fiordilligi 08.09.05, 13:31 Żyjesz? martwimy się tu o Ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heidi78 Re: Heidi jak tam? 08.09.05, 22:16 hej no to jestem po pisemnych - strasznie było i to o dziwo z karnego, bo cywilne prostota dzisiaj łapię drugi oddech i zaczynam drżeć przed ustnymi (zakładając optymistycznie że pisemny przeszłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
fiordilligi Re: Heidi jak tam? 19.09.05, 13:43 Trzymam kciuki. Ja w styczniu jednak. Zakuwam teraz prawo pracy i trochę ksh. Musze powiedzieć , że baaardzo podłamana jestem , życie mi się plącze. Najbardziej ze wszystkiego chciałabym: - nie spać - nie spieszyć się wszedzie i ciągle - nie musieć gotować - nie musieć prasować - nie bać się ciemności i jak wiatr za oknem porusza gałązkami akacji ( to mi przeszkadza w nauce !!!) Odpowiedz Link Zgłoś
heidi78 Re: Heidi jak tam? 19.09.05, 20:14 nie martw się, w styczniu może bedzie łatwiej - no i czasu jest jeszcze trochę:) a tego kurczę ciągle za mało, a ja teraz siedzę jak na szpilkach, bo dopiero w piątek wyniki z pisemnego.... - a co do tego prasowania to się w pełni zgadzam :)okropieństwo głowa do góry, musimy sie jakoś trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś