Dodaj do ulubionych

kolega czy sk...??

09.09.06, 18:19
witam,mam kolege ,on i jego rodzina sa bardzo biedni,ja mam duzo pieniedzy,
znamy sie 15 lat od dziecka, i on przychodzi do mnie tylko pozyczac
kase,ktorej i tak nie oddaje bo nie pracuje albo na neta spamowac i szukac
lasek na czcie, a jak ja chce isc z nim na spacer to zawsze mowi ze mu sie
nie chce, co mamo tym sadzic?

Obserwuj wątek
    • amelia4 Re: kolega czy sk...?? 09.09.06, 18:50
      to nie jest raczej twój kolega....tylko koles który traktuje Cie jak frajera,no
      bo skoro wciąż pozyczasz....i to ile sie znacie nie ma tu znaczenia.
      • blueska3 Re: kolega czy sk...?? 09.09.06, 23:01
        Też tak myślę. Dla niego jesteś właśnie zwykłym frajerem, który ma kasę wiec
        dlatego trzeba być blisko niego. Nie dawaj kasy! W końcu nie masz jej na
        potrzeby pasożytów tylko swoje!
    • krolowa_poludnia Re: kolega czy sk...?? - chyba pasożyt wiesz co to 09.09.06, 20:56
      To pasożyt nie kolega. Chyba już wiesz na czym polega wasz układ.
      • wielo-kropek Re: kolega czy sk...?? - chyba pasożyt wiesz co t 10.09.06, 02:51
        A czy ty wiesz co znaczy slowo "pozyczac"?. Wydaje mi sie ze nie, bo albo ty tu
        niewlasciwie go uzywasz albo ten twoj kolga, kiedy bierze kase uzywa tego
        slowa, co troche moge rozumiec, a ty tu nam go powtarzasz.Skoro ci zalezy na
        spacerach z nim, to moze postaw mu taki warunek, czyli zacznij go kupowac i
        jednoczesnie oplacac te spacery. Zobaczysz ze mu sie zechce z toba spacerowac,
        nawet dluzej niz moze ci sie wydawac. Musisz jednak liczyc sie z tym, ze on
        juz bedzie uwazal ze nie jest dluznikiem wobec ciebie, ze te pieniadze
        zarobil u ciebie droga wspolnych spacerow. Nie zazdroszcze ci kolezki. Ja z
        pewnoscia z takim na spacery bym sie nie spieszyl, raczej bym ich unikal.
    • carlabruni Re: kolega czy sk...?? 10.09.06, 12:30
      wykorzystuje Cię i tyle. pozdrawiam.
    • bobula1 Re: kolega czy sk...?? 10.09.06, 13:12
      Bo on moze woli na spacery chodzić z dziewczynami? Tobie też to polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka