Gość: ja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 21:42 nie wiem dlaczego, ale sypiam z moim byłym. On nic do mnie nie czuje. Rozstaliśmy się dwa mies temu. I nadal go kocham. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: sypiam z moim byłym IP: *.pl / 10.1.2.* 29.08.02, 22:16 Ja robię to samo...sypiam z nim, spotykamy się aby pogadac o wspólnych tematach- pracy, tylko, że on mnie kocha nadal, a mi jest obojętny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: sypiam z moim byłym IP: 213.25.39.* 29.08.02, 22:40 Nie jest to takie nietypowe. Między kobietą i mężczyzną tworzy się wieź i nie zawsze rozstanie ją zrywa. Mężowie wiedzą dlaczego są zazdrosni o byłych. Odpowiedz Link Zgłoś
choroba_aniutka_wita Re: sypiam z moim byłym 29.08.02, 22:57 o jessssssu dziewczyny ale macie super!!!/ ja tez bym tak chciala:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: sypiam z moim byłym IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 23:49 My też czasem to robimy tzn. moja była żona i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: sypiam z moim byłym IP: 213.25.39.* 29.08.02, 23:50 A czy jej obecny i twoja obecna cos podejrzewaja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: sypiam z moim byłym IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 23:53 Ja jestem sam. Ona? Cóż, ręczę tylko za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: sypiam z moim byłym IP: 213.25.39.* 30.08.02, 00:01 To wlasciwie nie do konca jestescie juz "bylymi". Moze to od nowa a moze rozne inne kompilacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: sypiam z moim byłym IP: *.extern.kun.nl 30.08.02, 00:10 to sypiajcie i po cholere to wyciagac na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: sypiam z moim byłym IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 00:20 Coś się już jednak skończyło. Do Poli.Forum jest dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: sypiam z moim byłym IP: 213.25.39.* 30.08.02, 00:27 W malzenstwach tez cos sie konczy cos zaczyna a zwiazek czesto trwa dalej. Obawiam sie ze sypianie ze soba powoduje ze trudniej jest czlowiekowi naprawde przezyc i skonczyc poprzedni zwiazek i moc zaczac cos nowego. Jeszcze gorzej gdy ktoras ze stron zywi niewygasle uczucia i ma nadzieje a druga traktuje to jak sprawe fizjologiczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Re: sypiam z moim byłym IP: *.abo.wanadoo.fr 30.08.02, 00:31 A ja jak sobie pomysle, ze kobieta moze sypiac ze swoim obecnym i z ex. to mi sie robi niedobrze. I nie chodzi tu o kwestie moralne, raczej o wstret, ze kobieta moze dac sie obmacywac dwom roznym facetom na zmiane. Ja bym sie czula taka jakas...zasyfiona i niedomyta. Beurk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Re: sypiam z moim byłym IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 00:42 Trudno jest i zakończyć i zacząć nowy związek. Po wielu latach nie można powiedzieć,ze nic nas juz nie łączy. do mrufki: mysle, że na moim przypadku trójkat nie wchodzi w rachubę (już nie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Re: sypiam z moim byłym IP: 213.25.39.* 30.08.02, 01:05 Gość portalu: On napisał(a): > Trudno jest i zakończyć i zacząć nowy związek. Po wielu latach nie można > powiedzieć,ze nic nas juz nie łączy. > Ona potrzebuje odrobine ciepla, Ty potrzebujesz odrobine ciepla i tak grzejecie sie odrobina bez zobowiazan. Daleka jestem od krytyki ale mysle ze zamykacie sobie drogi do nowych zwiazkow. W starym zwiazku, po rozstaniu czy tez w trakcie zycia troche sie w czlowieku wypala, w nowym zwiazku trzeba by sie starac, dac z siebie wiele a w starym nie trzeba, znacie sie dobrze albo i jeszcze lepiej, jest to "bezpieczne". I dalej tworzycie jakas wiez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Re: sypiam z moim byłym IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 01:17 Wiem, że to nie jest dobre. Z czasem i to minie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt_inny odrobina ciepła 30.08.02, 12:50 > Ona potrzebuje odrobine ciepla, Ty potrzebujesz odrobine ciepla i tak grzejecie nie lepiej kupic sobie grzejnik? Odpowiedz Link Zgłoś