aiwlys25 13.10.06, 11:22 Czy ktoś zna ten środek i wie czy jest chociaż troszke skuteczny, chciałabym troszkę kilogramów zrzucić z siebie, czy ktoś może to stosował Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olusia19 Re: Odchudzanie z Chitophyl 3 13.10.06, 11:50 Witaj! Nie znam ww., natomiast próbowałam z Thermalpro. W sumie przy diecie i bez jakichś katorżniczych wysiłków spadło mi ok.7 kg od połowy czerwca. Żeby tak podjęto tu ten wątek... Na forum e-diety jest samo zachwalanie różnych środków i podejrzewam, że to dla wyłudzenia kasy, bo ja różnych rzeczy próbowałam, a muszę zwalić jeszcze 10 kg. Mam popsutą przemianę materii, napadowe głody "do zamordowania" i przerobiłam już wiele diet, lekarzy, naciągaczy i lekarzy-naciągaczy tzw. dietetyków. Nie mam gosposi, żeby mierzyła i ważyła cały dzień moje pokarmy, a naprawdę jestem sumienna w stosowaniu reżimu, tyle, że stres mnie zjada. O tym wiem. Może ktoś zna jakiś skuteczny środek przeciw głodowi? Cos słyszałam, że jest taki syrop na noc... Odpowiedz Link Zgłoś
leaan Re: Odchudzanie z Chitophyl 3 13.10.06, 13:09 A propos niespodziewanie dobrych efektów, lekarz zapisał mi profilaktycznie Acard/coś w rodzaju aspiryny/ na moje problemy z układem krążenia /skutek stresu :(/. Biorę więc tą aspirynę od paru tygodni i - o dziwo - waga zaczęła mi spadać w dół, wszystko jest luźniejsze. Może to wynik sprawniejszej gospodarki wodnej /luźniej w bucie/, ale poprawiła mi się też przemiana materii, podniosła troszkę temperatura, którą zawsze miałam za niską. Dodam że czuję się rewelacyjnie. Nie polecam zajadania aspiryny bez konsultacji z lekarzem!!!, myślę jednak, że może to dać do myslenia osobom, które z nieokreślonych powodów nie mogą w żaden zmniejszyć gabarytów. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwlys25 Re: Odchudzanie z Chitophyl 3 13.10.06, 13:19 no ja raczej żadnych przeciwbólowych nie mogę brać za długo, bo mam problemy z żołądkiem, kurcze a szkoda, bo spróbowałabym, bardzo chciałabym zgubić, a jest co... Odpowiedz Link Zgłoś
k4t4rink4 Re: Odchudzanie z Chitophyl 3 13.10.06, 21:16 A ile kosztuje ten Thermalpro??? Jaki srodek jest najlepszy na schudniecie??? Odpowiedz Link Zgłoś