Dodaj do ulubionych

Ale mi fajnie:)

07.04.03, 19:13
Dzis, jutro i pojutrze slodkie lenistwo. Zasuwalismy w pracy przez ostatni
tydzien jak male samochodziki i teraz dostalismy 3 dni wolnego (i nie jest to
w ramach urlopu tylko w prezencie). Fajnie jest sobie nicponierobic:)
Obserwuj wątek
    • lyche1 Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 19:33
      Ja bym leżała "do góry tyłkiem" jeden dzień a przez dwa kolejne popychała
      pierdoły i patrzyła gdzie spadną :)
      • norma_jean Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 19:40
        Anahella, chyba myslami Cie sciagam :)) Czytalam watek o kolezance bluszczu,
        mozesz mi przyblizyc Unabombera? Bo nie w temacie jestem...
        • anahella He wieczor zbrodni?;) 07.04.03, 19:55
          norma_jean napisała:

> mozesz mi przyblizyc Unabombera? Bo nie w temacie jestem...

Heheheh po Kevinie Mytnicku i Tedzie Bundym to moj kolejny idol:)

Syn polskich emigrantow, prawdziwe nazwisko Ted Kaczynski. Bardzo inteligentny
          czlowiek, ale bardzo zamkniety. Byl wykladowca na jednym z amerykanskich
          uniewerstytetow. Pisal traktaty na temat obecnej cywilizacji, i przedstawial ja
          jako niszczaca planete. Zwolnil sie z uniwersytetu i zamieszkal w lesie. Po
          jakims czasie zaczal konstruowac bomby i wysylal je pracownikom uczelni, ale
          tylko tym, ktorzy maja slowo "wood" w nazwisku. Zabil i zranil wiele osob.
          Wsrod jego ofiar byl niedoszly kosmonauta. W chwili eksplozji nie wiedzial ze
          komisja NASA zakwalifikowala go do lotu w kosmos. Nigdy nie polecial, poniewaz
          eksplozja oberwala mu reke:(

Przez ponad 20 lat FBI daremnie go scigala, a on wysylal bomby z literkami FC.
          Kiedys napisal manifest i zagrozil populanej gazecie amerykanskiej ze jezeli
          nie wydrukuja to bedzie kolejna bomba. Przy czym przedstawial sie nie jako
          jeden czlowiek ale grupa terrorystyczna. W porozumieniu z FBI gazeta
          wydrukowala, a ze swej strony biuro sledcze poprosilo o pomoc obywateli - zeby
          przypomnieli sobie czy nie znaja kogos, kto pisze/mowi podobnym stylem.

Brat Teda (nie pamietam imienia) przypomnial sobie, ze zanim Ted zerwal kontakt
          z rodzina to napisal mu dlugi list, w ktorym pewne sformulowania sie powtarzaly
          z manifestem w gazecie. Po dlugim wahaniu poszedl do FBI i przyniosl im list od
          brata.

Niedlugo potem Unabomber zostal aresztowany. W jego chatce w lesie znaleziono
          niezbite dowody na to, ze on jest poszukiwanym czlowiekiem. W domku byly
          czesci,z ktorych konstruowal bomby (nawet naciecia na deskach i metalowych
          rurkach pasowaly do tych z bomb z uniwersytetow). Koronnym dowodem byla maszyna
          do pisania, ktorej czcionki scieraja sie i zatykaja kurzem w niepowtarzalny
          sposob - w kazdym egzemplarzu inaczej. I tak technokultura, z ktora walczyl
          pomogla go ujac. Wlasnie usiluje sobie przypomniec wyrok. Glowy nie dam ale cos
          mi sie kolacze ze bylo dozywocie.

Kiedys mialam bookmarka do fajnej stronki z bandytami ale gdzies mi uciekl. Jak
          znajde to ci go podam. Stronka jest po angielsku. Sa tam zyciorysy i opis
          dorwania najwiekszych bandytow w USA i nie tylko.
          • norma_jean Re: He wieczor zbrodni?;) 07.04.03, 19:59
            Dzieki :)))
            Na razie mi nie podawaj, bo ja jutro zaliczam przeprowadzke, a dwie pierwsze
            noce spedze sama w wielkim mieszkaniu :(( Bo Twoim watku o duchach chyba bede
            spac w windzie, zawsze to blizej ludzi :)))
            • julla MAM PYTANIE 07.04.03, 21:35
              Gdzie był ów wątak o duchach? Jestem bardzo zainteresowana tematem, bo po moim
              domu krąży duch, bardzo dziwna historia i chciałabym sie nią gdzieś podzielić.
              • Gość: norma_jean Re: MAM PYTANIE IP: *.pool212171.interbusiness.it 07.04.03, 21:41
                Czy mozesz do mnie nie mowic o duchach??? No chyba ze masz zamira soedzic dwie
                noce w Italii trzymajac mnei za reke :)) A watek byl na forum Anahelli.

Pozdr.
                • julla Re: MAM PYTANIE 07.04.03, 21:47
                  Dzięki, lecę tam.
                  A mój duch jest bardzo przyjacielski i to jest właśnie najdziwniejsze...
                  Jak sie go o coś poprosi, to on to robi...
                  • norma_jean Re: MAM PYTANIE 07.04.03, 21:48
                    Poczytam z checia, jak juz nie bede sama w domu :)))
          • lyche1 Re: A gdzie jest oczątek tej opowieści? 07.04.03, 20:13
            Czuję się jakbym była w środku - Norma skądeś to wyłapała ?
            • norma_jean Re: A gdzie jest oczątek tej opowieści? 07.04.03, 20:16
              Z innego watku :) Cos tam bylo o unieszkodliwianiu wrogow metoda Unabombera i
              chcialam si edoksztalicic w temacie. Na wypadek jakbym miala wrogow :)
              • anahella Re: A gdzie jest oczątek tej opowieści? 07.04.03, 20:24
                norma_jean napisała:

> Z innego watku :) Cos tam bylo o unieszkodliwianiu wrogow metoda Unabombera i
                > chcialam si edoksztalicic w temacie. Na wypadek jakbym miala wrogow :)

Hehehehe chyba jednak nie polecam:) Co prawda wrogow wyeliminujesz, zostaniesz
                slawna ale dozywocie to taka sobie perspektywa, chyba ze bedzisz miala w celi
                kompa ze sztywnym laczem:>
                • norma_jean Re: A gdzie jest oczątek tej opowieści? 07.04.03, 20:30
                  anahella napisała:

> Hehehehe chyba jednak nie polecam:) Co prawda wrogow wyeliminujesz,
                  zostaniesz
                  > slawna ale dozywocie to taka sobie perspektywa, chyba ze bedzisz miala w celi
                  > kompa ze sztywnym laczem:>

No to trzeba pomyslec nad jakims bardziej wymyslnym i niewykrywalnym sposobem.
                  Niestety utknelam na lekturze Agathy Christie, troche przestarzale...
                  >
            • anahella Re: A gdzie jest oczątek tej opowieści? 07.04.03, 20:20
              lyche1 napisała:

> Czuję się jakbym była w środku - Norma skądeś to wyłapała ?

No ja tez sie zgubilam gdzie wtrynilam postac mojego "ulubienca";)
              • norma_jean Re: A gdzie jest oczątek tej opowieści? 07.04.03, 20:24
                No przeca pisze!!!! W watku o kolezance - bluszczu, do ktoergo nie bylam
                laskawa wtracic swoich 5 groszy :))
      • anahella Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 19:40
        A ja siedze sobie przed kompem po turecku i mysle ze zaraz zupe jarzynowa
        ugotuje. W koncu wrocila zima, to trzeba zupe ugotowac:)
        • norma_jean Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 19:46
          anahella napisała:

> A ja siedze sobie przed kompem po turecku i mysle ze zaraz zupe jarzynowa
          > ugotuje. W koncu wrocila zima, to trzeba zupe ugotowac:)
          >

A moze byc botwinkowa? Ja marze o botwinkowej! Po nocach mi sie sni!!!
          • anahella Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 20:01
            norma_jean napisała:

> A moze byc botwinkowa? Ja marze o botwinkowej! Po nocach mi sie sni!!!

Botwinka to na wiosne - ja na jakas zimowa mam ochote. Chyba zrobie
            kalafiorowa, bo mi jakis kalafior w zamrazarce lezy - bo bedzie tam marzl
            samotnie;)
            • norma_jean Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 20:05
              A kiedy ta wiosna??? Bo u mnie snieg pada qrna!!! A ponoc o tej porze roku
              powinno tu byc 25 stopni. Tak, wiem, za grzechy ludzkosci cierpie....
              • anahella Wszystkiemu winna Drzazga;) 07.04.03, 20:16
                norma_jean napisała:

> A kiedy ta wiosna??? Bo u mnie snieg pada qrna!!! A ponoc o tej porze roku
                > powinno tu byc 25 stopni. Tak, wiem, za grzechy ludzkosci cierpie....

Vide jej sygnaturka:)
                • norma_jean Re: Wszystkiemu winna Drzazga;) 07.04.03, 20:19
                  Tak, tak, ja juz akcje organizuje, makaronom ankiete rozesle, moze jakis sie
                  nada.Choc na moj gust, to niech sobie lepiej Polaka znajdzie. Ale pomoc
                  kulizance trza!!!
                  • anahella Re: Wszystkiemu winna Drzazga;) 07.04.03, 20:28
                    norma_jean napisała:

> Tak, tak, ja juz akcje organizuje, makaronom ankiete rozesle, moze jakis sie
                    > nada.Choc na moj gust, to niech sobie lepiej Polaka znajdzie. Ale pomoc
                    > kulizance trza!!!

Hm... trzeba bedzie, bo jakby co (tfu tfu odpukac) to rajskie jablonki za moim
                    oknem beda kwitly pod sniegiem.
                    • norma_jean Re: Wszystkiemu winna Drzazga;) 07.04.03, 20:32
                      Sluchaj, jakby co i Drzazga bylaby wybredna to nie mamy innego wyjscia -
                      wszystkie razem takie manto jej spuscimy ze zaraz sygnaturke zmieni :))))
                      • anahella Re: Wszystkiemu winna Drzazga;) 07.04.03, 20:55
                        norma_jean napisała:

> Sluchaj, jakby co i Drzazga bylaby wybredna to nie mamy innego wyjscia -
                        > wszystkie razem takie manto jej spuscimy ze zaraz sygnaturke zmieni :))))

Ja propnuje postawic jej ultimatum: albo dobrowolnie sie zakocha albo my ja
                        sila zakochamy:)
                        • norma_jean Re: Wszystkiemu winna Drzazga;) 07.04.03, 20:58
                          Ale szol widzialas??? Bo ja tu biedak tylko sama z CNNem i wojna, nic nie
                          wiem!!!
      • mario2 Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 19:40
        Lyżeczko kochana- tak jak Ty atrakcyjna jestes, to do gory tylkiem tylko w
        jednym celu byz lezala :))
        • lyche1 Re: Mario :) 07.04.03, 20:09
          Znasz prawdę o Jasiu i chusteczce ?
          • mario2 Re: Mario :) 07.04.03, 20:25
            znam wszystkie prawdy zrodzone na kanwie kawalow :)
        • melinek Skoncz wasc Mario, wstydu sobie oszczedz.;) n/t 07.04.03, 20:16
          mario2 napisał:

> Lyżeczko kochana- tak jak Ty atrakcyjna jestes, to do gory tylkiem tylko w
          > jednym celu byz lezala :))
          • mario2 Re: Skoncz wasc Mario, wstydu sobie oszczedz.;) n 07.04.03, 20:24
            wiesz co? nawet gadac mi sie z toba nie chce. Znow sie wpierdalasz gdzie cie
            nie prosza? A bylo juz tak fajnie. Ty masz chyba kompleks Edypa i jak Ci sie
            nie dopierdoli- to taki caly poglupialy latasz- nie?
            • anahella Ej! 07.04.03, 20:26
              Nie po to zalozylam ten watek zeby sie klocic. Ma byc fajnie:P
              • mario2 Re: Ej! 07.04.03, 20:50
                A kto zaczyna? Przeciez kutas mogl sobie siedziec na swoich watkach i tam
                gruche trzepac! Wpierdala sie- bo zauwazyl zem stonowal ostatnio. Ale niestety
                kutas zawsze kutasem zostanie i trza go jebac!
                • norma_jean Re: Ej! 07.04.03, 20:54
                  Ale to jest Ona Mario. Ja tylko w kwestii trzepania.
                  • mario2 Re: Ej! 07.04.03, 20:56
                    Witaj przesliczna krakowinko. To ONE juz gruchy nie trzepia? - Biedni ich
                    faceci :o)
                    • norma_jean Re: Ej! 07.04.03, 20:57
                      Chwileczke, ja tylko pozbieram szczeke z podlogi.....jestem. Acha, no ja nie
                      wiem co i czy trzepia, ale to powitanie...o, chyba mi zab na podlodze zostal!
                      • mario2 Re: Ej! 07.04.03, 21:04
                        Zapominasz o tym, ze ja znam Twa facjate. Nawet podczas usmiechu. Tam nie bylo
                        wylomow w uzebieniu :o))
                        • norma_jean Re: Ej! 07.04.03, 21:07
                          No to teraz sa. Jak mi ta szczeka spadla to gorna dwojka wbila sie w podloge i
                          wisisz mi implanta!
                          • mario2 Re: Ej! 07.04.03, 21:09
                            Mozna implanta na piwo zamienic?
                            • norma_jean Re: Ej! 07.04.03, 21:11
                              No dobra. Trzeci post, o ile jeszcze z tego wrazenia liczyc umiem, i nie ma
                              wyzwisk ani watku Shreka. Roman Hood tez sie nie pojawil. No to niech bedzie
                              piwo :)
                              • mario2 Re: Ej! 07.04.03, 21:16
                                a chuj mnie Shreck obchodzi :o)) Romanem Hoodem nie bylem ja! Moze podczas
                                konsumpcji piwa wyjawie Ci te tajemnice. Ale wybacz- najpierw musze uzyskac
                                zezwolenie na to od tej osoby.

A ja sobie teraz w Zabrzu zyje. Niedawno jechajem z Krakowa pod do jakies 45
                                min. :o)
                                • norma_jean Re: Ej! 07.04.03, 21:18
                                  No ja mam na piwo troche dalej. W Italii bawie, bynajmniej nie przejazdem :)))
                                  Niestety, zeby prawde powiedziec.
                                  • mario2 Re: Ej! 07.04.03, 21:24
                                    No to jak i gdzie my to piffko wypijemy? Ja wprawdzie bywam na zachodzie- w
                                    Niemczech- odwiedzajac moja latorosl- ale Italia jest zdziebko daleko...:o(

Poza tym nie lubie jak mi jest goraco! Urlop wiec w Norwegii albo Szwecji
                                    spedzam :o)
                                    • Gość: norma_jean Re: Ej! IP: *.pool212171.interbusiness.it 07.04.03, 21:27
                                      No do wiezienia mnie tu nie zamkneli i na Swieta kraj przodkow odwiedze :)
                                      Chociaz po ostatnim obiecalam sobie zadnych spotkan w realu, i zasady sie
                                      trzymam, no ale...
                                      • Gość: norma_jean Czekaj, czekaj... IP: *.pool212171.interbusiness.it 07.04.03, 21:34
                                        Oswiecilo mnie. Skoro nie Ty Roman, to...a zreszta. Stara sprawa, choc meczyla
                                        mnie dosc dlugo. Jak bedziesz mogl to zaspokoj moja ciekawosc.
                                        • mario2 Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 21:36
                                          no ja naprawde nie jestem Romanem- chociaz wiem kto to jest. Ta osoba jest ze
                                          mna zaprzyjazniona- wiec rozumiesz, ze musze jej zgode miec- nawet na
                                          ujawnienie nicka.

A co do przygod w realu- to juz sama wiesz... :))
                                          • Gość: norma_jean Re: Czekaj, czekaj... IP: *.pool212171.interbusiness.it 07.04.03, 21:38
                                            Tylko wiesz - ja nadal czytam forum towarzyskie (ostatnio taki kanal jak tu) i
                                            wiem mniej wiecej z kim sie przyjaznisz. Mam trzy typy :)
                                            • mario2 Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 22:29
                                              tam to ja sie juz nie przyjaznie z nikim :(
                                              • norma_jean Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 22:38
                                                To nie mam typow, ale i bez tego zasne spokojnie.
                                                Napisalabym jakis wiersz, ale ja w tej kwestii - noga:))))
                                                • mario2 Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 22:48
                                                  Zycze milej nocy- mimo wszystko :o)
                                                  Adres moj znasz- taki jak nick :)
                                                  • norma_jean Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 22:50
                                                    To ja mam pierwsza pisac???? Kobieta do faceta????? Ale jestem dzisiaj ne nacie
                                                    ostatni dzien przed wyjazdem......<otwarta furtka :)))>
                                                  • mario2 Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 23:14
                                                    a dlaczego nie? Przeciez mamy demokracje :))
                                                  • norma_jean Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 23:30
                                                    To masz te swoja demokracje :)
                                                  • mario2 Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 23:34
                                                    jeszcze do mie nie doszla :)
                                                  • norma_jean Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 23:36
                                                    Czekaj, moze utknela, w tylek kopne zaraz poleci!!!
                                                  • mario2 Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 23:45
                                                    Doleciala i z nawiazka do Ciebie wrocila :))
            • melinek Re: Skoncz wasc Mario, wstydu sobie oszczedz.;) n 07.04.03, 20:27
              A ty jak nie dopierdolisz, to nie jestes soba.
              Dziekuje za uwage, na tym koncze z panem dyskusje.
              • mario2 Re: Skoncz wasc Mario, wstydu sobie oszczedz.;) n 07.04.03, 20:52
                Po raz kolejny z kolejnym adwersarzem... Coz- przeciez my sie nawet nie
                spiknelismy... Ale skoro taka wola...
            • lyche1 Re: "..Wolniej wolniej wstrzymaj konie..." 07.04.03, 20:43
              Już wolę Mario jak nam coś śpiewasz :)
              • mario2 :o)))))))))))))))))))) 07.04.03, 20:54
                Stanął w ogniu nasz wielki dom
                Dym w korytarzach kręci sznury
                Jest głęboka, naprawdę czarna noc
                Z piwnic płonące uciekają szczury

Krzyczę przez okno, czoło w szybę wgniatam
                Haustem powietrza robię w żarze wyłom
                Ten co mnie słyszy ma mnie za wariata
                Woła - Co jeszcze świrze ci się śniło?

Więc chwytam kraty rozgrzane do białości
                Twarz moją widzę, twarz w przekleństwach
                A obok sąsiad patrzy z ciekawością
                Jak płonie na nim kaftan bezpieczeństwa

Lecz większość śpi, przez sen się uśmiecha
                A kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie
                Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa
                Na rusztach łóżek milczy przerażenie

Ci przywiązani dymem materacy
                Przepowiadają życia swego słowa
                Nam pod nogami żarzą się posadzki
                Deszcz iskier czerwonych osiada na głowach

Dym coraz gęstszy obcy ktoś się wdziera
                A my wciśnięci w najdalszy sali kąt
                Tędy! -krzyczy - Niech was jasna cholera!
                A my nie chcemy uciekać stąd!

A my nie chcemy uciekać stąd!
                Krzyczymy w szale wściekłości i pokory
                Stanął w ogniu nasz wielki dom!
                Dom dla psychicznie i nerwowo chorych
                • julla mario... 07.04.03, 20:59
                  Jestem pod wrażeniem...
                  .......................

A tak poza tym to melinek jest kobietą i nie powinieneś tak do niej pisać!!!
                  To mi się akurat nie spodobało.
                  • mario2 Re: mario... 07.04.03, 21:07
                    Wiec pod wplywem Twego wrazenia przepraszam Melinke. Mea culpa. Melinko- wybacz!
                    • melinek Re: mario... 07.04.03, 21:55
                      Wybaczam, :)) Nie zywie urazy. :)) Mysle, ze z ciebie
                      jest gosc, z ktorym mozna normalnie porozmawiac.
                      Klotni staram sie unikac, dlatego sie wycofalam. :))
                • lyche1 Re: :o)))))))))))))))))))) 07.04.03, 21:04
                  Na smyczy trzymam filozofów Europy
                  Podparłam armią marmurowe Piotra stropy
                  Mam psy, sokoły, konie - kocham łów szalenie
                  A wokół same zające i jelenie ( :)))
                  Pałace stawiam, głowy ścinam
                  Kiedy mi przyjdzie na to chęć
                  Mam biografów, portrecistów
                  I jeszcze jedno pragnę mieć
                  • mario2 Re: :o)))))))))))))))))))) 07.04.03, 21:08
                    Stoj Katarzyno
                    korone carow
                    sen taki jak ten
                    moze Ci z glowy zdjac :o)))
                    • lyche1 Re: :o)))))))))))))))))))) 07.04.03, 21:21
                      Kobietą jestem ponad miarę swoich czasów
                      Nie bawią mnie umizgi bladych lowelasów
                      Ich miękkich palców dotyk budzi obrzydzenie
                      Już wolę łowić zające i jelenie
                      Ze wstydu potem ten i ów
                      Rzekł o mnie - Niewyżyta Niemra!
                      I pod batogiem nago biegł
                      Po śniegu dookoła Kremla!

• julla Re: :o)))))))))))))))))))) 07.04.03, 21:29
                        ...Obława, obława, na młode wilki obława
                        tralalalalala lala
                        • lyche1 Re: :o)))))))))))))))))))) 07.04.03, 21:32
                          Wyrwij murom zęby krat
                          zerwij kajdany połam bat
                          a mury runą runą runą
                          i pogrzebią stary świat ....
                          • mario2 Re: :o)))))))))))))))))))) 07.04.03, 21:38
                            Patrzę na świat z nawyku
                            Więc to nie od narkotyków
                            Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
                            Wstałem właśnie od stołu
                            Więc to nie z mozołu
                            Mam zaciśnięte wargi zgłodniałych Mongołów

Słucham nie słów lecz dźwięków
                            Więc nie z myśli fermentu
                            Mam odstające uszy naiwnych konfidentów
                            Wszędzie węszę bandytów
                            Więc nie dla kolorytu
                            Mam typowy cień nosa skrzywdzonych Semitów

Widzę kształt rzeczy w ich sensie istotnym
                            I to mnie czyni wielkim oraz jednokrotnym
                            W odróżnieniu od was, którzy, państwo wybaczą
                            Jesteście wierszem idioty odbitym na powielaczu

Dosyć sztywną mam szyję
                            I dlatego wciąż żyję
                            Że polityka dla mnie to w krysztale pomyje
                            Umysł mam twardy jak łokcie
                            Więc mnie za to nie kopcie
                            Że rewolucja dla mnie to czerwone paznokcie

Wrażliwym jest jak membrana
                            Zatem w wieczór i z rana
                            Trzęsę się jak śledziona z węgorza wyrwana
                            Zagłady świata się boję
                            Więc dla poprawy nastroju
                            Wrzeszczę jak dziecko w ciemnym zamknięte pokoju

Ja bardziej niż wy jeszcze krztuszę się i duszę
                            Ja częściej niż wy jeszcze żyć nie chcę a muszę
                            Ale tknąć się nikomu nie dam i dlatego
                            Gdy trzeba będzie sam odbiorę światu Witkacego
                            • lyche1 Re: :Hej Pinokio !! 07.04.03, 21:41
                              Nie ogryźli kości,
                              Nie dopili wina
                              Resztek jedzenia szuka pies pod stołem
                              Na dębowym blacie obrana cytryna.....

A propo ... Gdzieś się zapodział Pinokio

Hej Pinokio Nie umieraj - jeszcze jedną noc trwaj !

Jakże śmiesznie chcieć i nie móc
                              Lub nie chcieć i móc :))
                            • julla a teraz z innej beczki 07.04.03, 21:44
                              Świety Józef

Ze wszystkich świetych katolickich
                              najbardziej lubię świętego Józefa
                              bo to nie był żaden masochista
                              ani inny zboczeniec
                              tylko fachowiec
                              zawsze z tą siekierą
                              bez siekiery chyba się czuł
                              jakby miał ramię kalekie
                              i chociaz ciężko mu było
                              wychowywał Dzieciak
                              o którym wiedział
                              że nie jest jego synem
                              tylko Boga
                              albo kogo innego
                              a jak uciekali przed policją
                              nocą
                              w sztafażu nieludzkiej architektury Ramzesów
                              niósł dziecko
                              i najcięższy koszyk
                              • lyche1 Re: A Kubuś Puchatek .... 07.04.03, 21:48
                                Kubuś Puchatek był miś malutki
                                Nie palił fajki nie pijał wódki
                                Jedną miał wadę wśród zalet tylu
                                Myślał wciąż o męskim seksapilu .......

Mruczanka mrucznaka mruczanka blus - taba taba da :)
    • Gość: pinokio Re: Ale mi fajnie:) IP: *.gen.twtelecom.net 07.04.03, 21:43
      <:))
    • Gość: tralalumpek Re: Ale mi fajnie:) IP: *.35.11.vie.surfer.at 07.04.03, 21:46
      anahella napisała:

Fajnie jest sobie nicponierobic:)
      >

mój mąż mówi zawsze że do "robićnic" jest potrzebny leżak i krzynka piwa....
      • norma_jean Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 21:48
        Tralalumpek :)))
        Wiesz, ze u mnie snieg pada??? Ciagle sie nie moge nadziwic od rana...
        • tralalumpek Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 21:49
          norma_jean napisała:

> Tralalumpek :)))
          > Wiesz, ze u mnie snieg pada??? Ciagle sie nie moge nadziwic od rana...

buuuuuuuuuu i u mnie też, dzisiaj było 0,5°, a ja mzlaam e tz siedyisy w
          Polsce .....
          • tralalumpek ps 07.04.03, 21:51
            tralalumpek napisała:

> norma_jean napisała:
            >
            > > Tralalumpek :)))
            > > Wiesz, ze u mnie snieg pada??? Ciagle sie nie moge nadziwic od rana...
            >
            >
            >
            >
            > buuuuuuuuuu i u mnie też, dzisiaj było 0,5°, a ja myślałam że ty siedzisz w
            > Polsce .....
          • norma_jean Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 21:52
            Siedze juz od wtorku tutaj, a za tydzien znowu do Polski. Jedziesz na Swieta?
            • tralalumpek Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 21:59
              nie wiem jeszcze, walczymy kto do kogo (my do teściów czy oni do nas)
    • anahella No prosze! 08.04.03, 17:36
      Ja to ma pecha:/ Ci sie tu dobrze bawili a ja polozylam sie spac:( Buuu czy ja
      zawsze musze wyjsc z imprezy zanim sie rozkreci?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka