xeptrek 02.08.02, 06:50 cześć pada pada chłodniej trochę uff Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balkan Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 07:30 Witam! U mnie nie pada... Ja się dzień zaczął, oprócz tego, że wczesnie? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 07:36 deszczowo i samotnie trochę i problemów parę niestety ale jakoś leci Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 07:38 Problemów nie rozwiążę, ale towarzystawa mogę dotrzymać. A w załączeniu przesyłam promienie słoneczne :)) U mnie się na deszcz nawet nie zanosi. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 08:30 trochę zeszło, ale jeden problem rozwiązany promienie powiesiłem za firanką dzięki wierzysz w tego chiromantę? z dilbertozy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: (b)ez tematu wiodącego IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 02.08.02, 08:44 CZesc xeptrek:) Sie wetne. I tak watek stoi od dluzszego czasu to chyba nie rpzeszkadzam co na delibertozie warto jeszcze przeczytac oprocz hiromanty? Moze pamietasz jaki byl tytul artykulu o stanikach? Albo najlepiej linka poporsze bo mi to potrzebne nagwałt jest a nie moge sie dokopac Pozdrowionko na dzien dobry, r Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 09:58 Przesyłam nową partię promieni i troszkę ciepełka. Zaraz przeczytam o co chodzi z ty chiromantą. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: (b)ez tematu wiodącego IP: *.ewave.at 02.08.02, 10:17 Dziendoberek! Co slychac?Podobno ukradli bagno w nocy...i siedzimy teraz na polance o suchych pyszczkach?:-( Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 10:19 kto ukradl? co ?gdzie?jak ? dlaczego? ??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 10:24 U mnie piekne slonce. A padalo wczoraj wieczorem, ale za to jak!!! Chyba sie chmura oberwala czy cos:))) Dzien dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: (b)ez tematu wiodącego IP: *.ewave.at 02.08.02, 10:26 W nocy ukradli,wsadzili do torby i nie ma .Zlodzieje ukradli...i co teraz? Kwik ty zorganizuj sledztwo!Ja prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 10:30 hehe, znalazlam torbe. przynioslam dzis rano. i jest dzien jak nie codzien:)) ps. za goraco na sledztwo. w sam raz na hamak i cos zimnego ziolowego, chcecie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: (b)ez tematu wiodącego IP: *.ewave.at 02.08.02, 10:37 A to Ok.Daj mnie tez cos zimnego i mocnego.A co masz?:-)Zaznaczam,ze ginu nie pije przed jedenasta. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 10:41 ziolowe wstrzasane, podwojne :) albo masz cala butle :)) zaczyna robic sie wesolo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 10:40 kwik napisała: > hehe, znalazlam torbe. przynioslam dzis rano. i jest dzien jak nie codzien:)) > > ps. za goraco na sledztwo. w sam raz na hamak i cos zimnego ziolowego, > chcecie? :) ja poproszę - ziołowe oznacza np. nalewkę..? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Kasiulku 02.08.02, 11:06 to się samo rozsyła bez mojej kontroli - ja też dostaję od różnych osób i nie wiem co z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: (b)ez tematu wiodącego IP: *.ewave.at 02.08.02, 10:45 A dooobrrrrrrrre;Huuu:No teraaaaz to czlowiek wie,ze zyje.Mam wisnioweczke cioci Jadzi.Tez dobrrrrra.Nie pogardzicie:-)?Co? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 11:09 żesz cholercia - na spirytusie chyba prawdziwym uuch Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 10:48 czujny jestem! czy było coś o alkoholu? było?! zimnego leszka do hamaka a powiem kto bagno ukradł w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 10:57 prosze bardzo nawet dwa i pol to jak bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 11:00 co jak będzie co jak będzie! i z czym? piwo piję poczekaj łaskawie zadaj pyt Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 11:02 to jak bedzie to jak bedzie kto smial 1. ukrasc b? 2. sie od ucha do ucha? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 11:08 teraz sie przyznam (leszek wciągnięty): 1. kłamałem zwodniczo coby na piwko się załapać i nie wiem kto ukradł 2. i teraz sie smieje od ucha do ucha:-))) czekaj czekaj - jakaś wiśnióweczka jeszcze jest w obiegu? i naleweczka??? Vikaaa Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 11:10 tak podejrzewalam:)))) podstepny star trek:) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 11:13 aale ep ale masz soś ep jesze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: (b)ez tematu wiodącego IP: *.ewave.at 02.08.02, 11:14 Visnioweczka jest,Mocna ,masz xeptrus racje,na spirytusie...nie zabraknie...mowy nie ma...a ja wiem kto bagno ukradl ale nie powiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 11:15 hsesz leszka zimnego? epposwiece sie powies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: (b)ez tematu wiodącego IP: *.ewave.at 02.08.02, 11:17 Gość portalu: Vika napisał(a): > Visnioweczka jest,Mocna ,masz xeptrus racje,na spirytusie...nie > zabraknie...mowy nie ma...a ja wiem kto bagno ukradl ale nie powiem:-) Mowilam ,ze jest to se wez!Tam,w beczulce pod krzaczkiem...chochelka sie napij..-nikt tu za ciebie garow myl nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.08.02, 11:19 nie szeba garow ja prosto w konwi lep umoce ep zie ten sacek? ksacek znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
kwik z dobrym jest zwykle tak 02.08.02, 11:16 ze szybko sie konczy do roboty akord akordy a. korda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Andrzej Korda? IP: *.ewave.at 02.08.02, 11:19 No i co,pijecie czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Andrzej Korda? 02.08.02, 11:24 za zdrowie pań panowie za wszystkie ciuchy których jeszcze nie widziałaś i za miejsca w których jeszcze nie bywałaś i za szansę za bagienko za przyjaciół - trochę cienko mi to idzie sączy się trunek powoli wiśnióweczka naleweczka nic nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
kwik i jeszcze za 02.08.02, 11:26 polske poludniowa uciekam jak krolik updike'a up up up Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: i za nogi w legnicy:)) (ntxt) 02.08.02, 11:31 1. jakie nogi kurcze? 2. co to znaczy (ntxt)? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik :))))))))) 02.08.02, 11:34 xeptrek napisał: > 1. jakie nogi kurcze? legnica - legs - nogi > 2. co to znaczy (ntxt)? post sklada sie tylko z tytulu - no text - brak tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: :))))))))) 02.08.02, 11:42 2. i to trzeba samemu wpisać? 1. od legowiska Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: :))))))))) 02.08.02, 11:50 xeptrek napisał: > 2. i to trzeba samemu wpisać? nie trzeba, mozna > 1. od legowiska albo logarytmicznego logowania w loggi :) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wisnioweczko kochaneczko IP: *.ewave.at 02.08.02, 11:28 nie powal mnie na lozeczko, bo chce wypic za zroeczko za to jutro kwasne mleczko bo lebbolal bedzie deczko:-) O tak sie pisze poezje-widzisz Xeprus:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Wisnioweczko kochaneczko 02.08.02, 11:29 ja poezje? tak to wygląda? daj spokój za głupi jestem na poezje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wisnioweczko kochaneczko IP: *.ewave.at 02.08.02, 11:51 To tak tylko przed pierwszym pollitrem wisnioweczki.Pozniej wena tworcza sama przychodzi.Rabnij sobie to sam sie przekonasz:-)I talenta rozne tez czlowiek ma wtedy:-)hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino ja ciocie bardzo prosze 02.08.02, 12:12 prosze cioci. rozumiem, ze ciociny zamilowania do wisnioweczki nie da sie juz powstrzymac ale niechze ciocia sie powstrzyma i nie naklania innych do spozycia przed 13ta. a co dzisiaj na obiad? dziendobry panstwu Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ja ciocie bardzo prosze 02.08.02, 12:21 dzisiaj na obiad sa wiersze cioci viki, o smaku wisniowo-ziolowym z lekka nuta cytryny, w wianuszku lodowym. a chomik bedzie spiewal pod lipa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: ja ciocie bardzo prosze IP: *.ewave.at 02.08.02, 13:45 kwik napisała: > dzisiaj na obiad sa wiersze cioci viki, o smaku wisniowo-ziolowym z lekka nuta > cytryny, w wianuszku lodowym. a chomik bedzie spiewal pod lipa. > > :) Masz sto procent racji(alkocholowej) Bo wyobrazcie sobie,ze idiota chomik dwa dni udawal nieboszczyka i zmartwychstal jako ten Lazarz,lachudra i jeszcze spiewal krakowiaczka...to wszystko przez w(h)uja,bo natrabili sie przedwczoraj z nessi i chomikiem jak nieboskie stworzenia.A obiad bedzie pozniej;-(Krzywie sie na chomika nie na Was... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Obiaaaaaaaadeeeeeeeeeeeeek! IP: *.ewave.at 02.08.02, 14:13 Gość portalu: Vika napisał(a): > kwik napisała: > > > dzisiaj na obiad sa wiersze cioci viki, o smaku wisniowo-ziolowym z lekka > nuta > > cytryny, w wianuszku lodowym. a chomik bedzie spiewal pod lipa. > > > > :) > Masz sto procent racji(alkocholowej) > Bo wyobrazcie sobie,ze idiota chomik dwa dni udawal nieboszczyka i > zmartwychstal jako ten Lazarz,lachudra i jeszcze spiewal krakowiaczka...to > wszystko przez w(h)uja,bo natrabili sie przedwczoraj z nessi i chomikiem jak > nieboskie stworzenia.A obiad bedzie pozniej;-(Krzywie sie na chomika nie na > Was... Sto lat,sto lat,niech zyje ,zyjeeeeee naaaaaaammmmm! To bylo na czesc chomika. A dzisiaj na obiadek sa flaczki na rosole,knedle ze slifffffkamy bez robali a na deser Niespodzianka! Niespodzianke robi sie tak(ale uwaga to jest porcja tylko dla jednego alkoholika):Ubijamy bialko z 2 jaj na sztywno,zoltka-won,rozrabiamy zelatynke (dobre dwie zupowo-talezowe lychy na pol szklanki wody),jak jest troche scieta to dowalamy do bialek i energicznie wymieszowujemy;Zoltka ucieramy na kogiel bez mogla(zadkie maja byc) i odstawiamy.Jak juz bialkowo-zelatynkowa masa jest scieta odrobinke dolewamy czystego(!)spirytusu(50g)i mieszamy,dowalamy rumu (dobra setke),mieszujemy,dowalamy,soku malinowego gestego i slodkiego okolo 50g.Mieszamy.Wywalamy to do saladerki robiac z wierzchu wzorki z mogla:-) czekamy az wszystko bedzie o konsystencj twardego budyniu.Ameeeeen.ismacznego:-) Mniammmmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ciotuniu 02.08.02, 14:17 moze ja czas marnuje i powinnam zajac sie jasnowidztwem? ps. rozumiem, ze owa wspomniana porcja niespodzianki jest dla mnie? dziekuuuuuuejeejjejeewpoewoewpoejpoajpogajpoljpsjpogpogpood :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Kwicuuuuuus!!!! IP: *.ewave.at 02.08.02, 14:25 kwik napisała: > moze ja czas marnuje i powinnam zajac sie jasnowidztwem? > > ps. rozumiem, ze owa wspomniana porcja niespodzianki jest dla mnie? > dziekuuuuuuejeejjejeewpoewoewpoejpoajpogajpoljpsjpogpogpood :))) Ty siem przespij alBo mozem kawym siemmmm najmyyyyyy....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik vika 02.08.02, 14:27 jak spac w taki upal, vika, moge najwyzej udawac ze spie. o tak...chrr.chrr.chrrrrrr... a kawa to zawsze chetnie. albo dwie. checi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Kwicuuuuuuuus!!!! IP: *.ewave.at 02.08.02, 14:31 To ja mysle,ze one schlafen,one chrapen,one kawen idziemy do zimnej wody poplywac.Ale w plytkiej i zabka,coby siem nie potopic.....co? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino ciotuchna 02.08.02, 14:40 chce ciotuchna kwika utopic. nie mozna plywac po spozyciu. co tu sie wyprawia w tym bagnie pod moja nieobecnosc. chyba trzeba bedzie wprowadzic zarzad komisaryczny. komisarz gustavo Gość portalu: Vika napisał(a): > To ja mysle,ze one schlafen,one chrapen,one kawen idziemy do zimnej wody > poplywac.Ale w plytkiej i zabka,coby siem nie potopic.....co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Giciuuuuu...to bylo tonem ostrzegawczym! IP: *.ewave.at 02.08.02, 14:45 amor_latino napisał: > chce ciotuchna kwika utopic. nie mozna plywac po spozyciu. co tu sie wyprawia w > > tym bagnie pod moja nieobecnosc. chyba trzeba bedzie wprowadzic zarzad > komisaryczny. > > komisarz gustavo > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > To ja mysle,ze one schlafen,one chrapen,one kawen idziemy do zimnej wody > > poplywac.Ale w plytkiej i zabka,coby siem nie potopic.....co? Juz ja C dam zarzad i to komisaryczny!!!!!W bagnie demokracja jest,karierowiczu jeden!!!!Juz ja Ci te politykie ze lba wybijem!!!Chodzno mi tu jak siem nie boisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ciotuchna 02.08.02, 14:46 ja nic nie spozywalam. wiec bede plywac. a pozniej spozywac:)) ciociu, moze zalozymy sklep spozywczy na bagnie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Kwicusss!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.08.02, 14:48 kwik napisała: > ja nic nie spozywalam. wiec bede plywac. a pozniej spozywac:)) > ciociu, moze zalozymy sklep spozywczy na bagnie? :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Kwicusss!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.08.02, 14:52 Gość portalu: Vika napisał(a): > kwik napisała: > > > ja nic nie spozywalam. wiec bede plywac. a pozniej spozywac:)) > > ciociu, moze zalozymy sklep spozywczy na bagnie? :) Dalam ci czas do namyslu..... Czy Ty chcesz w bagnie(w naszym,suwerennym,niepodleglym i prywatnym oraz dzikim) industrializacji?????Ziolka na mozg Ci sie rzucily... Ty siem lepiej napij wisnioweczki...dwa,trzy kilometry od bagna...nooooo to co innego ale tylko z monopolem i bez drogowskazu gdzie jest bagno...Wtedy to jeszcze moze bedzie interes:-) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino ciotuchnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 02.08.02, 14:55 bic chcesz? gucia? biednego ten tego? auuuuuuuuuu ps. nie masz glowy do interesow ciociu. tzn masz slaba glowe chcialem powiedziec:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika A co nie widac?pranie robiem w detergentach... IP: *.ewave.at 02.08.02, 15:04 i tak se myslem ,ze byloby dobrze tez restauracje na swirzym powitrzu:-) Ale zdecydowanie daleko od bagna:-)Spiewac to my sami umiemy i awanturowac sie po pijaku tez... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwicusss!!!!!!!!! 02.08.02, 14:56 od myslenia boli glowa. ziolka mam w glebokim powazaniu. ps. ze niby jest interes 2,3 km od bagna? hmm. to interesujace....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Kwicusss!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.08.02, 15:10 kwik napisała: > od myslenia boli glowa. ziolka mam w glebokim powazaniu. > > ps. ze niby jest interes 2,3 km od bagna? hmm. to interesujace....:)) A pozniej tylko kase zbierac... To tak:Bubujemy bude,w budzie artykuly spozywcze ,sexshop i dziewczynki w gabinetach na zapleczu...od frontu sklep miesno-mopotolowy i restauracja.Hotel i CPN na parkingu...No jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwicusss!!!!!!!!! 02.08.02, 15:12 no nie bardzo, ciociu, nie bardzo..... nie bardzo... to ja pozostane przy hamaku. mozna je zmultiplikowac dla wszystkich chetnych. niech odpoczywaja w pokoju. tzn. w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Kwicusss!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.08.02, 15:15 kwik napisała: > no nie bardzo, ciociu, nie bardzo..... nie bardzo... > to ja pozostane przy hamaku. mozna je zmultiplikowac dla wszystkich chetnych. > niech odpoczywaja w pokoju. tzn. w spokoju. Eeeee,no masz racje to ja tez siem polozem na tyj multyplikacj...za duzo roboty a poznij podatki,sady ,duperele......eeeeeee...to lezymy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwicusss!!!!!!!!! 02.08.02, 15:18 :)))))) nareszcie ktos mnie rozumie:))) dzieki:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Kwicusss!!!!!!!!! 02.08.02, 15:20 na hamaku jest niewygodnie i wylewa sie z kieliszka. ide na kocyk:)) kwik napisała: > :)))))) nareszcie ktos mnie rozumie:))) > dzieki:)))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwicusss!!!!!!!!! 02.08.02, 15:21 jest wygodnie i nic sie nie wylewa (na hamaku nie pije sie z kieliszkow:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Kwicusss!!!!!!!!! 02.08.02, 15:30 wisniowke z gwinta? nie o taka polske walczylismy... kwik napisała: > jest wygodnie i nic sie nie wylewa (na hamaku nie pije sie z kieliszkow:)))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwicusss!!!!!!!!! 02.08.02, 15:34 jaka wisniowke? i z jakiego gwinta? rany boskie.... ps. tuz obok hamaka jest rower. a jak tower to i bidon:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Guciu!!!!!!to bylo tonem do durnego dziecka. IP: *.ewave.at 02.08.02, 15:35 amor_latino napisał: > wisniowke z gwinta? nie o taka polske walczylismy... > > kwik napisała: > > > jest wygodnie i nic sie nie wylewa (na hamaku nie pije sie z kieliszkow:)) > ) Juz mowilam,ze wisnioweczke pijemy tylko chochelka prosto z beczulki.Kto ma ochote to chla.najwiecj chla nessi,chomik i w(h)ujo ale oni maja dyspense:-) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Guciu!!!!!!to bylo tonem do durnego dziecka. 02.08.02, 15:54 droga ciociu. wstrzymam sie. Gość portalu: Vika napisał(a): > amor_latino napisał: > > > wisniowke z gwinta? nie o taka polske walczylismy... > > > > kwik napisała: > > > > > jest wygodnie i nic sie nie wylewa (na hamaku nie pije sie z kieliszk > ow:)) > > ) > Juz mowilam,ze wisnioweczke pijemy tylko chochelka prosto z beczulki.Kto ma > ochote to chla.najwiecj chla nessi,chomik i w(h)ujo ale oni maja dyspense:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Guciu!!!!!!to bylo tonem do durnego dziecka. IP: *.ewave.at 02.08.02, 15:58 amor_latino napisał: > droga ciociu. wstrzymam sie. > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > ochote to chla.najwiecj chla nessi,chomik i w(h)ujo ale oni maja dyspense: > -) przed czym,na boga bagiennego?Przed pogoda ducha butelkowo-beczulkowa?Hee?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ciotko viko 02.08.02, 15:59 poloz sie na hamaku (odstepuje swoj prywatny) i odpocznij, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: ciotko viko 02.08.02, 16:00 kwis! nerwosol chcesz cioci podawac? przeciez to na bazie alkoholu:)) kwik napisała: > poloz sie na hamaku (odstepuje swoj prywatny) i odpocznij, ok? > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ciotko viko 02.08.02, 16:04 pssst. nie bylo slowa o nerwosolu dla cioci. nerwosol mam w kieszeni. na uzytek prywatny:)))))))))) ewentualnie mozemy dokonac cudu parakanenskiego:) i zmultiplikowac (to dzis moje ulubione slowo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino wstrzymam sie z piciem:))) n/t (no text attached) 02.08.02, 15:59 Gość portalu: Vika napisał(a): > amor_latino napisał: > > > droga ciociu. wstrzymam sie. > > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > ochote to chla.najwiecj chla nessi,chomik i w(h)ujo ale oni maja dysp > ense: > > -) > przed czym,na boga bagiennego?Przed pogoda ducha butelkowo-beczulkowa?Hee?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: wstrzymam sie z piciem:))) n/t (no text attac IP: *.ewave.at 02.08.02, 16:04 amor_latino napisał: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > amor_latino napisał: > > > > > droga ciociu. wstrzymam sie. > > > > > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > > > > ochote to chla.najwiecj chla nessi,chomik i w(h)ujo ale oni maja > dysp > > ense: > > > -) > > przed czym,na boga bagiennego?Przed pogoda ducha butelkowo-beczulkowa?Hee? > :-) Nooo taaaaaak!Daj kurze grzede to jeszcze wyzej siede!Bierzcie sie do jakiej roboty humorystyczno- rozrywkowej,bo jak nie to ide do wideoteki i zalatwie sobie kilka wesolych filmow i zamkne dziob:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik alesz ciotuniu droga 02.08.02, 16:08 po nieustajacej rozrywce czas na ustajacy smutek i zaaaaaaaal. zycie to nie bukiet roz. ps. dowcipow nie opowiadam bo: 1. nie pamietam 2. jezeli pamietam to zapominam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: aleszrz, Kwkus kochany!!!! IP: *.ewave.at 02.08.02, 16:30 Mam Ci cos do powiedzenia!Po cichu i na ucho...Podlacz sie na moja poczte,a pozniej cos Ci POWIEM:-)teraz naprawde musze isc do wiedeloteki z moim chlopina bo mu nudno a ma dzisiaj kwarantanne ssez mojego powodu:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Kwicus!!!!!!!!!!Ty mnie nie opuscoj w bidzie.. IP: *.ewave.at 02.08.02, 16:41 kwik napisała: > pisz, pisz, jeszcze troche posiedze tutaj:))) jo tyssss!ale bede musiol isc...nie na dlugo.pozniej wrocesss tyj widelotyki,pocekoj troche....(MAx:29min.) P.S:Mam tu doczynienia z samymy wariatami.Pamietasz moj adres(?) to :"to ja...to ja.to ja ciebie wolam ..ja sosna...".A pozniej Ci powiem cos prywatnie i na ucho:-))))))hihihi..... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: vika 02.08.02, 17:05 nie brzmi to najlepiej (??) jestem przy kompie do ok. 6-7. reszte info masz w mailu. trzymaj sie i nie daj sie zlym mocom. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: vika IP: *.ewave.at 02.08.02, 17:44 kwik napisała: > nie brzmi to najlepiej (??) jestem przy kompie do ok. 6-7. reszte info masz w > mailu. > > trzymaj sie i nie daj sie zlym mocom. pozdrawiam jesli mozesz wczesniej zajrzy na meil.jak nie to poczekam do poniedzialku na odpowiedz. Milego odpoczynku i do poniedzialku.Najwyzej powiesz co myslisz w poniedzialek.Ale tez na ucho.OK? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: vika 02.08.02, 17:47 ok. pozdrawiam i sciskam w pasie:) ps. sprobuje jutro, tak jak napisalam w mailu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika gowno!!Zmieniam nick! IP: *.ewave.at 02.08.02, 22:05 a reszta pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star trek Re: (b)ez tematu wiodącego IP: *.katowice.agora.pl 04.12.02, 14:05 star trek Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: (b)ez tematu wiodącego 04.12.02, 14:09 Gość portalu: star trek napisał(a): > star trek A poszedł stąd! Nie rozgrzebywać mi bagna, bo znowu będzie na forum zepsute powietrze. Tera miejsce bagna w kanapie TWA, coby sie mole nie zalęgły. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: (b)ez tematu wiodącego 05.12.02, 14:11 pajdeczka napisał: > A poszedł stąd! Nie rozgrzebywać mi bagna, bo znowu będzie na forum zepsute > powietrze. Tera miejsce bagna w kanapie TWA, coby sie mole nie zalęgły. na kanapie też, ale nie tylko :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: (b)ez tematu wiodącego 05.12.02, 14:41 suzume napisała: > pajdeczka napisał: > > > A poszedł stąd! Nie rozgrzebywać mi bagna, bo znowu będzie na forum zepsut > e > > powietrze. Tera miejsce bagna w kanapie TWA, coby sie mole nie zalęgły. > > na kanapie też, ale nie tylko :) > oczywiście w futerkach koleżanek z TWA też. A nie lepiej wietrzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: (b)ez tematu wiodącego 06.12.02, 16:47 pajdeczka napisał: > suzume napisała: > > > pajdeczka napisał: > > > > > A poszedł stąd! Nie rozgrzebywać mi bagna, bo znowu będzie na forum z > epsut > > e > > > powietrze. Tera miejsce bagna w kanapie TWA, coby sie mole nie zalęgł > y. > > > > na kanapie też, ale nie tylko :) > > > > > oczywiście w futerkach koleżanek z TWA też. A nie lepiej wietrzyć? według mojej najlepszej wiedzy - to się myje, a nie wietrzy, ale może Ty wiesz lepiej... :) ps: w poprzednim poście mówiłam o miejscu bagna, nie o molach - wyjaśnienie dla lotnych jak co2... Odpowiedz Link Zgłoś