kroliczek_85 31.08.07, 15:39 widzieliscie to juz w kinie, bo mój misiek chce mnie na to zaciągnąc i słyszałam już rózne opinie o filmie. co wy sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polla.k Re: widzieliscie może "Transformers" ???? 31.08.07, 15:41 widziałam, co prawda przypadek sprawił, że trafiliśmy akurat na ten film. Szłam z mieszanymi uczuciami...ale naprawde dobrze się bawiłam. Świetna muzyka...a to jest coś na co w pierwszej kolejności zwracam uwage, ciekawe efekty...dobre rozrywkowe, komiksowe kino Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczek_85 Re: widzieliscie może "Transformers" ???? 31.08.07, 15:43 to moze nie bedzie najgorzej....tak samo szlam na szklaną pułapkę 4,a po wyjsciu stwierdzilismy ze byla naprawde w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: widzieliscie może "Transformers" ???? 31.08.07, 15:45 to bawcie sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: widzieliscie może "Transformers" ???? 31.08.07, 18:25 komiksowe kino hehe tak to mozesz nazwac sin city jak juz to bardziej kino figurkowe bo wszystko zaczeło sie od zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
blackzahir Re: widzieliscie może "Transformers" ???? 31.08.07, 17:58 syn mowi ze dobry ;P Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: widzieliscie może "Transformers" ???? 31.08.07, 18:09 jak sie ma mozg jak groszek to moze i dobry jest pare fajnych efektow specjalnych a po za tym to amerykanski odgrzewany niesmaczny kotlet Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: widzieliscie może "Transformers" ???? 31.08.07, 18:28 niesttey tak juz dawno sie tak nie wynudzilam to bajka dla niedojrzalych chlopcow Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: widzieliscie może "Transformers" ???? 31.08.07, 18:30 ciekawe co na to polla 33 hehe tez uwazam ze intelektualnie film dla 15 latkow (tych głupich) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: widzieliscie może "Transformers" ???? 01.09.07, 18:50 minasz napisał: > ciekawe co na to polla 33 hehe > tez uwazam ze intelektualnie film dla 15 latkow (tych głupich) Polla dobrze się bawiła, chociażby dlatego, że nie wybierała się na głeboki,ambitny film, z powalajacymi intelektualnie dialogami, z rozdartymi trudnymi moralnie wyborami bohaterami...czasami film dla 15latkow też warto obejrzeć, chociażby dla fajnego obrazka, dobrej muzyki, śmiechu... Swoją drogą...to co króluje na tym forum ostatnio...to drwina. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: widzieliscie może "Transformers" ???? 31.08.07, 21:34 widzialam zwiastun, nie jestem fanka tego tyou super hiper mega komercyjnych produkcji.Zapewne efekty specjalne wyznacza kolejny kanon w tego typie kina, ale jak dla mnie czysty kosmos i strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
bambrowa29 film sredni,bardzo dziecinny dla dzieci 01.09.07, 01:15 obejrzyjcie juz sobie lepiej animowany film "transformers the movie" z 1986 r,to klasyka juz Odpowiedz Link Zgłoś