dulce3 25.11.05, 14:36 Gdzie wszyscy dawni forumowicze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koza_w_rajtuzach Re: Witam z daleeeka :) 25.11.05, 14:37 Na szczęście nie ma ich :) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Witam z daleeeka :) 25.11.05, 14:37 Tylko Koza nam tu szaleje az jej rajtuzki sie sciagaja. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Witam z daleeeka :) 25.11.05, 14:42 khaki3 napisała: > Tylko Koza nam tu szaleje az jej rajtuzki sie sciagaja. Wcale się nie ściągają :). Ekshibicjonistką nie jestem - no chyba, że emocjonalną ;). Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Witam z daleeeka :) 25.11.05, 14:37 tu forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35293 A już martwiłam się o ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Witam z daleeeka :) 25.11.05, 14:39 O! Dzięki Kochana :)) U mnie wszystko w dobrze :)))) Ale tu sie pozmieniało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Witam z daleeeka :) 25.11.05, 14:43 No w zasadzie tak jest lepiej, moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Witam z daleeeka :) 25.11.05, 17:08 No dobra Kuzka wcale nie sciaga rajtuzkow ale czasami jej sie zdarza ze sie wymsknal z pod kontroli :D:D:D:D:p Ja tez mysle,ze teraz jest jakos lepiej.Niby ciszeja le nie do konca.I przedewszystkim mozna ciekawe posty poczytac.A nie tylko jakies dyrdymaly( co nie oznacza ze poprzednio to tylko dyrdymaly byly) Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Witam z daleeeka :) 25.11.05, 17:12 > Ja tez mysle,ze teraz jest jakos lepiej.Niby ciszeja le nie do konca.I > przedewszystkim mozna ciekawe posty poczytac.A nie tylko jakies dyrdymaly( co > nie oznacza ze poprzednio to tylko dyrdymaly byly) Zgadzam się w 100%. Teraz jest więcej mądrych odpowiedzi na posty, a wcześniej było wręcz odwrotnie :). Wystarczy zresztą zajrzeć na forum analityczno-umoralniające. Jak dla mnie żenada i nuda. Ale niestety tak jest, że dla niektórych bardziej liczy się ilość niż jakość :). Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Witam z daleeeka :) 25.11.05, 17:17 Bo ja lubie wszystko co dobre :o) Tak maja Tygryski( swoja droga Tygrysek z Kubusia Puchatka ma chyba ADHD tak wywnioskowalysmy na forum AVON) Odpowiedz Link Zgłoś