a.vitaj.24 02.03.07, 20:48 Leze sobie na kanapie i mysle o seksie :). Mysle poniewaz dzisiaj tylko myslec moge :(. Tez tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 20:50 Piękny nick:) Ja sobie siedzę i myślę.:)Też jest mi dane dziś tylko myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.vitaj.24 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 20:53 Moze jestesmy spokrewnieni? Moja rodzina ze Wschodu. O jakim seksie myslisz? Tez lezysz? Odpowiedz Link Zgłoś
a.vitaj.24 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 20:55 A, przepraszam siedzisz. Nie doczytalem. Poloz sie bedzie wygodniej myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 20:59 Może. Historia mojej rodziny jest pokręcona tak jak ja, ale ze Wschodu też ktoś był. Dobrze jest mieć wschodnie korzenie. Ludzie ze wschodu są dzicy i namiętni. Mają też często ciekawe przemyślenia. Nie leże jeszcze ale zaraz może się położe. Chodzę po pokoju bo te myśli mnie rozpierają;) A myśli są szalone i zakręcone tak jak ja i ludzie, w których płynie wschodnia krew. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:01 Twoje imie myli mi się z moim:) Faktycznie jesteśmy podbni. Fajne przeżycie spokać na forum kogoś kto jest podobny i podobnie wschodnio myśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.vitaj.24 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:08 To tylko dzisiaj. Od poniedzialku zmienie nick aby sie Tobie nie mylilo. A dzisiaj mozemy wstazeczke zielona zawiazac na moim wschodnim korzeniu abym sie odroznial :). Jezeli za wczesnie to poczekam :). Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:11 Widzę, że bardzo intensywnie myślisz. Ja lubię myśleć dłuuuugo.:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.vitaj.24 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:13 Myslenie dlugie to moja specjalnosc. Pod nieobecnosc glownego hobby. Moze zejdziemy do parteru? I polozymy sie nizej. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:15 Widzę,że bardzo lubisz być w parterze:) Zejdźmy więc:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.vitaj.24 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:02 Moze Azja Tuhejbejowicz byl Twoim dziadkiem? Prapra, oczywiscie. Mam zdecydowanie korzen wschodni. A Ty co masz ze Wschodu? Namietnosc jest dobrze miec. Lepiej wschodnia niz zachodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:07 Poważnie. Mam chyba trochę krwi tatarskiej po babci:) A ja jestem taka namiętna, że czuje, że z tej namiętności jutro nic nie napisze;) Może nadamy sobie jakieś nowe zachodnie imiona? A temperament zostanie ten sam:) Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
a.vitaj.24 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:10 Zachodnich imion nie chce. Hans - mi sie nie podoba. Otto rowniez. Chcesz zmienic imie na Namietnosc? Napiszesz, spoko, wiem co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:14 Imienia na namiętność nie muszę zmieniać;) To było by zbyt oczywiste;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.vitaj.24 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:17 Masz racje. To byloby uciazliwe. Zawsze ktos by chcial sprawdzic czy imie pasuje. Spac bys nie mogla :). Ale w prawie jazdy by pieknie wygladalo. Zaden policjant by Tobie mamdatu nie dal :). Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Lezenie i myslenie. 02.03.07, 21:23 Sprawdzać nikt nie musi. To widać we wschodnich oczach;) Co też bywa uciążliwe;) Chociaż spać mogę. Na szczęście. Nie mogłabym się pozbawić psychodelicznych snów;) Mandatu i tak nie dadzą. Każdy policjant jest i bez imienia pod moim urokiem.:D Poza tym czyż Avital nie brzmi cudnie? Nie musisz odpowiadać. To kolejna oczywista rzecz;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.vitaj.24 Urok a policja. 02.03.07, 21:27 Policzki tez masz lekko wysuniete? Wschodnie oczy sa super. I to powyzej i ponizej oczu. Akcent wschodnie sa... hoho! Mysle, ze prawo jazdy nie jest Tobie potrzebne. Na pytanie policjanta odpowiesz uroczo - nie mam, nigdy nie zrobilam. I usmiech pokazesz albo cos :). Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Urok a policja. 02.03.07, 21:30 Lekko wysunięte może tak...ale mam jeszcze błękitną polską krew w sobie, która ten wschód równoważy. Dlatego pewnie myślę dłuuugo;) Uśmiechać się do policjantów zawsze mogę ale coś jest tylko dla oczu wybranych:) A Ty jakie masz w sobie wschodnie akcenty? Odpowiedz Link Zgłoś
a.vitaj.24 Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:34 Mam :). Ale wstydze sie je na forum wymienic :). W jednej czwartej krwi jestem Tatar. W psychice czesciej procent jest wyzszy :). Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:41 Ty się wstydzisz na forum:D Myślałam, że wręcz przeciwnie:) Nie zapominajmy, że to ja jestem ta wstydliwa. Może się okazać, że jesteśmy rodziną.:))) Wtedy zostanie Ci tylko leżenie:) Mi mało z psychiki tatarskiej chyba zostało. Czasem się odzywają jednak jakieś głosy. Przeważa jednak psychika krwi błękitnej tej po Baśce. Azja w sumie lubił Baśke:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.vitaj.24 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:46 Ok, nie wstydze sie. Bezwstydny jestem. Certuje sie troche. Nie jestesmy bliska rodzina. Wiec wszystko mozna :). U mnie krew sie miesza. Czasem z alkoholem. Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:49 ...Ciekawe ktory rodzynek podszywa sie za a.vitaj.24;)) Odpowiedz Link Zgłoś
a.vitaj.24 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:50 To tylko chwilowe. Jestem bardzo bardzo daleki meski kuzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:59 Z poprzednim nikiem,bylo ci bardziej do "twarzy";)),pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:50 Wszystkim Tatarom chyba krew się lubi czasem mieszać z alkoholem. Mam nadzieję, że więcej cech tatarskich, które znam nie masz. Bywają one nie do zniesienia;) Alkohol jednak wyparowuje, a krew pozostaje w jednej czwartej tatarska. A pozostałe 3/4 jakich są barw? Odpowiedz Link Zgłoś
a.vitaj.24 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:52 Mam tolerowana przez kobiety ilosc krwi tatarskiej. Reszta jest koloru "blue" :). Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:55 Nie upodabniaj się do mnie zbyt bardzo bo pomylę Cię z sobą kiedyś tak naprawdę.:) To może grozić nieprzewidzianymi skutkami i konsekwencjami.:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.vitaj.24 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 21:57 Nie mozna nas pomylic :). Jestes zdecydowanie bardziej kobieca. I jest miedzy nami widoczna roznica. Kilkunastu centymetrow :). Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wschodnie akcenty. 02.03.07, 22:00 Chodzi Ci oczywiście o centymetry między klawiaturą a monitorem;) A jednak bywa, że nas mylą:) A dziś siebie z Tobą już raz pomyliłam. Myślę, że zdecydowanie mniej tatarska jestem, albo jeszcze o tym nie wiem, że tyle wschodu jest we mnie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.vitaj.24 Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:03 Myslenie ma kolosalna przyszlosc. Wymyslilem cos z seksem. Intensywnie myslalem calym soba. Musze leciec. Milo mi bylo. Przyjemnego weekendu. I do ewentualnego juz pod innym nickiem :). ***. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:07 No trudno,ze zostawiasz mnie taką zamyśloną. Mam przynajmniej nadzieję, że owoc tego myślenia jest warty tego:) Do ewentualnego;) Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:15 rzesistek,kleofas28 i a.vitaj.24 to te same osoby:)))heheh,zastanwia mnie tylko,jakie jeszcze mila wcielnia:)wczesniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:17 Hehe...widzę, że w Ty też masz żyłkę detektywa Stelka;) Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:20 Jestem dosc dobrym obserwatorem:)) A jak bym miala mozilwosc rozmwy z wieksza iloscia naszych rodzynkow,to moze bym dociekla jego postaci:)...A co ty myslisz na ten temat:)? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:23 Myślę, że nie szukaj na próżno wśród znanych nam rodzynków:) Hmmm...nas też wiele łączy Stelka...też mam zmysł obserwacji:) A może Ty tez Tatarka?:D Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:26 ....napewno to nie scandia ani konrad:DDD tego jestem pewna:) Moje krew to mieszanka zacieklej ukrainki i powabnej polki:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:27 Też niezła krew;) Ludzie ze wschodu są jednak THE BEST:) No tak Konrad nie:) Przecież ja nim jestem:P Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:30 Tobrze pomyslalas,blokuja ci jedno konto a 2 masz wolne:)) Tylko jak teraz mam do ciebie mowic(pisac)?Moja droga/drogi:))? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:31 No jako Konrado zdarzyło mi się to tylko raz. Dla pozorów postanowiłem opowiedzieć o tym na forum. A zdjęciem w wizytówce się nie sugeruj. To mój brat Kleofas:D Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:34 No to teraz namieszlas/namieszlaes:DD Ale to twoj brat blizniak:))?? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:35 Ja jestem dziewczynką ale wyglądam tak jak na zdjęciu tylko mam długie włosy. Ale faktycznie bliźniak:) Bo klonemgo nazwać nie mogę. Różnią nas płci. Aczkolwiek tego też nie jestem pewna:) Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:39 Avital:))...dzisiaj cie ta twoja wyobraznia nosi jak rozbujaly konik na biegunach:DD Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:37 Rzesitek-kleofas28-a.vitj.24 co nie daje mi spokoju:))zaintrygowla mnie ta postac.... A bardziej mu chyba zalezalo,zeby ciebie....omamic:)...czy masz takie same spotzrezenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:40 Mnie już zaintrygowała bardzo dawno:) Spostrzeżenia...hmmm...omamić to pewnie bardzo trafne słowo:D Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:43 Milo bylo znow z toba porozmawiac,zycze uopojnego wieczoru wsrod szalonych mysli:))Koncze na dzisaj bo znowu,dostane zolta kartke:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Eureka! Eureka! 02.03.07, 22:44 Ja już mam jak w banku;))) I czerwoną nawet:))) Tez koncze, bo muszę rano wstać...o szóstej:/ Dobrej nocy:) Odpowiedz Link Zgłoś