negra28 16.04.03, 23:38 czyprzespałybyście sie ze swoim bratem? jeśli tak, to kiedy, jeśli nie, to dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: Kazirodztwo IP: *.athens.access.acn.gr 16.04.03, 23:40 Ja mam ale i tak nie. A pytanie dlaczego jest naprawde zbyteczne. Z bratem sie nie sypia po ukonczeniu 7 roku zycia i to jest sprawa oczywista Negro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Ateno! IP: *.athens.access.acn.gr 16.04.03, 23:48 Negro - nie jestem taka laska jak Ci sie wydaje, to zludzenie optyczne. Z bratem nie sypiam i nie zamierzam z powodu powszechnie obowiazujacych norm w naszej szerokosci geograficznej i generalnie uwazam ze przespanie sie z bratem zniszczyloby nieodwracalnie nasze bratersko siostrzane uklady. A to sa naprawde fajne uklady, nie warto tego psuc przez tak debilny pomysl jak kazirodztwo. Generalnie, jesli mozna Ci zwrocic uwage - przeginasz z tym, jak to ktos dobrze zauwazyl - spamowaniem. Wyhamuj troszeczke, a niektore rzeczy pisz na @ do konkretnych osob zamiast zakladac watki takie jak ostatnio zalozone przez Ciebie. Pozdrawiam i dobranoc bo juz zmykam. Odpowiedz Link Zgłoś
melmire Re: Mel 16.04.03, 23:45 To by byla pedofilia!!!! I to z mojej strony, nie lubie byc czarnym charakterem, potem ma sie wyrzuty sumienia! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hella Re: kopnij sie w głowe IP: *.chello.pl 17.04.03, 08:42 capa_negra napisała: > może pomoże raczej watpie Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: kopnij sie w głowe 17.04.03, 09:24 ja też - ale jak to mówia próba nie strzelba moze nie zabije :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Fajne pytanie 17.04.03, 16:52 negra28 napisała: > czyprzespałybyście sie ze swoim bratem? jeśli tak, to kiedy, jeśli nie, to > dlaczego? Pewnie sobie teraz kolibra (bo nie sądzę, żeby był większy) walisz... Odpowiedz Link Zgłoś
eucaliptus Re: Kazirodztwo 17.04.03, 17:38 onanizm z bratem w okresie dojrzewania to kazirodztwo? bez zartow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: Kazirodztwo IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 17.04.03, 19:27 Jam nie pedal Negruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Co prawda pytanie jest kierowane do kobiet... IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.04.03, 21:09 ja nie przespałabym się ze swoim bratem, bo musiałabym potem za niego zmywać naczynia, poza tym on strasznie chrapie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Co prawda pytanie jest kierowane do kobiet... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.04.03, 02:37 Ale on z Toba pewnie tak. Chociazby dla tego koziorodztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Kazirodztwo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.04.03, 04:04 negra28 napisała: > czyprzespałybyście sie ze swoim bratem? jeśli tak, to kiedy, jeśli nie, to > dlaczego? >Kto siostry nie wyjebie ten nie bedzie w niebie. Odpowiedz Link Zgłoś