ladyx 14.11.05, 13:38 Kto był ostatnio w kinie na czymś fajnym ? Na czym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach Re: Kino 14.11.05, 13:43 ladyx napisała: > Kto był ostatnio w kinie na czymś fajnym ? Na czym? na popcornie. bardzo lubie swiezy, a tylko tam mozna kupic najblizej. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Kino 14.11.05, 13:44 Bylem na "Nocnej strazy". Wziolem Szanowna Malzonke i Pania Matke. Ja lyknalem film bez obrzydzenia, ale i bez szczegolnej przyjemnosci. Szanowna Malzonka byla w miare zadowolona, Pani Matka byla zasnela. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Kino 14.11.05, 13:47 grogreg napisał: > Bylem na "Nocnej strazy". > Wziolem Szanowna Malzonke i Pania Matke. > Ja lyknalem film bez obrzydzenia, ale i bez szczegolnej przyjemnosci. Szanowna > Malzonka byla w miare zadowolona, Pani Matka byla zasnela. > gdybys nie wzial matki, zona bylaby bardziej zadowolona. > Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Kino 14.11.05, 13:51 Ale dlaczego? Szanowna Malzonka i Pani Matka sa w dobrej komitywie. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Kino 14.11.05, 13:52 grogreg napisał: > Ale dlaczego? > Szanowna Malzonka i Pani Matka sa w dobrej komitywie. aaaaaa, bo ja chodze z mezem do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Kino 14.11.05, 14:03 grogreg napisał: > A Pania Tesciowa czasem nie zabieracie? znaczy sie matke męża? ona podobno nie umie czytac. a przewaznie filmy leca bez dubbingu. Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: Kino 14.11.05, 13:45 broken flowers. super ale nie wiem czy jeszcze graja Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: Kino 14.11.05, 13:49 jak ci napisze to nie pojdziesz. idz idz koniecznie! jak lubisz billa murray'a z 'dnia swistaka' albo 'miedzy slowami' to ci sie spodoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: Kino 14.11.05, 13:55 pinup napisała: > jak ci napisze to nie pojdziesz. Rezencja będzie aż tak nudna ? idz idz koniecznie! jak lubisz billa murray'a > z 'dnia swistaka' albo 'miedzy slowami' to ci sie spodoba :) A jak lubię średnio ? A co z facetem ? Udusi mnie za taki wybór ? Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: Kino 14.11.05, 14:00 chlop cie zabije na bank :) film jest o facecie ktory dostaje list z info ze ma syna 20letniego, ktory wybyl z domu prawdopodobnie go szukac. nie ma podpisu. wiec on robi liste kobitek sprzed 20lat i odwiedza je po kolei zeby sie dowiedziec ktora to. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Kino 14.11.05, 14:01 Wierny ogrodnik. Średni, nie zachwycił, niespecjalnie rozczarował. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Kino 14.11.05, 14:06 Ja mam zawyzony próg tolerancji, jak dla mnie był zbyt wierny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Kino 14.11.05, 14:22 może? :)) Ostatnia scena jak polazł na miejsce zamordowania żony i czekał jak ta wierna psina aż przyjadą i go zabiją :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Kino 14.11.05, 14:29 Nie miałam pojęcia o czym :))) Przeczytałam kilka recenzji o kilku filmach, pomięszało mi się co jest co i w sumie polazłam w ciemno :))) w kinie stwierdziłam, ze o tej godzinie (była 19) mam wybór miedzy Kurczakiem Małym a tym nieszczęsnym ogrodnikiem :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Kino 14.11.05, 14:54 taaaa nie ma żałośniejszego widoku niż samotna trzydziestka na kręglach ;PPPP Powinna jeszcze do siebie gadac, wypić ze soba piwo i odwieźć sie do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Kino 14.11.05, 15:14 jak w mini to mozna popatrzeć:) wex tragizujesz, facetowi wypada a kobiecie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Kino 14.11.05, 15:25 zapamiętam i ubiorę następnym razem. Oczywiście kobiecie wypada wszystko tak samo jak facetowi, najlepiej jej wypada f...t ze spodenek. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Kino 14.11.05, 15:30 tylko sie mocno pochylaj jak będziesz kule turlała:) napewno nie wrócisz sama i za piwo kto inny zapłaci:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Kino 14.11.05, 15:39 Kurcze powinnam słuchać i nadrabiać zaległości :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Kino 14.11.05, 15:48 i wysyłac datki co miesiąc:)))))))) moze powtórka będzie na TV trwam:)? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Kino 14.11.05, 15:50 Od razu powinnam włączyć ten kanał, zamiast bujac sie po kinach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Kino 14.11.05, 15:59 ustaw go od dzisiaj jako program 1 :))))) prześlij te informację do 10 ciu przyjaciół a spotka Cie wielkie szczęście:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Kino 14.11.05, 16:02 kurcze Tico mam ci wierzyc???? tamten poprzedni nie wypalił :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Kino 14.11.05, 16:11 mówią że tak to chyba należy?:))))))) może ktoś klatwe rzucił? Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Kino 14.11.05, 14:26 Byliśmy na filmie "Królestwo niebieskie" - podobał mi się :)) Odpowiedz Link Zgłoś