nightwielder 06.08.06, 11:14 Witam, jestem facetem, mam prosbe kochane kobiety. Nie moge zdecydowac sie na zakup perfum, wacham sie pomiedzy dwoma: Gucci Pour Homme i Dolce & Gabbana Pour Homme. Ktory lepiej wam sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zemfira_ Re: Problem z wyborem perfum 06.08.06, 11:26 O ile dobrze kojarze to Gucci. Odpowiedz Link Zgłoś
ichneumonia Re: Problem z wyborem perfum 06.08.06, 12:09 > O ile dobrze kojarze to Gucci. Przeciez to zalezy od tego, jak zapach utleni sie na skorze. Bylam zakochana w Tsar-ze. Ale na innym facecie zupelnie inaczej to pachnialo, choc tez byl brunetem. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Problem z wyborem perfum 06.08.06, 14:09 Ja mam też dwa ulubione zapachy i kupuję na zmianę - Tobie radzę to samo. A od których zacząć: - od tańszych - od tych, które podobają się Twojej kobiecie - od tych które doradzą Ci na forum - od ładniejszego flakonika - od tych, które doradzi Ci uśmiechnięta ekspedientka w perfumerii - rzuć monetą * niepotrzebne skreślić Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: Problem z wyborem perfum 06.08.06, 21:32 A jesteś pewien, że masz na myśli te z dopiskiem pour homme? Odpowiedz Link Zgłoś
nightwielder Re: Problem z wyborem perfum 06.08.06, 22:05 tak, jestem pewien, to są Gucci Pour Homme Odpowiedz Link Zgłoś