Dodaj do ulubionych

Ulubione-ni

13.01.03, 18:51
Tak sobie siedze i czytam i czasem cos wpisze .Ale zastanawia mnie jedna
rzecz.Dlaczego czytajac rozne wypowiedzi (nie mowie ze od razu)pewnych osob
sie nie lubi?Nie widzac ich i nie znajac-osadzamy tylko po tym co one
napisaly ,albo czytajac opinie innych forumowiczow.Przyznaje sie szczerze-
jednej osobki nie trawie jak jasna ...
Obserwuj wątek
    • kamila72 Re: Ulubione-ni 13.01.03, 19:16
      Ja wiem , ze mnie tu nienawidza, nie lubią , potępiają......I to tylko na
      podstawie jednego watku który zalożyłam Nikt mnie nie zna, nie wie jaka jestem
      naprawde.A tak na serio- to jestem bardzo miła ( ale tylko wówczas jak ktos
      jest dla mnie ok ), sympatyczna, pomagam roznym osobom,Nikt w moim otoczeniu
      nawet nie podejrzewa mnie o to że mam za pazurkami mały grzeszek ;-) Ja to
      forum traktuje jak rozrywke, nie mam tu swoich ulubieńców, chociaz jest kilka
      osób na tym i na innych forach które lubię czytac.
      • Gość: julka Re: Ulubione-ni IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 19:29
        Tak sobie siedzę i myślę,że parę czy nawet paręnaście postów to jescze nie
        powód, żeby kogoś osądzać, lubić czy nie lubić. To jest tylko mały wycinek
        człowieka, a na dodatek ludzie w necie lubią się kreować jak na balu
        przebierańców.
        No chyba, że ktoś jest wulgarny i chamski- to wiadomo, słoma z butów.
        Po prostu należy nie czytać, ignorować- to się ulotni.
        • czarna33 Re: Ulubione-ni 13.01.03, 19:34
          Owszem maly wycinek,ale coz od pierwszego wejscia tutaj sa osoby,ktore toleruje
          i nic po za tym,sa osoby ktore hmm polubilam czytajac ich wypowiedzi no i ...
          sa tacy ktorych po prostu nie trawie.
          • pajdeczka Do Małej Czarnej 14.01.03, 09:49
            czarna33 napisała:

> Owszem maly wycinek,ale coz od pierwszego wejscia tutaj sa osoby,ktore
            toleruje
            >
            > i nic po za tym,sa osoby ktore hmm polubilam czytajac ich wypowiedzi no i ...
            > sa tacy ktorych po prostu nie trawie.

Sama sobie zaprzeczasz. W pierwszym poście podważasz opinie o innych wyłącznie
            na podstawie tego, co tu piszą, a w tej wypowiedzi przyznajesz się sama do
            sympatii i antypatii. Więcej konsekwencji. I aż mnie skręca z ciekawości, kogo
            tak strasznie nienawidzisz?
            Pozdrawiam
            • czarna33 Do Pajdeczki 14.01.03, 09:53
              Nie napisalam,ze nienawidze tylko ze nie trawie a to jest roznica.
              A skad wiesz,ze jestem mala?:)))
              • pajdeczka Re: Do Pajdeczki 14.01.03, 10:11
                czarna33 napisała:

> Nie napisalam,ze nienawidze tylko ze nie trawie a to jest roznica.
                > A skad wiesz,ze jestem mala?:)))

Skojarzenie. Czarna. Mała-czarna (sukienka), mala czarna (kawa).:))
    • czarna33 Re: Ulubione-ni 13.01.03, 19:27
      Kamilko nie jestes ta osoba.
      • kamila72 Re:do Czarnej... 13.01.03, 21:31
        Bardzo mi miło ;-)
    • domi_nika1 Re: Ulubione-ni 13.01.03, 19:32
      Mam nadzieję, że nie mnie.:-)
      Dominika
    • czarna33 Re: Ulubione-ni 13.01.03, 19:36
      A to sobie narobilam:)) Dominika nie nie ty :))))
    • domi_nika1 Re: Ulubione-ni 13.01.03, 19:46
      Ja czytam forum. Niewiele się w nim udzielam, może dlatego, że czasem mam
      jakieś wewnętrzne opory. Nie wzbudzają jednaj mojej sympatii ludzie, którzy
      obrażają innych. Często robią to bez wyraźnego powodu. W niektórych przypadkach
      widać, że wchodzą na to forum tylko po to żeby kogoś obrazić. Wszyscy inni,
      choćby mieli najdziwniejsze problemy, są OK. W końcu forum jest po to żeby
      szukać porady lub zwyczajnie zwierzyć się ze swoich kłopotów.
      Pozdrawiam wszystkich
      • czarna33 Re: Ulubione-ni 13.01.03, 19:52
        Dla mnie tez chamstwo jest podl,ale to nie to .Chodzi mi o osoby nie bedace?
        hmm chamskie,bo moze inne osoby je lubia.Chodzi mi o pierwsze wrazenie,a potem
        drugie i trzecie i... tak dalej.
        • vika411 Re: Ulubione-ni 13.01.03, 21:40
          Ja tam wszystkich lubie za wyjatkiem lechity i czerstwej buly czyli pajdy.On
          jest wulgarny a ona nie lubi nikogo i ogolnie jest sfrustrowana.Reszte
          pozdrawiam i buziaki:-)
          • Gość: julka Re: Ulubione-ni IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 22:49
            A ja pajdę lubię, bo nie jest nijaka.
            • martyna76 Re: Ulubione-ni 13.01.03, 23:08
              Gość portalu: julka napisał(a):

> A ja pajdę lubię, bo nie jest nijaka.

To ja juz wole byc nijaka, niz durnowata jak pajdeczka.
          • pajdeczka Do Viki 14.01.03, 09:42
            vika411 napisała:

> Ja tam wszystkich lubie za wyjatkiem lechity i czerstwej buly czyli pajdy.On
            > jest wulgarny a ona nie lubi nikogo i ogolnie jest sfrustrowana.Reszte
            > pozdrawiam i buziaki:-)

Jak możesz lubić wszsytkich, kiedy prawie wszyscy tutaj Ciebie nie trawią?
            Można to nie tylko stweirdzić po postach do Ciebie (których w każdym Twoim
            wątku na lekarstwo), ale również po ich ilości.
            Mogłaś sobie darować wymienianie mnie z imienia, bo naszą "wzajemną sympatię"
            widać tutaj gołym okiem. Ale jakiego zachowania można się spodziewać po takiej
            osobie, ja Ty? I wypraszam sobie wygłaszanie opinii o moich sympatiach i
            antypatiach. Na szczęście to tylko Twoje subiektywne odczucie.
            (Znajdź sobie wreszcie chłopa to się uspokoisz).
    • Gość: Bebiak Re: Ulubione-ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 00:37
      Ja mam wielką nadzieję, że nie mnie. Dopiero w tym roku znalazłam w ogóle całe
      forum, parę razy się gdzieś tam wypowiedziałam, ale ciągle czuję się trochę
      dziko i jakby zupelnie nie na miejscu. Czy ja przypadkiem nie przeszkadzam? -
      oto jest moje pytanie do mnie. To może ja sobie tylko poczytam.... Bardzo
      przepraszam za wtargnięcie, ale nikogo nie obraziłam.
      • vika411 Re: Ulubione-ni 14.01.03, 08:33
        Gość portalu: Bebiak napisał(a):

> Ja mam wielką nadzieję, że nie mnie. Dopiero w tym roku znalazłam w ogóle
        całe
        > forum, parę razy się gdzieś tam wypowiedziałam, ale ciągle czuję się trochę
        > dziko i jakby zupelnie nie na miejscu. Czy ja przypadkiem nie przeszkadzam? -

> oto jest moje pytanie do mnie. To może ja sobie tylko poczytam.... Bardzo
        > przepraszam za wtargnięcie, ale nikogo nie obraziłam.
        A gdzie ta?!Od razu "przeszkadzam!sa tu tacy co rozrabiaja i tez nie
        przeszkadzaja,Jakby ich nie bylo to nie byloby sie z kim dochodzic:-)
    • fe_male Re: Ulubione-ni 14.01.03, 09:50
      To tak jak w życiu. Czasami ktoś powie tylko jedno słowo, czasami nawet tego
      nie musi robić i już czuję jak mi się skóra na karku jeży. Jakieś pierwotne
      uczucie. Nie jestem z natury agresywna ale czasami tak mam i też w sposób
      racjonalny nie potrafię tego wyjaśnić. Kiedyś taki jeden koleś próbował mi to
      wyjaśnić jakimiś aurami, co to ludzie mają, ale ani dokładnie tej teorii nie
      pamiętam, ani zbyt dużej ochoty na rozpisywanie się nie mam.

fe_Pa
      • Gość: renia to moze troche konkretow? IP: *.athens.access.acn.gr 14.01.03, 10:06
        Wielkie plusy : Liloom
        Matrek
        Bukowski (ale gdzie on w ogole jest??)
        Wielkie minusy : &^&@$%$%#)(*)%$^%$^%_)@#@%$*&^&^*(&(((*^^^&^**
        piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (kurka cos sie pierniczy na łączach )

No emotions : Prawie cala reszta, z tym , ze w wiekszosci sympatia raczej
        przewaza

Najwieksza sinusoida: Mario2 (aktualnie krzywa bardzo spadla, czekam na cos co
        ją podciagnie do gory )

Pozdro, Wasza Renia Sympatyczna hehehe ;)))
        • pajdeczka Renia 14.01.03, 10:17
          Gość portalu: renia napisał(a):

> Wielkie plusy : Liloom
          > Matrek
          > Bukowski (ale gdzie on w ogole jest??)
          > Wielkie minusy : &^&@$%$%#)(*)%$^%$^%_)@#@%$*&^&^*(&(((*^^^&^**
          > piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (kurka cos sie pierniczy na łączach )
          >
          Raczej z Ciebie teczka niż dyplomatka, he,he. Często Ci się tak "pierniczy"? Bo
          jakoś nie zauważyłam.
          Twoja Sympatyczna

>
          > No emotions : Prawie cala reszta, z tym , ze w wiekszosci sympatia raczej
          > przewaza
          >
          > Najwieksza sinusoida: Mario2 (aktualnie krzywa bardzo spadla, czekam na cos
          co
          > ją podciagnie do gory )
          >
          >
          > Pozdro, Wasza Renia Sympatyczna hehehe ;)))
          • Gość: renia Pajdeczko IP: *.athens.access.acn.gr 14.01.03, 10:28
            Z uporem godnym lepszej sprawy przypominam Ci, ze powinnas nauczyc sie
            prawidłowo cytowac. (vide np moj post Re: Femalka). Cytujemy tylko to, do czego
            sie odnosimy i nic wiecej. Najpierw cytat wyszczegolniony w jakis sposob (tutaj
            akurat (>), a potem re, czyli Twoj Komentarz. Reszte zaznaczasz i kasujesz. Tak
            jest naprawde przejrzysciej i wiadomo z czym dyskutujesz :) Sprobuj.

Pierniczy mi sie jak mam dobry humor. Czyli raczej często. Pozdro
            • pajdeczka Reniu 14.01.03, 10:53

> Z uporem godnym lepszej sprawy przypominam Ci, ze powinnas nauczyc sie
              > prawidłowo cytowac. (vide np moj post Re: Femalka). Cytujemy tylko to, do
              czego
              >
              > sie odnosimy i nic wiecej. Najpierw cytat wyszczegolniony w jakis sposob
              (tutaj
              >
              > akurat (>), a potem re, czyli Twoj Komentarz. Reszte zaznaczasz i kasujesz.
              > Tak
              > jest naprawde przejrzysciej i wiadomo z czym dyskutujesz :) Sprobuj.
              >
              > Pierniczy mi sie jak mam dobry humor. Czyli raczej często. Pozdro

A ten post to a propos czego, bo oprócz ostatniego zdania nic nie zrozumiałam?
              • Gość: renia Pajdeczko IP: *.athens.access.acn.gr 14.01.03, 11:01
                pajdeczka napisał:

> Gość portalu: renia napisał(a):
                >
                > > Z uporem godnym lepszej sprawy przypominam Ci, ze powinnas nauczyc sie
                > > prawidłowo cytowac. (vide np moj post Re: Femalka). Cytujemy tylko to, do
                > czego
                > >
                > > sie odnosimy i nic wiecej. Najpierw cytat wyszczegolniony w jakis sposob
                > (tutaj
                > >
                > > akurat (>), a potem re, czyli Twoj Komentarz. Reszte zaznaczasz i kasuj
                > esz.
                > > Tak
                > > jest naprawde przejrzysciej i wiadomo z czym dyskutujesz :) Sprobuj.
                > >
                > > Pierniczy mi sie jak mam dobry humor. Czyli raczej często. Pozdro
                >
                >
                > A ten post to a propos czego, bo oprócz ostatniego zdania nic nie zrozumiałam?

Kurcze, Pajdeczko, rece mi opadly i chyba sie poddam, moze ktos inny Ci wyjasni
                co to jest cytowanie i jak to robic. Serdecznosci i cytuj jak tam uwazasz, juz
                ani slowa o tym. Bo cos sie dogadac nie mozemy. Wiec co z tym moim swieceniem
                sie na zielono? Juz moze lepiej o tym pogadajmy.
      • pajdeczka Femalka 14.01.03, 10:14
        fe_male napisała:

> To tak jak w życiu. Czasami ktoś powie tylko jedno słowo, czasami nawet tego
        > nie musi robić i już czuję jak mi się skóra na karku jeży. Jakieś pierwotne
        > uczucie. Nie jestem z natury agresywna ale czasami tak mam i też w sposób
        > racjonalny nie potrafię tego wyjaśnić. Kiedyś taki jeden koleś próbował mi to
        > wyjaśnić jakimiś aurami, co to ludzie mają, ale ani dokładnie tej teorii nie
        > pamiętam, ani zbyt dużej ochoty na rozpisywanie się nie mam.
        >
        > fe_Pa

Widzę, że bez zmian?:)) A u mnie zmiana na lepsze:))
        Wiesz, że jako jedyna świecisz mi się na zielono?
        Pozdrawiam
        • Gość: renia Re: Femalka IP: *.athens.access.acn.gr 14.01.03, 10:18
          pajdeczka napisał:

>
          > A u mnie zmiana na lepsze:))

Słuchamy Pajdeczko, opowiadaj

Pajdeczka Napisała do Femalki:
          > Wiesz, że jako jedyna świecisz mi się na zielono?
          > Pozdrawiam

Pajdeczko a ja? A ja??? na jak Ci sie swiece? Tez chce na zielono, teeeeez
          łaaaaaaaaaaa!!!!!!
        • fe_male Pajdulka. 14.01.03, 10:35
          Otóż nie, jest bardzo dobrze, co jest dowodem na to, że nadal nie potrafię
          znaleźć rozwiązania w konfliktach sercowo-rozumowych, tzn. uważam, że rozsądek
          powinien się z tą całą sytuacją rozprawić raz a porządnie a tu ni hu, hu.
          Pisać mi się nie chce bo nic mi się nie chce, a i wątki nie są prowokujące
          (sama też nie potrafię nic ciekawego wymyślić).
          Poza tym SESJA.

Chcę już lata albo co najmniej późnej wiosny!!!!!!
          Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

fe_Pa
          • Gość: renia Re: Pajdulka. IP: *.athens.access.acn.gr 14.01.03, 10:46
            Pajdulka? Zaraz bedzie Femalunia, Pajdunieczka Fimejluniątko, Pajduniątko
            dziubdziu dziubdziu i zwymiotujemy. Litosci, mnie łatwo mdli ostatnio.
            • fe_male Reniulko. 14.01.03, 11:00

> Pajdulka? Zaraz bedzie Femalunia, Pajdunieczka Fimejluniątko, Pajduniątko
              > dziubdziu dziubdziu i zwymiotujemy. Litosci, mnie łatwo mdli ostatnio.

To se ulżyj, możesz publicznie, zniesiemy to (przynajmniej ja).

Dzięki za pomysły co do zdrobnień, zapiszę je sobie, będą na przyszłość jak
              znalazł. Ale czy na pewno nie ma jeszcze jakiś innych? Proszę o podpowiedź...

Kocham Ciebie, cały świat i wszystkich ludzi i dzieci potrzebujące, również
              ptaszki i roślinki.

fe_Pa
              ps Razi Cię "słodycz" zawarta w jednym słowie - nicku, a tej, która się leje
              strumieniami w treści nie jednego postu, nie zauważasz. Hmmm czemuż to?
              • pajdeczka Re: Reniulko. 14.01.03, 11:07
                fe_male napisała:

> Gość portalu: renia napisał(a):
                >
                > > Pajdulka? Zaraz bedzie Femalunia, Pajdunieczka Fimejluniątko, Pajduniątko
                > > dziubdziu dziubdziu i zwymiotujemy. Litosci, mnie łatwo mdli ostatnio.
                >
                > To se ulżyj, możesz publicznie, zniesiemy to (przynajmniej ja).
                >
                > Dzięki za pomysły co do zdrobnień, zapiszę je sobie, będą na przyszłość jak
                > znalazł. Ale czy na pewno nie ma jeszcze jakiś innych? Proszę o podpowiedź...
                >
                >
                > Kocham Ciebie, cały świat i wszystkich ludzi i dzieci potrzebujące, również
                > ptaszki i roślinki.
                >
                > fe_Pa
                > ps Razi Cię "słodycz" zawarta w jednym słowie - nicku, a tej, która się leje
                > strumieniami w treści nie jednego postu, nie zauważasz. Hmmm czemuż to?

Ja też kocham "sprawnych umysłowo inaczej". Dlatego Renię zaświecę na zielono.
                • Gość: renia Re: Reniulko. IP: *.athens.access.acn.gr 14.01.03, 11:12
                  Pajda za "sprawna umyslowo inaczej" wymysle jakas zemste. Zaczęłas. Rzuciłas
                  rekawicę. Podejmuję. Od jutra zaczne, bo teraz musze juz uciekac. Papaty do
                  następnego.

P.S. Zielone mozesz sobie zgasic. Juz nie chce.

• pajdeczka Re: Pajdulka. 14.01.03, 10:58
            fe_male napisała:

> Otóż nie, jest bardzo dobrze, co jest dowodem na to, że nadal nie potrafię
            > znaleźć rozwiązania w konfliktach sercowo-rozumowych, tzn. uważam, że
            rozsądek
            > powinien się z tą całą sytuacją rozprawić raz a porządnie a tu ni hu, hu.
            > Pisać mi się nie chce bo nic mi się nie chce, a i wątki nie są prowokujące
            > (sama też nie potrafię nic ciekawego wymyślić).
            > Poza tym SESJA.
            >
            > Chcę już lata albo co najmniej późnej wiosny!!!!!!
            > Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
            >
            > fe_Pa

Daj sobie spokój z rozsądkiem. W tych sprawach trudno go mieć. Zdaj się na to,
            co podpowiada serce. Aczkolwiek w mojej sytuacji serce i rozsądek idą "łeb w
            łeb". Mam trochę inną sytuację od Twojej, dlatego musiałam do głosu dopuścić
            rozsądek.
            Jestem dość mocno przeziębiona i też chcę już lata.
            Renia zazdrości, że mi się świecisz na zielono, a my jej zazdrościmy Grecji.
            Pa!
            • Gość: julka Ulubione-ni IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 11:09
              A ja szukam chętnego coby poszedł ze mną na wódkę. Wódka i relanium- tego mi
              dzisiaj trzeba, szlag mnie trafia od samego rana:-P
              • fe_male Re: Ulubione-ni 14.01.03, 11:17
                Łoj nie dobrze nie dobrze. Ja tu sobie myślałam, że jekiejś energii życiowej od
                ludzi przez kompa podłapię, akumualtor chociaż jeden naładuję, a tu co? Cała
                Polska dzisiaj wkurzona, zapyziała, senna.....?

Co do wódeczki, od czasu jak się tzw "drinkiem" przytrułam wolę winko, co do
                spania to o tej porze roku, mogę 24h na dobę.

• Gość: julka Re: Ulubione-ni IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 11:22
                  Powiem Ci, że jestem taka dzisiaj energetyczna, ze chyba zaraz ścianę kopnę.
                  Chyba zacznę świecić na zielono, jak się sytuacja wokół nie uspokoi.
                  Byle do wiosny!
    • fe_male CZARNA napisz coś, 14.01.03, 11:06
      bo się tu znowu wątek 2-3 osobowy zaczyna robić, a dyskusja schodzi na...
      gzdieś tam.

Ludzie odzywajcie się. Wyrwijcie biednego człowieka (mam na myśl siebie) z tej
      szarości i błocko-śniegu.

Kurde, no!

• pajdeczka Re: CZARNA napisz coś, 14.01.03, 11:09
        fe_male napisała:

> bo się tu znowu wątek 2-3 osobowy zaczyna robić, a dyskusja schodzi na...
        > gzdieś tam.
        >
        > Ludzie odzywajcie się. Wyrwijcie biednego człowieka (mam na myśl siebie) z
        tej
        > szarości i błocko-śniegu.
        >
        > Kurde, no!
        >
        Wpadla, namieszała i teraz rączki zaciera. A mnie wciąż intryguje ta jedna,
        jedyna, ktrej czarna nienawidzi.
        • Gość: renia Pajda IP: *.athens.access.acn.gr 14.01.03, 11:18
          Nie kazdy wypowiadajac sie na forum ma za jedyny cel namieszac i zacierac
          raczki. Wyobrazasz sobie?

Czarna powiedziala, ze to nie jest nienawisc, wiec przestan sie powtarzac. I
          nie badz taka zadufana w sobie, nie jestes pepkiem swiata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka