Dodaj do ulubionych

sypiam z moim byłym

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 21:42
nie wiem dlaczego, ale sypiam z moim byłym. On nic do mnie nie czuje.
Rozstaliśmy się dwa mies temu. I nadal go kocham.
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: sypiam z moim byłym IP: *.pl / 10.1.2.* 29.08.02, 22:16

Ja robię to samo...sypiam z nim, spotykamy się aby pogadac o wspólnych tematach-
      pracy,
      tylko, że on mnie kocha nadal, a mi jest obojętny....
    • Gość: Lena Re: sypiam z moim byłym IP: 213.25.39.* 29.08.02, 22:40
      Nie jest to takie nietypowe. Między kobietą i mężczyzną tworzy się wieź i nie
      zawsze rozstanie ją zrywa. Mężowie wiedzą dlaczego są zazdrosni o byłych.
    • choroba_aniutka_wita Re: sypiam z moim byłym 29.08.02, 22:57
      o jessssssu dziewczyny ale macie super!!!/ ja tez bym tak chciala:-(
    • Gość: on Re: sypiam z moim byłym IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 23:49
      My też czasem to robimy tzn. moja była żona i ja.
      • Gość: Lena Re: sypiam z moim byłym IP: 213.25.39.* 29.08.02, 23:50
        A czy jej obecny i twoja obecna cos podejrzewaja ?
        • Gość: on Re: sypiam z moim byłym IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 23:53
          Ja jestem sam. Ona? Cóż, ręczę tylko za siebie.
    • Gość: Lena Re: sypiam z moim byłym IP: 213.25.39.* 30.08.02, 00:01
      To wlasciwie nie do konca jestescie juz "bylymi". Moze to od nowa a moze rozne
      inne kompilacje?
      • Gość: Pola Re: sypiam z moim byłym IP: *.extern.kun.nl 30.08.02, 00:10
        to sypiajcie i po cholere to wyciagac na forum?
      • Gość: On Re: sypiam z moim byłym IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 00:20
        Coś się już jednak skończyło.

Do Poli.Forum jest dla wszystkich.
        • Gość: Lena Re: sypiam z moim byłym IP: 213.25.39.* 30.08.02, 00:27
          W malzenstwach tez cos sie konczy cos zaczyna a zwiazek czesto trwa dalej.
          Obawiam sie ze sypianie ze soba powoduje ze trudniej jest czlowiekowi naprawde
          przezyc i skonczyc poprzedni zwiazek i moc zaczac cos nowego. Jeszcze gorzej
          gdy ktoras ze stron zywi niewygasle uczucia i ma nadzieje a druga traktuje to
          jak sprawe fizjologiczna...
        • Gość: Mrufka Re: Re: sypiam z moim byłym IP: *.abo.wanadoo.fr 30.08.02, 00:31
          A ja jak sobie pomysle, ze kobieta moze sypiac ze swoim obecnym i z ex. to mi
          sie robi niedobrze. I nie chodzi tu o kwestie moralne, raczej o wstret, ze
          kobieta moze dac sie obmacywac dwom roznym facetom na zmiane. Ja bym sie czula
          taka jakas...zasyfiona i niedomyta. Beurk.
          • Gość: On Re: Re: sypiam z moim byłym IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 00:42
            Trudno jest i zakończyć i zacząć nowy związek. Po wielu latach nie można
            powiedzieć,ze nic nas juz nie łączy.

do mrufki: mysle, że na moim przypadku trójkat nie wchodzi w rachubę (już nie)
            • Gość: Lena Re: Re: sypiam z moim byłym IP: 213.25.39.* 30.08.02, 01:05
              Gość portalu: On napisał(a):

> Trudno jest i zakończyć i zacząć nowy związek. Po wielu latach nie można
              > powiedzieć,ze nic nas juz nie łączy.
              >
              Ona potrzebuje odrobine ciepla, Ty potrzebujesz odrobine ciepla i tak grzejecie
              sie odrobina bez zobowiazan. Daleka jestem od krytyki ale mysle ze zamykacie
              sobie drogi do nowych zwiazkow. W starym zwiazku, po rozstaniu czy tez w
              trakcie zycia troche sie w czlowieku wypala, w nowym zwiazku trzeba by sie
              starac, dac z siebie wiele a w starym nie trzeba, znacie sie dobrze albo i
              jeszcze lepiej, jest to "bezpieczne". I dalej tworzycie jakas wiez.
              • Gość: On Re: Re: sypiam z moim byłym IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 01:17
                Wiem, że to nie jest dobre. Z czasem i to minie.
              • nikt_inny odrobina ciepła 30.08.02, 12:50
                > Ona potrzebuje odrobine ciepla, Ty potrzebujesz odrobine ciepla i tak
                grzejecie

nie lepiej kupic sobie grzejnik?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka