duleczka 08.03.06, 23:55 ktoś miał dzisiaj zly dzień ?..bywa..ale głowa do góry będzie lepiej..musi być Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: znikające posty 09.03.06, 11:03 Nie, moj wczorajszy dzien byl bardzo dobry- jest zapowiedzia serii moich dobrych dni, choc nie powiem transcendalna sesja (czy jakos tak) mojej znajomej wyczerpala mnie nieco psychicznie. Znikajace posty? Tu na forum Kobieta? Moze pomylilas forum? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
duleczka Re: znikające posty 09.03.06, 12:24 nie,nie pomyliłam forum.Wczoraj ledwo przeczytałam kilka postów na które chciałam odpowiedzieć po chwili już ich nie było.Widocznie tak tu sie zdarza od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: znikające posty 09.03.06, 13:24 duleczka napisała: > nie,nie pomyliłam forum.Wczoraj ledwo przeczytałam kilka postów na które > chciałam odpowiedzieć po chwili już ich nie było.Widocznie tak tu sie zdarza od > czasu do czasu na jakim watku to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: znikające posty 09.03.06, 13:31 messja napisała: > na jakim watku to bylo? nie powinno cię to wcale obchodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: znikające posty 09.03.06, 13:35 no co Ty? nie znasz jej? ja wszystko obchodzi! od wywalengo watku do wywalonego watku ;) toc to jej zycie! skoro innego nie ma to musi czyms nadrabiac. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: znikające posty 09.03.06, 13:39 browanx napisał: > messja napisała: > > > na jakim watku to bylo? > > > nie powinno cię to wcale obchodzić... dlaczego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: znikające posty 09.03.06, 12:36 duleczka napisała: > ktoś miał dzisiaj zly dzień ?..bywa..ale głowa do góry będzie lepiej..musi być malo masz problemow widac. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: znikające posty 09.03.06, 12:46 No Boze jak Ty sie nie znasz!! Widocznie dziewczyna sie przejela! :D:D:D Chciala juz odpisac i co? I zadek! Nie ma postu.hahahha nie no lepiej miec takie problemy niz powazniejsze. idzie wiosna trzeba miec optydzien :D Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: znikające posty 09.03.06, 13:28 khaki3 napisała: > No Boze jak Ty sie nie znasz!! Widocznie dziewczyna sie przejela! :D:D:D > Chciala juz odpisac i co? I zadek! Nie ma postu.hahahha nie no lepiej miec > takie problemy niz powazniejsze. idzie wiosna trzeba miec optydzien :D nie kazdy moze miec takie problemy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=37734551&a=37734551 Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 [...] 09.03.06, 13:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1natasha Re: znikające posty 09.03.06, 13:35 Że też wam się chce? Moje znikają bardzo często i nie robie afery:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: znikające posty 09.03.06, 13:41 1natasha napisała: > Że też wam się chce? Moje znikają bardzo często i nie robie afery:) wszystko zalezy jakie posty i dlaczego znikaja. o posty browanxa wogole bym sie nie pytala bo i tak wiadomo na jaki temat zawsze pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
1natasha Re: znikające posty 09.03.06, 13:43 Postow browanxa to ja nawet nie czytam:) Odpowiedz Link Zgłoś