Dodaj do ulubionych

anonimowosc na forum?

18.11.02, 13:27
Spotkalam sie ostatnio na forum ze zdaniem, ze ktos sie nie chce zalogowac,
bo woli zostac anonimowy. A wedlug mnie anonimowosc jest wieksza, gdy wlasnie
sie zaloguje.
Przeciez gdy widac moj adres, chociazby jego czesc, to ...
No wlasnie, co o tym myslicie?
Dlaczego sie logujecie?
Obserwuj wątek
    • lastka Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 13:30

Cześć lillomuś!!1
      No właśnie dlatego, żeby adresa nie było widać :)))
    • agick loguję się.. 18.11.02, 13:32
      bo chcę być identyfikowana... chcę by mój nick kojażył się ze mną - nawet jeśli
      nikt nie wie jak wyglądam.... Ci którzy znają mnie z forum znają mój styl
      pisania, moje odpowiedzi i generalnie wiedzą czego można się po mnie spodziewać.

nigdy nie rozważałam tego w kategoriach anonimowości lub nie...:)
    • rzulw Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 13:42
      Cześć :)
      pamętasz cyrk z rzulwiami ?
      właśnie dla tego się loguję, a anonimowość? Przecież wiesz, że w moim przypadku
      to nie działa :)......
      pozdrawki i dzięki....wiesz za co :)))
    • liloom Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 14:00
      do dyskusji na ten temat zaprosilam kogos kto wypowiedzial sie w ten sposob,
      nie wiem czy zajrzy (?)
      • tetsuo_nakamura Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 14:07
        jako gosc moje ip byloby widoczne i wiadomoby bylo skad pisze z dolkadnoscia do
        4 komputerow w tym miescie, wolalabym tego uniknac. a tak poza tym moge za nick
        uzyc swojego prawdziwego imienia i nazwiska - juz dzis przedstawilam sie na
        forum aktualnosci, zeby cos udowodnic. ta anonimowosc na tym forum jest chyba
        nam potrzebna, bo ogolnie pieprzymy o dupie maryni ( sorry maryniu ), a jak
        ktos chce kogos poznac w realu to nic trudnego jak ktos sie loguje.
        • pajdeczka Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 15:30
          tetsuo_nakamura napisała:

> jako gosc moje ip byloby widoczne i wiadomoby bylo skad pisze z dolkadnoscia
          do
          >
          > 4 komputerow w tym miescie, wolalabym tego uniknac. a tak poza tym moge za
          nick
          >
          > uzyc swojego prawdziwego imienia i nazwiska - juz dzis przedstawilam sie na
          > forum aktualnosci, zeby cos udowodnic. ta anonimowosc na tym forum jest chyba
          > nam potrzebna, bo ogolnie pieprzymy o dupie maryni ( sorry maryniu ), a jak
          > ktos chce kogos poznac w realu to nic trudnego jak ktos sie loguje.

Co do pieprzenia mam wątpliwości. Tydzień temu założyłam wątek , w którym
          proponowałam podyskutowąc o pośladkach Maryni, ale nie cieszył się on
          popularnością. Czyżby dupa Maryni straciła na atrakcyjności?

• tetsuo_nakamura Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 15:54
            za mało mam informacji aby dyskutować o dupie maryni, moze jakies szcegoly abym
            mogla wyrobic sobie zdanie?
    • Gość: L. Re: anonimowosc na forum? IP: *.at.omv.com 18.11.02, 17:23
      Czesc Liloom! Nigdy jeszcze nie bylem na tym forum , jednak po przeczytaniu
      twojwgo postu we "Wiedniu" pomyslalem sobie, ze byloby fajnie trafic anomimowo
      do kobiety, byc chwile aktywny i ..wyjsc(odwieczne marzenie mezczyzy :-
      ))) ).Odpowiadajac na Twoje pytanie..chyba pozostane przy swoim, lubie na tym
      forum byc pomocny dla innych jednak nie chce sie do niczego "zapisywac".Czy
      logujac sie jestem bardziej czy tez mniej rozpoznawalny- nie ma dla mnie
      znaczenia ( jednak przyznam sie, ze nie znam sie na "komputerach" ale wydaje mi
      sie, ze wpisujac dane przy logowaniu ...no wlasnie, po co to ? ).Jednak jak
      czytalas bah zaproponowal przekazanie informacji e-mailem,....a tego na razie
      chce uniknac ( przy moim bardzo pozytywnym nastawieniu do bah-a!!, mam
      nadzieje, ze przestanie sie na mnie gniewac i niebawem sie odezwie).Tak jak
      teraz.... jest mi dobrze i niech tak zostanie...przynajmniej na
      razie.Pozdrowienia.(anonimowy) L.
      • liloom Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 18:54
        i co wy na to?
        • vika411 Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 19:07
          liloom napisała:

> i co wy na to?
          Ano to,ze tak to juz jest,ze jedni sa bardziej inni mniej komunikatywni.Ludzmi
          powoduja rozne przyczyny dla,ktorych chca byc anonimowi.Jesli o mnie chodzi
          jest kilka osob z ktorymi sie poznalam osobiscie i ani przez chwile nie
          pozalowalam,ze zrezygnowalam z anonimowosci.Kilkanascie osob ma moj adres
          prywatny i numery telefonow.Ja mam ich namiary tez.I jest bardzo
          sympatycznie.zreszta otwierajac sie ze swoimi pogladami na forum i tak
          rezygnujemy w pewnym stopniu z anonimowosci.odslaniamy swoje mysli przed
          nieznanymi i obcymi ludzmi.A po jakims czasie ulubione nicki przestaja byc az
          tak bardzo anonimowe i nieznane osoby sa coraz blizsze.pozdrowienia dla
          wirtualnych i juz niewirtualnych przyjaciol:-))))))
          • Gość: jarek Re: anonimowosc na forum? IP: proxy:* 18.11.02, 19:25
            vika411 napisała:

> sympatycznie.zreszta otwierajac sie ze swoimi pogladami
            na forum i tak
            > rezygnujemy w pewnym stopniu z anonimowosci.odslaniamy
            swoje mysli przed
            > nieznanymi i obcymi ludzmi.

Jestes pewna, ze "odslaniamy swoje mysli"?

jarek
            • tse-tse Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 19:28
              Gość portalu: jarek napisał(a):

>
              > Jestes pewna, ze "odslaniamy swoje mysli"?
              >
              chyba czesciej palimy glupa, w interku jest to latwiejsze, niz w realu...
            • liloom Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 20:12
              Gość portalu: jarek napisał(a):

> vika411 napisała:
              >
              > > sympatycznie.zreszta otwierajac sie ze swoimi pogladami
              > na forum i tak
              > > rezygnujemy w pewnym stopniu z anonimowosci.odslaniamy
              > swoje mysli przed
              > > nieznanymi i obcymi ludzmi.
              >
              > Jestes pewna, ze "odslaniamy swoje mysli"?
              >
              > jarek

Jarku, jedni odslaniaja, a inni nie. I w ten sposob wlasnie tworza sie grona
              znajomych z forum. Inni pozostaja anonimowi. To jest wlasnie ten wybor, o
              ktorym pisze L.
              • Gość: L. Re: anonimowosc na forum? IP: *.at.omv.com 18.11.02, 20:31
                liloom napisała: >

>
                > Jarku, jedni odslaniaja, a inni nie. I w ten sposob wlasnie tworza sie grona
                > znajomych z forum. Inni pozostaja anonimowi. To jest wlasnie ten wybor, o
                > ktorym pisze L.
                Liloom, wydawalo mi sie, ze w tej dyskusji chodzi o pozostanie anonimowym jesli
                chodzi o personalia. Nie bardzo rozumiem co wspolnego ma z tym wymiana mysli.Bo
                czytajac forum nie zauwarzylem, ze po pewnym czasie osoby ktore znam
                z "symboli" zaczeli -piszac do siebie- podpisywac sie pelnym nazwiskiem (
                pomijajac tych, ktorzy od poczatku to robia) ale moze to dla niepoznaki przed
                tymi anonimowymi.Pozdrowienia.L.
                • liloom Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 20:48
                  Gość portalu: L. napisał(a):

> liloom napisała: >
                  >
                  > >
                  > > Jarku, jedni odslaniaja, a inni nie. I w ten sposob wlasnie tworza sie gro
                  > na
                  > > znajomych z forum. Inni pozostaja anonimowi. To jest wlasnie ten wybor, o
                  > > ktorym pisze L.
                  > Liloom, wydawalo mi sie, ze w tej dyskusji chodzi o pozostanie anonimowym
                  jesli
                  >
                  > chodzi o personalia. Nie bardzo rozumiem co wspolnego ma z tym wymiana
                  mysli.Bo
                  >
                  > czytajac forum nie zauwarzylem, ze po pewnym czasie osoby ktore znam
                  > z "symboli" zaczeli -piszac do siebie- podpisywac sie pelnym nazwiskiem (
                  > pomijajac tych, ktorzy od poczatku to robia) ale moze to dla niepoznaki przed
                  > tymi anonimowymi.Pozdrowienia.L.

Ja odpowiedzialam Jarkowi, on Vice - i to jest zupelnie inny temat. Fakt.

• Gość: L. Re: anonimowosc na forum? IP: *.at.omv.com 18.11.02, 19:29
            .....czyli jest to pewien proces, ktory trwa (przestawanie byc
            anonimowym).Zaleta Forum jest to, ze po pewnym czasie zaczynaja kojarzyc cie
            ludzie, ktorzy cie czytaja, czesc z nich czyta cie bo.....lubi czytac to co
            piszesz.A pisac mozesz to co chcesz, nie zwazajac czy to sie innym podoba czy
            nie....inaczej niz w codziennym zycie, gdzie najczesciej musisz zwracac uwage
            na to co mowisz.....Tez mam nadzieje, ze kiedys bede mogl isc na piwo z ludzmi,
            ktorych lubie ...czytac.....ale jak wszystko co dobre najpierw musi
            dojrzec.Pozdrowienia.L.
            • vika411 Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 20:26

> .....czyli jest to pewien proces, ktory trwa (przestawanie byc
              > anonimowym).Zaleta Forum jest to, ze po pewnym czasie zaczynaja kojarzyc cie
              > ludzie, ktorzy cie czytaja, czesc z nich czyta cie bo.....lubi czytac to co
              > piszesz.A pisac mozesz to co chcesz, nie zwazajac czy to sie innym podoba czy
              > nie....inaczej niz w codziennym zycie, gdzie najczesciej musisz zwracac uwage
              > na to co mowisz.....Tez mam nadzieje, ze kiedys bede mogl isc na piwo z
              ludzmi,
              >
              > ktorych lubie ...czytac.....ale jak wszystko co dobre najpierw musi
              > dojrzec.Pozdrowienia.L.
              No to zapros kogos na piwo:-))ja zaprosilam i dobrze na tym wyszlam:-))))
              Pozdrowienia.
              • Gość: L. Re: anonimowosc na forum? IP: *.at.omv.com 18.11.02, 20:35
                ......mysle, ze Ty jestes na dobrej drodze, bardzo sympatycznie piszesz i jak
                tak dalej pojdzie, to bede sie bardzo staral.... bys znalazla dla mnie
                czas.Pozdrowienia.L.
                • vika411 Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 20:38

> ......mysle, ze Ty jestes na dobrej drodze, bardzo sympatycznie piszesz i jak
                  > tak dalej pojdzie, to bede sie bardzo staral.... bys znalazla dla mnie
                  > czas.Pozdrowienia.L.
                  Cicho!Bo moj forumowy narzeczony Cie zabije:-)))bardziej anonimowo prosze;-)
                  • Gość: L. Re: anonimowosc na forum? IP: *.at.omv.com 18.11.02, 20:43
                    Ojej, nie chcialem od razu narozrabiac.A j.... p... l.....?............L.
                    • vika411 Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 20:51

> Ojej, nie chcialem od razu narozrabiac.A j.... p... l.....?............L.
                      Na razie nie narozrabiales.Ale ja z zasady jestem wierna mojemu
                      narzeczonemu...Musze bo on ma flinte ze srutem.-))))))nie bede Cie narazac w
                      przedbiegach...
                  • aankaa Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 20:46
                    uważaj Vika, siedzę, czytam, śledzę i .. doniosę
                    • vika411 Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 20:48
                      aankaa napisała:

> uważaj Vika, siedzę, czytam, śledzę i .. doniosę
                      Skarzypyto!!!!!!!ja na Ciebie nie donosze do krechy ....:-(((((
                      • aankaa Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 20:51
                        bo ja aż tak głośno nie umawiam się na randki
                        • vika411 Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 20:54
                          aankaa napisała:

> bo ja aż tak głośno nie umawiam się na randki
                          Aaaaaa to znaczy ,ze sie umawiasz po cichu?inteeereeesujaaaaaceeeee:-)zaraz sie
                          krecha dowie...
                          • aankaa Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 21:04
                            vika411 napisała:

> Aaaaaa to znaczy ,ze sie umawiasz po cichu?inteeereeesujaaaaaceeeee:-)zaraz
                            sie krecha dowie...

po łośmiu godzinach to już będzie "musztarda po obiedzie"
                            Poza tym On jeszcze wiersze do ksienzniczki popełnia
                            poczekam aż będzie bardziej wolny
                      • liloom Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 20:53
                        dziewczyny, swoja droga wstydu nie macie:)))))) przychodzi anonimowy facet i
                        juz sie za glowy bierzecie? a moze to kobieta wogole? :)))))))
                        • Gość: L. Re: anonimowosc na forum? IP: *.at.omv.com 18.11.02, 20:56
                          nie no Liloom, na tyle to mnie przeciez znasz...L.( mezczyzna)
                          • liloom Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 20:59

> nie no Liloom, na tyle to mnie przeciez znasz...L.( mezczyzna)

No wprawdzie mowisz w formie "-lem", ale my tu juz mialysmy tyyyyyle
                            podrobek:)))
                        • vika411 Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 20:58
                          liloom napisała:

> dziewczyny, swoja droga wstydu nie macie:)))))) przychodzi anonimowy facet i
                          > juz sie za glowy bierzecie? a moze to kobieta wogole? :)))))))
                          Ale w rodzaju meskim pisze.Chyba, ze dla wiekszej anonimowosci.-)zreszta
                          wszystko jedno.Sympatycznie pisze to i pewnie taki ten anonim L jest.ja tam
                          wierze w ludzi.
                      • Gość: L. Re: anonimowosc na forum? IP: *.at.omv.com 18.11.02, 20:54
                        ....no widzisz,do czego to prowadzi..ja jeszcze nie wiem jakie ty piwo pijesz a
                        juz inni chca donosic....no dobra biore wszystkich.L.
                        • aankaa Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 20:55
                          trzeba było tak od razu !!!
                          bez względu na Twą płeć piwo możemy wypić
                        • vika411 Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 20:56

> ....no widzisz,do czego to prowadzi..ja jeszcze nie wiem jakie ty piwo pijesz
                          a
                          >
                          > juz inni chca donosic....no dobra biore wszystkich.L.
                          Narzeczonego tez?on lubi piwo a kawal chlopa jest to i pojemny:-)))))))))9
                          • aankaa Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 20:57
                            nie tylko pojemny chłop może wlać w siebie piwa moc ;o)
                            (Vika masz @)
                          • Gość: L. Re: anonimowosc na forum? IP: *.at.omv.com 18.11.02, 20:58
                            .... jesc tez? A mialo byc tak pieknie....A co jesc?.L.
                            • liloom Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 21:00

> .... jesc tez? A mialo byc tak pieknie....A co jesc?.L.

I talony na benzyne:)))))
                              • Gość: L. Re: anonimowosc na forum? IP: *.at.omv.com 18.11.02, 21:02
                                Liloom, przeciez Ty jestes z Wiednia , metrem dojedziesz. Dobra dziewuchy
                                bedzie i piwo i jedzenie...i chlopy tez moga byc.L.
                                • vika411 Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 21:05

> Liloom, przeciez Ty jestes z Wiednia , metrem dojedziesz. Dobra dziewuchy
                                  > bedzie i piwo i jedzenie...i chlopy tez moga byc.L.
                                  Ostatecznie moge cos upitrasic.lubie pitrasic.i tez jestem w Wiedniu:-)))
                                  • Gość: L. Re: anonimowosc na forum? IP: *.at.omv.com 18.11.02, 21:08
                                    no tak, zacznij gadac z kobietami....robi goraco dla ...chcacych byc
                                    ananimowym.... zaraz cos zwesza.L.
                                    • Gość: L. Re: anonimowosc na forum? IP: *.at.omv.com 18.11.02, 21:11
                                      .. a gdzie mieszka anka ?
                                      • vika411 Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 21:12

> .. a gdzie mieszka anka ?
                                        niech sie sama przyzna.To jest moja kumoszka i nie bede naruszac jej
                                        anonimowosci.-)
                                        • aankaa Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 21:16
                                          vika411 napisała:

> Gość portalu: L. napisał(a):
                                          >
                                          > > .. a gdzie mieszka anka ?
                                          > niech sie sama przyzna.To jest moja kumoszka i nie bede naruszac jej
                                          > anonimowosci.-)

taka tam i anonimowość ;o)
                                          a nadaję z kandydata do EU (Warszawa)
                                          • Gość: L. Re: anonimowosc na forum? IP: *.at.omv.com 18.11.02, 21:21
                                            aha.. to znaczy przez noc dotrzesz...
                                            • aankaa Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 21:22

> aha.. to znaczy przez noc dotrzesz...

gdybym mogła, dotarłabym i na latającym dywanie albo posługując się magicznym
                                              pierścieniem.
                                              Niestety, zajętą (przez najbliższe kilka dni) kobietą jestem :o(
                                              • Gość: L. Re: anonimowosc na forum? IP: *.at.omv.com 18.11.02, 21:25
                                                ...o kurcze, to dopiero bedziesz zalowac
                                    • vika411 Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 21:11

> no tak, zacznij gadac z kobietami....robi goraco dla ...chcacych byc
                                      > ananimowym.... zaraz cos zwesza.L.
                                      Alez badz sobie anonimowym:-)))))nikt Ci nie broni...a swoja droga po co?
                                      • aankaa Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 21:14
                                        vika411 napisała:

>
                                        > > no tak, zacznij gadac z kobietami....robi goraco dla ...chcacych byc
                                        > > ananimowym.... zaraz cos zwesza.L.
                                        > Alez badz sobie anonimowym:-)))))nikt Ci nie broni...a swoja droga po co?

anonimowym to dobrze być na początku dopóki jest się nowym, później jest za
                                        sympatycznie żeby tylko "gościem" być
                                    • aankaa to ja Ci nie zagrażam 18.11.02, 21:12
                                      za daleko
                                      • Gość: L. Re: to ja Ci nie zagrażam IP: *.at.omv.com 18.11.02, 21:16
                                        no widzicie jak przyszlo co do czego, to albo za daleko... albo nie chce
                                        zdradzac......anonimowosci.L
                                        • vika411 Re: to ja Ci nie zagrażam 18.11.02, 21:19

> no widzicie jak przyszlo co do czego, to albo za daleko... albo nie chce
                                          > zdradzac......anonimowosci.L
                                          Ja mam moja anonimowosc w nosie.Wszyscy tutaj to dawno wiedza.A jesli nie
                                          zdradzam to tylko narzeczonego.Taki narzeczony to fajna rzecz,wiec po co go
                                          zdradzac:-)))))
                                        • aankaa Re: to ja Ci nie zagrażam 18.11.02, 21:20
                                          jak poczytasz ciut wyżej (a nie tylko ostatnie) będziesz wiedział co to za
                                          anonimowość
                                          • Gość: L. Re: to ja Ci nie zagrażam IP: *.at.omv.com 18.11.02, 21:24
                                            moze z tych prob zdrad i narzeczonych wrocimy do jedzenia.Bo my to juz dalej w
                                            poznawaniu sie a ja nie wiem co wy za piwo pijecie i co z tym jedzeniem?
                                            • aankaa jedzonko 18.11.02, 21:27
                                              powinno być świeżo zrobione (no, chyba że bigos lub gołąbki - ale BEZ ryżu w
                                              środku, SAMO MIĘSKO)
                                              piwo lekko schłodzone
                                              inne napitki też mile widziane (ostatnio był koniaczek na tarasie - ale to już
                                              inny wątek)
                                              • Gość: L. Re: jedzonko IP: *.at.omv.com 18.11.02, 21:32
                                                ...hm.. to juz brzmi niezlie.....piwo jednak proponuje w rodzaju Zwickl czyli
                                                mlode ,nieprzefiltrowane i pelne witamin ( to bez aluzji do kobiet )jedzenie
                                                akceptuje...co na to viki?
                                                • Gość: L. Re: jedzonko IP: *.at.omv.com 18.11.02, 21:35
                                                  Cos mi sie tez wydaje , ze ten watek wydarl sie Liloom spod kontroli.L.
                                                  • vika411 Re: jedzonko 18.11.02, 21:37

> Cos mi sie tez wydaje , ze ten watek wydarl sie Liloom spod kontroli.L.
                                                    Nie przesadzaj.przeciez dalej jestes anonimowy.-)
                                                  • Gość: L. Re: jedzonko IP: *.at.omv.com 18.11.02, 21:41
                                                    No tak ale znamy sie przeciez dopiero od godziny a ile juz lodow
                                                    skruszylismy.Och te dzisiejsze kobiety , troche romantyzmu. Lassen wir uns DAS
                                                    genießen.
                                                  • aankaa Re: jedzonko 18.11.02, 21:37

jak posiedzisz tu dłużej, to się nie zdziwisz
                                                    tak z reguły bywa
                                                    a założyciel wątku, jeśli sympatyczny jak Liloom, też się podłączy
                                                  • aankaa Re: jedzonko 18.11.02, 21:39

na dodatek, każdy pretekst jest dobry żeby pogawędzić (nie tylko o temacie
                                                    wątku)
                                                • aankaa Re: jedzonko 18.11.02, 21:36
                                                  do takiego piwa to, w zasadzie, każde jedzonko może być ;o)
                                                • vika411 Re: jedzonko 18.11.02, 21:40

> ...hm.. to juz brzmi niezlie.....piwo jednak proponuje w rodzaju Zwickl czyli
                                                  > mlode ,nieprzefiltrowane i pelne witamin ( to bez aluzji do kobiet )jedzenie
                                                  > akceptuje...co na to viki?
                                                  Moge cos upitrasic.prosze bardzo:-)
                                                  • Gość: L. Re: jedzonko IP: *.at.omv.com 18.11.02, 21:44
                                                    ...tak to juz pisalas, ale CO? Przepraszam tzn sie, chcialem sie zapytac czym
                                                    to nas rzucisz na kolana?
                                                  • vika411 Re: jedzonko 18.11.02, 21:45

> ...tak to juz pisalas, ale CO? Przepraszam tzn sie, chcialem sie zapytac czym
                                                    > to nas rzucisz na kolana?
                                                    A na co masz chec?
                                                  • Gość: L. Re: jedzonko IP: *.at.omv.com 18.11.02, 21:50
                                                    ......czekaj NAJPIERW jedzenie.....a cos z kuchni srodziemnomorskiej? ryby moze
                                                    cos z greckiej ( moze toche nie pasuje do zwickla ale za to mozna powoli jesc i
                                                    dlugo rozmawiac).
                                                  • vika411 Re: jedzonko 18.11.02, 21:51

> ......czekaj NAJPIERW jedzenie.....a cos z kuchni srodziemnomorskiej? ryby
                                                    moze
                                                    >
                                                    > cos z greckiej ( moze toche nie pasuje do zwickla ale za to mozna powoli jesc
                                                    i
                                                    >
                                                    > dlugo rozmawiac).
                                                    Owszem.mozna.I fondu z mieska i z sosami roznorakimi:-)))
                                                  • Gość: L. Re: jedzonko IP: *.at.omv.com 18.11.02, 21:54
                                                    no widzisz... a salatki?
                                                  • vika411 Re: jedzonko 18.11.02, 21:57

> no widzisz... a salatki?
                                                    Tez.Ale garnki Ty zmywasz:-))))
                                                  • Gość: L. Re: jedzonko IP: *.at.omv.com 18.11.02, 21:59
                                                    ..robie to od lat u mnie w domu... a najbardziej punktuje tym u tesciowej
                                                  • aankaa Re: jedzonko 18.11.02, 21:47

> ...tak to juz pisalas, ale CO? Przepraszam tzn sie, chcialem sie zapytac czym
                                                    > to nas rzucisz na kolana?

Bisschen Geheimnis macht alles romantisch
                                                  • Gość: L. Re: jedzonko IP: *.at.omv.com 18.11.02, 21:52
                                                    ...tak ale ja ostatnio spalam ostatnie lata...no ale dobra..dam sie zazkoczyc
                                                  • aankaa Re: jedzonko 18.11.02, 21:54
                                                    i nie pożałujesz
                                                  • Gość: L. Re: jedzonko IP: *.at.omv.com 18.11.02, 21:57
                                                    tzn vika tak dobrze gotuje?...to moze odpuszcze sobie te moja "dietkie".A ilu
                                                    was bylo ostatnio na spotkaniu nie-anonimowych forumowiczow?
                                                  • vika411 Re: jedzonko 18.11.02, 22:01

> tzn vika tak dobrze gotuje?...to moze odpuszcze sobie te moja "dietkie".A ilu
                                                    > was bylo ostatnio na spotkaniu nie-anonimowych forumowiczow?
                                                    ostatnio przyjechali do mnie cala trojka z Wroclawia Marucha,Rzulw i Anula:-))))
                                                    jak wyjezdzali to sie poplakalam.Kochamy sie teraz jak wariaci:-)))no a z
                                                    Liloom to sie znamy juz kilka miesiecy:-)))))kochana jest tez:-)))
                                                  • Gość: L. Re: jedzonko IP: *.at.omv.com 18.11.02, 22:07
                                                    ...i to wszystko przez internet?...hm...jestem zaskoczony tym dzisiejszym
                                                    wieczorem....Lukasz
                                                  • aankaa jak szybko chce się 18.11.02, 22:10

> ...i to wszystko przez internet?...hm...jestem zaskoczony tym dzisiejszym
                                                    > wieczorem....Lukasz

stracić choć odrobinę anonimowości
                                                  • vika411 Re: jedzonko 18.11.02, 22:11

> ...i to wszystko przez internet?...hm...jestem zaskoczony tym dzisiejszym
                                                    > wieczorem....Lukasz
                                                    Nie masz czym.naprawde poznalismy sie przez internet.A teraz zaprosilam kilka
                                                    innych jeszcze osob.Mozliwe,ze urzadzimy Sylwestra w Wiedniu:-))))wezmiesz
                                                    udzial?
                                                  • Gość: marucha Re: jedzonko IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 22:10
                                                    vika411 napisała:

>
                                                    > > tzn vika tak dobrze gotuje?...to moze odpuszcze sobie te moja "dietkie".A
                                                    > ilu
                                                    > > was bylo ostatnio na spotkaniu nie-anonimowych forumowiczow?
                                                    > ostatnio przyjechali do mnie cala trojka z Wroclawia Marucha,Rzulw i Anula:-
                                                    )))
                                                    > )
                                                    > jak wyjezdzali to sie poplakalam.Kochamy sie teraz jak wariaci:-)))no a z
                                                    > Liloom to sie znamy juz kilka miesiecy:-)))))kochana jest tez:-)))

No tylko czlowiek na chwile flinte na ´kolku zawiesil to juz tu mi pod nosem
                                                    rozrabiaja!Co to znowu za flirty pod moja nieobecnosc? Kochamy sie i owszem ale
                                                    moze niech tak juz zostanie a nie z obcymi po krzakorach lazic!Bo wyostrze
                                                    szable i zastrzele!!!!
                                                  • aankaa Re: jedzonko 18.11.02, 22:13
                                                    Gość portalu: marucha napisał(a):

>> No tylko czlowiek na chwile flinte na ´kolku zawiesil to juz tu mi pod
                                                    nosem
                                                    > rozrabiaja!Co to znowu za flirty pod moja nieobecnosc? Kochamy sie i owszem
                                                    ale
                                                    >
                                                    > moze niech tak juz zostanie a nie z obcymi po krzakorach lazic!Bo wyostrze
                                                    > szable i zastrzele!!!!

to było całkiem niewinne (jak masz czas - poczytaj), i na dodatek POD KONTROLĄ
                                                  • Gość: marucha Re: jedzonko IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 22:15
                                                    aankaa napisała:

> Gość portalu: marucha napisał(a):
                                                    >
                                                    > >> No tylko czlowiek na chwile flinte na ´kolku zawiesil to juz tu mi p
                                                    > od
                                                    > nosem
                                                    > > rozrabiaja!Co to znowu za flirty pod moja nieobecnosc? Kochamy sie i owsze
                                                    > m
                                                    > ale
                                                    > >
                                                    > > moze niech tak juz zostanie a nie z obcymi po krzakorach lazic!Bo wyostrze
                                                    >
                                                    > > szable i zastrzele!!!!
                                                    >
                                                    > to było całkiem niewinne (jak masz czas - poczytaj), i na dodatek POD KONTROLĄ
                                                    Macie szczesci,ze mam do Was zaufanie!Tylko mi tu bez spoufalania z obcymi bo
                                                    bedzie krecha (ups.)
                                                  • aankaa Re: jedzonko 18.11.02, 22:17

>Tylko mi tu bez spoufalania z obcymi bo bedzie krecha (ups.)

a KIEDY, bo ckni mi się coraz bardziej !!!!!!!!!??????????
                                                  • vika411 Re: jedzonko 18.11.02, 22:13

> vika411 napisała:
                                                    >
                                                    > > Gość portalu: L. napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > tzn vika tak dobrze gotuje?...to moze odpuszcze sobie te moja "dietki
                                                    > e".A
                                                    > > ilu
                                                    > > > was bylo ostatnio na spotkaniu nie-anonimowych forumowiczow?
                                                    > > ostatnio przyjechali do mnie cala trojka z Wroclawia Marucha,Rzulw i Anula
                                                    > :-
                                                    > )))
                                                    > > )
                                                    > > jak wyjezdzali to sie poplakalam.Kochamy sie teraz jak wariaci:-)))no a z
                                                    > > Liloom to sie znamy juz kilka miesiecy:-)))))kochana jest tez:-)))
                                                    >
                                                    > No tylko czlowiek na chwile flinte na ´kolku zawiesil to juz tu mi pod
                                                    nosem
                                                    > rozrabiaja!Co to znowu za flirty pod moja nieobecnosc? Kochamy sie i owszem
                                                    ale
                                                    >
                                                    > moze niech tak juz zostanie a nie z obcymi po krzakorach lazic!Bo wyostrze
                                                    > szable i zastrzele!!!!
                                                    maruchna nie denerwuj sie,kochanie bo Ci to szkodzi:-)Cmok!Wcale nie flirtuje.A
                                                    lukasz jest tez w Wiedniu to my z Liloom chcemy zrobic malutkie
                                                    przyjatko.Przyjezdzaj bo nie recze za siebie.-)))
                                                  • Gość: L. Re: jedzonko IP: *.at.omv.com 18.11.02, 22:18
                                                    ... a tak swoja droga, jaka on flinta straszy?
                                                  • aankaa Re: jedzonko 18.11.02, 22:21

> ... a tak swoja droga, jaka on flinta straszy?

straszną, bo na kaczy śrut
                                                  • Gość: marucha Re: jedzonko IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 22:19
                                                    vika411 napisała:

> Gość portalu: marucha napisał(a):
                                                    >
                                                    > > vika411 napisała:
                                                    > >
                                                    > > > Gość portalu: L. napisał(a):
                                                    > > >
                                                    > > > > tzn vika tak dobrze gotuje?...to moze odpuszcze sobie te moja "d
                                                    > ietki
                                                    > > e".A
                                                    > > > ilu
                                                    > > > > was bylo ostatnio na spotkaniu nie-anonimowych forumowiczow?
                                                    > > > ostatnio przyjechali do mnie cala trojka z Wroclawia Marucha,Rzulw i
                                                    > Anula
                                                    > > :-
                                                    > > )))
                                                    > > > )
                                                    > > > jak wyjezdzali to sie poplakalam.Kochamy sie teraz jak wariaci:-)))no
                                                    > a z
                                                    > > > Liloom to sie znamy juz kilka miesiecy:-)))))kochana jest tez:-)))
                                                    > >
                                                    > > No tylko czlowiek na chwile flinte na ´kolku zawiesil to juz tu mi pod
                                                    > nosem
                                                    > > rozrabiaja!Co to znowu za flirty pod moja nieobecnosc? Kochamy sie i owsze
                                                    > m
                                                    > ale
                                                    > >
                                                    > > moze niech tak juz zostanie a nie z obcymi po krzakorach lazic!Bo wyostrze
                                                    >
                                                    > > szable i zastrzele!!!!
                                                    > maruchna nie denerwuj sie,kochanie bo Ci to szkodzi:-)Cmok!Wcale nie
                                                    flirtuje.A
                                                    >
                                                    > lukasz jest tez w Wiedniu to my z Liloom chcemy zrobic malutkie
                                                    > przyjatko.Przyjezdzaj bo nie recze za siebie.-)))

:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                                                  • vika411 Re: jedzonko 18.11.02, 22:23

> vika411 napisała:
                                                    >
                                                    > > Gość portalu: marucha napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > vika411 napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > Gość portalu: L. napisał(a):
                                                    > > > >
                                                    > > > > > tzn vika tak dobrze gotuje?...to moze odpuszcze sobie te mo
                                                    > ja "d
                                                    > > ietki
                                                    > > > e".A
                                                    > > > > ilu
                                                    > > > > > was bylo ostatnio na spotkaniu nie-anonimowych forumowiczow
                                                    > ?
                                                    > > > > ostatnio przyjechali do mnie cala trojka z Wroclawia Marucha,Rzu
                                                    > lw i
                                                    > > Anula
                                                    > > > :-
                                                    > > > )))
                                                    > > > > )
                                                    > > > > jak wyjezdzali to sie poplakalam.Kochamy sie teraz jak wariaci:-
                                                    > )))no
                                                    > > a z
                                                    > > > > Liloom to sie znamy juz kilka miesiecy:-)))))kochana jest tez:-)
                                                    > ))
                                                    > > >
                                                    > > > No tylko czlowiek na chwile flinte na ´kolku zawiesil to juz tu mi
                                                    > pod
                                                    > > nosem
                                                    > > > rozrabiaja!Co to znowu za flirty pod moja nieobecnosc? Kochamy sie i
                                                    > owsze
                                                    > > m
                                                    > > ale
                                                    > > >
                                                    > > > moze niech tak juz zostanie a nie z obcymi po krzakorach lazic!Bo wyo
                                                    > strze
                                                    > >
                                                    > > > szable i zastrzele!!!!
                                                    > > maruchna nie denerwuj sie,kochanie bo Ci to szkodzi:-)Cmok!Wcale nie
                                                    > flirtuje.A
                                                    > >
                                                    > > lukasz jest tez w Wiedniu to my z Liloom chcemy zrobic malutkie
                                                    > > przyjatko.Przyjezdzaj bo nie recze za siebie.-)))
                                                    >
                                                    > :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

No przeciesz wiesz,ze Ty nie masz konkurencji ale lepiej na przyjatko
                                                    przyjedz.-))))))))))
                                                  • Gość: L. Re: jedzonko IP: *.at.omv.com 18.11.02, 22:26
                                                    ....a co w nim takiego jest, ze konkurencja umiera w bezdechu?
                                                  • aankaa Re: jedzonko 18.11.02, 22:27

> ....a co w nim takiego jest, ze konkurencja umiera w bezdechu?

sama cudowność
                                                  • vika411 Re: jedzonko 18.11.02, 22:30

> ....a co w nim takiego jest, ze konkurencja umiera w bezdechu?
                                                    No jak to co?On ma slicne oczy i jest szalenie przystojny facet.Serio.On
                                                    konkurencji posiadac nie moze.Tak go juz natura stworzyla a jaki ma
                                                    charakter!!!!!!!Same superlatywy moglabym do rana opowiadac:-))))Tak!
                                                  • Gość: L. Re: jedzonko IP: *.at.omv.com 18.11.02, 22:33
                                                    ....zaraz, zaraz to wy sie we dwie w nim....kurcze, to on rzeczywiscie jest
                                                    niezly i....co obie szaleja.
                                                  • vika411 MARUUUUCHAAAAAA!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.11.02, 22:38

> ....zaraz, zaraz to wy sie we dwie w nim....kurcze, to on rzeczywiscie jest
                                                    > niezly i....co obie szaleja.
                                                    Nonono!!!!!nie obie tylko ja.SAMA!jak aankaa chce to jej moge oczy
                                                    wydrapac.Prosze bardzo!!!!!!!A Ty mnie nie prowokuj!!!!!!O JEST MOJ OSOBISTY
                                                    NARZECZONY!!!!!!!!!!!!:>:-(((((((((ZROUMIANO?
                                                    GADAJ CZYJ JESTES NARZECZONY!
                                                  • Gość: L. Re: MARUUUUCHAAAAAA!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.at.omv.com 18.11.02, 22:41
                                                    Mam zone i dwojke dzieci ( tego nigdy w innych postach nie ukrywalem )ale ponoc
                                                    najbrzydszy tez nie jestem tzn. nie mam tych miesni i robie glowa ( nie
                                                    obrazajac maruchy oczywiscie, bo on pewnie ma to i to).
                                                  • vika411 Re: MARUUUUCHAAAAAA!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.11.02, 22:47

> Mam zone i dwojke dzieci ( tego nigdy w innych postach nie ukrywalem )ale
                                                    ponoc
                                                    >
                                                    > najbrzydszy tez nie jestem tzn. nie mam tych miesni i robie glowa ( nie
                                                    > obrazajac maruchy oczywiscie, bo on pewnie ma to i to).
                                                    Zone mozna tez zabrac.Ale Aance nie daruje!Jeszcze do Krechy naskaze.jka tak to
                                                    nie gadam z nimi.Chyba sie wybiore z Toba na to piwo...zone wezmiemy z
                                                    soba.zone wytrzymam jakos:-)))))
                                                  • aankaa Re: MARUUUUCHAAAAAA!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.11.02, 22:50
                                                    vika411 napisała:

> Ale Aance nie daruje!Jeszcze do Krechy naskaze.jka tak to nie gadam z nimi.

a cóż ja takiego, niebożę, uczyniłam, że tak karać mnie chcesz ?
                                                    siedziałam cichutko,
                                                    WCALE NIE NASKARŻYŁAM - Marucha sam przyuważył, jeszcze starałam się
                                                    wytłumaczyć...
                                                  • vika411 Re: MARUUUUCHAAAAAA!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.11.02, 22:56
                                                    aankaa napisała:

> vika411 napisała:
                                                    >
                                                    > > Ale Aance nie daruje!Jeszcze do Krechy naskaze.jka tak to nie gadam z nimi
                                                    > .
                                                    >
                                                    > a cóż ja takiego, niebożę, uczyniłam, że tak karać mnie chcesz ?
                                                    > siedziałam cichutko,
                                                    > WCALE NIE NASKARŻYŁAM - Marucha sam przyuważył, jeszcze starałam się
                                                    > wytłumaczyć...
                                                    Ty sie tu glupio nie tlumacz bo zrobie karczemna awanture!!!!!!!I jeszcze
                                                    umowie sie z krecha!!!!!:-((((((((W krzaki oczywiscie.
                                                  • Gość: L. Re: MARUUUUCHAAAAAA!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.at.omv.com 18.11.02, 22:52
                                                    Nie no bez przesady a kto zostanie z dzieciakami, obcy mi chowac nie
                                                    beda.Wymysl lepiej z kim zostawisz maruche ( aankaa?).Pozdrowienia...."bo mi
                                                    interes rozkradna"....L.Do poczytania wkrotce....hm..ale mi sie bedzie potem
                                                    spalo....takie laski...
                                                  • vika411 Re: MARUUUUCHAAAAAA!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.11.02, 22:54

> Nie no bez przesady a kto zostanie z dzieciakami, obcy mi chowac nie
                                                    > beda.Wymysl lepiej z kim zostawisz maruche ( aankaa?).Pozdrowienia...."bo mi
                                                    > interes rozkradna"....L.Do poczytania wkrotce....hm..ale mi sie bedzie potem
                                                    > spalo....takie laski...
                                                    Jakie laski?Dobranoc Lukaszku i wroc do nas:-)))))))
                                                  • aankaa Re: MARUUUUCHAAAAAA!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.11.02, 22:56

> Nie no bez przesady a kto zostanie z dzieciakami, obcy mi chowac nie
                                                    > beda.Wymysl lepiej z kim zostawisz maruche ( aankaa?).

Maruchy się nie zostawia, z Maruchą się jest (nawet jeśli tylko wirtualnie)

>..takie laski...

masz kłopot z nogami ;o) ??
                                                  • aankaa Re: jedzonko 18.11.02, 22:38

> ....zaraz, zaraz to wy sie we dwie w nim....kurcze, to on rzeczywiscie jest
                                                    > niezly i....co obie szaleja.

a coś Ty myślał ...
                                                  • vika411 Re: jedzonko 18.11.02, 22:40
                                                    aankaa napisała:

>
                                                    > > ....zaraz, zaraz to wy sie we dwie w nim....kurcze, to on rzeczywiscie jes
                                                    > t
                                                    > > niezly i....co obie szaleja.
                                                    >
                                                    > a coś Ty myślał ...
                                                    jUZ JA cI POKAZE tY aaNKO TY...
                                                  • aankaa Re: jedzonko 18.11.02, 22:42
                                                    vika411 napisała:

> jUZ JA cI POKAZE tY aaNKO TY...

przecież kochać się mogę wirtualnie, jak w przyjacielu,
                                                    i za to chcesz mi oczy wydrapać?
                                                  • vika411 Re: jedzonko 18.11.02, 22:59
                                                    aankaa napisała:

> vika411 napisała:
                                                    >
                                                    > > jUZ JA cI POKAZE tY aaNKO TY...
                                                    >
                                                    > przecież kochać się mogę wirtualnie, jak w przyjacielu,
                                                    > i za to chcesz mi oczy wydrapać?
                                                    za caloksztalt...awantura blisko...gdzie ta flinta Maruchy...zaraz poszukam.
                                                  • aankaa Re: jedzonko 18.11.02, 22:05

> tzn vika tak dobrze gotuje?...to moze odpuszcze sobie te moja "dietkie".A ilu
                                                    > was bylo ostatnio na spotkaniu nie-anonimowych forumowiczow?

ja jeszcze anonimowa (nie realowa) ale na następną wyżerkę u Viki się zapisuję
                                                    albo robię u siebie
                                                  • Gość: L. Re: jedzonko IP: *.at.omv.com 18.11.02, 22:09
                                                    czy ty jestes Ania?
                                                  • aankaa Re: jedzonko 18.11.02, 22:11
                                                    a to nie widać ?
                                                  • Gość: L. Re: Sylwester IP: *.at.omv.com 18.11.02, 22:16
                                                    ...nie moge, mam dyzur.W Swieta jestem z rodzina w Polsce, za to potem musze
                                                    duzo pracowac.Teraz tez jestem w pracy...........to juz wiem jest Ania i....?
                                                    (stracic troche anonimowosci)
                                                  • vika411 Re: Sylwester 18.11.02, 22:20

> ...nie moge, mam dyzur.W Swieta jestem z rodzina w Polsce, za to potem musze
                                                    > duzo pracowac.Teraz tez jestem w pracy...........to juz wiem jest Ania i....?
                                                    > (stracic troche anonimowosci)I Vika i Marucha i Liloom i Anula i Rzulwik i
                                                    jeszcze mnostwo innych.
                                                  • aankaa Re: Sylwester 18.11.02, 22:22
                                                    i KRECHA !!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: L. Re: Sylwester IP: *.at.omv.com 18.11.02, 22:24
                                                    A gdzie spedzacie ten sylwester? tzn w jakiej czesci Wiednia?
                                                  • vika411 Re: Sylwester 18.11.02, 22:27

> A gdzie spedzacie ten sylwester? tzn w jakiej czesci Wiednia?
                                                    A to sie jeszcze okaze.Ale najlepiej urzadzimy imprezke w domu i pojdziemy
                                                    szalec na Stefanplatz:-)
                                                  • Gość: L. Re: Sylwester IP: *.at.omv.com 18.11.02, 22:31
                                                    Tam bedzie jak zawsze tlum, nie lepiej podjechac na ktoras z gorek?
                                                  • vika411 Re: Sylwester 18.11.02, 22:34

> Tam bedzie jak zawsze tlum, nie lepiej podjechac na ktoras z gorek?
                                                    Tez mozna.Wszystko do dogadania:-)lepiej sie urwij z tego dyzuru.
                                                  • Gość: L. Re: Sylwester IP: *.at.omv.com 18.11.02, 22:38
                                                    no tak....zobaczymy...szansa jednak niewielka, raczej teoretyczna. Chyba musze
                                                    juz powoli konczyc. Jeszcze kilka minut.
                                                  • aankaa a święta w Polsce 18.11.02, 22:40
                                                    gdzie ?
                                                    mam niedaleko ;o)
                                                  • Gość: L. Re: a święta w Polsce IP: *.at.omv.com 18.11.02, 22:46
                                                    kolo Cz-wy, bedzie caaala rodzina. Musze sie juz powoli zegnac, milo mi bylo z
                                                    Wami dziewuchy. Mimo pelnej fascynacji marucha ,calkiem instynktu nie
                                                    zatracilyscie.Wkrotce sie odezwe.Pozdrowienia.L.
                                                  • aankaa Re: a święta w Polsce 18.11.02, 22:47
                                                    do przeczytania / zobaczenia
        • melinek Re: anonimowosc na forum? 18.11.02, 23:26
          L. napisal:
          > ...pomyslalem sobie, ze byloby fajnie trafic anomimowo
          > do kobiety, byc chwile aktywny i ..wyjsc(odwieczne marzenie mezczyzy :-
          > ))).

> liloom napisała:

> i co wy na to?

Jest to ciag dalszy rozmowy o dupie Maryni tylko rozumianej w sposob bardziej
          doslowny.
    • aankaa wystarczy godzina 18.11.02, 23:08
      a już anonimowości chcemy się pozbyć ;o)
      • vika411 Re: wystarczy godzina 18.11.02, 23:13
        aankaa napisała:

> a już anonimowości chcemy się pozbyć ;o)
        No i bardzo dobrze:-)))))))))))to przyjezdzaj na te wyzerke.
        • aankaa Re: wystarczy godzina 18.11.02, 23:23
          a i swoje specyjały też przywieze
          • Gość: Vika Re: wystarczy godzina IP: *.ewave.at 18.11.02, 23:35
            aankaa napisała:

> a i swoje specyjały też przywieze
            I bardzo slusznie:-)t5rzeba jesc duzo i tlusto a tylko to co dobre:-)))))))
            • aankaa Re: wystarczy godzina 18.11.02, 23:41
              bo to co dobre - to niezdrowe
              to co zdrowe - to niesmaczne
              a jak niesmaczne - to do ...

to znaczy, że zdrowe do d... ? dla d... ?
              • vika411 Re: wystarczy godzina 18.11.02, 23:45
                aankaa napisała:

> bo to co dobre - to niezdrowe
                > to co zdrowe - to niesmaczne
                > a jak niesmaczne - to do ...
                >
                > to znaczy, że zdrowe do d... ? dla d... ?

Wiesz co ?zawsze jem tylko to co lubie a jak lubie to sobie nie zaluje i tlusto
                tez lubie.i nigdy nie mialam problemow gastrycznych ani z nadwaga.Ja tam w te
                wszystkie diety nie wierze.
                • aankaa a co powiesz 18.11.02, 23:46
                  na boczuś pieczony, oprószony ziółkami, posmarowany chrzanem ?
                  • vika411 Re: a co powiesz 18.11.02, 23:52
                    aankaa napisała:

> na boczuś pieczony, oprószony ziółkami, posmarowany chrzanem ?
                    bardzooooo dobry albo szynka wedzona i gotowana w w warzywach...pozniej sie ja
                    studzi a w odzie po szynce gotuje nozki swinskie i golonke.Allle galareta
                    pozniej z tego wychodzi....
                    • aankaa Re: a co powiesz 18.11.02, 23:57
                      w takiej wodzie lepiej (inaczej) ugotować kawał cielęciny + kawałek starszego
                      wołu, galareta - palce lizać
                      a jarzynki - w kosteczkę, dodatki, majonez i SAŁATKA jak marzenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka