hurricaine 15.06.07, 13:25 Ostatnio szaleje za wszystkim co cynamonowe - i w jedzonku i w kosmetykach. Nie moge sie powstrzymać przed zakupem kolejnego balsamu z cynamonem:)) Niestety;) wybór jest spory . A wy - macie jakieś zapachowe pokusy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: Cynamon 15.06.07, 13:28 to kup sobie świeczki cynamonowe zapachowe :) Tylko uważaj bo możesz się zamienić niedługo w cynamon ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Cynamon 15.06.07, 13:29 Ja za to kupuje preparaty do stóp w ilościach prawie hurtowych. A nad zapachami zaraz pomyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: Cynamon 15.06.07, 13:30 cha! ja wlasnie odkrylam rewelacje w tym temacie - pumeks w kremie do stop firmy miraculum - nawilza, zluszcza i pieknie pielegnuje, mozna go uzywac takze do lokci i kolan jesli ciut za bardzo sie opala. mala_mee napisała: > Ja za to kupuje preparaty do stóp w ilościach prawie hurtowych. > A nad zapachami zaraz pomyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
hurricaine Re: Cynamon 15.06.07, 13:31 Ale pumeks w kremie to już chyba freeman czy inny rossman miał w ofercie lata temu. Ten jest jakiś szczególny? Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: Cynamon 15.06.07, 13:35 prosze, tutaj macie link aby zobaczyc jak wyglada - no i zawiera cynamon. lubie go bo jest skuteczny - w sensie zluszczania i nawilzania. www.mojekosmetyki.pl/index.php?prod_id=2486&products=product mala_mee napisała: > Ooooo, mma nowy cel :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczyl_mnie Re: Cynamon 15.06.07, 13:29 bryyy..nie cierpie cynamonu...za to lubie zapach siersci mojego jamnika Odpowiedz Link Zgłoś
hurricaine wanilia 15.06.07, 13:37 też . Ale truskawki - nigdy. Do jedzenia moga być - ale w kosmetykach NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: wanilia 15.06.07, 13:40 hurricaine napisała: > Ale truskawki - nigdy. Do jedzenia moga być - ale w kosmetykach NIE. coś jeszcze nas łączy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wanilia 15.06.07, 13:43 nuova napisała: > hurricaine napisała: > > > > Ale truskawki - nigdy. Do jedzenia moga być - ale w kosmetykach NIE. > coś jeszcze nas łączy? ;) > "stare filmy i zgaga?";))) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: wanilia 15.06.07, 13:45 niet :P aleeee w sumie ja lubię miętę (pod kazdą postacią :)) ) PS: nutopia, czemu czaisz sie z wizytówką? hęęę? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Cynamon 15.06.07, 13:39 Grejpfrut+pomarańcze, odlatuję przy tym zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Cynamon 15.06.07, 13:40 ale nie za wysoko i mam nadzieję że zawsze masz miękkie lądowanko ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa-mama wanilia, capuccino i pianki marshmalki 15.06.07, 14:31 dziewczyny kupiłam kiedyś błyszczyki do ust sprowadzane ze stanów chyba nazywane smackersami firma bonne bell (czy coś takiego) są boskie!, nie dość , że pachną to smakują!!! rewelacja! i nie żadna tam śmierdzącą chemia tylko przepiękny zapach w sztyfcie nie są super ale te w płynie rewelacja! mozna kupić na allegro polecam dla miłośniczek pachnących kosmetyków Odpowiedz Link Zgłoś
hurricaine Re: Takie kolorowe? 15.06.07, 15:59 A nie, to Aquolina. Tej firmy o której piszesz nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa-mama o takie 15.06.07, 18:09 www.allegro.pl/item202793731_smackers_ice_ceramies_cookie_dough_ciastko_new_.html Odpowiedz Link Zgłoś
melano Re: wanilia, capuccino - Smackers 17.06.07, 00:36 dlaczego w USA? Smackersy są w sprzedaży w Polsce, np. w sklepach Smyk (zob. www.smackers.com.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa-mama Re: wanilia, capuccino - Smackers 17.06.07, 12:44 dzięki zapodpowiedź jakoś się nie natknęłam Odpowiedz Link Zgłoś
hurricaine Cytrusy jakoś mnie nie kręcą... 15.06.07, 13:56 w ogóle nie pojmuję czemu zapachy cytrusowe są takie popularne? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova A mnie Cytrusy kręcą... 15.06.07, 13:59 ...zapomniałam sobie całkiem, ze zawsze szukałąm jakichś cytrusowych żeli p/prysznic :) Właśnie na lato lubię takie lekkie, orzeźwiajace cytryn. pomaran., grapefr. zapachy :) A na jesień i zimę: cynamon, wanilia... pycha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Cytrusy jakoś mnie nie kręcą... 15.06.07, 14:30 A wąchałaś Aqua Allegoria Pampelune? Odpowiedz Link Zgłoś
hurricaine Re: Cytrusy jakoś mnie nie kręcą... 15.06.07, 16:00 Tak i nie podszedł mi ten zapach. Brzydki nie jest, to prawda ale bez sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Cytrusy jakoś mnie nie kręcą... 15.06.07, 14:31 ja lubię zapachy ogórkowo- arbuzowo-melonowe Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: Cynamon 15.06.07, 13:46 Ja szaleję za cynamonem, ale ostatnio zaczęłam go ograniczać. Zawiera szkodliwy związek - jedzony w dużych ilościach może rozwalić wątrobę. www.swiatkonsumenta.pl/testy.php?action=showtest&category=69&id=&topicid=987 --- Tabula Rasa - forum dla ludzi kochających dyskusje. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45427 Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Cynamon 15.06.07, 13:47 anulex napisała: > Ja szaleję za cynamonem, ale ostatnio zaczęłam go ograniczać. Zawiera szkodliwy > > związek - jedzony w dużych ilościach może rozwalić wątrobę. > > <a href="www.swiatkonsumenta.pl/testy.php?action=showtest&category=69&id=&topicid=987" target="_blank">www.swiatkonsumenta.pl/testy.php?action=showtest&category=69&id=&topicid=987</a> > Zawsze mozeszpopzrestać na kosmatykach i zapachach :DD > --- > Tabula Rasa - forum dla ludzi kochających dyskusje. > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45427 Odpowiedz Link Zgłoś
hurricaine A kawa? 16.06.07, 12:15 Wymysliłam sobie właśnie zapach - kawa + cynamon + kardamon. No, ale takich kosmetyków nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: A kawa? 16.06.07, 17:00 wiec pij kawe kardamonowo-cynamonowa dobra jest tez miodowo-cynamonowa ale i tak nic nie przebije imbirowej! :D Odpowiedz Link Zgłoś
miszpat pomidor 17.06.07, 02:56 jego smak zapach, niestety tylko w pożywieniu. Jakoś nie mogę znaleźć perfum. Nikt nie pomyślał choćby o dobrej paście do zębów. Powszechnie dostępna słabo się pieni, koncentrat nie nadaje się ani do prania ani do płukania, że o myciu naczyń nie wspomnę. Majonezowy krem pomidorowy uczula. Może przerzucę się na... ogórki? W sumie też zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
biala_herbata Re: Cynamon 17.06.07, 10:18 balsam do ciala firmy Bielenda pachnie cynamonem i imbirem. Nazywa sie ,,powitanie z Afryka'', jest tani jak wszystkie kosmetyki tej firmy, w bylejakiej butelce ale za to jak pachnie...! Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Cynamon 17.06.07, 12:12 Miałam z tej serii próbkę kremu: Krem królewski, czy jakoś tak - ten to dopiero świetnie pachniał - tak orientalnie, ale nie cynamonowo (chyba). A ten balsam, o którym piszesz ma jakąś nazwę, bo wydaje mi się, ze "powitanie z Afryka'' to raczej anzwa serii ? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Do biala_herbata 17.06.07, 12:34 sklep.salonik.com.pl/sklep/index.php/cPath/32_505 o ktore Ci chodzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
biala_herbata Re: Do biala_herbata 18.06.07, 10:44 to musi byc ,,odmladzajace mleczko kokosowe''.ja osobiscie nie czulam zapachu kokosowego (czyzbym miala katar?:). Cynamon nie jest tam glownym skladnikiem, ale pachnie intensywnie. Odpowiedz Link Zgłoś