ofelia1982 24.11.06, 22:14 Nie mowcie mi, ze tak powinna wygladac mloda zdrowa kobieta: people.aol.com/people/gallery/0,26335,1531931_12,00.html Spooky... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 24.11.06, 22:20 a co wniej brzydkiego/zlego? wlosy wydaje sie miec fajne a kosciotrupa nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 24.11.06, 22:22 gorsze jest to ze ćpa. Odpowiedz Link Zgłoś
purecharm Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 24.11.06, 22:25 Niestety wiekszosc kobiet i mezczyzn nieswiadomie przeszla pranie mozgu i dla nich to jest wlasnie szczuplosc, nie chudosc. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 07:58 Ja w ogóle uważam Kate Moss za brzydactwo. Nie dość, że kościotrup, to do tego okropna twarz. I tragicznie się ubiera. Nie rozumiem zupełnie tych zachwytów nad nią. Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Zupelne nierozumienie. 25.11.06, 08:51 qw994 napisał: "Nie rozumiem zupełnie..." Czesto czegos nie rozumiesz :). Malo pojetna jestes. Przeslij swoje zdjecie lub portfolio moze ciebie agencja zatrudni. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Zupelne nierozumienie. 25.11.06, 09:00 No ale to cgyba jej prywatna sprawa jak chce wyglądac? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 09:00 Kiedyś też chciałam być kościotrupem i miałam obsesję na punkcie zbyt dużych bioder czy pupy. Teraz jednak uważam, że piękna kobieta to taka, która ma chociaż lekkie krągłości. Dla mnie ideałem piękna i seksapilu była np. MM albo teraz jest Monica Belluci. Kobieta powinna wyglądać zdrowo, tryskać energią i czuć się szczęśliwa. Widać to patrząc np. na Beyonce, którą uznano za najbardziej seksowną i zgrabną kobietę na świecie. A takie wychudzone panienki jak np. Lindsey Lohan, patrzysz na nie i widzisz cierpienie w oczach. Najgorsze jest to, że kobiety, a szczególnie młode dziewczyny są podatny na tę modę i próbują naśladować takie panie wieszaki. Przez to tyle tragedii. Wiadomo przesada w żadną stronę nie jest wskazana, al nie wmawiajcie ludziom, że to jest piękne i tak trzeba wyglądać!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Kobieca opinia o innych kobietach :). 25.11.06, 09:04 avital84 napisała: > Kiedyś też chciałam być kościotrupem..." I co nie udalo sie? Dupa za duza urosla i ideologie do swojego "piekna" dorabiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Kobieca opinia o innych kobietach :). 25.11.06, 09:13 mile panie dorabiacie sobie ideologie, tluszcz jest dobry tylko na piersiach, conajmniej rozmiar C;), talia ma byc cienka jak osa, okragly, jedrny tyleczek, dlugie szczuple nogi za taka pieknoscia pojdziemy do piekla;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Cienka w pasie dobrze pcha sie :))). 25.11.06, 09:17 Gruba wrecz przeciwnie :(. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Cienka w pasie dobrze pcha sie :))). 25.11.06, 09:23 Pupę mam akurat;) Biust też conajmniej C;) W talii mam 60 cm, a w biodrach 90;) Niby idealne wymiary, ale zapewniam, że nie wyglądam jak Kate Moss;) I nie dorabiam żadnej ideologii... Takie co wyglądają jak ona najczęściej wymiotują po każdym posiłku albo mają wstręt do jedzenia. Nie rozumiem czemu faceci chcą żeby dziewczyny się katowały by tak wyglądać. Bo ten wygląd nie jest naturalny!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Cienka w pasie dobrze pcha sie :))). 25.11.06, 09:26 Ok. Ale zostaw nam opinie co do kobiet ktore sie nam podobaja. Niczego nie sugeruj. Nie zwracamy uwagi na opinie kobiet o kobietach. Rzadko sa obiektywne. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Cienka w pasie dobrze pcha sie :))). 25.11.06, 09:32 Wiesz mi się podobają i kobiety i mężczyźni więc chyba też mam prawo oceniać;) I to jest moja obiektywna ocena. Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Cienka w pasie dobrze pcha sie :))). 25.11.06, 09:34 Zajmij sie wiec grubymi kobietami. Te szczuple zostaw nam. Facetow mozesz miec takich jakich chcesz :). Odpowiedz Link Zgłoś
mela777 Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 13:44 Odpowiadasz na : avital84 napisała: > Kiedyś też chciałam być kościotrupem i miałam obsesję na punkcie zbyt dużych > bioder czy pupy. Teraz jednak uważam, że piękna kobieta to taka, która ma > chociaż lekkie krągłości. Dla mnie ideałem piękna i seksapilu była np. MM albo > teraz jest Monica Belluci. Kobieta powinna wyglądać zdrowo, tryskać energią i > czuć się szczęśliwa. Widać to patrząc np. na Beyonce, którą uznano za > najbardziej seksowną i zgrabną kobietę na świecie. A takie wychudzone panienki > jak np. Lindsey Lohan, patrzysz na nie i widzisz cierpienie w oczach. > Najgorsze jest to, że kobiety, a szczególnie młode dziewczyny są podatny na tę > modę i próbują naśladować takie panie wieszaki. Przez to tyle tragedii. > Wiadomo przesada w żadną stronę nie jest wskazana, al nie wmawiajcie ludziom, > że to jest piękne i tak trzeba wyglądać!! Dokładnie tak samo kiedyś myślałam i dokładnie teraz tak samo myśle.Kiedyś moja waga to 54 kg teraz mogę i ważyć 60 ,ale wydaje mi się,że po mimo wszystko lepiej się czuję zdrowotnie ważąc 54 kg.Przede wszystkim w pewnym wieku kiedy pokazują się zmarszczki nie pasuje taka chudośc A oglądając zdjęcia tej aktorki np to www.celebrities.pl/kate_moss/kate6.jpg uważam,że ta chudośc jej bardzo pasuje wygląda tak dziewczęco Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 09:20 Nieprawda ze faceci takie lubia. Tu nie ma nic do lubienia. Nawet nie ma za co złapac. Juz fajniejsze sa babki takie przy sobie z kobiecymi kształtami niz takie zachudzone wieszaki Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 09:22 Limka, co ty wiesz co mezczyzni lubia? Ciagle jeszcze pytasz na forum. Sama masz gruba dupe? Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 09:28 Wiem bo znam:)Grubej dupy nie mam, ale chudej tez nie. Wnioskuje po tym ze mam wieksze powodzenie niz moje niektore zachudzone kolezanki. To tez kwestia gustu ale mimo to wydaje mi sie ze mało facetow lubi chuderlaki Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 09:27 widze, ze wiesz lepiej niz my mezczyzni co sami lubimy;) nie wmawiaj nam, ze podoba nam sie tlusty brzuch i obwisle posladki majac do wyboru za gruba i za chuda wolimy te druga, uwierz;) idealna sylwetke opisalem wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Kobieca opinia. 25.11.06, 09:30 Limka, to malolata. Ostatnio otworzyla swoja dziurke facetowi i teraz ciagle o cos pyta na forum. Nagle zrobila sie ekspertka od tego co lubimy :). Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Kobieca opinia. 25.11.06, 09:35 To ze nie wiem pewnych rzeczy o seksie nie znaczy ze nie wiem co lubia faceci. Ja zachudzona nie jestem i jakos nie narzekałam nigdy na brak facetow Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 09:33 ale ja nigdzie nie mowie o grubej:) tylko o normalnej, ktora ma kobiece kształty Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Cienka w pasie swietnie pcha sie :). 25.11.06, 09:36 Limka, zajmij sie dupa swojego chlopaka jezeli masz. Kobiece pupy zostaw nam. I przestan zazdroscic innym kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie swietnie pcha sie :). 25.11.06, 09:38 Niby czego? Ze jada na sałacie? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 09:37 No właśnie, normalna jest np. Ania Przybylska, Kim Basinger, Salma Hayek czy MOnica Belluci. Wolicie od nich naprawdę panienki w stylu Kate Moss? Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 09:40 No własnie. Monica Belucci ma piekna figure! Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 09:41 wolimy SZCZUPLE niz GRUBE, Kate Moss nie jest idealem i moglaby miec troche wiecej ciala, ale wolimy ja milion razy bardziej niz taka, ktorej sie baleron znad niskich spodni wylewa, fuj.... Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Cienka w pasie cudownie pcha sie :). 25.11.06, 09:41 Wolimy rozne. Kate Moss tez jest ok. Nie lubimy waszych sugestii jakie kobiety powinnismy lubic :). Rozumiecie to? Opinia kobiet o kobietach jest nieszczera. Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie cudownie pcha sie :). 25.11.06, 09:44 daj spokoj kolego, one chce uslyszec, ze zbedne kilogramy i faldy tluszczu sa sexowne;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Cienka w pasie cudownie pcha sie :). 25.11.06, 09:46 Nie uslysza ode mnie :). Kate Moss podobno pcha sie dobrze :). Grube nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Cienka w pasie cudownie pcha sie :). 25.11.06, 09:50 popieram panów :-). Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Cienka w pasie cudownie pcha sie :). 25.11.06, 09:46 Czemu nieszczera? te co wymieniłam są nieatrakcyjne? jeśli ktoś zna swoją zazdrość nie będzie wydawał nieszczerych opinii. Mi też się nie podobają balerony wylatujące z biodrówek np, szczególnie jak dziewczyny specjalnie ubierają się jeszcze wtedy tak żeby podkreślić ciało. Chodzi o to żeby nie promować ani mody na obrzarstwo i cholesterol, ani na anoreksje. czytając takie wypowiedzi wiele młodych dziewcząt teraz mówi sobie,że musi zrzucic kilogramy, kótrych nie ma. Wiem co mówię, bo sama kiedyś się przejmowałam nadmiarem, kórego nie było. I wprowadziłabym się w chorobę. Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Cienka w pasie cudownie pcha sie :). 25.11.06, 09:48 Uwazam, ze czepiacie sie Kate Moss. Ona jest ok. I o tym pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie cudownie pcha sie :). 25.11.06, 09:48 Ja mowie to co wynika z moich obserwacji. I nie mowie o adnym tłuszczu wylewajacycm sie spod bluzki czy cos takiego. Ja sama jako kobieta uwazam ze laski ktore maja ciałko sa duze bardzeij seksowne Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Cienka w pasie cudownie pcha sie :). 25.11.06, 09:49 Twoja opinia nie liczy sie. Meska sie liczy :). Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Cienka w pasie cudownie pcha sie :). 25.11.06, 10:01 panowie, jestescie niepoprawni:D wiadomo, ze grube piekne nie jest, faldy tluszczu i obwisly biust sa paskudne:) ale szkieletowata kate moss ma dla odmiany same kosci:)[tylko mi nie mowcie, ze jestem zazdrosna, jakbym miala jej twarz to bym sie chyba rzucila z mostu:D] a wy mi tu opowiadacie, ze sa tylko dwie mozliwosci: albo kate - albo faldy:DD mozna miec troche wiecej, niz ona i fald nie miec - ani zadnych obwislosci:) Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Cienka w pasie cudownie pcha sie :). 25.11.06, 10:07 Twarz Kate mozna przykryc gazeta :). Z mostu bys nie skoczyla poniewaz zal byloby tobie kasy ktora ona zarabia. Uwazam, ze sie czepiacie Kate. Z regily czepiacie sie kazdej kobiety ktora jest dla was zagrozeniem. Matki Teresy sie nie czepiacie ale ona juz nie zyje :). Jej sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Cienka w pasie cudownie pcha sie :). 25.11.06, 10:10 HEH...ja się Matki Teresy nie czepiam, bo do mnie mówią Matka Teresa;)znajomi... Piękne, mądre, dobre, inteligntne kobiety są cenione i naśladowane przez inne kobiety. Błędne jest myślenie,że we wszystkich widzimy zagrożenie i konkurencje. Dla mnie takie kobiety są aspiracją:) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Cienka w pasie cudownie pcha sie :). 25.11.06, 10:23 Przyznam sie że zachwytów nad Kate też nigdy nie rozumiałam.Chuda,zezowate spojrzenie,krzywe nogi,brzydki usmiech,no i wzór do naśladowania też żaden(ćpa). To już wolę zdecydowanie Lindę(prawdziwy kameleon),Helenę(stara gwardia modelek). Teraz niestety moda na takie anorektyczne figury wśród modelek,aktorek i innych celebrities. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Cienka w pasie cudownie pcha sie :). 25.11.06, 10:13 hehehe potencjalnemu facetowi moze jest wszystko jedno, czy mam na glowie papierowa torbe, czy nie:D ale mi nie jest;) i dobrze, ze dodales "z reguly":))) ja sie kate czepiam, bo mi sie bardzo nie podoba:) natomiast sa steki pieknych modelek czy aktorek (szczuplych:)) ktorych sie nie czepiam, bo wychodze z zalozenia, ze zazdrosc nic nie da - ani nie zaszkodzi ich figurze, ani nie pomoze mojej:) wiec moge bez zalu powiedziec, ze uwazam, ze sa piekne i atrakcyjne [i takim podejscie do sprawy juz kilku swoich mezczyzn zaskoczylam, bo wydawalo im sie, ze powinnam jakos troche ich ulubione seks bomby z gazety skrytykowac;)] Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Cienka w pasie fantastycznie pcha sie :). 25.11.06, 10:19 Proponuje czepiac sie facetow. Wowczas czytam z zainteresowaniem. Wszyscy wiedza, ze opinie kobiet o kobietach nie sa obiektywne. Kobiety tylko tego nie widza :). Wasze opinie rzadko sa szczere. Po cholere zreszta komentujecie inne kobiet? Komu to sluzy? My opinii kobiet o kobietach nie wierzymy. Wiecie czemu kobiety caluja sie na powitanie? Poniewaz nie moga sie ugryzc. Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie fantastycznie pcha sie :). 25.11.06, 10:25 Ja sie nie całuje z kobietami na powitanie bo to dopiero jest nie szczere i sztuczne Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Cienka w pasie fantastycznie pcha sie :). 25.11.06, 10:27 Dlaczego. Ja się całuje z moimi przyjaciółkami. I to nie jest nieszczere. Z tymi, kótrych nie lubię się po prostu nie całuje. Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie fantastycznie pcha sie :). 25.11.06, 10:38 Mam 2 przyjaciołki z ktorymi sie całuje na powitanie. Chodzi o to ze jest jakas taka moda ze dziewczyny sie całuja. U mnie w szkole jak jakas przychodzi to od razu ze wszytskimi buzi. Dla mnie to głupie Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Cienka w pasie fantastycznie pcha sie :). 25.11.06, 10:39 Nie to fakt...głupie...mi się tam nie chce... a poza tym później trzeba makijaż poprawiać;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 10:43 Zupelnie inaczej niz my. Nie calujemy sie z przyjaciolmi mimo, ze ich bardzo lubimy. Kobiety dziwne sa :). Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 10:45 Bo wy się boicie, że ktoś posądzi was o inną orientację. Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 10:50 My obejmujemy sie niedzwiedzio :). I nie boimy sie tego co inni pomysla. Wazne co my sami czujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 10:51 No i własnie o to chodzi, zeby nie byc sztucznym. Nie wyobrazam sobie zebym sie miała całwoac z jakas kolezanka ktorej nie lubie i usmiechac sie do niej słodko. Jak kogos nie lubie to ten ktos napewno o tym wie Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 10:54 Limka, jak wypadl wczoraj stosunek? Z zyczliwosci pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 10:57 Nie było zadnego bo ciotka przyjechała jak juz pisałam:/ I dzis tez zostaje wiec nie jest dobrze:P Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 11:01 eh mala, twoja naiwnosc jest czarujaca;) lubie takie malo wymagajace intelektualnie, pod warunkiem ze sa ladniutkie, podasz swoje wymiary? a moze jakies foto na priv?;) Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 11:05 A po czym wnioskujesz ze jestem naiwna? I nie jestem mało wymagajaca intelektualnie wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 11:12 twoje wymagania znajda pozywke, uwierz;) moje tez, te niektore;) inne uspie na chwile;) Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 11:28 Obawiam sie ze nie spełniłbys moich oczekiwan:P Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 11:42 spoko, w glowie ci sie bedzie krecic przez tydzien po jednej randce ze mna, nie tylko z powodow intelektualnych;) to co probujemy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
srebrna_smuga Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 11:14 ciekawe podejście. Sami wszystkie kobiety wkładacie do jednego worka stwierdzając, że wszystkie są zazdrosne i ich opinie się nie liczą a jak to się ma z wami? nie zauważacie w ogole, że chocby w takim playboyu czy ckm wciskają wam te same obrazki tylko panienki mają inne głowy. ja z tego wyciągam jeden wniosek - tak naprawde facetom podoba sie każda kobieta. Nie podobają sie tylko te którym wydaje się iż dużo uwydatnionego ciała jest porządane przez płeć brzydką. A tak? gdyby szła kobieta która ma troche wiecej ciała - ale dobrze ubrana, pachnąca, z dobrą fryzurą to nawet nie zauważylibyście jej kg. - w tym momecie też wrzucam was do jednego wora :> Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 11:19 gdyby szła kobieta która ma troche wiecej ciała - ale dobrze ubrana, pachnąc > a, z dobrą fryzurą to nawet nie zauważylibyście jej kg. zauwazylibysmy, ze wyglada gorzej niz idaca obok szczupla kobieta, na ktorej chcecie czy nie ubrania leza lepiej i ktora gdy rozbierzemy nie musimy przebijac sie przez zbedne kg;) Odpowiedz Link Zgłoś
srebrna_smuga Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 11:27 30_letni napisał: > gdyby szła kobieta która ma troche wiecej ciała - ale dobrze ubrana, pachnąc > > a, z dobrą fryzurą to nawet nie zauważylibyście jej kg. > > zauwazylibysmy, ze wyglada gorzej niz idaca obok szczupla kobieta, na ktorej > chcecie czy nie ubrania leza lepiej i ktora gdy rozbierzemy nie musimy > przebijac sie przez zbedne kg;) Logiczne, że jeśli będą szły obok siebie dwie kobiety to facet najpierw popatrzy na tą szczupłą ale idący facet za nim może spojrzeć najpierw na tą grubszą - nie można wiec mówić za wszystkich bo każdy lubi coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 11:36 czyzby? widzisz tu facetow popierajacych cie?;) zawsze wiecie lepiej, nawet to co sie nam podoba, to nie to o czym mowimy, tylko to co sie wam wydaje;) naginacie prawde bo wiecej jest lasek z nadwaga niz tych szczuplych jak modelki. wiazemy sie z grubszymi, ale tylko z braku wystarczajacej liczby tych szczuplych;) Odpowiedz Link Zgłoś
srebrna_smuga Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 11:44 30_letni napisał: > czyzby? widzisz tu facetow popierajacych cie?;) > zawsze wiecie lepiej, nawet to co sie nam podoba, to nie to o czym mowimy, > tylko to co sie wam wydaje;) naginacie prawde bo wiecej jest lasek z nadwaga > niz tych szczuplych jak modelki. wiazemy sie z grubszymi, ale tylko z braku > wystarczajacej liczby tych szczuplych;) chyba nie zauważyłeś ale w tej chwili nie ma tutaj żadnego innego faceta - prócz Ciebie... Nie licze na poparcie bo sama mimo iż jestem kobietą patrząc na szczupłą kobiete myślę sobie "jaka ona ładna" co nie oznacza, ze jej zazdroszcze bo sama nie wyglądam najgorzej. Może my nie wiemy co wam się podoba ale wy też nie wiecie wszystkiego i ciągle zarzucacie nam jakieś nie stworzone rzeczy... Jest wiecej kobiet z nadwagą to prawda ale facetów też jest pełno takich. Jak jade busem i patrze na nie których z wystającymi tyłkami jak u kaczek albo z wisającym brzuszyskiem i to tak w młodym wieku to aż na śmiech mnie bierze, że taki marzy o chudej blondynce z dużym biustem... wychodzi wiec na to, że my albo nie chcemy się wiązać z takimi facetami albo pozostaje 1 facet szczupły na 3 kobiety ;o Odpowiedz Link Zgłoś
srebrna_smuga Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 11:46 o przepraszam widze już teraz, że jest i drugi osobnik płci brzydkiej :> Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 11:50 jest nas dwoch i obaj mamy to samo zdanie;) poza forum jest nas wiecej, 2, 3 facetow na 100 woli grubsze, oczywiscie jak nas zameczacie: no powiedz czy bardzo ci przeszkadza moje 15 kg wiecej niz wtedy gdy sie poznalismy, powiemy: alez skad kochanie, teraz wygladasz lepiej;) o grubych facetach masz to samo zdanie co ja o grubych kobietach;) sa mniej fajni niz szczupli, wysocy bruneci;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 11:47 30_letni napisał: "...wiazemy sie (chwilowo) z grubszymi..." Grubsze tez staraja sie bardzo :). Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 11:52 Co kto lubi, Jesli wolisz szcuzpła głupia laske, od takiej ktora ma pare kg za duzo ale jest fajna to spoko:P Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 11:54 wole, to co umowimy sie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 11:56 Nie, bo jestem ładna i inteligentna a to za duzo dla Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 12:07 na urode licze, z inteligencja sobie poradze;) to bedzie noc twojego zycia, zaczniemy od... od czego bedziesz chciala;) duzo sie nauczysz, o niektorych rzeczach nawet ci sie nie snilo, a wszystkie wprawia twoje ladne, szczuple cialo w rozkosz;) Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 12:27 Ale ja mam z kim sie kochac, uszczesliwiaj takie ktore nie maja:D Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 12:32 ale mi to wcale nie przeszkadza, tobie tez nie musi;) powiedz, ze zostaniesz na noc u kolezanki, chyba nie chcesz zestarzec sie przy jednym facecie?;) juz wiem jak zaczniemy, rzuce cie na lozko i przykryje soba. calutka;) lubisz sie calowac? bo ja bardzo;) Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 12:33 o nie. tłuszcz mi sie wyleje bokami:P Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 12:35 trudno... zgasimy swiatlo;) co z tym calowaniem? mam przeczucie, ze lubisz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 12:45 zartowałam:P Lubie z moim facetem sie całowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 12:55 wiec bez gaszenia swiatla;) wole cie widziec, cala... jaki masz kolor oczu? facet rzecz nabyta, dzis jest jutro nie ma;) zostaw go w domu, odkryjesz nieznane kontynenty;) lubie calowac wszedzie;) bez zadnych ograniczen i z prawdziwa przyjemnoscia, ty tez?;) Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 12:58 Oczy-niebieskie, włosy-jasny blond(niefarbowane:D) Wygladam jak słodki aniołeczek ale to tylko pozory hehe:D Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:04 hej anioleczku, bede prawie szczesliwy jak opiszesz mi kolor swojej bielizny... na pewno cudownie wygladasz w czerni;) Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:07 Nie Tobie dane jest to wiedziec:] Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:07 Przepraszam, ja tylko na moment :). Czerwien i biel tez wygladaja pieknie na aniolkach :). Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:10 Dzieki za rady, zaprezentuje mojemu facetowi i powiem wam czy to prawda:D Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:11 Zgodzi sie na pewno z nami:). Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:15 Zobaczymy:D Ale biały chyba nie bardzo:P Mam jasna karnacje i w białym wygladam mdło:P Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:15 ok, juz sie odczepiam, powiedz tylko czy biustonosz masz koronkowy i czy duzo spod niego przeswituje?;) p.s. jestes mocno podniecajacym blond anioleczkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:16 A czy kobiety maja po jednym biustonoszu? Mam ich duzo wiecej:] rozne rozniste:D Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:20 wiec mowisz, ze w czarnym jest ci ladniej? to obstawialem;) wybierz sobie ktory chcesz i opisz jak w nim wygladasz, czy jest mocno wyciety, czy twoje piersi wyplywaja gora i faluja z kazdym oddechem... zoz, tez czujesz to co ja?;) eh te kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:22 Niech bedzie wiec czarny. Czuje, czuje... Z trudem dostaje teraz do klawiatury :). Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:17 Odpina sie z przodu czy z tylu :)? Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:23 dajcie spokoj:P ładnemu we wszytskim ładnie:] Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:26 Ladnej bez niczego slicznie :). Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:29 nie, ladnej z nami w srodku jest najpiekniej;) limka, jedno zdanie o twoich piersiach i bede mial udany dzien;) nie daj sie dlugo prosic;) Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:30 Typowy facet. Wszystko od razu:] Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:35 nie jestem typowy, lubie wolne i dokladne tempo;) i lubie jasnoskore dziewczyny, sa delikatne i cholernie sexowne... typ wampa prosto z solarium mnie nie rusza;) Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:38 A ja lubie goracy seks i szybkie tempo:] Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:40 od razu wiedzialem, ze bedziemy do siebie pasowac w lozku;) robilas to kiedys w kuchni na stole?;) Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:42 nie nie robiłam, mam za wysoki stoł;p Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:46 albo za niskiego faceta;) ze mna anioleczku wszystko... prawie wszystko jest mozliwe;) a bylas noszona na............?;) do tego tez jest potrzebny odpowiedni "wzrost"...;) Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:52 spoko jeszcze wszystko przede mna:D Dopiero sie ucze:] Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Cienka w pasie rewelacyjnie pcha sie :). 25.11.06, 13:58 gdybys chciala zmienic na troche nauczyciela, daj znac, przy mnie nauka pojdzie ci piorunem;) milego weekendu aniolku, bede rozmyslal o twoich czarnych koronkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Menage a trois (trojeczka :). 25.11.06, 13:39 Od razu i wiele razy :). Spadam. Koniec erotycznej pracy. Pedze zajac sie pieknym zaprzyjaznionym biustem - "C". Zycze wzsystkim stosunkowo udanego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Menage a trois (trojeczka :). 25.11.06, 13:41 hehe dzieki miłego zycze:D moze i ja sie doczekam w ten weekend:D Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Menage a trois (trojeczka :). 25.11.06, 13:41 hej zoz, milych stosunkow;) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia kolejna dyskusja z cyklu debilne :/ 25.11.06, 11:24 no to powiem tak: jestem wieszakiem i na brak facetow, brak powodzenia nigdy nie narzekalam - wiec mozecie sobie wsadzic teksty o tym, ze kraglejsza panna ma wieksze powodzenie. nie jade 'na sałacie' - jem co chce, taka mam przemiane materii i nie katuje sie dietami, a jesli robie jakies cwiczenia to dla przyjemnosci. chudsza tez nie chcialabym juz byc, bo przesada jak zauwazyliscie nie jest dobra. dziwi mnie ta jazda na chude dziewczyny, bo tyle niby krytyki, a zaraz kazda wskoczy na wage i pomysli 'jest ok, ale 2 kg moglabym stracic' :/ Odpowiedz Link Zgłoś
srebrna_smuga Re: kolejna dyskusja z cyklu debilne :/ 25.11.06, 11:30 vandikia napisała: > no to powiem tak: > jestem wieszakiem i na brak facetow, brak powodzenia nigdy nie narzekalam - > wiec mozecie sobie wsadzic teksty o tym, ze kraglejsza panna ma wieksze > powodzenie. > nie jade 'na sałacie' - jem co chce, taka mam przemiane materii i nie katuje > sie dietami, a jesli robie jakies cwiczenia to dla przyjemnosci. > chudsza tez nie chcialabym juz byc, bo przesada jak zauwazyliscie nie jest > dobra. > dziwi mnie ta jazda na chude dziewczyny, bo tyle niby krytyki, a zaraz kazda > wskoczy na wage i pomysli 'jest ok, ale 2 kg moglabym stracic' > :/ a przestań, nikt tu nie mówi niczego złego o szczupłych dziewczynach. Nikt też ich nie potępia. Poprostu - nadmiernie szczupłe kobiety z wystającymi nie naturalnie kośćmi są brzydkie, nawet z twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Przyjazd ciotki :). 25.11.06, 11:37 Limka, ktora ciotka przyjechala bo nie sledzilem :). Ta czerwonym mercedesem czy ta rodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: kolejna dyskusja z cyklu debilne :/ 25.11.06, 11:39 brawo vandikia;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Druga opinia. 25.11.06, 11:43 Vandika, mnie tez nigdy wieszak nie przeszkadzal. Wrecz przeciwnie. Z wieszakim sporo rzeczy mozna zrobic :). Nie przejmuj sie opinia kobiet o wieszakach. Nasza sie liczy :). Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia moi drodzy, ja sie naprawde nie przejmuje 25.11.06, 11:47 jakbym sie przejmowała, to byc pewnie starala sie na sile utyc :) drazni mnie to, ze spol jest tak nietolerancyjne. i tak samo denerwuje mnie (zeby nie bylo) przymus - ze kobieta ma miec talie jak osa. wszystkie kobiety są piekne tylko wina czasem brak :P Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Urok kobiet (wszystkich). 25.11.06, 11:51 Masz duzo racji. Pare typow sie nam podoba. Pic tez mozna tak dlugo az kazda kobieta pieknoscia bedzie. Zauwaz, ze dyskusje zaczelismy poniewaz ktoras z dziewczat przypierzyla sie do Kate Moss. "Brzydkie" modelki tez powinny byc :). Jak demokracja to demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Urok kobiet (wszystkich). 25.11.06, 12:00 zoz3 napisał: > Masz duzo racji. Pare typow sie nam podoba. a ktore najbardziej? :)) blondynki, brunetki czy rude? - bo to kolejna kwestia sporna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Urok kobiet (wszystkich). 25.11.06, 12:06 Sporo typow mi sie podoba. Kolor wlosow jest bez znaczenia. Nie dyskryminuje. Wdziek, usmiech i charakter sie liczy :). No, i kompatybilnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Urok kobiet (wszystkich). 25.11.06, 12:11 ja wole ciemnowlose;) z niemalym min. C biustem i okraglym wystajacym tyleczkiem;) reszta ciala moze byc wieszakowata i chuda. tylko gdzie taka dziewczyne znalezc?;) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Urok kobiet (wszystkich). 25.11.06, 12:13 zoz3 napisał: > No, i kompatybilnosc... zdążyłam zauwazyc we wczesniejszych postach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Urok kobiet (wszystkich). 25.11.06, 12:16 Ja mam wiekszy rozrzut. Obecna jest srednioszczupla z malym akurat do dloni biustem i z tyleczkiem od ktorego odbija sie z metalowym dzwiekiem moneta :). Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Urok kobiet (wszystkich). 25.11.06, 12:18 piekne :) takich dziewczyn sporo jest akurat :) dzis sobota... czas na podryw :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Urok kobiet (wszystkich). 25.11.06, 12:19 Wlasnie taka poderwalem w sobote. Piec miesiecy temu :). Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Urok kobiet (wszystkich). 25.11.06, 12:28 aaaa no to super :))) zycze szczescia w takim razie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Urok kobiet (wszystkich). 25.11.06, 12:35 Dzieki. Jak dotad szczescie dopisuje :). Odpowiedz Link Zgłoś
raa1 Re: Urok kobiet (wszystkich). 25.11.06, 12:54 a co powiecie na takie ciało www.fit.pl/fitness-fotka/glosuj/MartaGut/4119.jpg.html mnie sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Urok ciala :). 25.11.06, 12:56 Mnie tez. Nic temu cialu nie brakuje :). Moze szerszego usmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 13:05 Mnie się chudzielce nie podobają. Kobieta musi mieć czym oddychać i na czym usiąść (byle tego nie było w nadmiarze). Rozmiar 42 jest jeszcze ok. Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 13:06 jestes w mniejszosci, wiec masz duzo wiekszy wybor;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 13:08 Podobno kochanego ciala nigdy nie za malo ale to moze byc tylko teoria :). Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 13:09 Ja mam 38 czasem 40. I uwazam ze jest ok. Moze chciałabym miec wiecej do oddychania ale co tam:P Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 13:10 Mniejsze oddychanie tez jest piekne :). Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 13:17 ale fajnie by było miec C:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Sztuczne oddychanie :). 25.11.06, 13:19 Meskie masaze moga powiekszyc. Popros chlopaka. Uwierz mi, mniejsze oddychanie tez jest cudowne :). Nie rozprasza tak w pewnych pozycjach. Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 13:22 Apropos biustu - najfajniejszy jest C. Gigantyczne mi się nie podobają. Jakbym miał wybrać między A i I - wybrałbym A. Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 13:24 To ja mam optymalne B:D Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Wielkosc oddychania. 25.11.06, 13:24 Gigantyczne sa niebezpieczne :). Mezczyzni z zaciekawieniem ogladaja ale "posiadac" nie chca :). "C" jest uniwersalny. Do wszystkiego :). Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Wielkosc oddychania. 25.11.06, 13:29 czytałam gdzies kiedys ze mezczyzni lubia piersi ktore idealnie mieszcza sie w ich dłoni:D hehe Odpowiedz Link Zgłoś
srebrna_smuga Re: Wielkosc oddychania. 25.11.06, 13:32 nie chce mi się dopisywać do tamtego ale pominęłam coś. Gdyby do mnie przystawiał się jakiś grubszy facet a byłby zadbany, miał poczucie humoru itp. to napewno dałabym mu szanse i sprawa jego tuszy spadła by na dalszy plan. Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Wielkosc oddychania. 25.11.06, 13:38 a ja wole piekna, mloda i szczupla niz brzydka, stara i gruba;) majac wybor wolimy szczuple, uwierzcie wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Wielkosc oddychania. 25.11.06, 13:38 Ja tez dałbym szansę puszystej, nie chciałbym jednak, aby była to kobieta gruba - choć z drugiej strony można się przecież odchudzić (większosc otyłosci jest spowodowana niewłasciwym odzywianiem i brakiem ruchu). Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Wielkosc oddychania. 25.11.06, 13:39 Tak się składa, że to własnie puszyste mają poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Wielkosc oddychania. 25.11.06, 13:44 do diabla z poczuciem humoru;) wole dlugie, piekne nogi dookola moich bioder... Odpowiedz Link Zgłoś
srebrna_smuga Re: Wielkosc oddychania. 25.11.06, 13:55 30_letni napisał: > do diabla z poczuciem humoru;) wole dlugie, piekne nogi dookola moich bioder... a ja wole mieć partnera na którym zawsze mogę polegać, kochającego i tak dalej niż żeby myślał tylko penisem i marzył o ideałach... Dziewczyna absolutnie nie musi miec rozmiaru 34 żeby podobać się facetowi. Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Wielkosc oddychania. 25.11.06, 13:56 Tez tak uważam - nie rozmiar się liczy, a osobowość. Oby nie była marudną zazdrośnicą... Odpowiedz Link Zgłoś
zoz3 Dawanie szansy :). 25.11.06, 13:45 Tez bym dal szanse lekko puszystej :). Z poczuciem seksualnego humoru :). Puszyste bywaja calkiem ok :). Wkladaja serce w to co robia. A biust rzeczywiscie najlepszy ten na raz mieszczacy sie w dloni. Lece juz bo zwariuje piszac a nie czujac biustu w dloni :))). Odpowiedz Link Zgłoś
limka18 Re: Dawanie szansy :). 25.11.06, 13:51 Ja tez mam poczucie humoru:D ale powiem ze kiedys byłam troche grubsza to chyba byłam fajniejsza z charakteru. Wogle ludzie puszysci sa fajni:) Maja wyzszy poziom serotoniny i noradrenaliny-hormonow szczescia:) Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 13:54 A co do Kate Moss - może jakiemuś gejowi się spodoba taki chudzielec bez biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
srebrna_smuga Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 13:57 napoleo napisał: > A co do Kate Moss - może jakiemuś gejowi się spodoba taki chudzielec bez biustu > . dokładnie. Nie wiem czy ktoś z was oglądał lub słyszał jak wypowiadał się jakiś psycholog, że szczupłe kobiety podobają sie facetom którzy gdzieś w głowie mają ukryty homoseksualizm (kobieta przypomina faceta) a że się usprawiedliwiają przed sobą, że to kobieta to niby nie ma problemu, tak samo jest powiedziane o pedofilstwie (bo te kobiety z budowy przypominają nie rozwinięte dziewczynki). Odpowiedz Link Zgłoś
30_letni Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 14:00 taka sama prawda, jak to ze grube podobaja sie glodnym;) Odpowiedz Link Zgłoś
srebrna_smuga Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 14:01 30_letni napisał: > taka sama prawda, jak to ze grube podobaja sie glodnym;) haha a żebyś wiedział, że to się sprawdza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 14:01 Panowie ze skłonnościami pedo lubią Panie dokładnie wygolone - muszą wyglądać jak dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
srebrna_smuga Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 14:02 napoleo napisał: > Panowie ze skłonnościami pedo lubią Panie dokładnie wygolone - muszą wyglądać > jak dziewczynki. a jak ja lubie gdy moj facet jest wygolony to jakie mam skłonności? Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 14:04 Na to pytanie sama sobie odpowiedz. Ja tam golić "słonika" nie zamierzam, tylko włosy przycinam. :P Odpowiedz Link Zgłoś
srebrna_smuga Re: Wzgledne pojecie szczuplego pieknaa.. 25.11.06, 14:05 napoleo napisał: > Na to pytanie sama sobie odpowiedz. Ja tam golić "słonika" nie zamierzam, tylko > > włosy przycinam. :P odpowiedziałam - nie cierpie jak wplątują sie jego włosy łonowe miedzy moje palce i nie chcący pociągne za taki włosek...wiemy jak to boli wiec po co krzywde słonikowi i okolicy robić jak mozna sie tego pozbyc? :P Odpowiedz Link Zgłoś