magula-lu 18.10.05, 19:44 Mam ich pare,wszystko liczę,ścigam się z ludżmi na ulicy,oczywiście dyskretnie,i pełno innych różności.Macie tak?Ale poza tym ze mną O.K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migdalek.niebieski Re: NATRĘCTWA 18.10.05, 19:57 Ja się potwornie brzydzę poręczy w autobusach i to jest straszne bo nie potrafię jeździć bez trzymanki...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk jak tak dalej pójdzie to na dniach rozpocznie się 18.10.05, 21:58 sezon rękawiczkowy i nie będziesz już musiała macać poręczy gołymi łapkami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: jak tak dalej pójdzie to na dniach rozpocznie 18.10.05, 22:34 mam tak samo:DD Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: jak tak dalej pójdzie to na dniach rozpocznie 18.10.05, 22:39 Brzydzę się, kiedy ktoś się o mnie ociera.Nie chodzi mi o klasyczne ocieractwo,ale o zwykłe np.wpadnięcie na drugiego człowieka... Nie znoszę zatłoczonych sklepów,środków transportu...W zimę łatwiej to znieść niż latem... Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: jak tak dalej pójdzie to na dniach rozpocznie 18.10.05, 22:44 mopsik12 napisała: > Brzydzę się, kiedy ktoś się o mnie ociera. > Nie znoszę zatłoczonych sklepów,środków transportu... - ja też W zimę łatwiej to znieść niż latem... - bo tak nie śmierdzi :PP Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: jak tak dalej pójdzie to na dniach rozpocznie 18.10.05, 22:58 mopsik12 napisała: > Brzydzę się, kiedy ktoś się o mnie ociera.Nie chodzi mi o klasyczne > ocieractwo,ale o zwykłe np.wpadnięcie na drugiego człowieka... > Nie znoszę zatłoczonych sklepów,środków transportu...W zimę łatwiej to znieść > niż latem... Bleee, zwłaszcza nagą skórą o skórę:-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: jak tak dalej pójdzie to na dniach rozpocznie 18.10.05, 22:43 ;)))bardzo na to czekam, chociaż zimy nie znoszę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: jak tak dalej pójdzie to na dniach rozpocznie 18.10.05, 22:46 Chyba telepatycznie Cię sciągnęłam:-)@ Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: jak tak dalej pójdzie to na dniach rozpocznie 18.10.05, 22:51 Ty też @;)) Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: NATRĘCTWA 18.10.05, 22:31 A ja ciągle sprawdzam czy dobrze zamknęłam drzwi od domu i czy wyłączyłam gaz. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_z Re: NATRĘCTWA 19.10.05, 08:18 caly czas panikuje, ze nie mam przy sobie kluczy, porfela , komorki, dokumentow.... nachodzi mnie tak z 5 razy dziennie, moj mezczyzna jak widzi juz ta moja mine to wybucha smiechem mowiac, ze napewno wsyztsko mam przy sobie i ze jak zawsze panikuje... no i nigdy sie jeszcze nie pomylił, ale za kazdym razem i tak mam błysk szaleństwa w oczach;) Odpowiedz Link Zgłoś