Gość: bas IP: 4.2.* / *.lodz.mm.pl 17.01.03, 13:21 Ojej, ojej, znów się odezwał..:/ Nie wiem, co ludzie w nim widzą - to przecież zwykły prostaczek, co sie dorobił na swoim chamstwie. Nie on pierwszy i nie ostatni - niestety... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JanKo Re: Nowy Kwestionariusz Herolda - Kuba Wojewódzki IP: *.radio.rzeszow.pl 17.01.03, 13:50 Co to jest hektar kwadratowy, czy to to samo co idiota do kwadratu? Tak zwani pedagodzy zaniedbali swoje obowiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Nowy Kwestionariusz Herolda - Kuba Wojewódzki 17.01.03, 15:21 Zazdrościcie mu? Lepiej się dorobić na chamstwie niż kurestwie, a tego drugiego obserwuję coraz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan gazety Czy ktokolwiek z Was ma poczucie humoru? IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.03, 13:47 Ja go nie uwielbiam, ale tu dalpopis intelektu i tym mi zaimponowal. Jest sczery i zgodny ze soba, a to w zyciu bardzo sie przydaje. Tschuussie, Stuttgart Odpowiedz Link Zgłoś
shelter Re: Czy ktokolwiek z Was ma poczucie humoru? 20.01.03, 21:20 Ja mam i wiem ze Kuba to kawał(eczek) fajnego kolesia Idol to Idol ale Kuba się nie urodził i nie pojawił w mediach wraz z premierą Idola cenic i lubic może go tylko ten kto go pamieta z jego starszych produkcji,choć i tak nie stracił wiele w moich oczach w Idolu ma być subiektywny-jest, nikt mu nie płaci za głaskanie po głowie nieudolnych i śpiewających inaczej poza tym jego rozległa wiedza muzyczna i nie tylko pozwala mu na subiektywizm i cynizm (i jak sam mówi orgazm) nie chce kadzić ale na prawde mierżą mnie komentarze o jego chamstwie i brutalnosci i braku inteligencji na czele jak chcą słyszec słodkie słówka niech sobie właczą TVN i E.Bem(z całym szacunkiem)i Mikołajczaka z Włodeckim lwem i jego grzywą :P fuu pozdrawiam przymknijcie oko na Kube w Idolu, serio traktujcie własne problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Nowy Kwestionariusz Herolda - Kuba Wojewódzki IP: 193.54.67.* 18.01.03, 14:18 Czasami jestem za cenzura. Ale dzis, kiedy jej nie ma, niech ktos mu po prostu kaze sie zamknac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Nowy Kwestionariusz Herolda - Kuba Wojewódzki IP: *.iweb.pl 18.01.03, 16:00 W całej wypowiedzi pseudośmiesznego kubusia brak jest konsekwencji. Czy gdy ktoś staje co rano przed lustrem i widzi "ciągle zakochanego w sobie z wzajemnością pięknego trzydziestoletniego" ma powód by czuć się niepewnie na plaży nudystów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszko Re: Nowy Kwestionariusz Herolda - Kuba Wojewódzki IP: *.core.agatsystems.pl 18.01.03, 21:49 Podzielam opinię indagowanego: on nie zostanie prezydentem. Ale nie z powodu niedowagi. Również nie z powodu bezgranicznej wyobraźni, czy seksualnych skojarzeń. Nie zostanie z powodu niedostrzegania swojej głupoty i niedostatków edukacji (czy nie za wcześnie ją skończył, na szkole podstawowej?). Kwadratowy hektar na Polsat wystarczy, ale sen o wysokim procencie lokat bankowych zaprowadziłby naszego Kubusia na Białoruś (200% inflacji). Mimo to życzę sukcesów, lepiej być (wojewódzkim) wesołkiem, niż (gminnym) smutasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nowy Kwestionariusz Herolda - Kuba Wojewódzki IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 22:39 jeeeeezu,jak to sie smutna inteligencja oburzyła....ludzie! wyluzujcie!chłopak może troche bezczelny a wy zaraz cham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Nowy Kwestionariusz Herolda - Kuba Wojewódzki IP: *.am.lodz.pl 19.01.03, 13:11 Zgadzam sie... Jaki jest taki jest, ale przynajmniej jest konsekwentny w tym co robi. Jedyne co mi sie podoba w waszej krytyce to to ze zaglebiliscie sie w temat i doskonale widac, ze poznaliscie go (czyli Kube) od podszewki czyli nie atakujecie na oslep... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudyinaczej Re: Nowy Kwestionariusz Herolda - Kuba Wojewódzki IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 12:06 Jesteś cienki (i nie myślę o Twoim wyglądzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Kuba Wojewódzki... IP: *.riz.pl 21.01.03, 16:11 Aaaa - to ten koleś który pożycza Porsche'a od znajomego i szpanuje nim jako swoją własnością w tv? Hehehe - rzeczywiście - dorobkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Kuba Wojewódzki - Prawdziwy Mężczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 14:22 Pan Wojewódzki ujawnia tak rzadkie teraz cechy u mężczyzn jak pewna zaborczość wobec kobiety. Bardzo mi się spodobało to wyznanie, jak i reszta odpowiedzi. Szczerośc, choćby i okraszona pewną dosadnością, jets bardzo cenna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgryźliwiec Re: Nowy Kwestionariusz Herolda - Kuba Wojewódzki IP: 212.106.179.* 22.01.03, 16:36 Smutne to, że ktoś, kto programowo i publicznie uprawia zwyczajne chamstwo, wpycha się do naszych domów. Na szczęście w telewizorze jest wyłącznik. Zapewne to nic innego, jak świadectwo zdziczenia obyczajów z przełomu wieków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el@ Re: Nowy Kwestionariusz Herolda - Kuba Wojewódzki IP: *.in.brzesko.net.pl / 192.168.7.* 22.01.03, 19:27 Kuba jest niezły , lubię jego program !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: Nowy Kwestionariusz Herolda - Kuba Wojewódzki IP: *.in.brzesko.net.pl / 192.168.7.* 22.01.03, 19:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ell Re: Nowy Kwestionariusz Herolda - Kuba Wojewódzki IP: *.in.brzesko.net.pl / 192.168.7.* 22.01.03, 19:34 Czy ten facet wie wogóle ile ma lat ??? po co ściemnia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Nowy Kwestionariusz Herolda - Kuba Wojewódzki IP: *.elb.vectranet.pl / 10.2.1.* 06.02.03, 20:16 Juz wiem dlaczego nie lubię Kuby W. Nie cierpię kabotynów. Cztając jego odpowiedzi miałam mdłości. Odpowiedz Link Zgłoś