vsgirl 22.05.05, 20:20 Smutno mi tak dzis. Melancholijna jestem. Jutro wybieram sie do biblioteki. Doradzcie jakas fajna ksiazke, ktora ukoi dusze, wzbudzi nadzieje, pozwoli wierzyc w rzeczy dobre i piekne. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vobi Re: Ksiazka na smutki.. 22.05.05, 20:37 "Kroniki portowe" albo "Czekolada" - jesli jeszcze nie czytalas. moze jeszcze "Ulica marzycieli" takie mi teraz przychodza do glowy Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Ksiazka na smutki.. 22.05.05, 21:59 "Opowiesci z Narni" C.S. Lewis Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjka Re: Ksiazka na smutki.. 22.05.05, 22:54 ojej, ja tez.... na mnie dobrze dzialaja ksiazki z dziecinstwa, np. cala seria o Muminkach, Dzieci z Bullerbyn, Ania z Zielonego Wzgorza czy wspomniane juz Opowiesci z Narni. dorzuccie cos z ksiazek dla starszych! usciski bryt Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ksiazka na smutki.. 23.05.05, 02:21 Chmielewska, zwlaszcza ta stara: Wszystko czerwone, Krokodyl z kraju Karoliny, Ostatnie zdanie nieboszczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstones1 Re: Ksiazka na smutki.. 23.05.05, 21:09 Mi zawsze poprawiają humor felietony Wiecha i Wojak Szwejk. Polecam też cały cykl Świata Dysku Terrego Pratchetta. Odpowiedz Link Zgłoś