trypel 09.04.07, 14:52 właśnie byłem drugi raz na "Nocy w muzeum" i jestem coraz bardziej zafascynowany tą panią www.filmweb.pl/Carla+Gugino,filmografia,Person,id=3907 i dopiero skojarzyłem skad ją pamiętam... Jon Bon Jovi mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: noc w muzeum 09.04.07, 15:14 Masz dobry gust co do kobiet. Rzeczywiście "Always". Nie skojarzyłabym.:) Ale film...:))) Nie szkoda Ci było zapłacić za bilet jeszcze raz.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: noc w muzeum 09.04.07, 15:16 córa chciala jeszcze raz :) ale ta Carla to po prostu cudo i przestałem żałować... chyba na dvd też sobie kupię Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: noc w muzeum 09.04.07, 15:18 Ale to niebezpieczne podkochiwać się w hollywood star.;) Ciężko Ci będzie wrócić do realnego świata i kobiet na ulicach Wawy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: noc w muzeum 09.04.07, 15:24 Już jestem duży i podkochiwać sie nie bedę... wystarczy jak mi sie przyśni od czasu do czasu w hmmmmm miłej sytuacji ;P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: noc w muzeum 09.04.07, 15:25 Ciekawe czy ją coś zapiecze jak będziesz o niej myślał.:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: noc w muzeum 09.04.07, 15:31 myslał?? myślę że na myśleniu sie nie skończy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: noc w muzeum 09.04.07, 15:35 Aczolwiek wszystko co zamierzasz zrobić z piękną aktorką będzie się działo w twojej wyobraźni. Dlatego radzę kiedy będziesz nstępnym razem w kinie rozejrzeć się także i po sali w poszukiwaniu jakiejś pięknej, którą mógłbyś się zauroczyć.:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: noc w muzeum 09.04.07, 15:36 nie dało rady - byłem z dwójką dzieci :) no i nie uwierzysz jaka jest potęga mojej wyobraźni :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: noc w muzeum 09.04.07, 15:42 Na wyobraźni to się znam, ale czasem warto nadać jej realne kształty.:) Ale nie będę na Tobie wywierała wiosennej presji. Również lubię sobie czasem popatrzeć na hollywood superstars.;) Polish też mi się zdarza.:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: noc w muzeum 09.04.07, 15:37 bo nie byłaś na nocy w muzeum :) achhhhh Rebecca Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: noc w muzeum 09.04.07, 15:38 No nie byłam. Powinnam wyciągnąć Tatusia??? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: noc w muzeum 09.04.07, 15:41 Raczej dorwac jakiegoś dzieciaka - bedzie uwielbiał ciocie za to :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: noc w muzeum 09.04.07, 15:49 Nie mam żadnych okolicznych dzieci w takim wieku. A poza tym ze mnie taka ciotka.... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: noc w muzeum 09.04.07, 16:18 Żadnych??? Rany jak chętnie nieraz bym Ci pozyczył.... Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: noc w muzeum 09.04.07, 16:21 piękna...ale do Jona jej saleko..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
baler_inca Re: noc w muzeum 09.04.07, 16:22 Eeee.. na tych zwykłych fotkach, nie stylizowanych i nie retuszowanych wygląda ot, ładnie, przeciętnie... Np. tu www.cnn.com/SHOWBIZ/Movies/9808/06/snake.eyes/link.carla.gugino.jpg i tu i.imdb.com/Photos/Events/1346/CarlaGugino_Pimentel_322366_400.jpg Zwykła niebrzydka dziewczyna. Na ulicy nawet byś się nie obejrzał. Nie to co Arwena :D (z teledysków Aerosmith, nie BJ) :P Odpowiedz Link Zgłoś
baler_inca Re: noc w muzeum 09.04.07, 16:25 druga nie weszła reviews.imdb.com/gallery/granitz/1346/Events/1346/CarlaGugino_Pimentel_322366_400.jpg.html?hint=tt0219822 Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: noc w muzeum 09.04.07, 17:53 Ty weź sobie poszukaj kobiety żebyś mógł w realu dać upust własnej wyobraźni i żądzom;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:13 Izuś Dziecko Moje - abstrahując od spraw wizualno estetycznych to która normalna zgodzi sie zadać z facetem który pracuje 12 godzin na dobe, nie chce ślubu (a jesli już to z konieczną intercyzą), ma dziecko, ma swoje hobby z którego nie zrezygnuje a które zabiera sporo wolnego czasu itd itp... zostają tylko gwiazdy Hollywood... :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:28 trypel napisał: > Izuś Dziecko Moje - abstrahując od spraw wizualno estetycznych to która > normalna zgodzi sie zadać z facetem który pracuje 12 godzin na dobe, nie chce > ślubu (a jesli już to z konieczną intercyzą), ma dziecko, ma swoje hobby z > którego nie zrezygnuje a które zabiera sporo wolnego czasu itd itp... zostają > tylko gwiazdy Hollywood... :D Jak zwykle przesadzasz... Ale zołzą być nie może...to pewne;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:31 izabellaz1 napisała: > Jak zwykle przesadzasz... > Ale zołzą być nie może...to pewne;PPP > Tylko zołza jeśli już. Takie ułożone, grzeczne i "dobre" doprowadzaja mnie na skraj szaleństwa Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:36 trypel napisał: > izabellaz1 napisała: > > > > Jak zwykle przesadzasz... > > Ale zołzą być nie może...to pewne;PPP > > > > Tylko zołza jeśli już. Takie ułożone, grzeczne i "dobre" doprowadzaja mnie na > skraj szaleństwa Zołza odpada w Twoim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:44 izabellaz1 napisała: > > Zołza odpada w Twoim przypadku. > > Jesli masz racje to tym gorzej bo z NIE zolzą ja nie wytrzymam... niestety. Wiec zostaje mi chyba pustelnia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:52 trypel napisał: > Jesli masz racje Rety! Chyba się przejadłeś albo źle się czujesz skoro dopuszczasz możliwość, że mogłabym mieć rację;PPP! > to tym gorzej bo z NIE zolzą ja nie wytrzymam... niestety. > Wiec zostaje mi chyba pustelnia ;P W klasztorze żeńskim chyba;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:29 Piekna ,kobieta...ma cos w sobie.. I ten teledysk,...ahhh,bardzo namietna i sexi.. Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:38 Bo w koncu jestem kobieta:)) I nie tylko czytac potrafie w myslach, wroze rowniez z fusow:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:40 trypel napisał: > Jakbys czytała w moich myślach :D pamiętam jak mi się wtedy podobała w tym teledysku:D... ma coś w oczach ale bardziej mi się podobał jednak jej partner z planu...:) długo gościł w moich snach o co jest o tyle dziwne że jest może pięciu blondynów na całym tym świecie, którzy mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:42 nutopia napisała: > ale bardziej mi się podobał jednak jej partner z planu...:) długo gościł w > moich snach o co jest o tyle dziwne że jest może pięciu blondynów na całym tym > świecie, którzy mi się podobają A mnie się nie podobał;P Miał za duże usta i w ogóle jakiś taki dziwny był;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:44 eeee na niego nie zwrócilem uwagi ale ona... a najlepsze że z wiekiem wyglada coraz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:53 trypel napisał: > eeee na niego nie zwrócilem uwagi uffff no to prawidłowo;P Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:45 Jakbym miala do wyboru ktoras z tych osob to zdecydowlabym sie jednak na kobiete:DD Ten mezczyzna z planu jakos nie przekonal mnie do siebie nawet swietna budowa ciala:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:55 stella.polaris25 napisała: > Jakbym miala do wyboru ktoras z tych osob to zdecydowlabym sie jednak na > kobiete:DD > Ten mezczyzna z planu jakos nie przekonal mnie do siebie nawet swietna budowa > ciala:) eeeeeeeeeeee gdzie On miał świetną budowę ciała??? A z teledysku to ja też wybrałabym kobietę:D Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:58 Mala poprawka:) Ona wystepowala 2 teledyskach Bon jovi:) Tylko teraz sobie nie przypomne tytulu...wiadomo:) Tak,wiec ja mialam na mysli tego pana z 2 teledysku,kojarzysz Iza?? Wlasnie jego mialam namysli:))) ten blondyn z "always" Jakis tak bardziej sympatyczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: noc w muzeum 10.04.07, 00:04 stella.polaris25 napisała: > Mala poprawka:) > Ona wystepowala 2 teledyskach Bon jovi:) > Tylko teraz sobie nie przypomne tytulu...wiadomo:) > Tak,wiec ja mialam na mysli tego pana z 2 teledysku,kojarzysz Iza?? Ale z drugiego to znaczy z którego? Pogubiłam się...:) Ten o którym mowa w wątku to ten co było ich dwóch...jeden ją malował, chata poszła z dymem etc. tak? > Wlasnie jego mialam namysli:))) > ten blondyn z "always" > Jakis tak bardziej sympatyczny:) Opisz sytuację...może się kapnę:D Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: noc w muzeum 10.04.07, 00:10 :DDD Wlasnie sparwdzialm na YouTube:) Masz racje:)) Cos mi sie....pomylio,ok:) Nie wiem czemu mialam wrazenie,ze grala w 2 jego klipach:PP ehhh,chyba ide sobie zrobic kawe:PP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:48 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > ale bardziej mi się podobał jednak jej partner z planu...:) długo gościł > w > > moich snach o co jest o tyle dziwne że jest może pięciu blondynów na cały > m tym > > świecie, którzy mi się podobają > > A mnie się nie podobał;P > Miał za duże usta i w ogóle jakiś taki dziwny był;PPP > lubię dziwnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:53 nutopia napisała: > lubię dziwnych:) Ja też ale inaczej dziwnych niż ten;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:55 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > lubię dziwnych:) > > Ja też ale inaczej dziwnych niż ten;))) > wiesz.. jak dizś na niego patrzę to też się dziwię...:D ale wtedy byłam młodziutka... echhh Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:56 Jestem bardziej stały w uczuciach... wtedy mi sie podobała i teraz :) jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: noc w muzeum 10.04.07, 00:06 trypel napisał: > Jestem bardziej stały w uczuciach... wtedy mi sie podobała i teraz :) jeszcze > bardziej ja wtedy nie miałam pewnie jeszcze 170 cm wzrostu:) teeraz by mi ten pan do dekoltu zaglądał bez schylania się:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: noc w muzeum 10.04.07, 00:08 nutopia napisała: > ja wtedy nie miałam pewnie jeszcze 170 cm wzrostu:) teeraz by mi ten pan do > dekoltu zaglądał bez schylania się:) O to to! Maleńki był jakiś, chyba ze 160 cm, i krótkie nogi miał...takie nieproporcjonalne do reszty ciała;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: noc w muzeum 09.04.07, 23:57 nutopia napisała: > wiesz.. jak dizś na niego patrzę to też się dziwię...:D > ale wtedy byłam młodziutka... > echhh No to ja najwyraźniej nigdy nie byłam młodziutka:D Mnie się gust od czasów wczesnonastoletnich nie zmienił specjalnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: noc w muzeum 10.04.07, 00:09 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > wiesz.. jak dizś na niego patrzę to też się dziwię...:D > > ale wtedy byłam młodziutka... > > echhh > > No to ja najwyraźniej nigdy nie byłam młodziutka:D > Mnie się gust od czasów wczesnonastoletnich nie zmienił specjalnie;) > mnie bardzo i dzięki bogu za to mając 12 lat kochalm się w shakinie stevensie (czy tam jak on się nazywał):) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: noc w muzeum 10.04.07, 00:14 nutopia napisała: > mnie bardzo i dzięki bogu za to > mając 12 lat kochalm się w shakinie stevensie (czy tam jak on się nazywał):) A mnie się podobali tacy aktorzy kopanych filmów akcji oraz innych co teraz, w tym samym stylu znaczy, idoli boysbandowych nigdy nie miałam...no nie...wokalista Metallica owszem ale to do dzisiaj i to nie boysband:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: noc w muzeum 10.04.07, 00:16 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > mnie bardzo i dzięki bogu za to > > mając 12 lat kochalm się w shakinie stevensie (czy tam jak on się nazywał > ):) > > A mnie się podobali tacy aktorzy kopanych filmów akcji oraz innych co teraz, w > tym samym stylu znaczy, idoli boysbandowych nigdy nie miałam...no > nie...wokalista Metallica owszem ale to do dzisiaj i to nie boysband:D > > no idola z boysandu to mieć nie mogłam bo to weszło pózniej trochę jak już miałam gust muzyczny ugrunowany raczej:) ale pamietam nazwę pierwszego bo głośno o tym było: new kids on the block chyba:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: noc w muzeum 10.04.07, 08:42 nutopia napisała: > no idola z boysandu to mieć nie mogłam bo to weszło pózniej trochę jak już > miałam gust muzyczny ugrunowany raczej:) No widzisz jaka ja dzielna byłam!:D Wokół koleżanki podniecające bandą lalusiów a ja twardo przy swoim;P ale pamietam nazwę pierwszego bo > głośno o tym było: new kids on the block > chyba:D hahaha tak chyba oni byli pierwsi byli:)! A po nich zdaje się backstreet boys nie:D? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: noc w muzeum 10.04.07, 08:56 trypel napisał: > a pamietacie Fogga ?? ;P twój kolega z ławki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: noc w muzeum 10.04.07, 08:58 no gdzie... ze szczeniakami sie nie zadawałem ;P Ty mi lepiej powiedz jaka pogoda bo zaraz jade w Twoim kierunku :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: noc w muzeum 10.04.07, 09:06 trypel napisał: > no gdzie... ze szczeniakami sie nie zadawałem ;P > > Ty mi lepiej powiedz jaka pogoda bo zaraz jade w Twoim kierunku :) > a wiesz, że całkiem nieżle? śniegu już nie ma, jest sucho (droga dobra bo wczoraj jechał brat tą trasą) i w miarę ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: noc w muzeum 10.04.07, 09:08 super to powinno byc fajnie :) Dzieki wielkie za pierwszą dobrą wiadomość w nowym tygodniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: noc w muzeum 10.04.07, 09:09 trypel napisał: > super to powinno byc fajnie :) > Dzieki wielkie za pierwszą dobrą wiadomość w nowym tygodniu :) nie ma za co. moje drugie imię to Dobra Wiadomość;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: noc w muzeum 10.04.07, 09:10 nutopia napisała: > trypel napisał: > > > super to powinno byc fajnie :) > > Dzieki wielkie za pierwszą dobrą wiadomość w nowym tygodniu :) > > > nie ma za co. moje drugie imię to Dobra Wiadomość;) SKROMNA Dobra Wiadomość;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: noc w muzeum 10.04.07, 09:21 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > trypel napisał: > > > > > super to powinno byc fajnie :) > > > Dzieki wielkie za pierwszą dobrą wiadomość w nowym tygodniu :) > > > > > > nie ma za co. moje drugie imię to Dobra Wiadomość;) > > SKROMNA Dobra Wiadomość;PPP > w własnie! jeszcze "skromna":) Odpowiedz Link Zgłoś