Dodaj do ulubionych

Anna Jarucka oskarzona

31.01.06, 14:13
Tak, tak drogie panie, klamstwo ma krotkie nogi:)
Jakbyscie jeszcze o tym nie wiedzialy:)
Obserwuj wątek
    • grogreg Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:15
      A o co?
      • czekoladka_84 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:16
        O fałszywe zeznania. Wrobili kobiete.
        • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:17
          Skad ta pewnosc, ze wrobili kobiete, jak dla mnie sie sprzedala:)
          • czekoladka_84 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:18
            Może jej zapłacili, a może nie. Raczej prawda nie wyjdzie na jaw. Po prostu
            stała się kozłem ofiarnym.
            • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:18
              Z pewnoscia na wlasne zyczenie:)
              • czekoladka_84 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:20
                Nigdy nic do końca nie wiadomo na 100%. To jest świat polityki i wszystkie
                chwyty są dozwolone.
                • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:20
                  Nie prowadze statystyk, wiec nie powiem ci na ile procent:)
                  • czekoladka_84 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:23
                    Po prostu zawsze sobie znajdą kozła ofiarnego, który zostanie oskarżony np.
                    Rywin, ale prawdziwych "zleceniodawców" nigdy nie postawią przed sądem.
                    • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:23
                      Widze czekoladko, ze niezly z ciebie politolog:)
                      • czekoladka_84 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:24
                        :D dobrze, że nie ornitolog
                        • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:26
                          Mysle, ze weterynarz bylby z ciebie swietny, tak kochasz zwierzeta:)
                          • czekoladka_84 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:29
                            Byłabym kiepskim weterynarzem.
                            • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:30
                              Coz by ci zaproponowac?:)
                              Moze zacznij robic to co Anna Jarucka, tylko bardziej ostroznie:)
                              • czekoladka_84 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:31
                                Jak ja nawet jeszcze nie mam szefa :) Więc na kogo mam zbierać kompromitujące
                                materiały?
                                • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:32
                                  Tego nie wiem, ja ci tylko delikatnie sugeruje:)
                                  • czekoladka_84 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:33
                                    Mam się bawić w szpiega? To raczej nie dla mnie.
                                    • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:34
                                      Odebralem nieco inne wrazenia, stad moja sugestia:)
                                      • czekoladka_84 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:36
                                        Jak przystało na "mężczyzne prawdziwego" kiepsko u ciebie z interpretacją.
                                        • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:38
                                          Nie smiem podwazac forumowego autorytetu:)
                                          • czekoladka_84 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:41
                                            Za to jesteś ironiczny jak przystało na "mężczyzne prawdziwego" :))))
                    • natashaa2 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:25
                      Sadze ze niewlasciwie uzywasz slow "koziol ofiarny" - Rywin doskonale wiedzial
                      w co sie pakuje, choc moze nie mial swiadomosci calkowitych konsekwencji
                      swojego dzialania, tak samo Jarucka. Oni nie byli kozlami ofiarnymi, moze
                      marionetkami.
                      • czekoladka_84 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:28
                        Nie byłam świadkiem zdarzenia, więc nie wiem jak było naprawde. Jednak wydaje
                        mi się, że Rywin jest zbyt inteligetny, żeby stać się marionetką w cudzych
                        rękach. Po prostu się facet przeliczył i za bardzo komuś zaufał.
                        • hymen Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:40
                          czekoladka_84 napisała:

> Nie byłam świadkiem zdarzenia, więc nie wiem jak było naprawde. Jednak wydaje
                          > mi się, że Rywin jest zbyt inteligetny, żeby stać się marionetką w cudzych
                          > rękach. Po prostu się facet przeliczył i za bardzo komuś zaufał.

No, ale on twierdził, że był nachlany. Może prawdę mówił? Na magnetofon nie da
                          się nagrać promilii.
                          • czekoladka_84 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:42
                            Czytałam rozmowe Michnika z Rywinem. Jak dla mnie to zarówno Michnik jak i
                            Rywin byli na gazie. :)
                            • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:43
                              Czytajac ciebie, mozna dojsc do wniosku, ze jestes na permanentnym gazie:)
                              • czekoladka_84 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:45
                                No wiesz co :)
                            • hymen Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:45
                              czekoladka_84 napisała:

> Czytałam rozmowe Michnika z Rywinem. Jak dla mnie to zarówno Michnik jak i
                              > Rywin byli na gazie. :)

No, tak. Ale Rywinowi to raz się zdarzyło, a Michnik bez przerwy na tym gazie
                              jest. Tylko raz i taka wpadka.
                            • natashaa2 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:04
                              :) Ale Ania juz na gazie nie byla jak deklarowala ze podmieniala oswiadczenia
                              majatkowe Wlodka:)
                              • hymen Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:07
                                natashaa2 napisała:

> :) Ale Ania juz na gazie nie byla jak deklarowala ze podmieniala oswiadczenia
                                > majatkowe Wlodka:)

Skąd wiesz? Z tego co Włodek opowiadał wynika, że ona albo na mózg upadła albo
                                właśnie pijana była.
                                • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:08
                                  Jakby nie patrzec, jest to wszystko kompromitujace
                                  • hymen Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:09
                                    No pewnie. Ale tak to bywa z niektórymi parami. Nie dobrali się.
                                    • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:10
                                      Zgadza sie, lecz publiczne zrzucanie na alkohol moim zdaniem politykom nie
                                      przystoi:)
                                      • hymen Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:16
                                        mezczyzna.prawdziwy napisał:

> Zgadza sie, lecz publiczne zrzucanie na alkohol moim zdaniem politykom nie
                                        > przystoi:)

Ale jaki tam z Włodka polityk. On do puszczy, do żmij uciekł przecież.
                                        • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:19
                                          Moim zdaniem niezle sobie radzil, lecz to moja prywatna opinia:)
                                          • hymen Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:26
                                            mezczyzna.prawdziwy napisał:

> Moim zdaniem niezle sobie radzil, lecz to moja prywatna opinia:)

Z Anią? Ty żartujesz sobie chyba.
      • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:16
        Nie ogladasz telewizji, nie czytasz prasy, nie sluchasz radia?
        Hmmmmm, rozumiem forum ci na to nie pozwala:)
        • grogreg Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:32
          Nie, nie ogladam publicznej telewizji, bo nie lubie.
          Prasy codziennej nie kupuje bo mnie nie stac.
          Politykow nie slucham bo juz mnie nie smiesza.
          • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:33
            Czytasz z wielkim zainteresowaniem wywody forumowych pan:)
            Z ciebie to musi byc prawdziwy dzentelmen:)
            • grogreg Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:36
              Jaki dzientelnem. Podly ciemiezyciel kobiecego rodu jestem.
              • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:38
                Ja cie odbieralem jako prawdziwego polskiego obywatela, pochleje w sobote, w
                niedziele podleczy kaca i pozapierdziela od pon. do pt.
                Wnioskuje jednak, ze maszynisci maja wyjatkowy luz w pracy
                • grogreg Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:44
                  Nie robie sobie przerw w chlaniu, wiec kaca leczyc nie musze i wyluzowany w
                  robocie jestem.
                  • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:45
                    Skacz wasc, wstydu oszczedz, powiem ci, ze powinienes urodzic sie baba i to od
                    razu taka stara:)
                    • grogreg Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:50
                      Nietety, zlosliwy los uczynil mnie meska swinia.
                      • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:51
                        W takim razie gratuluje poczucia wartosci:)
                        • grogreg Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:53
                          Bo ja jestem bardzo wartosciowa meska swinia.
                          • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:54
                            Miejsce swin jest w takim razie w chlewie, nie na forum:)
                            • grogreg Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:01
                              Wybacz, ale od kiedy ty tu jestes chlew stal sie dla mnie zbyt elitarny.
                              • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:02
                                Wiec dolacz do elit:)
                                • grogreg Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:03
                                  Nie. Tu mi dobrze.
                                  • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:04
                                    Rozumiem, sporo ty chlewnej elity, lecz z czasem bedziesz sie tu czul nieswojo,
                                    uwierz:)
                                    • grogreg Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:07
                                      Nie wierze.
                                      • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:08
                                        Ty nie mozesz byc facetem, uwierz. Ja sadze, ze jestes damskim transwestyta:)
                                        • grogreg Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:11
                                          Kazdy sadzi swoja miara.
                                          • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:12
                                            No wlasnie etatowa szczekaczko:)
                                            • grogreg Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:14
                                              Boisz sie kobiet, co?
                                              • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:14
                                                Niekoniecznie:)
                                                • czekoladka_84 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:17
                                                  Prawdziwy mężczyzna nie boi się niczego, no może ewentulnie pralki, odkurzacza
                                                  i żelazka.
                                                  • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:18
                                                    Te przedmioty to nie zmije, nawet jak nadepne nie ukasza:)
                                                  • czekoladka_84 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:19
                                                    Najwyżej troche porażą prądem.
                                                  • mezczyzna.prawdziwy Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:20
                                                    Zostan energetykiem:)
                                                    Zaskakujesz mnie coraz bardziej, in plus oczywiscie:)
                                                  • czekoladka_84 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:22
                                                    Jedynie moge zostać kurą domową, jak moją przyszłą kariere zawodową szlag trafi.
                                                • grogreg Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 15:21
                                                  Koniecznie, to widac.
                          • czekoladka_84 Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:54
                            Chyba knur? Świnia to jak się nie myle rodzaj żeński.
                            • grogreg Re: Anna Jarucka oskarzona 31.01.06, 14:57
                              licencja poetika.
    • sagis Mężczyźni dobrze wiedzą,że kłamstwo ma krótkie 31.01.06, 15:42
      nogi. Szczególnie przed oczami kobiet nic nie ukryje się:-))))))
      Gdyby Cimoszewicz był taki czysty, to nie uciekałby przed Komisją i nie
      zrezygnowałby z kandydowania na prezydenta RP.
      Wiemy, jak skorumpowany jest nasz rząd i nie tylko.
      Przecież SLD zrobi wszystko, aby tylko wybielić swojego w oczach innych.
      Nawet, jeśliby mieli trwale zatrzeć ślady przestępstwa, jak wiemy to nawet z
      bliskiej historii.
      • jestemznowu Re: w myśl zasady 31.01.06, 16:28
        nie rób drugiemu co tobie niemiłe= dobrze jej zasłużyła!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka