matrek 05.03.03, 22:22 Małżeństwo z piękną kobietą - triumf rozrywki nad pożytkiem. Super ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mrufka Re: Ha, ale tekst :) IP: *.abo.wanadoo.fr 05.03.03, 22:26 matrek napisał: > Małżeństwo z piękną kobietą - triumf rozrywki nad pożytkiem. > > Super ! Hmmm, Matrek, a wiesz czemu dowcipy o kobietach sa takie krotkie? .... zeby mezczyzni mogli je zrozumiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ha, ale tekst :) 05.03.03, 23:01 Jaka jest najkrotsza ksiazka swiata? odpowiedz: "Co mezczyzni wiedza o kobietach" Jak jest najdluzsza ksiazka swiata? odpowiedz: "co mezczyzni mysla, ze wiedza o kobietach" Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Ha, ale tekst :) 05.03.03, 23:08 matrek napisał: > Małżeństwo z piękną kobietą - triumf rozrywki nad pożytkiem. > Super ! To znaczy, ze nie ma pozytku z pieknej kobiety, bo dostarcza tylko rozrywki, czyli jest do przyslowiowej ;) dupy. Nie, do dupy to jest tekst cytowany przez matreka. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Ha, ale tekst :) 05.03.03, 23:35 Stare przysłowie pszczół mówi : należy łączyć przyjemne z pożytecznym Więc Matrek może tak mały haremik? Wszak jedna kobieta nie może w sobie połączyć tych dwóch cech nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Ha, ale tekst :) 05.03.03, 23:57 lyche1 napisała: > Stare przysłowie pszczół mówi : należy łączyć przyjemne z pożytecznym > > Więc Matrek może tak mały haremik? Wszak jedna kobieta nie może w sobie > połączyć tych dwóch cech nieprawdaż? ja jako facet może odpowiem...MOŻE... No! Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Ha, ale tekst :) 06.03.03, 00:07 srootootoo napisał: > ja jako facet może odpowiem...MOŻE... No! No nie wstydź się wyduś wreszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Ha, ale tekst :) 06.03.03, 16:35 lyche1 napisała: > srootootoo napisał: > > > ja jako facet może odpowiem...MOŻE... No! > > No nie wstydź się wyduś wreszcie :) hm...hmm...co ty mi yyy...amputujesz tu co???(czy jakoś tak...) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Ha, ale tekst :) 06.03.03, 08:20 matrek napisał: > Małżeństwo z piękną kobietą - triumf rozrywki nad pożytkiem. > > Super ! Ja jestem tylko ciekawa czy się z tym tekstem zgadzasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Ha, ale tekst :) 06.03.03, 17:43 lastka napisała: > matrek napisał: > > > Małżeństwo z piękną kobietą - triumf rozrywki nad pożytkiem. > > > > Super ! > > > Ja jestem tylko ciekawa czy się z tym tekstem zgadzasz??? > > Oczywiscie że tak. Co mam sie nie zgadzać, ja tam sie ze wszystkimi zgadzam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Ha, ale tekst :) 06.03.03, 10:07 matrek napisał: > Małżeństwo z piękną kobietą - triumf rozrywki nad pożytkiem. > > Super ! Jak się ktoś lubi całe życie bawić to czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: Ha, ale tekst :) 06.03.03, 10:33 Mam w domu piękną od lat i nie rozumiem o co chodzi tym wątku. Brzydka też może byc rozrywkowa i wtedy tragedia murowana ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Ha, ale tekst :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 15:26 A znasz taki: "z tłumaczeniem jest jak z kobietą - albo dobra, albo piękna". Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: Ha, ale tekst :) 06.03.03, 15:37 Trochę inaczej to brzmi. Przekład jest jak kobieta, albo wierny, albo piękny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: Ha, ale tekst :) 06.03.03, 16:39 To piękna z definicji jest niewierna . Bhuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: Ha, ale tekst :) 06.03.03, 17:07 To nie moje!!!!! ;). A szkoda. Ale smaczek jest, prawda? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś