nombrilek 03.02.06, 15:44 bo ja bede siedziała w domu i sie nudziła, nawet nic ciekawego w tv nie leci. Jedna koleżanka chora, druga na wyjeżdzie, trzecia sie uczy, czwarta spotyka z facetem, a mój facet sobie poszedł na trening. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: Jak spędzacie dzisiejsze popołudnie i wieczór 03.02.06, 15:45 a ty nie możesz pójść sobie na własny trening? Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Jak spędzacie dzisiejsze popołudnie i wieczór 03.02.06, 15:47 Przy kompie. Pisze prace (przynajmniej staram się), ale mi się nie chce :(( Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: Jak spędzacie dzisiejsze popołudnie i wieczór 03.02.06, 15:49 ja juz od rana pisałam cały czas, więc juz mi sie nie chce :(( Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Jak spędzacie dzisiejsze popołudnie i wieczór 03.02.06, 15:50 Ja pisze codziennie. Tylko, że mam mało książek i większość danych musze sama opracować. Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: Jak spędzacie dzisiejsze popołudnie i wieczór 03.02.06, 15:52 ja tez prawie codzinnie ale caly dzien to nie dałabym rady. i tez mam mało książek i dużo rzeczy musze tłumaczyc z anglojęzycznych stron, co tez troche zabiera mi czasu Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Jak spędzacie dzisiejsze popołudnie i wieczór 03.02.06, 15:56 Nie cały dzień :) Tak siedze 3 godziny i przerwa, potem 2 godziny i przerwa. I tak mi to leci. W międzyczasie jeszcze trace czas na pierdoły np. forum. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Jak spędzacie dzisiejsze popołudnie i wieczór 03.02.06, 15:49 Będę palić sheeshę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Jak spędzacie dzisiejsze popołudnie i wieczór 03.02.06, 15:50 a co to jezd? Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Jak spędzacie dzisiejsze popołudnie i wieczór 03.02.06, 16:04 Taka faja wodna, do której pakują tytoń np. jabłkowy. Idzie się do takiej knajpki i zamawia taką jedną na przykład na 5 osób. Mamy dziś wyjście "działowe" i taki własnie pomysł wygrał... Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: Jak spędzacie dzisiejsze popołudnie i wieczór 03.02.06, 15:54 Darowalabys sobie w dniu dzisiejszym takie wypowiedzi. Twoj post jest wyjatkowo chamski i zlosliwy ... Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Jak spędzacie dzisiejsze popołudnie i wieczór 06.02.06, 11:46 Przykro mi, że dopatrujesz się złej woli tam, gdzie jej nie ma. A spotkanie w arabskiej knajpie było umówione już wcześniej. Believe it or not. Odpowiedz Link Zgłoś
kulac Re: Jak spędzacie dzisiejsze popołudnie i wieczór 03.02.06, 15:54 Poczytam sobie (nareszcie nadrobię zaległości:) i muszę znaleźć jakiś oryginalny przepis na kolację we dwoje. Macie może coś ciekawego???Najlepiej wegetariańskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
lily824 Re: Jak spędzacie dzisiejsze popołudnie i wieczór 03.02.06, 16:12 Ja właśnie katuje nowe płytki Missy Elliott i M.J Blige przerwe se zrobiłam od nauki, a wieczorem "babski wieczór" : kino "Tylko mnie kochaj" z przyjaciółkami, i pewnie jakas impreza pozniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
zie-lona Re: Jak spędzacie dzisiejsze popołudnie i wieczór 03.02.06, 16:35 Z pracy o 17.00, w domu obiad naszczęście mąż ugotował a raczej podgrzał, synek, zaległości w sprzątaniu, synek, kaszka, kompociki, synek- namawianie do jedzenia, zmywanie naczyń, synek- syropki, lekarstwa, bo trochę chory, synek- usypianie i ok. 22,00 chwila dla siebie (toaleta), mąż już będzie czekał w łożu, kawałek jakiegoś filmu i lu lu, Zazdroszczę tym co idą na fajeczkę do knajpki, albo siedzą w ciszy pisząc pracę Odpowiedz Link Zgłoś
olek_creative u mnie grubo 03.02.06, 19:36 klub, alkohol, przyjaciele mniam :) teraz wiem, że ostatni związek mnie dusił :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Jak spędzacie dzisiejsze popołudnie i wieczór 03.02.06, 19:43 strasznie jestem zmęczona ale nie chcę lezeć, z drugiej str nie mam siły nicrobić bardziej skomplikowanego od klepania w klawiaturę Odpowiedz Link Zgłoś