jessica13 22.04.07, 17:14 Co zazwyczaj robicie na śniadanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Pytanie 22.04.07, 17:32 2 kanapki z nutellą - moja jedyna dawka słodyczy w ciągu dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: Pytanie 22.04.07, 17:45 Przeważnie jakąś kanapkę, czasami płatki z kefirem albo omlet, jajecznica, czasami pizza, zdarza się też jeść na śniadanie obiad... Odpowiedz Link Zgłoś
aldareze Re: Pytanie 22.04.07, 17:47 Ostatnio 2-3 kanapki z pasztetem pomidorowym i herbatę :) Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: Pytanie 22.04.07, 17:50 ostatnio, w zwiazku z tym ze sie odchudzam, sałatka z: 1 pomidor 3 rzodkiewki 1/3 ogorka sałata rucola kilka kostek fetki ;) na zmiane z mozarella posypane szczypiorkiem lub natka pietruszki pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Pytanie 22.04.07, 18:00 Nie potrafię zjeść śniadania w domu przed wyjściem, więc siłą rzeczy w tygodniu śniadanie musi być takie, żeby się dało je zabrać do pracy. Zwykle jest to kilka kromek pieczywa chrupkiego Wasa (najlepsze lekkie 7 zbóż) i do tego zamiennie (i w zależności od pory roku): - biały ser z jogurtem i cebulą / pomidorem i ogórkiem / rzodkiewką i szczypiorkiem / jajkiem, - sałatka z kukurydzy, tuńczyka, cebuli i czosnku, - sałatka z pomidorów, ogórków małosolnych, papryki i cebuli. Jak wieczorem jestem zbyt zmęczona, żeby cokolwiek przygotować to biorę jakiś lekki serek. Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: Pytanie 22.04.07, 18:36 xtrin napisała: > - sałatka z kukurydzy, tuńczyka, cebuli i czosnku, > zabierasz to do pracy?? :D to chyba pastę i szczoteczke do zebów również :D hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: Pytanie 22.04.07, 19:28 ja zalezy od humoru, ale zwyle to chlebek i serek no i oczywiscie kawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kleofas55 Re: Pytanie 26.04.07, 22:02 nie wyobrazam sobie sniadania w pracy z wasa, po prostu jej nie lubie, nie mam takze uczucia sytosci po niej. ale zdecydowanie opcja lekkich sniadan nie jest mi obca, tylko zamiast wasy jem pieczywo razowe, lubie fitness ze sliwka. do tego twarozek, albo szynka no i warzywa ii spokojnie do obiadu da sie wytryzmac:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: Pytanie 22.04.07, 20:47 Sobie - najczęsciej nic, sporadycznie muesli z mlekiem, małżowi - kanapki, dzieciom - muesli z mlekiem, naleśniki, kakao. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Pytanie 22.04.07, 20:52 Kefir + bułka wieloziarnista :) od swięta + serek wiejski Odpowiedz Link Zgłoś
joannawo Re: Pytanie 22.04.07, 21:02 Na pierwszy ogień kawa rozpuszczalna z mlekiem. A na śniadanie różnie: -grzanki z dżemem morelowym i herbata; -mussli -serek wiejski z pieczywem pełnoziarnistym -zupy mleczne (kasza manna, płatki owsiane) a czasmi tylko kawa :( Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Pytanie 22.04.07, 21:25 jessica13 napisała: > Co zazwyczaj robicie na śniadanie? Zawsze kawę. A do reszty muszę dojrzeć. -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
renatulka Re: Pytanie 26.04.07, 22:38 przede wszystkim herbatkę. wychodząc z psem kupuję tzw 'wieniec' lub pączka lub drożdzowke, takie prawie francuskie sniadanko -na słodko. ale herbatka gorzka Odpowiedz Link Zgłoś