Dodaj do ulubionych

czy przyznajecie się partnerom o masturbacji?

25.07.05, 15:52
witam:) Część badań przeprowadzona (o orgaźmie kobiecym), czas zacząć kolejne.
Masturbacja to jedno z najbardziej intymnych doświadczeń człowieka. Przyznają
się do jej uprawiania głównie mężczyżni. Jeszce niedawno większość kobiet
jjednoznacznie potępiała onanizm równie mocno jak miłość francuską i golenie
narządów.
Czy Wasi partnerzy wiedzą, żę od czasu do czasu dotykacie się same, czy może
uważacie, że lepiej nie mówić, bo mężczyzna zacznie wpadać w kompleksy, że
nie spełnia się w zaspokajaniu Was?
Obserwuj wątek
    • mmagi Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 15:56
      a jak to jest u Ciebie:>?
      • ticoqp Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 15:56
        co za jednomyslność:)))))
      • ciekawostka2 Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 16:17
        mmagi napisała:

> a jak to jest u Ciebie:>?

rozumiem, że jak w przedszkolu obowiązuje zasada wzajemności, czyli najpierw ja
        Tobie a później Ty - mnie;) OK, może być, przyjmuję warunki:)
        Tak, przyznaję się, nawet czasami robimy sobie wzajemne seanse. Uważamy to za
        coś normalnego
        • mmagi Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 16:23
          Uważamy to za
          coś normalnego
          :-)) nie musisz sie tłumaczyc i tłumaczyc tegoo co robisz:-)
          • ticoqp Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 16:31
            a to świńtuchy:)))))))
    • ticoqp Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 15:56
      a Ty sie przyznajesz?
      • mmagi Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 15:59
        o juz 2ga telepatia dzis;-)))
        • ticoqp Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 16:01
          ???????????? tez sie masturbujesz:))))))))))))))))
          • mmagi Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 16:03
            eeee Kopov ......chodziło mi o te jednosmysność:P

chyba widziałam kopova u siebie pod sklepem:-)
            • ticoqp Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 16:09
              aaaaaaaaaaaaaa a ja myslałem, ze o to co w tej chwili robimy:)))))
              trzeba było zapytac:)))))
              gończy polski jest do niego b. podobny tylko większy i tych jest więcej:)
              przyslij zdjecie to Ci powiem czy to kopov:)
              • mmagi Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 16:23
                no dobra przyznam sie robiliśmy to w tym samym czasie,nakryłeś mnie:-)))

jak mam ci przysłać zdjecie psa spod sklepu,co?
                ale mie był duzy wiec pewnie kopoc:-)
                • ticoqp Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 16:24
                  no czyli co za jednomyślność?;)))))))
                  w telefonie nie masz?;))))))))
                  • mmagi Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 16:26
                    no wstydziłam sie troszkę;-)

mam i co dalej???:-)
                    • ticoqp Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 16:30
                      jak Cię znam to tylko troszkę:)))))
                      no robisz zdjęcie i wysyłasz do mnie:)))))a ja Ci mówie co to jest:)
                      • mmagi Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 16:32
                        jak kogucik sa kokoszkę:-))))))

to daj numerek:-))
                        • ticoqp Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 16:39
                          tu nie o znajomość chodzi tylko o te troszkę:)))))
                          do zdjęcia numerek? wyslij na swoja skrzynkę a potem do mnie:)))))
                          nie mam w tel. mmsów:)))
                          • mmagi Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 16:46
                            wiem ze nie masz :P
                            nie umiem skonfigurowac aparatu na wysyłanie na @:(((
                            • ticoqp Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 16:51
                              idź do zegarmistrza to Ci skonfigu cos tam:)))))
                              • mmagi Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 16:53
                                zegar..cos tam co ma do skonfigurowania telefonu;-)?:O
                                • ticoqp Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 16:55
                                  a on ma takie maluskie narzędzia na pewno da radę:)
                                  • mmagi Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 17:00
                                    znów maluskie narzedzia,jak mam Ci tłumaczyc ze tylko duze,och boze:-))))))
                                    • ticoqp Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 17:02
                                      duzymi się nie konfigu coś tam aparacików:)
                                      spadam do jutra:)
                                      • mmagi Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 17:03
                                        ja tez
                                        papapapapappaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                        aaaaaa
    • brat.alberta Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 25.07.05, 16:00
      Też coś - co ja, głupi jakiś? Z ręką mam niby rozmawiać?!
    • marta.uparta czesc Ticus:))))) 25.07.05, 16:41
      • ticoqp Re: czesc Ticus:))))) 25.07.05, 16:43
        OOOOOOOOO cześć jak miło:))))))))
        skąd wiedziałas ze tu bedę?;))))))))
        • marta.uparta Re: czesc Ticus:))))) 25.07.05, 16:44
          takie przeczucie, intuicja kobieca czy cós:))))
          • mmagi no a gdzie moze byc Kopov jak nie w temacie gineko 25.07.05, 16:48
            logicznym;-)
            • marta.uparta masturbacja jest problemem.... 25.07.05, 16:52
              ... nie tylko ginekologicznym, ale wiem ze grzebanie w narzadach to to, co
              Kopov lubi najbardziej:)))))
              • ticoqp Re: masturbacja jest problemem.... 25.07.05, 16:54
                jaki tam ginekologiczny???? to przecież o zwierzetach jest:)))))
              • mmagi Re: masturbacja jest problemem.... 25.07.05, 16:54
                no własnie sobie grzebaliśmy ale ja zara wychodze wiec juz konczę:-)))
                • marta.uparta Re: masturbacja jest problemem.... 25.07.05, 16:56
                  nastepnym razem postaram sie przyjsc wczesniej, bo lubie dluga gre wstepna:))))
          • ticoqp Re: czesc Ticus:))))) 25.07.05, 16:52
            no patrz jak na lekcji uczniowie:) trafiony-zatopiony:)
            • marta.uparta umówmy sie, ze jak mam wakacje... 25.07.05, 16:54
              ... to zasypia we mnie belfer i budzi sie normalna kobieta:))))) dlatego bez
              aluzji do mojego miejsca pracy prosze:)
              • ticoqp Re: umówmy sie, ze jak mam wakacje... 25.07.05, 16:56
                chcesz powiedzieć że przed wakacjami pisałas do mnie jako belferka?:)
                • marta.uparta Re: umówmy sie, ze jak mam wakacje... 25.07.05, 16:58
                  to taki cykl biologiczny nauczycielki:) w roku szkolnym: belferka, w ferie i
                  swieta: kobieta:)
                  masz okazje poznac jeszcze przez miesiac moja kobieca nature:)
                  • mmagi Re: umówmy sie, ze jak mam wakacje... 25.07.05, 17:01
                    uwazaj bo zanotuje w swojej tabelce:-))))
                    • marta.uparta Re: umówmy sie, ze jak mam wakacje... 25.07.05, 17:03
                      ale to wszystkie nauczycielki tak maja:) zadna tajemnica.
                      A co? Kopov statystyki prowadzi???
                      • mmagi Re: umówmy sie, ze jak mam wakacje... 25.07.05, 17:04
                        no to nie wiedziałaś....jak zapomnisz kiedy masz okres to wal do niego,albo ile
                        masz w cyckach:-))))))))))))))))
                        • marta.uparta Re: umówmy sie, ze jak mam wakacje... 25.07.05, 17:07
                          no, i jaka pozycje lubie najbardziej, tez mi moze z glowy wypasc:)
                          • mmagi Re: umówmy sie, ze jak mam wakacje... 25.07.05, 17:08
                            fakt:-)))
                  • ticoqp Re: umówmy sie, ze jak mam wakacje... 25.07.05, 17:01
                    a w soboty? bo to ani święto ani ferie?
                    myslałem, ze z tymi stringami to na serio było:(
                    no dobra to musisz teraz cos więcej powiedzieć o swojej naturze, czy dla tego
                    jesteś na tym wątku?;)
                    • marta.uparta Re: umówmy sie, ze jak mam wakacje... 25.07.05, 17:04
                      w soboty robie zakupy:))
                      a na watku jestem dla Ciebie i Mmagi:)
                      no bo chyba nie dla masturbacji:) a mam byc?????
                      • mmagi Re: umówmy sie, ze jak mam wakacje... 25.07.05, 17:07
                        my tam juz po masturbacji...tak nam jakos razem ta robota wyszła:-))
                        do jutra papaaaaaaaaaa:-)
                        • marta.uparta Re: umówmy sie, ze jak mam wakacje... 25.07.05, 17:08
                          papapa:)
                      • ticoqp Re: umówmy sie, ze jak mam wakacje... 25.07.05, 17:08
                        to chwal się co kupujesz:)))))
                        doceniamy poswięcenie:)))) też kiedys przyjdę tylko dla Ciebie:)
                        no wiesz my tu wszyscy w tym momencie jakby Ci powiedziec.....no poczytaj może,
                        a jutro bądź wcześniej :))))) czym się bo muszę spadać:)
                        • marta.uparta Re: umówmy sie, ze jak mam wakacje... 25.07.05, 17:09
                          :((((( i musze teraz zrobic to sama:((((((
      • marta.uparta i Magi tez czesc:)))) 25.07.05, 16:43

• mmagi Re: i Magi tez czesc:)))) 25.07.05, 16:47
          no zreflektowałaś sie w oststniej chwili:-)))
          właśnie dzis jakos takos o Tobie pomyslałam....mało tu ludków,urlopiki:((
          • marta.uparta Re: i Magi tez czesc:)))) 25.07.05, 16:51
            wczoraj wrócilam w nocy i wlasnie leniwie dochodze do siebie:)))
            • ciekawostka2 tym razem serio... 25.07.05, 18:27
              teraz poważnie, bo czasami sobie żartujemy..;)
              Miło, że zagościło tu kółko wzajemnej sympatii ale liczę, że zaczną się
              wypowiadać ludzie, kórzy naprawdę mają coś do powiedzenia w temacie i chcą to
              zrobić.
              Pozostaje mi tylko zachęcić i dodać: odwagi.
              • marta.uparta no sorki... 25.07.05, 22:56
                ...Ze smiecilismy na Twoim watku, ale ja wieki nie gadalam z mmagi i tikusie, a
                tutaj ich dopadlam.
                A co do masturbacji: bawilam sie w to w liceum, obecnie mam dobrego bolca i nie
                musze meczyc paluszków. Pozdrowienia:)
                • minnetu Re: no sorki... 26.07.05, 05:55
                  ja sie masturbuje obiema ręcami na raz, poddbno pomaga
                  • mmagi Re: no sorki... 26.07.05, 11:28
                    jak bys sie dobrze schylił to i laska sam sobie mozesz zrobić:)
    • pink.girl Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 01.08.05, 22:01
      nie przyznaje się, bo tego nie robię. Nie mam potrzeby
    • niunia1957 Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 23.05.17, 18:10
      to jest to ! wstyd przyznac sie a mimo tego Masturbuja sie.
    • wiktoria22o Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 23.05.17, 18:20
      Wydaje mi się że mało, która kobieta potrafi się do tego przyznać. Wszyscy wiemy że faceci jak i kobiety czasem potrzebują rozładowania ale jednak samemu.... tuż to nie wy wypada
      • niunia1957 Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 23.05.17, 20:19
        Masz racje Wiktoria malo ktora kobieta przyzna sie do Masturbacji ! ale kazda to robi !
    • heidek2022 Re: czy przyznajecie się partnerom o masturbacji? 10.11.22, 03:34
      ja sie nie przyznaje, moja kobieta też nie. ale robimy to praktycznie non stop, oczywiście ona myśli że ja nie wiem co ona ogląda bo skasuje sprytnie historię heheh, ale mamy tutaj kompletnie rozbieżne zainteresowania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka