mag_nolia Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 08:58 ...ok, więc dyskutujmy... zrobiło się bardzo ciekawie...i treściwie... Pozdr... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 09:00 a ponieważ towarzysz poniekąt ma rację, to ja (ustosunkowując się do wypowiedzi towarzysza poniekąta) powiem, że z punktu mając na uwadze... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 10:42 Dziwne sa te opóźnienia w przesyłaniu postów... Jak to robicie, że jesteście w wielu miejscach naraz...? i do tego w jednym i tym samym ciekawym temacie? Z szacunkiem - bo Wasze nicki są znane. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: Podyskutuje˛ teraz. IP: 212.121.202.* 07.12.01, 10:52 reansumujac mnozac dzielac i ujmujac sadze ...ze sady osadzajacych sa sedziwe.... GOD co za glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Podyskutuje˛ teraz. 07.12.01, 11:03 Po kolei: najpierw mnożąc, dzieląc, a dopiero na końcu reasumując... Baśka - masz z nimi coś wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:02 ha! niezbadane są wyroki buddy i internetowe ścieżki su pzdr ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:06 SIC! - pozdrawia mnie ciepło - postęp czynię. Fajnie jest sie wstrzelić, nawet średnio udanie. Ja cieplej... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:08 to co? zaczynamy licytację, kto cieplej? a baśka ma, bidulka, z nami wiele wspólnego - wdepnęła i tak jej zostało :) no, to ja jeszcze cieplej xeptrek napisał(a): > SIC! - pozdrawia mnie ciepło - postęp czynię. > Fajnie jest sie wstrzelić, nawet średnio udanie. > Ja cieplej... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:11 czy to baśkę kocha bukowski czy kasiulke? ta sama ekipa co moczy nogi?... gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:15 no coś moczyć tzeba - a nogi uchodzą za przyzwoitą część ciała (przynajmniej do kolan) no oczywiście, że bukowski kocha kasiulka, a gucio - mnie Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:26 no... ninka, to ninka - dowiemy się jak poznamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska cos wspolnego????? IP: 212.121.202.* 07.12.01, 11:21 z kim mam miec cos wspolnego? hi hi ciekawe.... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: cos wspolnego????? 07.12.01, 11:25 z nami, baśka, z nami kolegów-bajoran się wypierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: cos wspolnego????? IP: 212.121.202.* 07.12.01, 11:29 a w zyciu sie nie wypieram!!! tylko wciagnelam sie jak diabli i podoba mi sie:-))) hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: cos wspolnego????? 07.12.01, 11:33 a bo tak już w życiu jest, że bagno wciąga... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: cos wspolnego????? IP: 212.121.202.* 07.12.01, 11:35 nie no!! nie przesadzaj ale siedze sobie w pracy(sic) i pisze glupotki.... hi hi wy tez? hi hi jestescie w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: cos wspolnego????? 07.12.01, 11:37 no pewnie, trzeba mieć za co to sushi kupić... Gość portalu: baska napisał(a): > nie no!! nie przesadzaj ale siedze sobie w pracy(sic) i pisze glupotki.... hi > hi wy tez? hi hi jestescie w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: cos wspolnego????? 07.12.01, 11:50 no taaa - w pracy - no bo przeciez za cos trzeba kupic Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: cos wspolnego????? 07.12.01, 11:52 cóś nie pasi? my tu nie dość, że zblazowani i zboczeni, to jeszcze cyniczni jesteśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:08 Mag_noliu - dja jakiś tekst. Jestem nowy i zagubiony - nie zostawiaj mnie. pzdr tak jak su Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:12 Ja tez chce podyskutowac! W koncu siedze w tym samym blotku...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:14 no to już :) tylko najpierw odbierz maila (gazetowego, oczywista) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:15 To jeszcze zanim co to ja moze kawke stawiam wszystkim z expressu cisnieniowego! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:17 a uczestniczyłaś już w spotkaniach anonimowych cappuccinowców/ciśnieniowców? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:15 nie załatwiać osobistych spraw bo nie wiem o co biega czekam na licytacje kapiel błotna mmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Re: Podyskutuję teraz. IP: 158.66.22.* 07.12.01, 11:17 a można się dołączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:21 ninka: no pewnie, że można - błotko jest samorozmnażalne xeptrek: ciepło, cieple, gorąco, upalnie, pękł termometr kasiulek: czy bukowski wyżłopał cały calvados? ba jak tak, to ja zaraz jakieś winko poleję... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:27 no bez przesady, bo nam bagno wyschnie... ;) xeptrek napisał(a): > rtęć wyparowała Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:37 nie grozi tu jest wyzsza temp - a przynajmniej czasami Odpowiedz Link Zgłoś
evunia Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:19 No to moze ja wam przerwe Wasze beztroskie gatki(czy gadki?). Czy slyszeliscie ze polscy uczniowie sa prawie na koncu co do OECD wynikow egzaminu(umiejetnosc czytania, kojarzenia, logika itd przez 15-latkow)? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:21 bo za rzadko tu zglądają poważnie - to nieprawda i zależy od zrodla Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:23 to rzeczywiście zależy od źródła i takich tam, ale fakt faktem, ta dzisiejsza młodzież... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:29 a czy ja mówię, że jest? uczyć im się nie chce. ja w ich wieku... imprezowałam :) xeptrek napisał(a): > nie jest taka zła Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:28 Widze, ze sie zaczyna hihi! Wyjasniam, ze Bukowski kocha mnie, Su dobrze gada. I jaki romantyczny przy tym... Su: calvados wyzlopany, ja polewam to prosecco, ktore wczoraj dostalam w prezencie mikolajowym od firmy. A tak a propos milosci: gdzie jest Gucio??? PS/ Odpisalam Ci! Gdzie to jest? Wyglada hmmmmmm... NIEZLE:)))) Evunia: czytalam w Wyborczej albo RZepie on-line - zgroza, nie? Dobrze, ze juz nie mam 15 lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:31 no gucio ciężko pracuje - on to nazywa ratowaniem świata (bruce w. jakiś, czy co?) no, to najpierw polewamy prosecco - mamma mia Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:29 zgubilemsie kasiulek: gdzie kawa ewunia: co z tą mlodzieza suzume: pamietasz ze rtęci juz nie ma? ninka: dawaj dawaj Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:31 Kawa stoi i stygnie!!! A pianka opada! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:35 xeptrek: co się gubisz? nie pękaj... :) my tu ostre zawodniczki/cy jesteśmy... kasiulek: nie wiem gdzie to jet, ale po nazwie można znaleźć i święta racja waszej wysokości - wygląda zachęcająco... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:37 Su: ja to wysle do kolezanki, ktora stacjonuje w W., niech sie przyjrzy i powie, gdzie to jest. Juz sle... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 lalalalalalala.... 07.12.01, 11:40 a teras fam sagram na kszepienieu... wzbzwzbzwbzbwbz... tfutfu... so to sa kłaki...? ooooo... blontyna jahas... hasiu hohanie... szy ty jesses blontyna??? lalalala... pietrek siefszyny są tu fyjatkofo fajne... lalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś
evunia Re: lalalalalalala.... 07.12.01, 11:43 bukowski27 napisał(a): > a teras fam sagram na kszepienieu... wzbzwzbzwbzbwbz... tfutfu... so to sa > kłaki...? ooooo... blontyna jahas... hasiu hohanie... szy ty jesses blontyna??? > > lalalala... pietrek siefszyny są tu fyjatkofo fajne... lalalalala... No nareszcie podales jeden z kryteriow: blondyna jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
evunia Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:41 A wracajac do tematu ..to pewnie Jodo byl w komisji egzaminacyjnej i odstawil szwindelek aby udowodnic swoja teorie ze jestesmy debilami i debilkami. podr. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:47 evunia: święte słowa - a tak poważnie: wstyd i obciach, zeby nawet vatu nie umieć policzyć bukowski: mówiłam, żebyś mi zostawił parę wisienek... xeptrek: kto wystraszył ninkę? ja ją zapraszałam i wciąż żywię nadzieję... kasiulek: no to już jesteśmy trzy chętne? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:47 su i kasiulek sie wyniosly jak tylko bu zawital Odpowiedz Link Zgłoś
suzume DZIEWCZYNY!!!!! 07.12.01, 11:50 która chce filmik z bukowskim? uprzedzam: 1 mega (ale za to śliczny i świąteczny...) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: DZIEWCZYNY!!!!! 07.12.01, 11:56 albo wyślę na gazetę (zaraz sprawdzę, czy przejdzie :)), albo mailem przyjmuję prośby o wysłanie na inny mail w drugim przypadku proszę pisać pod: suzume@gazeta.poczta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
evunia Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:52 No wlasnie ta dzisiejsza mlodziez..w glowie im tylko internet i pogaduszki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 11:55 Jestem! Bylam na krotkim sluzbowym spotkanku, nuda jak zawsze. Bukowski: blondyna???? TO NIE JA!!! Tlumacz sie teraz!!! Co to za blondyna, co???? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 hasiulku hohanie... 07.12.01, 12:06 ja nie fjem... no htos... yp... mi buhnał kszepien... evunia chypa... (evunia... a tak a propos fajna jestes... co?)... no ale hasiu hohanie... j anie fjem... aj nie fjem... ja chypa nieszezwy byłem... abo so? abo chyba to nie jes muj kszepien... zara zara... no jasne... mój ma hąszke s kosci słoniofej... bo ja hasiu hohanie elehanski jessem... ja si saspeifam hołysanke... LALALALALALALALALALA.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Bukowski skarbie... 07.12.01, 12:13 Nie pij juz tego calvadosa... poloz sie i nie rob scen... a grzebienia pilnuj, pilnuj... bo sie zdenerwuje... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek EVUNIA 07.12.01, 12:14 Bardzo poważnie zainteresował mnie problem, który zgłosiłaś. Młodzież to, młodzież tamto. Niech tam - my wapniaki skreślamy młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 12:04 kasiulek: sama te kawe wypilas na sluzbowym i nie badz zazdrosna evunia: do tego trzeba więcej wiedziec niz podaje OECD ninka wróc Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 12:10 No dobra, jeszcze jedna kawke robie juz! A zazdrosna byc musze! I nawet sceny robie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 12:17 A zapraszlem na ciacho, teraz troche przyschlo Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Evunia... no nie... 07.12.01, 12:22 Taki cios... prosto w serce... nie spodziewalam sie... ide sie rzucic z mostu... albo sie otruje... Odpowiedz Link Zgłoś
evunia Re: Evunia... no nie... 07.12.01, 12:32 kasiulek napisał(a): > Taki cios... prosto w serce... nie spodziewalam sie... ide sie rzucic z > mostu... albo sie otruje... No Kasiulku, ja nie dokonczylam, ..to ja probowalam..ale musze przyznac ze on niewzruszony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Kasiulek... no nie... IP: 62.148.86.* 07.12.01, 12:44 kasiulek napisał(a): > Taki cios... prosto w serce... nie spodziewalam sie... ide sie rzucic z > mostu... albo sie otruje... NIeee !!! Kasiulek nie rob tego !!! ja wiem ,ze kazdy chce miec swoje 5 min. w TV, ale nie warto, naprawde nie warto. Pijany bukowski traci na swojej wartosci jak nieprzymierzajac EURO, poczekaj na lepszy kurs pozdrawiam autora tego watku Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek SUZUME 07.12.01, 12:28 sory, ale zgubilem jeden wątek. co to za spotkania anonimowych capucinowców/cisnieniowcow? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: SUZUME 07.12.01, 12:39 a to już spytaj kasiulka - to ona bez przerwy pija cappuccino z ekspresu ciśnieniowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: hm. IP: 195.205.73.* 07.12.01, 12:50 OK, dyskutujmy, ja mówię, że strasznie nudno się zrobiło na tych forach, kto jest odmiennego zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: hm. 07.12.01, 12:53 potrafisz zainicjować ciekawą dyskusję? to jazda Odpowiedz Link Zgłoś
kusicielka Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 12:50 Bukowski, przyjdz! ostatnio mi umknales, ale jestes tu dla mnie wielkim wyzwaniem! Skusic Cie MUSZE! ..boisz sie co??? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 boje sie dwóch rzeczy. 07.12.01, 12:57 tego ze umrze ktos bliski. i tego że ja sam miałbym umierac długo na chorobe jakąs i bede miał swiadomosc ze umieram... a co do kobiet... to jeszcze nie spotkałem takij którejbym sie bał... no bo co tez ty mogłabys mi zrobic? dziecko drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
kusicielka Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 12:57 A jestes Bukowski. Zaraz ja sie za Ciebie wezme. A skusic MUSZE bo wiesz to moje damskie ego Odpowiedz Link Zgłoś
dziwaq Re: Podyskutuję teraz. 07.12.01, 13:11 Magnolio nudno na forum? No a ten dziwny post ..oddam sie za darmo, za gory.i bede z wdziecznosc achaaaaaac . wspanialy! w moim guscie, taki intrygujaco dziiiwny. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kusicielka. 07.12.01, 13:28 fajnie. mogłabys przyjsc z kolezanką. kisiel ja załatwie... mozecie sie o mnie bic... mam wolny czas jutro, pomiedzy 15 a 15.30... a poza tym to procedura wiesz jaka... 3 zdjecia ociekające seksem... aha... i jeszcze napisz cobys mi zrobiła... to ja ci napisze że juz tam byłem... a tak wogóle to co jest z wami dziewczyny??? wszystkie wzdychają a zadna mi jeszcze nawet listu nie przysłała... nie rozumiem... no nie rozumiem... pewenie kasia jest adminem i wszystko banuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: dziewczyny IP: 62.148.86.* 07.12.01, 13:38 momencik !!! jakie dziewczyny !??!?!? ja nie wzdycham !!! niech sie kasiulek o Ciebie troszczy. buzka Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek No, moi drodzy, jestem! 07.12.01, 13:52 Musialam sie znowu spotykac z jakimis tam nudziarzami i omawiac rownie nudne sprawy. Ale wracam i czuwam! Zadnych mi tu obscen prosze nie robic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maniia Re: No, moi drodzy, jestem! 07.12.01, 14:25 kasiulek napisał(a): > Musialam sie znowu spotykac z jakimis tam nudziarzami i omawiac rownie nudne > sprawy. Ale wracam i czuwam! Zadnych mi tu obscen prosze nie robic!!! Kasiulku, jaka prace masz? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: No, moi drodzy, jestem! - MANIIA 07.12.01, 14:37 Nudna mam troche prace... dobrze, ze chociaz placa dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś