hmatisse 10.02.06, 12:56 Czy lubicie, kiedy wasi mężczyźni są o was zazdrośni? Tak w granicach zdrowego rozsądku oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hmatisse Re: Próżność. 10.02.06, 13:01 A dla was co w zasadzie znaczą granice zdrowego rozsądku? Każdy ma je raczej inne... Odpowiedz Link Zgłoś
elfi Re: Próżność. 10.02.06, 13:02 bardzo sympatyczne uczucie, miłe połechtanie mojej próżności Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia Re: Próżność. 10.02.06, 13:05 Mój Książę właśnie wczoraj po raz pierwszy okazał oznakę zazdrości takiej lekkiej.. Ale się oczywiście nie przyzna:p Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka84 Re: Próżność. 10.02.06, 13:09 Taaa. A mój jest zazdrosny nawet o spodnie biodrówki, bo twierdzi, że mi ktoś za daleko może zajrzeć. Uf... Ale i tak Go KOCHAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
odrey Re: Próżność. 10.02.06, 13:13 bez takiej zdrowej odrobiny zazdrości z dwóch stron iskierka w związku chyba wygasa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Próżność. 10.02.06, 15:17 W niewielkich ilościach jest nawet wskazana :)) Ale przegięcia w żadną stronę nie są dobrz. Maniakalna zazdrość jest mocno niezdrowa, zupełny brak zazdrości może świadczyć, że partnerowi w ogóle nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś