t.b 15.02.03, 00:04 mi niestety nic dzisiaj sie nie przysni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zz Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo IP: *.proxy.aol.com 15.02.03, 00:08 mi nic Odpowiedz Link Zgłoś
t.b Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo 15.02.03, 00:09 Gość portalu: zz napisał(a): > mi nic jeszcze nie teraz przyjdz jeszcze raz rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo IP: *.proxy.aol.com 15.02.03, 00:11 uuuu ja mam dopiero 18.15 myslalem ze mowa o ostatniej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
t.b Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo 15.02.03, 00:19 Gość portalu: zz napisał(a): > uuuu ja mam dopiero 18.15 myslalem ze mowa o ostatniej nocy a no tak nie popatrzylem sie na IPa to jak ty spisz ze ci sie nic nie sni? P.S. jaka macie pogode? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo IP: *.proxy.aol.com 15.02.03, 00:27 wtedy spie i nie potrafie zauwazyc czego sie nic nie sni, mroz, mroz, mroz i jeszcze raz mroz... Odpowiedz Link Zgłoś
t.b Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo 15.02.03, 00:29 mroz... to tak jak i u nas w Polsce, ledwo co nos mozna wysciubic na dwor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo IP: *.proxy.aol.com 15.02.03, 00:34 zawsze to Polski mroz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 11:44 wczoraj mi sie snilo ze w lozku taty mieszkal ostatni na swiecie morswin, a dzisiaj szczury ktore byly doslownie wszedzie i musialam chodzic w glanach bo nie sposob bylo jakiegos nie spotkac i nie rozdeptac tak jakos zoologicznie ostatnio :) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo 15.02.03, 11:49 Naprawdę Ci się tak śniło? Szczury to nic dobrego Mnie się śniły kilka m-cy temu i mialam powazne kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 18:49 chyba mi sie snily deptane szczury dlatego ze brat mojego chlopaka niechcacy usiadl na swoim oswojonym szczurze i teraz wszyscy sie martwia, czy przezyje (bo to mile i pocieszne zwierze) i ja sie tez martwilam ale skad tamto poprzednie? (morswin/krowa morska) ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: W obronie morświna ;-) 16.02.03, 15:00 Gość portalu: miregal napisał(a): > > ale skad tamto poprzednie? (morswin/krowa morska) ?????????????? Morświn to gatunek delfina przeciez - miłe zwierzątko, tylko nie wiem, czy do hodowli w ogóle, a w łóżku na pewno nie. Krówka morska tyz ssak - łagodny i poczciwy, ale morświn ładniejszy. Nie licząc szczurów deptanych to masz miłe sny :-) Mnie na ogoł nic sie nie śni, a jeżeli juz to koszmary i nie chcę ich pamiętać. Raz, jak byłam w podstawówce miałam autentyczny sen "proroczy" - i potem dziwnie na mnie koleżanki patrzyły, bo opowiedziałam im z samego rana - pierwsza część snu spełniła się za parę godzin, a druga po 3 latach. Więcej takich zdarzeń nie było i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal Re: W obronie morświna ;-) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 23:14 ale ignorancja - mylilam krowe morska z morswinem ;) wstyd! a ten szczur co istnieje na jawie to sie juz cieszy dobrym zdrowiem, na szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: W obronie morświna ;-) 17.02.03, 10:54 Gość portalu: miregal napisał(a): > ale ignorancja - mylilam krowe morska z morswinem ;) wstyd! Wstyd to byłby, gdybyś napisała, że morświn to ryba :-))))) > a ten szczur co istnieje na jawie to sie juz cieszy dobrym zdrowiem, na > szczescie A to fajnie, ja lubię chomiki, myszki i szczurki - hodowlane oczywiście. Koty za to uwielbiam :-))) - chyba mam sprzeczne upodobania. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzat77 a więc... 15.02.03, 12:59 mnie sie śniło, że nic nie było, że wszystko było zasypane na biało i nawet compic znikł. Budzę się ze snu, patrzę - jest compic - nie inaczej - otwieram "drzwi" i myślę, że mi sie nadal śni: jest pusto i jest biało - całą pocztę wywiało...!!! brrrr co za sen !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo IP: *.proxy.aol.com 16.02.03, 02:55 znowu nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spioch Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo IP: *.chello.pl 16.02.03, 23:50 dzwoni budzik,wylaczam go,przeciagam sie,wstaje ide do toalety odlac sie, myje sie,jem sniadanie,ubieram sie i jestem gotowy do wyjscia...otwieram oczy i patrze na budzik,zaspalem do pracy! i to nie pierwszy raz taki "sen".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 12:25 ja znowu mialam sen ze zwierzatkami w roli glownej i snilo mi sie ze karmilam pieska moich sasiadow sucharkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo IP: *.igik.edu.pl 17.02.03, 14:00 Mnie się dzisiaj przyśniła mała mysz, która barsdzo wysoko skakała. Ja byłam dość wysoko, na jakimś pierwszym piętrze, a ona próbowała mi wskoczyć na głowę, po kilku próbach skoczyła z parteru mi na szyję i wtedy się przebudziłam! OKROPNY sen i nie wiem co on oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo IP: *.proxy.aol.com 18.02.03, 00:02 ..ale nie naduzywasz mocnych alkoholi ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo IP: 148.81.205.* 18.02.03, 08:10 Jeśli chodzi o picie, to jestem abstynentką, więc to chyba nie wpływ alkoholu..... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo 18.02.03, 04:51 Pare dni temu razem z kolezanka przez pare godzin katowalysmy na sieci fotki slicznego Orlando Blooma (Legolas z Wladcy Pierscieni), wiec jak zasnelam po tej sesji, to spedzilam noc z elfami:) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 15:29 snilo mi sie dzisiaj ze z brudu nam sie pojawily w domu wielkie cmy, mole, krokodyle chyba i zolwie tez... to znak, obawiam sie, ze czas posprzatac w pokoju... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaneel Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo 20.02.03, 20:29 sen ten snilam dwa tygodnie temu... pomimo tego, ze tak dawno,mysle ze jest on wart opisania... otoz: siedzialam sobie w pubie ze znajomymi (nic nowego), gdy ni z gruszki, ni z pietruszki pojawily sie dwie baby, podeszly do mnie i oznajmily mi, ze zostalam wybrana na nowego papieza i mam isc z nimi... o matyldo! jakiz byl moj szok! chwycily mnie za wlosy i ciagnely za soba, a ja probowalam im wytlumaczyc, ze przeciez jestem za mloda (nie mam jeszcze nawet 21 lat).. znam tylko angielski i lacine, a po niemiecku nawet nie potrafie sie przedstawic... ze jestem niewierzaca... ze Kuba, moj kolega skaladal podanie i specjalie od 8 lat jest w szkole dla papiezy, zna 5 jezykow... no i ostatni moj argument - ze jestem kobieta... dwa babsztyle stwierdzily, ze to wszystko w niczym nie przeszkadza i chcac nie chcac zostane papiezem... ubraly mnie w biale wdzianko i kazaly sie usmiechac....... po obudzeniu zaczelam sie smiac i tak juz zosatalo przez reszte dnia... jednak pojawil sie cien na mojej skroni, otoz czy przypadkiem nie jest ze mna cos nie tak?! czyzbym miala jakas ciagote do posiadania wladzy i bycia autorytetem :/ przewertowalam kilka sennikow i ku mojej uciesze okazalo sie ze jestem normalna ;) ze znajomymi smiejemy sie z tego do dzis, no i zyskalam cudny przydomek, bo ilekroc wtajemniczeni mnie widza, pozdrawiaja mnie per ekscelencjo :) Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog.w Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo 20.02.03, 21:47 t.b napisał: > mi niestety nic dzisiaj sie nie przysni :) :-) :) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
t.b Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo 21.02.03, 20:33 psycholog.w napisał: > t.b napisał: > > > mi niestety nic dzisiaj sie nie przysni > > :) > > :-) > > :) > > :-) chodzilo mi o to, ze tamtego dnia w ogole nie spalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo IP: *.ks.k.pl 21.02.03, 22:32 mi sie snilo ze bylam w niesamowicie pieknych gorach i dla eksperymentu wywolalam lawine, a potem uciekalam co sil w nogach zeby uniknac konsekwencji prawnych :> aha, i jeszcze mi sie snilo ze plywalam w jakims brudnym bajorze. z bajora wyrastala skala i w niej byl ukryty honorowy konsulat Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal zupelnie swirniete sny :) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 12:22 snilo mi sie ze umialam bardzo pieknie jezdzic na lyzwach snilo mi sie ze chodzilam do magicznej szkoly i uczylam sie francuskiego snilo mi sie ze takiemu wrobelkowi, zeby wyzdrowial, musialam ostroznie i tylko do pewnej dlugosci przyciac piorka i polozyc go na sloncu zeby wysechl (?) snilo mi sie ze pojechalam do Wloch a tam bylo sredniowiecze i trwala jakas wielka wojna musialam stac sie niewidzialna zeby zdobyc taka cenna magiczna ksiazke i przedrzec przez tlum walczacych i jeszcze musialam 20 jakichs okropnych, rozwydrzonych i calkiem wspolczesnych bachorow przetransportowac do Anglii gdzie mieszkalam a na koniec okazalo sie ze jestem wlasnym dziadkiem (?) i wracalam ze Szczecina do Jugoslawii pociagiem ktory sie straaaasznie wlokl bo dostal od PKP taka kare Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: zupelnie swirniete sny :) 24.02.03, 17:59 Powiedz mi co ty robisz przed zasnieciem:) bo mi takie rzeczy sie snia jak za duzo gram lub za duzo czytam - zwlaszcza Dick dziala pobudzajaco na moje sny:) Kiedys po 6-ciu godzinach grania w Diablo II snilo mi sie ze jestem magiem, ktory musi zabic demona. Z mojej reki wylatywala ognista kula, i za kazdym strzalem slablam, wiec musialam sie ukrywac zeby odpoczac, coby kolejny strzal byl skuteczny. Mialam tez smieszne urzadzenie do podwyzszania umiejetnosci strzelania, ale moglam go uzyc tylko co jakis czas. A na koniec okazalo sie ze demon od dawna nie zyje, ja natomiast tak sie rozpedzilam w tym strzelaniu, ze sama nie wiedzialam kiedy go zabilam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal Re: zupelnie swirniete sny :) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 21:51 mi tez jak cos sugestywnego obejrze albo przeczytam to sie to potem na snach odbija, a ostatnio Harry Potter, wiec stad magiczna szkola pewnie najgorsze jest jak mi sie przez pare godzin sni ze gram w kulki :> Odpowiedz Link Zgłoś
miregal jedna fantastyczna rzecz w snach 24.02.03, 17:51 zapisuje je od dawna (od 5 lat) i mam juz 1,5 zeszytu i wiecie co? jak je czytam tak pol roku po napisaniu to prawie kazdy sen jest takim symbolicznym (wtedy zupelnie niezrozumialym, teraz calkiem jasnym) oddaniem mojego owczesnego stanu ducha, tego czego sie wtedy balam albo o czym marzylam. nawet symbole przez jakis czas sie przewijaja te same. strasznie lubie czytac swoje sny, polecam! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal Re: opowiedzcie co sie wam dzis snilo IP: *.ifa.uni.wroc.pl 25.02.03, 08:43 a dzis mi sie snilo ze cala ulice Legnicka we Wroclawiu przemierzylam noca na nartach biegowych. Odpowiedz Link Zgłoś
bleble14 Wojna 25.02.03, 11:00 Biegalem z karabinem po jakis podziemiach uwazajac, by przypadkiem nie byc zastrzelonym i zeby nie zasterzelic mojego sasiada, ktory byl po stronie wrogow. Niestety, bylo urzadzenie do automatczynego rozpoznawania twarzy i mimo, ze zalozyl sobie kufer na twarz, zostal zastrzelony przez automat. Mi sie, nic nie stalo, ale nie wiem, czy to byl na pewno on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal szeroko pojeta komunikacja ;) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 21:14 mialam ostatnio okropnie meczacy sen ze jestem w budynku ktory ma 99 pieter i chce dojechac na siodme. nie moglam trafic we wlasciwy guzik, caly czas winda zatrzymywala sie albo za wysoko, albo za nisko, w koncu sie zezloscilam i poszlam po schodach. i trafilam tam gdzie chcialam. a potem snil mi sie jeszcze jeden sen o zlosliwych srodkach komunikacji - probowalam dojechac tramwajem na swietna impreze u kolegi z roku, ale wszystkie tramwaje jechaly nie tam gdzie powinny i jeszcze ktos mnie gonil i musialam uciekac. ale do tej pory nic nie przebilo snu jaki mialam w klasie maturalnej - snilo mi sie ze bylam wizytatorem ambasad w Afryce i jeszcze umialam latac, i wizytowalam ambasady przyfruwajac do nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal rozmowa z kotka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 12:36 snilo mi sie ze rozmawialam z kotka. nie pamietam dokladnie czy rozmawialam, czy porozumiewalam sie telepatycznie, ale obie wiedzialysmy o co nam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś