michalinna2 Re: są tu jakieś okularnice? 28.03.07, 12:41 Nienawidze ocych ciał w moim organiźmie, no może poza jednym miejscem, więc nosze okulary. Jak misię znudzą zmieniam na inne, chyba nawet je lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Obce ciała ? 28.03.07, 13:06 Witam :-)) "michalinna2 napisała: Jak misię znudzą zmieniam na inne,..." ** Hmm ! Nie bardzo widzę - chodzi o obce ciała, czy okulary ? Pozdrawiam :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Obce ciała ? 28.03.07, 13:14 niezorientowany1 napisał: > Witam :-)) > "michalinna2 napisała: > Jak misię znudzą zmieniam na inne,..." > > ** Hmm ! Nie bardzo widzę - chodzi o obce ciała, czy okulary ? > Pozdrawiam :-)) > NN wyplułam gumę!:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ismeria Re: Obce ciała ? 28.03.07, 17:39 witam rowniez, ja nosze w dzien bez przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
fiutek-maly Re: są tu jakieś okularnice? 28.03.07, 18:03 okulary zakładasz jak chapiesz dzide jak rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: są tu jakieś okularnice? 28.03.07, 20:43 fiutek-maly napisał: > okulary zakładasz jak chapiesz dzide jak rozumiem nie ma tak mocnych szkieł żeby zobaczyć twoją. Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: są tu jakieś okularnice? 28.03.07, 21:03 Melduje sie okularnica stella:P Dostapiam tego zaszczyt od 8 roku zycia:P Nosze na pzremian soczewki z okularami...W zaleznosci od potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
renatulka Re: są tu jakieś okularnice? 29.03.07, 00:06 to tak jak ja. chce wygladac powazniej-zakladam okulary i dają mi 27 lat. zakladam soczewki - dają 16... dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
mimarika jam jest częściowa okularnica:)) 29.03.07, 11:53 moja wada to -1,5. Zawsze w okularkach pracuję przy komp, oglądam TV i prowadzę samochód. Poza tym obywam się bez nich. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_dm Re: jam jest częściowa okularnica:)) 29.03.07, 15:36 Ja + 1,0 i tak samo czytam w nich, jezdze autem i pracuje. Chodze raczej bez. Yresyta do 15 roku yzcia miala, +3,5 wiec sie nachodyilam Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: jam jest częściowa okularnica:)) 29.03.07, 19:55 ja mam okulary dopiero od liceum, mam 2,25 nie jest jeszcze tak żle, mogę chodzić bez, ale mam wtedy dyskomfort, że widzę mniej wyrażnie, więc wolę chodzić w nich, no i lubię je:) Odpowiedz Link Zgłoś