taka_sobie_kobieta 02.04.03, 17:26 Od pewnego czasu czytam sobie temaciki i muszę przyznać, że bardzo tu wesoło :) Szczególną inteligencją i brawurą wypowiedzi charakteryzuje się Pajdeczka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario2 Re: A ja lubię Pajdeczkę IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 10:45 z ta inteligencja to chyba przesadzilas. Reszta sie zgadza, dlatego tez ja na swoj sposob lubie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka O Mario! 03.04.03, 11:32 Gość portalu: mario2 napisał(a): > z ta inteligencja to chyba przesadzilas. Reszta sie zgadza, dlatego tez ja na > swoj sposob lubie :o) Mario, czyżby to, o czym od dawna już tu mówiono , było prawdą?! A z tą moją inteligencją to rzeczywiście przesada. Gdybym była bardziej inteligentna spędzałabym mniej czasu na FK i wykorzystywała ją w bardziej "zbożnym" celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: O Mario! IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 11:43 Przebywanie tutaj jest dla Ciebie zbawienne, bo nigdzie indziej nie moglabys ze mna obcowac :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: O Mario! 03.04.03, 12:00 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Przebywanie tutaj jest dla Ciebie zbawienne, bo nigdzie indziej nie moglabys > ze mna obcowac :o)) Ależ mi obcowanie! Już więcej mam doczynienia z Negrą czy Aqick niż z Tobą. Pokażesz się raz na jakiś czas i zaraz mi coś amputujesz. A dla mnie obcowanie oznacza coś namacalnego. Trudno Cię namacać przez ekran. Tak więc mówmy raczej o "wzajmnej wymianie grzeczności (he,he) między nami, niż o obcowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: O Mario! IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 12:04 Kochana. Nawet slepy golym okiem to widzi jak zbawienny wplyw na Ciebie maja moje wizyty tutaj :o) Wyobraz sobie co by bylo, gdybys mnie mogla przez kompik pomacac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: O Mario! 03.04.03, 12:08 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Kochana. Nawet slepy golym okiem to widzi jak zbawienny wplyw na Ciebie maja > moje wizyty tutaj :o) > > Wyobraz sobie co by bylo, gdybys mnie mogla przez kompik pomacac :))) Mnie by nie było nic, ale Tobie!? Miałbyś problemy z wysunięciem szuflady z klawiaturą. A od kiedy ja jestem "kochana"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: O Mario! IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 12:10 Nie przeceniaj sie. Troche musialabys sie natrudzic, a nie wiem, czy masz taki dlugi jezyk, by przez monitorek przelazl :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: O Mario! 03.04.03, 12:12 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Nie przeceniaj sie. Troche musialabys sie natrudzic, a nie wiem, czy masz taki > dlugi jezyk, by przez monitorek przelazl :) Poniewaz wkraczasz na sobie tylko znajomą ścieżkę nie kontynuuję wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: O Mario! IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 12:14 nie przesadzaj! Nie mow, ze sie zaczerwienilas :o) Odpowiedz Link Zgłoś
agick no proszę... 03.04.03, 10:58 jakie deklaracje...:) a teraz wszyscy raem wypijmy toast za tych co na morzu, za górali i za nas - wszystkich wielbicieli Pajdeczki... no to siuuuuup..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: no proszę... IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 10:59 jeszcze poludnia nie ma a Ty juz chlejesz? Moge pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re Własnie 03.04.03, 11:01 Dzentelmeni i damy nie pija przed południem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Re Własnie IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 11:03 pewnie- bo muzyka jeszcze od wczoraj gra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Re Własnie IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 11:09 no wlasnie- rzekl pociagajac lyczek z kufelka napelnionego kolejnym browarkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Cichy wielbiciel? 03.04.03, 11:36 A któż to we mnie skrycie się "pokochiwuje"? Mężczyznaś czy kobietaś, ujawnij się, bo nick może być zwodem (nie mylić ze wzwodem!). Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Cichy wielbiciel? 03.04.03, 11:40 Dobry wzwód koła południa na wage złota :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Po co komu wzwód 03.04.03, 11:42 capa_negra napisała: > Dobry wzwód koła południa na wage złota :-)) A na co komu wzwód koło południa?! Jak się jest w pracy to tylko przeszkadza w pisaniu na komputerze, bo zawadza o klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: jak to po co ??? 03.04.03, 11:44 po to żeby móc wyskoczyć na godzinke na południaka.. Uprzedzaja pytanie : a po co na południaka - a po to żeby mózg dotlenic :-))) i oczywiście wydajniej ( potem) pracowac ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: jak to po co ??? 03.04.03, 12:02 capa_negra napisała: > po to żeby móc wyskoczyć na godzinke na południaka.. > Uprzedzaja pytanie : a po co na południaka - a po to żeby mózg dotlenic :-))) > i oczywiście wydajniej ( potem) pracowac ;-)) W moim wieku najbardziej skuteczną metodą "dotlenienia" jest długi spacer po pracy:))) Ale Ciebie rozumiem jak najbardziej. Właśnie minęło południe - przyjemnego "dotleniania" Capciu! A jak już będziesz "po" to napisz, jak było:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: niestety 03.04.03, 12:14 Dzis sie nie da :-) wyskoczyć A ja tylko capa_negra nie nerra i asystenta pod rękom nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: niestety 03.04.03, 12:43 capa_negra napisała: > Dzis sie nie da :-) wyskoczyć > A ja tylko capa_negra nie nerra i asystenta pod rękom nie mam A nie możesz sobie tego asystenta kupić w sex shopie żeby zawsze był pod ręką? Jak Negra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Cichy wielbiciel? IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 11:41 Pajda!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chcesz sie narazic? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Jak w małżeństwie 03.04.03, 11:43 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Pajda!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chcesz sie narazic? :o) A bo to pierwszy raz? Najwyżej znowu ciche dni będą, jak w małżeństwie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Jak w małżeństwie IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 11:44 w malzenstwie ludzi od czasu do czasu sie dymaja. a my? Jakos platonicznie sie stosunkujemy. Moze to jest powodem cichych dni? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak w małżeństwie 03.04.03, 12:04 Gość portalu: mario2 napisał(a): > w malzenstwie ludzi od czasu do czasu sie dymaja. a my? > Jakos platonicznie sie stosunkujemy. > Moze to jest powodem cichych dni? :o) Ale "dymanie" też nie rozwiązuje problemu. Nie jestem zwolenniczką zalatwiania wszystkiego "dymaniem". Np. Mario. Między nami było już tak źle, i miesiąc albo i dwa wstrzemięźliwości wpłynął na nasze stosunki pozytywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Jak w małżeństwie IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 12:07 mimo wszystko, ze dymanie sie jest potrzebne. A jak ja mam Cie kochac bez dymania? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak w małżeństwie 03.04.03, 12:10 Gość portalu: mario2 napisał(a): > mimo wszystko, ze dymanie sie jest potrzebne. A jak ja mam Cie kochac bez > dymania? :o) Po pierwsze: nikt nie każe Tobie mnie kochać, to ma być takie bezwiedne! Po drugie: wiesz co to miłość platoniczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Jak w małżeństwie IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 12:17 wiem co to milosc platoniczna i w stosunku (nomen omen) do Ciebie staje sie to juz ...hm.... no wiesz- meczace. :))) Nie ze wzgledu na Ciebie, a raczej na brak spelniena Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak w małżeństwie 03.04.03, 12:44 Gość portalu: mario2 napisał(a): > wiem co to milosc platoniczna i w stosunku (nomen omen) do Ciebie staje sie to > juz ...hm.... no wiesz- meczace. :))) > > Nie ze wzgledu na Ciebie, a raczej na brak spelniena Aha. Jak masz ochotę przelecieć (się) to ubierz dres i nad Wisłę. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak w małżeństwie 03.04.03, 12:06 Gość portalu: mario2 napisał(a): > w malzenstwie ludzi od czasu do czasu sie dymaja. a my? > Jakos platonicznie sie stosunkujemy. > Moze to jest powodem cichych dni? :o) Kurtka na wacie, tamten post był do Aqick. Ale co tam, i tak byś przeczytał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Jak w małżeństwie IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 12:08 dobra, dobra- widze, ze natychmiast pojawiasz sie tam, gdzie ktos sugeruje wzajemne dymanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak w małżeństwie 03.04.03, 12:13 Gość portalu: mario2 napisał(a): > dobra, dobra- widze, ze natychmiast pojawiasz sie tam, gdzie ktos sugeruje > wzajemne dymanie :) To jest już insynuacja. Po prostu umiem się bawić w grę słów, a Ty nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Jak w małżeństwie IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 12:15 wiem, ze potrafisz sie bawic. Nawet jestes w tym dobra. Tylko problem polega na tym, ze jak cos nie wychodzi zabierasz zabawki i uciekasz :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak w małżeństwie 03.04.03, 12:32 Gość portalu: mario2 napisał(a): > wiem, ze potrafisz sie bawic. Nawet jestes w tym dobra. Tylko problem polega > na tym, ze jak cos nie wychodzi zabierasz zabawki i uciekasz :o) Nie Mario, mylnie interpretujesz moje zachowanie. Odchodzę wówczas, gdy brakuje mi argumentów i jestem bezsilna wobec chamstwa mojego przeciwnika. Wycofuję się też wówczas, kiedy uważam że została przekroczona pewna norma przyzwoitości. Lubię świntuszyć, ale w pewnych granicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Jak w małżeństwie IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 12:34 Dobra, to wytycz strefe niesfintuszenia! Proponuje przestrzen miedzy odbytem i lechtaczka :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak w małżeństwie 03.04.03, 12:41 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Dobra, to wytycz strefe niesfintuszenia! Proponuje przestrzen miedzy odbytem i > lechtaczka :o) Strefa nieświntuszenia.... To się wie, albo nie. I tyle. Może dlatego tak trudno nam dłużej porozmawiać na jakiś temat. Bo ja starej daty jestem, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
agick przepraszam - ja w sprawie dymania.. 03.04.03, 13:29 Maryś - jak Ty taki nie dodymany kup dymarkę - będziesz dymał aż dym będzie leciał.. i po sprawie..:) Paj - który do mnie post był skierowany bo się pogubiłam w oparach dymu..? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: przepraszam - ja w sprawie dymania.. 03.04.03, 14:35 agick napisała: > Maryś - jak Ty taki nie dodymany kup dymarkę - będziesz dymał aż dym będzie > leciał.. i po sprawie..:) > > Paj - który do mnie post był skierowany bo się pogubiłam w oparach dymu..? > > A jeden z tych do Mario, he,he. A poważnie to nie pamiętam. Czy Dymarka to imię sztucznej kobiety z sex shopu? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: przepraszam - ja w sprawie dymania.. 03.04.03, 14:43 to zależy od potrzeb nie dodymanego i umiejętności interpretacji..:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Cichy wielbiciel? 03.04.03, 11:44 pajdeczka napisała: > A któż to we mnie skrycie się "pokochiwuje"? Mężczyznaś czy kobietaś, ujawnij > się, bo nick może być zwodem (nie mylić ze wzwodem!). Ponieważ wystąpiły pewne kontrowersje dodam, że pytanie skierowane jest do Autora(ki) tegoż wątku, a nie do Mario, bo że on chłop to już dawno wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agick łoj tam.. 03.04.03, 11:13 capa_negra napisała: > Dzentelmeni i damy nie pija przed południem :-) jak damy się bawimy.. a jak nie damy też się bawimy.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: łoj tam.. 03.04.03, 11:37 agick napisała: > capa_negra napisała: > > > Dzentelmeni i damy nie pija przed południem :-) > > > jak damy się bawimy.. > a jak nie damy też się bawimy.. > :)) > Dobry tekst. Przy najbliższej okazji go wykorzystam.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Paj... 03.04.03, 11:56 ale tego... no wiesz...yyyyy...eeee... no te, jak one tam - kopi rajts są moje....:)) zbieram na fundusz "Odnowy Pagi"...:) (tej warszawskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
agick jakie chlejesz..? 03.04.03, 11:06 jeden mały toaścik z tak ważnej okazji to przecież nie zbrodnia. i proszę ze mnie alkoholika nie robić - pijaczyna drobna to i owszem, winem chętnie, ale żeby alkoholik..? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: jakie chlejesz..? IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 11:11 ze se od czasu do czasu golniemy, to jeszcze nie powod, zeby nas od alkoholikow- prosze pana *** tak mi sie piosenka Walow Jagiellonskich skojarzyla. Ja w kazdym razie uskuteczniam leczniczego browarka :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick a widzisz..!! 03.04.03, 11:17 pies ogrodnika z Ciebie...!! ja malutki toaścik proponuję a Ty browarek cichem pijesz a mnie od pijusów...!! skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: a widzisz..!! 03.04.03, 11:25 To ja lampke capa_negry poprosze :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: a widzisz..!! IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 11:34 dziewczyny, ale ja mam dzis dzien wolny...:) Jutro zreszta tez! A co- przez 4 tyg zarlem antybiotyki, to teraz swej wlasnej kuracji probuje :o) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: o ty... 03.04.03, 11:48 Dręczyć biednych opowieściami o wolnym - jak L-4 wyglada to ja zapomniałam pare lat temu, a urlop.... ostatnio byłam na wakacyjnym - całe długie 2 i pół dnia :-)) Wiec prosze mnie tu nie ...... Właśnie od tygodnia negocjuje 2 wolne 2 w przyszłym tygodniu :-) słuchajcie mam pomysł - ODDAM URLOP W DOBRE RĘCE - do wzięcia 60 dni :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: o ty... IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 12:05 pracujesz w strazy ogniowej? Odpowiedz Link Zgłoś
agick służę z radością....:)) 03.04.03, 11:49 ugh.. ale głupi tekścior.... bieri te lampkie moja droga capo...:)) i w gardziołko...:) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: służę z radością....:)) 03.04.03, 11:58 Kurde chętnie tylko jak teraz łykne to mi przyjdze piechtom iśc do domu, a to dpada.. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: A ja lubię Pajdeczkę 03.04.03, 11:00 Ja tez lubie pajdeczkę, tylko nie wiem czy pajdeczka lubi jak się pojawiaja watki na jej temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: A ja lubię Pajdeczkę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 11:17 Uwielbia! Sama je tworzy! O ten też ją podejrzewam. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: cięzko zyć 03.04.03, 11:39 capa_negra napisała: > z teorią spisku na plecach Prawda. Chyba "ja" ma gorzej ode mnie. Bo Pan Bóg widzi i wszystko rejestruje. A piekło istnieje po śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: powiadaja 03.04.03, 11:42 że w niebie klimat co prawda lepszy, ale za to towarzystwo do niczego Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: powiadaja 03.04.03, 11:46 capa_negra napisała: > że w niebie klimat co prawda lepszy, ale za to towarzystwo do niczego Dlatego róbmy wszystko, żeby po śmierci się nie nudzić!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: zacieram ręce 03.04.03, 11:49 ze szczęścia - jak ja to lubie - zła kobieta jestem????? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: zacieram ręce 03.04.03, 12:15 capa_negra napisała: > ze szczęścia - jak ja to lubie - zła kobieta jestem????? A ja wredna. Tak więc wzajemne towarzystwo mamy po śmierci zapewnione.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: A ja... 03.04.03, 12:22 ... tylko żartowałam! ;P Ale wątek pięknie się rozwija, jak kwiatek na wiosnę... Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: o ma sie 03.04.03, 12:27 ma się zły charakter - czyli wszystko gra - pasujesz jak ulał Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: o ma sie 03.04.03, 12:35 capa_negra napisała: > ma się zły charakter - czyli wszystko gra - pasujesz jak ulał Capcia, olej ją czy tam jego, nieważne. Świat składa się z ludzi i taboretów (zdanie mojego syna) . Przecież nie będziesz gadała do mebla! Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: o ma sie 03.04.03, 12:44 pajdeczka napisała: > Capcia, olej ją czy tam jego, nieważne. Świat składa się z ludzi i taboretów > (zdanie mojego syna) . Przecież nie będziesz gadała do mebla! A tak się fajnie lizalo tyłeczki w tym wątku, prawda? Olej z pierwszego tłocznia czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: o ma sie 03.04.03, 12:45 taka_sobie_kobieta napisała: > pajdeczka napisała: > > > Capcia, olej ją czy tam jego, nieważne. Świat składa się z ludzi i tabore > tów > > (zdanie mojego syna) . Przecież nie będziesz gadała do mebla! > > A tak się fajnie lizalo tyłeczki w tym wątku, prawda? > Olej z pierwszego tłocznia czy nie? Taboret. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: o ma sie 03.04.03, 12:41 capa_negra napisała: > ma się zły charakter - czyli wszystko gra - pasujesz jak ulał Zły charakter, bo zażartowałam? Dobry to bym miała, gdybym lubiła pajdę? Rozumiem. To nie pasuję do was. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: o ma sie 03.04.03, 12:44 jak ty żartujesz to jest ok??? a jak ja napisałam żartem to juz śmiertelna powaga???? zart za zart i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: A ja... 03.04.03, 12:34 taka_sobie_kobieta napisała: > ... tylko żartowałam! ;P > Ale wątek pięknie się rozwija, jak kwiatek na wiosnę... Nie zapomnę Ci tego. Masz jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: A ja... 03.04.03, 12:38 pajdeczka napisała: > > Nie zapomnę Ci tego. Masz jak w banku. TO JA ci nie zapomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: A ja... 03.04.03, 12:46 taka_sobie_kobieta napisała: > pajdeczka napisała: > > > > > Nie zapomnę Ci tego. Masz jak w banku. > > > TO JA ci nie zapomnę. Taboret. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: A ja... 03.04.03, 12:54 pajdeczka napisała: > Taboret. Pomidor Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Takiej Sobie Kobiecie dedykuję..... 03.04.03, 12:49 ...mój nowy wątek o żmijach na FK. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: Takiej Sobie Kobiecie dedykuję..... 03.04.03, 12:57 pajdeczka napisała: > ...mój nowy wątek o żmijach na FK. No to masz zajęcie na następny miesiąc. Widzisz, bez takich żmij jak ja byłabyś szarą myszką. Istniejesz dzięki mnie na forum. A może osiągniesz ponownie sukces? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Już wiem kim jesteś. 03.04.03, 13:25 taka_sobie_kobieta napisała: > pajdeczka napisała: > > > ...mój nowy wątek o żmijach na FK. > > No to masz zajęcie na następny miesiąc. Widzisz, bez > takich żmij jak ja byłabyś szarą myszką. Istniejesz dzięki > mnie na forum. A może osiągniesz ponownie sukces? Tak i jestem Ci bardzo za to "wdzięczna". Już się domyślam kim jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: Już wiem kim jesteś. 03.04.03, 13:54 pajdeczka napisała: > Tak i jestem Ci bardzo za to "wdzięczna". Już się domyślam kim jesteś. W życiu się nie domyślisz. Pozostaje ci tylko przypuszczenie: negra, mario, wiktoria - a może inna zjawiskowa osobowość? Jak dotąd twoja intuicja cię myliła, moja droga.I tym razem także cię myli. Jestem tym, kim chce być. Zbyt skomplikowane? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Już wiem kim jesteś. 03.04.03, 14:37 taka_sobie_kobieta napisała: > pajdeczka napisała: > > > Tak i jestem Ci bardzo za to "wdzięczna". Już się domyślam kim jesteś. > > > W życiu się nie domyślisz. Pozostaje ci tylko > przypuszczenie: negra, mario, wiktoria - a może inna > zjawiskowa osobowość? Jak dotąd twoja intuicja cię myliła, > moja droga.I tym razem także cię myli. Jestem tym, kim > chce być. Zbyt skomplikowane? Masz przechlapane na Pajdokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Już wiem kim jesteś. 03.04.03, 15:21 taka_sobie_kobieta napisała: >> W życiu się nie domyślisz. Pozostaje ci tylko > przypuszczenie: negra, mario, wiktoria - a może inna > zjawiskowa osobowość? Jak dotąd twoja intuicja cię myliła, > moja droga.I tym razem także cię myli. Jestem tym, kim > chce być. Zbyt skomplikowane? To musi być męczące tak się przelogowywać? Może zdradzisz mi, jak to robisz? Nie zapomnij dziecka w przerwach nakarmić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal a ja tez ja lubie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 14:02 chociaz sie czasem poklocimy i to ostro :> Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Taka Sobie Kobieta 03.04.03, 15:46 To nie ty. Jak chcesz donosić ciążę to wyluzuj, bo nie mam litości. Odpowiedz Link Zgłoś