Dodaj do ulubionych

Lezenie i myslenie.

02.03.07, 20:48
Leze sobie na kanapie i mysle o seksie :).
Mysle poniewaz dzisiaj tylko myslec moge :(.
Tez tak macie?
Obserwuj wątek
    • avital84 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 20:50
      Piękny nick:)
      Ja sobie siedzę i myślę.:)Też jest mi dane dziś tylko myślenie.
      • a.vitaj.24 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 20:53
        Moze jestesmy spokrewnieni? Moja rodzina ze Wschodu.
        O jakim seksie myslisz? Tez lezysz?
        • a.vitaj.24 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 20:55
          A, przepraszam siedzisz. Nie doczytalem. Poloz sie bedzie wygodniej myslec.
        • avital84 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 20:59
          Może. Historia mojej rodziny jest pokręcona tak jak ja, ale ze Wschodu też ktoś
          był. Dobrze jest mieć wschodnie korzenie. Ludzie ze wschodu są dzicy i namiętni.
          Mają też często ciekawe przemyślenia.
          Nie leże jeszcze ale zaraz może się położe. Chodzę po pokoju bo te myśli mnie
          rozpierają;)
          A myśli są szalone i zakręcone tak jak ja i ludzie, w których płynie wschodnia
          krew.
          • avital84 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:01
            Twoje imie myli mi się z moim:)
            Faktycznie jesteśmy podbni.
            Fajne przeżycie spokać na forum kogoś kto jest podobny i podobnie wschodnio
            myśli:)
            • a.vitaj.24 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:08
              To tylko dzisiaj. Od poniedzialku zmienie nick aby sie Tobie nie mylilo.
              A dzisiaj mozemy wstazeczke zielona zawiazac na moim wschodnim korzeniu
              abym sie odroznial :). Jezeli za wczesnie to poczekam :).
              • avital84 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:11
                Widzę, że bardzo intensywnie myślisz.
                Ja lubię myśleć dłuuuugo.:)
                • a.vitaj.24 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:13
                  Myslenie dlugie to moja specjalnosc. Pod nieobecnosc glownego hobby.
                  Moze zejdziemy do parteru? I polozymy sie nizej.
                  • avital84 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:15
                    Widzę,że bardzo lubisz być w parterze:)
                    Zejdźmy więc:)
          • a.vitaj.24 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:02
            Moze Azja Tuhejbejowicz byl Twoim dziadkiem? Prapra, oczywiscie.
            Mam zdecydowanie korzen wschodni. A Ty co masz ze Wschodu?
            Namietnosc jest dobrze miec. Lepiej wschodnia niz zachodnia.
            • avital84 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:07
              Poważnie. Mam chyba trochę krwi tatarskiej po babci:)
              A ja jestem taka namiętna, że czuje, że z tej namiętności jutro nic nie
              napisze;)
              Może nadamy sobie jakieś nowe zachodnie imiona? A temperament zostanie ten sam:)
              Co Ty na to?
              • a.vitaj.24 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:10
                Zachodnich imion nie chce. Hans - mi sie nie podoba. Otto rowniez.
                Chcesz zmienic imie na Namietnosc? Napiszesz, spoko, wiem co pisze.
                • avital84 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:14
                  Imienia na namiętność nie muszę zmieniać;)
                  To było by zbyt oczywiste;)
                  • a.vitaj.24 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:17
                    Masz racje. To byloby uciazliwe. Zawsze ktos by chcial sprawdzic
                    czy imie pasuje. Spac bys nie mogla :). Ale w prawie jazdy by
                    pieknie wygladalo. Zaden policjant by Tobie mamdatu nie dal :).
                    • avital84 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:23
                      Sprawdzać nikt nie musi. To widać we wschodnich oczach;) Co też bywa uciążliwe;)
                      Chociaż spać mogę. Na szczęście. Nie mogłabym się pozbawić psychodelicznych
                      snów;)
                      Mandatu i tak nie dadzą. Każdy policjant jest i bez imienia pod moim urokiem.:D
                      Poza tym czyż Avital nie brzmi cudnie?
                      Nie musisz odpowiadać. To kolejna oczywista rzecz;)
                      • a.vitaj.24 Urok a policja. 02.03.07, 21:27
                        Policzki tez masz lekko wysuniete? Wschodnie oczy sa super.
                        I to powyzej i ponizej oczu. Akcent wschodnie sa... hoho!
                        Mysle, ze prawo jazdy nie jest Tobie potrzebne. Na pytanie
                        policjanta odpowiesz uroczo - nie mam, nigdy nie zrobilam.
                        I usmiech pokazesz albo cos :).
                        • avital84 Re: Urok a policja. 02.03.07, 21:30
                          Lekko wysunięte może tak...ale mam jeszcze błękitną polską krew w sobie, która
                          ten wschód równoważy. Dlatego pewnie myślę dłuuugo;)
                          Uśmiechać się do policjantów zawsze mogę ale coś jest tylko dla oczu wybranych:)
                          A Ty jakie masz w sobie wschodnie akcenty?
                          • a.vitaj.24 Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:34
                            Mam :). Ale wstydze sie je na forum wymienic :).
                            W jednej czwartej krwi jestem Tatar. W psychice
                            czesciej procent jest wyzszy :).
                            • avital84 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:41
                              Ty się wstydzisz na forum:D Myślałam, że wręcz przeciwnie:)
                              Nie zapominajmy, że to ja jestem ta wstydliwa.
                              Może się okazać, że jesteśmy rodziną.:)))
                              Wtedy zostanie Ci tylko leżenie:)
                              Mi mało z psychiki tatarskiej chyba zostało. Czasem się odzywają jednak jakieś
                              głosy.
                              Przeważa jednak psychika krwi błękitnej tej po Baśce. Azja w sumie lubił Baśke:)
                              • a.vitaj.24 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:46
                                Ok, nie wstydze sie. Bezwstydny jestem. Certuje sie troche.
                                Nie jestesmy bliska rodzina. Wiec wszystko mozna :).
                                U mnie krew sie miesza. Czasem z alkoholem.
                                • stella.polaris25 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:49
                                  ...Ciekawe ktory rodzynek podszywa sie za a.vitaj.24;))
                                  • a.vitaj.24 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:50
                                    To tylko chwilowe. Jestem bardzo bardzo daleki meski kuzyn.
                                    • avital84 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:51
                                      Moja rodzina ze Wschodu:)
                                    • stella.polaris25 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:59
                                      Z poprzednim nikiem,bylo ci bardziej do "twarzy";)),pozdrawiam.
                                • avital84 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:50
                                  Wszystkim Tatarom chyba krew się lubi czasem mieszać z alkoholem.
                                  Mam nadzieję, że więcej cech tatarskich, które znam nie masz.
                                  Bywają one nie do zniesienia;)
                                  Alkohol jednak wyparowuje, a krew pozostaje w jednej czwartej tatarska.
                                  A pozostałe 3/4 jakich są barw?
                                  • a.vitaj.24 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:52
                                    Mam tolerowana przez kobiety ilosc krwi tatarskiej.
                                    Reszta jest koloru "blue" :).
                                    • avital84 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:55
                                      Nie upodabniaj się do mnie zbyt bardzo bo pomylę Cię z sobą kiedyś tak
                                      naprawdę.:)
                                      To może grozić nieprzewidzianymi skutkami i konsekwencjami.:)
                                      • a.vitaj.24 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:57
                                        Nie mozna nas pomylic :). Jestes zdecydowanie bardziej kobieca.
                                        I jest miedzy nami widoczna roznica. Kilkunastu centymetrow :).
                                        • avital84 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 22:00
                                          Chodzi Ci oczywiście o centymetry między klawiaturą a monitorem;)
                                          A jednak bywa, że nas mylą:)
                                          A dziś siebie z Tobą już raz pomyliłam.
                                          Myślę, że zdecydowanie mniej tatarska jestem, albo jeszcze o tym nie wiem, że
                                          tyle wschodu jest we mnie.:)
                                          • a.vitaj.24 Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:03
                                            Myslenie ma kolosalna przyszlosc. Wymyslilem cos z seksem.
                                            Intensywnie myslalem calym soba. Musze leciec. Milo mi bylo.
                                            Przyjemnego weekendu. I do ewentualnego juz pod innym nickiem :).
                                            ***.
                                            • avital84 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:07
                                              No trudno,ze zostawiasz mnie taką zamyśloną. Mam przynajmniej nadzieję, że owoc
                                              tego myślenia jest warty tego:)
                                              Do ewentualnego;)
                                              • stella.polaris25 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:15
                                                rzesistek,kleofas28 i a.vitaj.24 to te same osoby:)))heheh,zastanwia mnie
                                                tylko,jakie jeszcze mila wcielnia:)wczesniej....
                                                • avital84 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:17
                                                  Hehe...widzę, że w Ty też masz żyłkę detektywa Stelka;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:20
                                                    Jestem dosc dobrym obserwatorem:))
                                                    A jak bym miala mozilwosc rozmwy z wieksza iloscia naszych rodzynkow,to moze
                                                    bym dociekla jego postaci:)...A co ty myslisz na ten temat:)?
                                                  • avital84 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:23
                                                    Myślę, że nie szukaj na próżno wśród znanych nam rodzynków:)
                                                    Hmmm...nas też wiele łączy Stelka...też mam zmysł obserwacji:)
                                                    A może Ty tez Tatarka?:D
                                                  • stella.polaris25 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:26
                                                    ....napewno to nie scandia ani konrad:DDD tego jestem pewna:)
                                                    Moje krew to mieszanka zacieklej ukrainki i powabnej polki:)
                                                  • avital84 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:27
                                                    Też niezła krew;) Ludzie ze wschodu są jednak THE BEST:)
                                                    No tak Konrad nie:) Przecież ja nim jestem:P
                                                  • stella.polaris25 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:30
                                                    Tobrze pomyslalas,blokuja ci jedno konto a 2 masz wolne:))
                                                    Tylko jak teraz mam do ciebie mowic(pisac)?Moja droga/drogi:))?
                                                  • avital84 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:31
                                                    No jako Konrado zdarzyło mi się to tylko raz. Dla pozorów postanowiłem
                                                    opowiedzieć o tym na forum.
                                                    A zdjęciem w wizytówce się nie sugeruj. To mój brat Kleofas:D
                                                  • stella.polaris25 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:34
                                                    No to teraz namieszlas/namieszlaes:DD
                                                    Ale to twoj brat blizniak:))??
                                                  • avital84 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:35
                                                    Ja jestem dziewczynką ale wyglądam tak jak na zdjęciu tylko mam długie włosy.
                                                    Ale faktycznie bliźniak:) Bo klonemgo nazwać nie mogę. Różnią nas płci.
                                                    Aczkolwiek tego też nie jestem pewna:)
                                                  • stella.polaris25 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:39
                                                    Avital:))...dzisiaj cie ta twoja wyobraznia nosi jak rozbujaly konik na
                                                    biegunach:DD
                                            • stella.polaris25 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:37
                                              Rzesitek-kleofas28-a.vitj.24 co nie daje mi spokoju:))zaintrygowla mnie ta
                                              postac....
                                              A bardziej mu chyba zalezalo,zeby ciebie....omamic:)...czy masz takie same
                                              spotzrezenia:)
                                              • avital84 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:40
                                                Mnie już zaintrygowała bardzo dawno:)
                                                Spostrzeżenia...hmmm...omamić to pewnie bardzo trafne słowo:D
                                                • stella.polaris25 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:43
                                                  Milo bylo znow z toba porozmawiac,zycze uopojnego wieczoru wsrod szalonych
                                                  mysli:))Koncze na dzisaj bo znowu,dostane zolta kartke:)
                                                  • avital84 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:44
                                                    Ja już mam jak w banku;)))
                                                    I czerwoną nawet:)))
                                                    Tez koncze, bo muszę rano wstać...o szóstej:/
                                                    Dobrej nocy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka