anahella 07.04.03, 19:13 Dzis, jutro i pojutrze slodkie lenistwo. Zasuwalismy w pracy przez ostatni tydzien jak male samochodziki i teraz dostalismy 3 dni wolnego (i nie jest to w ramach urlopu tylko w prezencie). Fajnie jest sobie nicponierobic:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lyche1 Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 19:33 Ja bym leżała "do góry tyłkiem" jeden dzień a przez dwa kolejne popychała pierdoły i patrzyła gdzie spadną :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 19:40 Anahella, chyba myslami Cie sciagam :)) Czytalam watek o kolezance bluszczu, mozesz mi przyblizyc Unabombera? Bo nie w temacie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella He wieczor zbrodni?;) 07.04.03, 19:55 norma_jean napisała: > mozesz mi przyblizyc Unabombera? Bo nie w temacie jestem... Heheheh po Kevinie Mytnicku i Tedzie Bundym to moj kolejny idol:) Syn polskich emigrantow, prawdziwe nazwisko Ted Kaczynski. Bardzo inteligentny czlowiek, ale bardzo zamkniety. Byl wykladowca na jednym z amerykanskich uniewerstytetow. Pisal traktaty na temat obecnej cywilizacji, i przedstawial ja jako niszczaca planete. Zwolnil sie z uniwersytetu i zamieszkal w lesie. Po jakims czasie zaczal konstruowac bomby i wysylal je pracownikom uczelni, ale tylko tym, ktorzy maja slowo "wood" w nazwisku. Zabil i zranil wiele osob. Wsrod jego ofiar byl niedoszly kosmonauta. W chwili eksplozji nie wiedzial ze komisja NASA zakwalifikowala go do lotu w kosmos. Nigdy nie polecial, poniewaz eksplozja oberwala mu reke:( Przez ponad 20 lat FBI daremnie go scigala, a on wysylal bomby z literkami FC. Kiedys napisal manifest i zagrozil populanej gazecie amerykanskiej ze jezeli nie wydrukuja to bedzie kolejna bomba. Przy czym przedstawial sie nie jako jeden czlowiek ale grupa terrorystyczna. W porozumieniu z FBI gazeta wydrukowala, a ze swej strony biuro sledcze poprosilo o pomoc obywateli - zeby przypomnieli sobie czy nie znaja kogos, kto pisze/mowi podobnym stylem. Brat Teda (nie pamietam imienia) przypomnial sobie, ze zanim Ted zerwal kontakt z rodzina to napisal mu dlugi list, w ktorym pewne sformulowania sie powtarzaly z manifestem w gazecie. Po dlugim wahaniu poszedl do FBI i przyniosl im list od brata. Niedlugo potem Unabomber zostal aresztowany. W jego chatce w lesie znaleziono niezbite dowody na to, ze on jest poszukiwanym czlowiekiem. W domku byly czesci,z ktorych konstruowal bomby (nawet naciecia na deskach i metalowych rurkach pasowaly do tych z bomb z uniwersytetow). Koronnym dowodem byla maszyna do pisania, ktorej czcionki scieraja sie i zatykaja kurzem w niepowtarzalny sposob - w kazdym egzemplarzu inaczej. I tak technokultura, z ktora walczyl pomogla go ujac. Wlasnie usiluje sobie przypomniec wyrok. Glowy nie dam ale cos mi sie kolacze ze bylo dozywocie. Kiedys mialam bookmarka do fajnej stronki z bandytami ale gdzies mi uciekl. Jak znajde to ci go podam. Stronka jest po angielsku. Sa tam zyciorysy i opis dorwania najwiekszych bandytow w USA i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: He wieczor zbrodni?;) 07.04.03, 19:59 Dzieki :))) Na razie mi nie podawaj, bo ja jutro zaliczam przeprowadzke, a dwie pierwsze noce spedze sama w wielkim mieszkaniu :(( Bo Twoim watku o duchach chyba bede spac w windzie, zawsze to blizej ludzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
julla MAM PYTANIE 07.04.03, 21:35 Gdzie był ów wątak o duchach? Jestem bardzo zainteresowana tematem, bo po moim domu krąży duch, bardzo dziwna historia i chciałabym sie nią gdzieś podzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: MAM PYTANIE IP: *.pool212171.interbusiness.it 07.04.03, 21:41 Czy mozesz do mnie nie mowic o duchach??? No chyba ze masz zamira soedzic dwie noce w Italii trzymajac mnei za reke :)) A watek byl na forum Anahelli. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: MAM PYTANIE 07.04.03, 21:47 Dzięki, lecę tam. A mój duch jest bardzo przyjacielski i to jest właśnie najdziwniejsze... Jak sie go o coś poprosi, to on to robi... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: MAM PYTANIE 07.04.03, 21:48 Poczytam z checia, jak juz nie bede sama w domu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: A gdzie jest oczątek tej opowieści? 07.04.03, 20:13 Czuję się jakbym była w środku - Norma skądeś to wyłapała ? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A gdzie jest oczątek tej opowieści? 07.04.03, 20:16 Z innego watku :) Cos tam bylo o unieszkodliwianiu wrogow metoda Unabombera i chcialam si edoksztalicic w temacie. Na wypadek jakbym miala wrogow :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: A gdzie jest oczątek tej opowieści? 07.04.03, 20:24 norma_jean napisała: > Z innego watku :) Cos tam bylo o unieszkodliwianiu wrogow metoda Unabombera i > chcialam si edoksztalicic w temacie. Na wypadek jakbym miala wrogow :) Hehehehe chyba jednak nie polecam:) Co prawda wrogow wyeliminujesz, zostaniesz slawna ale dozywocie to taka sobie perspektywa, chyba ze bedzisz miala w celi kompa ze sztywnym laczem:> Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A gdzie jest oczątek tej opowieści? 07.04.03, 20:30 anahella napisała: > Hehehehe chyba jednak nie polecam:) Co prawda wrogow wyeliminujesz, zostaniesz > slawna ale dozywocie to taka sobie perspektywa, chyba ze bedzisz miala w celi > kompa ze sztywnym laczem:> No to trzeba pomyslec nad jakims bardziej wymyslnym i niewykrywalnym sposobem. Niestety utknelam na lekturze Agathy Christie, troche przestarzale... > Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: A gdzie jest oczątek tej opowieści? 07.04.03, 20:20 lyche1 napisała: > Czuję się jakbym była w środku - Norma skądeś to wyłapała ? No ja tez sie zgubilam gdzie wtrynilam postac mojego "ulubienca";) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A gdzie jest oczątek tej opowieści? 07.04.03, 20:24 No przeca pisze!!!! W watku o kolezance - bluszczu, do ktoergo nie bylam laskawa wtracic swoich 5 groszy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 19:40 A ja siedze sobie przed kompem po turecku i mysle ze zaraz zupe jarzynowa ugotuje. W koncu wrocila zima, to trzeba zupe ugotowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 19:46 anahella napisała: > A ja siedze sobie przed kompem po turecku i mysle ze zaraz zupe jarzynowa > ugotuje. W koncu wrocila zima, to trzeba zupe ugotowac:) > A moze byc botwinkowa? Ja marze o botwinkowej! Po nocach mi sie sni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 20:01 norma_jean napisała: > A moze byc botwinkowa? Ja marze o botwinkowej! Po nocach mi sie sni!!! Botwinka to na wiosne - ja na jakas zimowa mam ochote. Chyba zrobie kalafiorowa, bo mi jakis kalafior w zamrazarce lezy - bo bedzie tam marzl samotnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 20:05 A kiedy ta wiosna??? Bo u mnie snieg pada qrna!!! A ponoc o tej porze roku powinno tu byc 25 stopni. Tak, wiem, za grzechy ludzkosci cierpie.... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Wszystkiemu winna Drzazga;) 07.04.03, 20:16 norma_jean napisała: > A kiedy ta wiosna??? Bo u mnie snieg pada qrna!!! A ponoc o tej porze roku > powinno tu byc 25 stopni. Tak, wiem, za grzechy ludzkosci cierpie.... Vide jej sygnaturka:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Wszystkiemu winna Drzazga;) 07.04.03, 20:19 Tak, tak, ja juz akcje organizuje, makaronom ankiete rozesle, moze jakis sie nada.Choc na moj gust, to niech sobie lepiej Polaka znajdzie. Ale pomoc kulizance trza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Wszystkiemu winna Drzazga;) 07.04.03, 20:28 norma_jean napisała: > Tak, tak, ja juz akcje organizuje, makaronom ankiete rozesle, moze jakis sie > nada.Choc na moj gust, to niech sobie lepiej Polaka znajdzie. Ale pomoc > kulizance trza!!! Hm... trzeba bedzie, bo jakby co (tfu tfu odpukac) to rajskie jablonki za moim oknem beda kwitly pod sniegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Wszystkiemu winna Drzazga;) 07.04.03, 20:32 Sluchaj, jakby co i Drzazga bylaby wybredna to nie mamy innego wyjscia - wszystkie razem takie manto jej spuscimy ze zaraz sygnaturke zmieni :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Wszystkiemu winna Drzazga;) 07.04.03, 20:55 norma_jean napisała: > Sluchaj, jakby co i Drzazga bylaby wybredna to nie mamy innego wyjscia - > wszystkie razem takie manto jej spuscimy ze zaraz sygnaturke zmieni :)))) Ja propnuje postawic jej ultimatum: albo dobrowolnie sie zakocha albo my ja sila zakochamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Wszystkiemu winna Drzazga;) 07.04.03, 20:58 Ale szol widzialas??? Bo ja tu biedak tylko sama z CNNem i wojna, nic nie wiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 19:40 Lyżeczko kochana- tak jak Ty atrakcyjna jestes, to do gory tylkiem tylko w jednym celu byz lezala :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario :) 07.04.03, 20:25 znam wszystkie prawdy zrodzone na kanwie kawalow :) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Skoncz wasc Mario, wstydu sobie oszczedz.;) n/t 07.04.03, 20:16 mario2 napisał: > Lyżeczko kochana- tak jak Ty atrakcyjna jestes, to do gory tylkiem tylko w > jednym celu byz lezala :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Skoncz wasc Mario, wstydu sobie oszczedz.;) n 07.04.03, 20:24 wiesz co? nawet gadac mi sie z toba nie chce. Znow sie wpierdalasz gdzie cie nie prosza? A bylo juz tak fajnie. Ty masz chyba kompleks Edypa i jak Ci sie nie dopierdoli- to taki caly poglupialy latasz- nie? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Ej! 07.04.03, 20:26 Nie po to zalozylam ten watek zeby sie klocic. Ma byc fajnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ej! 07.04.03, 20:50 A kto zaczyna? Przeciez kutas mogl sobie siedziec na swoich watkach i tam gruche trzepac! Wpierdala sie- bo zauwazyl zem stonowal ostatnio. Ale niestety kutas zawsze kutasem zostanie i trza go jebac! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Ej! 07.04.03, 20:54 Ale to jest Ona Mario. Ja tylko w kwestii trzepania. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ej! 07.04.03, 20:56 Witaj przesliczna krakowinko. To ONE juz gruchy nie trzepia? - Biedni ich faceci :o) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Ej! 07.04.03, 20:57 Chwileczke, ja tylko pozbieram szczeke z podlogi.....jestem. Acha, no ja nie wiem co i czy trzepia, ale to powitanie...o, chyba mi zab na podlodze zostal! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ej! 07.04.03, 21:04 Zapominasz o tym, ze ja znam Twa facjate. Nawet podczas usmiechu. Tam nie bylo wylomow w uzebieniu :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Ej! 07.04.03, 21:07 No to teraz sa. Jak mi ta szczeka spadla to gorna dwojka wbila sie w podloge i wisisz mi implanta! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Ej! 07.04.03, 21:11 No dobra. Trzeci post, o ile jeszcze z tego wrazenia liczyc umiem, i nie ma wyzwisk ani watku Shreka. Roman Hood tez sie nie pojawil. No to niech bedzie piwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ej! 07.04.03, 21:16 a chuj mnie Shreck obchodzi :o)) Romanem Hoodem nie bylem ja! Moze podczas konsumpcji piwa wyjawie Ci te tajemnice. Ale wybacz- najpierw musze uzyskac zezwolenie na to od tej osoby. A ja sobie teraz w Zabrzu zyje. Niedawno jechajem z Krakowa pod do jakies 45 min. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Ej! 07.04.03, 21:18 No ja mam na piwo troche dalej. W Italii bawie, bynajmniej nie przejazdem :))) Niestety, zeby prawde powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ej! 07.04.03, 21:24 No to jak i gdzie my to piffko wypijemy? Ja wprawdzie bywam na zachodzie- w Niemczech- odwiedzajac moja latorosl- ale Italia jest zdziebko daleko...:o( Poza tym nie lubie jak mi jest goraco! Urlop wiec w Norwegii albo Szwecji spedzam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Ej! IP: *.pool212171.interbusiness.it 07.04.03, 21:27 No do wiezienia mnie tu nie zamkneli i na Swieta kraj przodkow odwiedze :) Chociaz po ostatnim obiecalam sobie zadnych spotkan w realu, i zasady sie trzymam, no ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Czekaj, czekaj... IP: *.pool212171.interbusiness.it 07.04.03, 21:34 Oswiecilo mnie. Skoro nie Ty Roman, to...a zreszta. Stara sprawa, choc meczyla mnie dosc dlugo. Jak bedziesz mogl to zaspokoj moja ciekawosc. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 21:36 no ja naprawde nie jestem Romanem- chociaz wiem kto to jest. Ta osoba jest ze mna zaprzyjazniona- wiec rozumiesz, ze musze jej zgode miec- nawet na ujawnienie nicka. A co do przygod w realu- to juz sama wiesz... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Czekaj, czekaj... IP: *.pool212171.interbusiness.it 07.04.03, 21:38 Tylko wiesz - ja nadal czytam forum towarzyskie (ostatnio taki kanal jak tu) i wiem mniej wiecej z kim sie przyjaznisz. Mam trzy typy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 22:29 tam to ja sie juz nie przyjaznie z nikim :( Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 22:38 To nie mam typow, ale i bez tego zasne spokojnie. Napisalabym jakis wiersz, ale ja w tej kwestii - noga:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 22:48 Zycze milej nocy- mimo wszystko :o) Adres moj znasz- taki jak nick :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 22:50 To ja mam pierwsza pisac???? Kobieta do faceta????? Ale jestem dzisiaj ne nacie ostatni dzien przed wyjazdem......<otwarta furtka :)))> Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 23:14 a dlaczego nie? Przeciez mamy demokracje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 23:36 Czekaj, moze utknela, w tylek kopne zaraz poleci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czekaj, czekaj... 07.04.03, 23:45 Doleciala i z nawiazka do Ciebie wrocila :)) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Skoncz wasc Mario, wstydu sobie oszczedz.;) n 07.04.03, 20:27 A ty jak nie dopierdolisz, to nie jestes soba. Dziekuje za uwage, na tym koncze z panem dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Skoncz wasc Mario, wstydu sobie oszczedz.;) n 07.04.03, 20:52 Po raz kolejny z kolejnym adwersarzem... Coz- przeciez my sie nawet nie spiknelismy... Ale skoro taka wola... Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: "..Wolniej wolniej wstrzymaj konie..." 07.04.03, 20:43 Już wolę Mario jak nam coś śpiewasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 :o)))))))))))))))))))) 07.04.03, 20:54 Stanął w ogniu nasz wielki dom Dym w korytarzach kręci sznury Jest głęboka, naprawdę czarna noc Z piwnic płonące uciekają szczury Krzyczę przez okno, czoło w szybę wgniatam Haustem powietrza robię w żarze wyłom Ten co mnie słyszy ma mnie za wariata Woła - Co jeszcze świrze ci się śniło? Więc chwytam kraty rozgrzane do białości Twarz moją widzę, twarz w przekleństwach A obok sąsiad patrzy z ciekawością Jak płonie na nim kaftan bezpieczeństwa Lecz większość śpi, przez sen się uśmiecha A kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa Na rusztach łóżek milczy przerażenie Ci przywiązani dymem materacy Przepowiadają życia swego słowa Nam pod nogami żarzą się posadzki Deszcz iskier czerwonych osiada na głowach Dym coraz gęstszy obcy ktoś się wdziera A my wciśnięci w najdalszy sali kąt Tędy! -krzyczy - Niech was jasna cholera! A my nie chcemy uciekać stąd! A my nie chcemy uciekać stąd! Krzyczymy w szale wściekłości i pokory Stanął w ogniu nasz wielki dom! Dom dla psychicznie i nerwowo chorych Odpowiedz Link Zgłoś
julla mario... 07.04.03, 20:59 Jestem pod wrażeniem... ....................... A tak poza tym to melinek jest kobietą i nie powinieneś tak do niej pisać!!! To mi się akurat nie spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: mario... 07.04.03, 21:07 Wiec pod wplywem Twego wrazenia przepraszam Melinke. Mea culpa. Melinko- wybacz! Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: mario... 07.04.03, 21:55 Wybaczam, :)) Nie zywie urazy. :)) Mysle, ze z ciebie jest gosc, z ktorym mozna normalnie porozmawiac. Klotni staram sie unikac, dlatego sie wycofalam. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: :o)))))))))))))))))))) 07.04.03, 21:04 Na smyczy trzymam filozofów Europy Podparłam armią marmurowe Piotra stropy Mam psy, sokoły, konie - kocham łów szalenie A wokół same zające i jelenie ( :))) Pałace stawiam, głowy ścinam Kiedy mi przyjdzie na to chęć Mam biografów, portrecistów I jeszcze jedno pragnę mieć Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: :o)))))))))))))))))))) 07.04.03, 21:08 Stoj Katarzyno korone carow sen taki jak ten moze Ci z glowy zdjac :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: :o)))))))))))))))))))) 07.04.03, 21:21 Kobietą jestem ponad miarę swoich czasów Nie bawią mnie umizgi bladych lowelasów Ich miękkich palców dotyk budzi obrzydzenie Już wolę łowić zające i jelenie Ze wstydu potem ten i ów Rzekł o mnie - Niewyżyta Niemra! I pod batogiem nago biegł Po śniegu dookoła Kremla! Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: :o)))))))))))))))))))) 07.04.03, 21:29 ...Obława, obława, na młode wilki obława tralalalalala lala Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: :o)))))))))))))))))))) 07.04.03, 21:32 Wyrwij murom zęby krat zerwij kajdany połam bat a mury runą runą runą i pogrzebią stary świat .... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: :o)))))))))))))))))))) 07.04.03, 21:38 Patrzę na świat z nawyku Więc to nie od narkotyków Mam czerwone oczy doświadczalnych królików Wstałem właśnie od stołu Więc to nie z mozołu Mam zaciśnięte wargi zgłodniałych Mongołów Słucham nie słów lecz dźwięków Więc nie z myśli fermentu Mam odstające uszy naiwnych konfidentów Wszędzie węszę bandytów Więc nie dla kolorytu Mam typowy cień nosa skrzywdzonych Semitów Widzę kształt rzeczy w ich sensie istotnym I to mnie czyni wielkim oraz jednokrotnym W odróżnieniu od was, którzy, państwo wybaczą Jesteście wierszem idioty odbitym na powielaczu Dosyć sztywną mam szyję I dlatego wciąż żyję Że polityka dla mnie to w krysztale pomyje Umysł mam twardy jak łokcie Więc mnie za to nie kopcie Że rewolucja dla mnie to czerwone paznokcie Wrażliwym jest jak membrana Zatem w wieczór i z rana Trzęsę się jak śledziona z węgorza wyrwana Zagłady świata się boję Więc dla poprawy nastroju Wrzeszczę jak dziecko w ciemnym zamknięte pokoju Ja bardziej niż wy jeszcze krztuszę się i duszę Ja częściej niż wy jeszcze żyć nie chcę a muszę Ale tknąć się nikomu nie dam i dlatego Gdy trzeba będzie sam odbiorę światu Witkacego Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: :Hej Pinokio !! 07.04.03, 21:41 Nie ogryźli kości, Nie dopili wina Resztek jedzenia szuka pies pod stołem Na dębowym blacie obrana cytryna..... A propo ... Gdzieś się zapodział Pinokio Hej Pinokio Nie umieraj - jeszcze jedną noc trwaj ! Jakże śmiesznie chcieć i nie móc Lub nie chcieć i móc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
julla a teraz z innej beczki 07.04.03, 21:44 Świety Józef Ze wszystkich świetych katolickich najbardziej lubię świętego Józefa bo to nie był żaden masochista ani inny zboczeniec tylko fachowiec zawsze z tą siekierą bez siekiery chyba się czuł jakby miał ramię kalekie i chociaz ciężko mu było wychowywał Dzieciak o którym wiedział że nie jest jego synem tylko Boga albo kogo innego a jak uciekali przed policją nocą w sztafażu nieludzkiej architektury Ramzesów niósł dziecko i najcięższy koszyk Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: A Kubuś Puchatek .... 07.04.03, 21:48 Kubuś Puchatek był miś malutki Nie palił fajki nie pijał wódki Jedną miał wadę wśród zalet tylu Myślał wciąż o męskim seksapilu ....... Mruczanka mrucznaka mruczanka blus - taba taba da :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalumpek Re: Ale mi fajnie:) IP: *.35.11.vie.surfer.at 07.04.03, 21:46 anahella napisała: Fajnie jest sobie nicponierobic:) > mój mąż mówi zawsze że do "robićnic" jest potrzebny leżak i krzynka piwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 21:48 Tralalumpek :))) Wiesz, ze u mnie snieg pada??? Ciagle sie nie moge nadziwic od rana... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 21:49 norma_jean napisała: > Tralalumpek :))) > Wiesz, ze u mnie snieg pada??? Ciagle sie nie moge nadziwic od rana... buuuuuuuuuu i u mnie też, dzisiaj było 0,5°, a ja mzlaam e tz siedyisy w Polsce ..... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek ps 07.04.03, 21:51 tralalumpek napisała: > norma_jean napisała: > > > Tralalumpek :))) > > Wiesz, ze u mnie snieg pada??? Ciagle sie nie moge nadziwic od rana... > > > > > buuuuuuuuuu i u mnie też, dzisiaj było 0,5°, a ja myślałam że ty siedzisz w > Polsce ..... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 21:52 Siedze juz od wtorku tutaj, a za tydzien znowu do Polski. Jedziesz na Swieta? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Ale mi fajnie:) 07.04.03, 21:59 nie wiem jeszcze, walczymy kto do kogo (my do teściów czy oni do nas) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella No prosze! 08.04.03, 17:36 Ja to ma pecha:/ Ci sie tu dobrze bawili a ja polozylam sie spac:( Buuu czy ja zawsze musze wyjsc z imprezy zanim sie rozkreci? Odpowiedz Link Zgłoś