włosy (oops, ja mam teraz jakby mniej blond, ale chyba nadal zaliczam się do blondynek...) pzdr, wasia Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: to się agick dogadamy... 27.06.02, 11:54 oj..... mam taki wschodni słowiański typ urody.... blond, zielone oczy.. jedni mówią, że jak helga wyglądam inni, że jak natasza albo tamara....:)) east blondi górą...! Odpowiedz Link Zgłoś
agick w kwestii spisku... 27.06.02, 12:42 informuję, że ruskie pierogi są najlepsze na świecie... a spiska to taka ulica na starej ochocie....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka-cd 27.06.02, 12:18 zostaleszaproszonydwarazyspecjalnezaproszeniepoczta?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka-cd 27.06.02, 12:40 kwik napisał(a): > zostaleszaproszonydwarazyspecjalnezaproszeniepoczta?:) abezaproszenianiemozna? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka-cd 27.06.02, 12:45 możnamożnanawettrzeba......:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka 27.06.02, 12:44 a co, ktoś dołączył do bagana....?? nic nie wiem....:0) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka 27.06.02, 12:47 agick napisał(a): > a co, ktoś dołączył do bagana....?? > nic nie wiem....:0) Jestem tu na gościnnych występach od trzech dni, a jeszcze nic nie dali do picia! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka 27.06.02, 12:49 kelnerzy na urlopie. picie leży pod krzakiem.o o! tam, samoobsługa:) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka 27.06.02, 12:54 kwik napisał(a): > kelnerzy na urlopie. > picie leży pod krzakiem.o o! tam, samoobsługa:) A to dziękuję. Obejdę się smakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka 27.06.02, 12:58 nie chcesz? trudno. agick...dawaj ten bidon w szkocka krate...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka 27.06.02, 12:56 wierka, tak, tak.... dokładnie ten bidon w kratę....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka 27.06.02, 12:50 wierka.... kamon........ wczoraj vika dzieliła kotletem i wódeczką mrożoną.... no to jakie nic - zawsze to coś, czyż nie tak..? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka 27.06.02, 12:56 agick napisał(a): > wierka.... kamon........ > wczoraj vika dzieliła kotletem i wódeczką mrożoną.... > no to jakie nic - zawsze to coś, czyż nie tak..? Akurat nie czytam postów tej pani, więc nie wiem czym dzieliła. A jeśli to były schabowe to akurat mnie nie interesuje. Nie jestem tradycjonalistką. I do tego wódka brrrrr. Wino i spaghetti - to je to! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka 27.06.02, 13:00 nie były takie złe......:)) wiesz jak jest - dobry kotlet nie jest zły.... chociaż wolę carbonarę.... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka 27.06.02, 13:03 agick napisał(a): > nie były takie złe......:)) > wiesz jak jest - dobry kotlet nie jest zły.... > > chociaż wolę carbonarę.... Widzisz sama. W moim wieku wątroba już nie przerabia schabowych. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka 27.06.02, 13:01 zarazara jezdemtu śledzęiobserwuję proszęnieschodzićnabocznetory tomabyćwątekdlamnie czekamnadopieszczenie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik xeppodgladaczjeden 27.06.02, 13:04 zarazaopodgladaczu jezdestuisienieodzywasz śledzęisziobserwujesz proponujepolewitowactrochenahamaku taktaktutajpolewejstroniecosdopicia?mamypelenbidonwkrate:) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka 27.06.02, 13:05 xeptrek napisał(a): > zarazara > jezdemtu > śledzęiobserwuję > proszęnieschodzićnabocznetory > tomabyćwątekdlamnie > czekamnadopieszczenie To schorzenie jak się nazywa? Słowotok czy ślinotok? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka 27.06.02, 13:07 ha- niemyślsobieżemniesprowokujeszczymkolwiekjacięlubięjakwszystkichanerwymammocneja ktogórnikioptymistycznespojrzenienaświatszczęściaro Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka 27.06.02, 13:09 xeptrek napisał(a): > ha- > niemyślsobieżemniesprowokujeszczymkolwiekjacięlubięjakwszystkichanerwymammocnej > a > ktogórnikioptymistycznespojrzenienaświatszczęściaro Ja nie prowokuję tylko podnoszę niskie ciśnienie. A w czym ryjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: OBIADEK!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 27.06.02, 13:50 Dzisiaj bocwina i pierogi z serem na slodko i ze smietana.A kumpot z pradzkiem chlodzi sie w studni kolo lasu:-) Kwik,Agik i Wierna co to za krzywienie?Zupa sie nie podoba?!Juz wam wujo pasem apetyt wroci!Siadac i zajadac,bez zadnych fochow mi tu! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: OBIADEK!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.06.02, 14:07 Gość portalu: Vika napisał(a): > Dzisiaj bocwina i pierogi z serem na slodko i ze smietana.A kumpot z pradzkiem > chlodzi sie w studni kolo lasu:-) > Kwik,Agik i Wierna co to za krzywienie?Zupa sie nie podoba?!Juz wam wujo pasem > apetyt wroci!Siadac i zajadac,bez zadnych fochow mi tu! Latem to się robi pierogi z jagodami. Ser zostawiam na zimę. Botwina już wyrośnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: OBIADEK!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.06.02, 14:09 i szlag trafił moję dietę......:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka IP: *.ewave.at 27.06.02, 13:56 xeptrek napisał(a): > wemiedzi Co on bredzi?zjadl za duzo czy wypil za malo...niech mnie kto rozjasni w glowie:( Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka 27.06.02, 14:08 Gość portalu: Vika napisał(a): > xeptrek napisał(a): > > > wemiedzi > > Co on bredzi?zjadl za duzo czy wypil za malo...niech mnie kto rozjasni w glowie > :( On górnik, to zapytałam w czym ryje. To powiedział, że w miedzi.On cierpi od tego rycia na słowotok. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka 27.06.02, 14:10 maklopotyzosobowowściąjakmywszyscytutaj.....:( Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: rozpoczynamywatekdlaxeptreka 27.06.02, 14:08 dopieszczeniedopieszczaczem..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wieeeeernaaaaa....(to bylo tonem ostrzegawczym IP: *.ewave.at 27.06.02, 14:15 Bocwina jest w sam raz a jagody robaczywe.Pierogi sa z serem i basta!Ty nie grymas bo nie dostaniesz pradzika tylko sam kompot!i wujo wszystko widzi jak wybrzydzasz pod nosem!Kto chce dokladke?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Wieeeeernaaaaa....(to bylo tonem ostrzegawczym 27.06.02, 14:16 ugh... przepraszam... ja poproszę jedengo pieroga... dziękuję.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wieeeeernaaaaa....(to bylo tonem ostrzegawczym IP: *.ewave.at 27.06.02, 14:18 Xeptrek ma rece brudne!Z takimi lapami do stolu???marsz sie myc! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Wieeeeernaaaaa....(to bylo tonem ostrzegawczym 27.06.02, 14:21 Gość portalu: Vika napisał(a): > Bocwina jest w sam raz a jagody robaczywe.Pierogi sa z serem i basta!Ty nie > grymas bo nie dostaniesz pradzika tylko sam kompot!i wujo wszystko widzi jak > wybrzydzasz pod nosem!Kto chce dokladke?:-) Zbieram jagody i muszę stwierdzić autorytatywnie, że jagody nie mają robaków. A botwinę ostatni raz gotowałam w ubiegłym tygodniu i była już stara. Nie pouczaj starej kuchary. Mam dzisiaj lepszy obiad od Twojego, bo kurki w śmietanie i młode ziemniaczki z koperkiem. Do tego mleko acidofilne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wieeeeernaaaaa....(to bylo tonem ostrzegawczym IP: *.ewave.at 27.06.02, 14:26 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Bocwina jest w sam raz a jagody robaczywe.Pierogi sa z serem i basta!Ty ni > e > > grymas bo nie dostaniesz pradzika tylko sam kompot!i wujo wszystko widzi j > ak > > wybrzydzasz pod nosem!Kto chce dokladke?:-) > > Zbieram jagody i muszę stwierdzić autorytatywnie, że jagody nie mają robaków. A > > botwinę ostatni raz gotowałam w ubiegłym tygodniu i była już stara. Nie pouczaj > > starej kuchary. Mam dzisiaj lepszy obiad od Twojego, bo kurki w śmietanie i mło > de > ziemniaczki z koperkiem. Do tego mleko acidofilne. No czekaj, niech cie wujo zlapie!Nie chcesz jesc to siedz glodna!Dla tych co ich jeszcze nie ma bedzie wiecej a ty bedziesz zawsze mala ,chuda i nie urosniesz.I pradzika do kompotu tez nie dostaniesz .Jak nie zjesz wszystkiego to bedziesz stac w kacie i nikt sie z toba nie bedzie bawil.... Cholera co za uparte stworzenie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Wieeeeernaaaaa....(to bylo tonem ostrzegawczym 27.06.02, 14:42 Gość portalu: Vika napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > Bocwina jest w sam raz a jagody robaczywe.Pierogi sa z serem i basta! > Ty ni > > e > > > grymas bo nie dostaniesz pradzika tylko sam kompot!i wujo wszystko wi > dzi j > > ak > > > wybrzydzasz pod nosem!Kto chce dokladke?:-) > > > > Zbieram jagody i muszę stwierdzić autorytatywnie, że jagody nie mają robak > ów. A > > > > botwinę ostatni raz gotowałam w ubiegłym tygodniu i była już stara. Nie po > uczaj > > > > starej kuchary. Mam dzisiaj lepszy obiad od Twojego, bo kurki w śmietanie > i mło > > de > > ziemniaczki z koperkiem. Do tego mleko acidofilne. > No czekaj, niech cie wujo zlapie!Nie chcesz jesc to siedz glodna!Dla tych co ic > h > jeszcze nie ma bedzie wiecej a ty bedziesz zawsze mala ,chuda i nie urosniesz.I > > pradzika do kompotu tez nie dostaniesz .Jak nie zjesz wszystkiego to bedziesz > stac w kacie i nikt sie z toba nie bedzie bawil.... > Cholera co za uparte stworzenie...:( > Wolę być mała i chuda niż wielka i gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wieeeeernaaaaa....(to bylo tonem ostrzegawczym IP: *.ewave.at 27.06.02, 15:50 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > Wolę być mała i chuda niż wielka i gruba. A to se badz!Za kare ty dzisiaj zmywasz gary po obiadku i lezakujesz TRZY godziny! :( Komu nie smakowal obiadek do raportu!!!!!!!!:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś