asta6265 19.09.07, 17:30 no właśnie przyznać się bez bicia która ogląda seriale i jakie? ja osobiście: M jak miłość Pierwsza miłość Na dobre i na złe (ale ostatnio coś nie ma) www.bobasy.pl/asta6265?komform=1&s=3b87450b023cc0f2ad6f62709bdc367d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misioczat Re: Serialowo 19.09.07, 18:50 Zanim umre ze wstydu, wydusze to z siebie: KLAN. Od poczatku. ziuuuuu (wyzionelam ducha) :> Odpowiedz Link Zgłoś
mama_marunia Re: Serialowo 19.09.07, 20:21 M jak Miłość i Na Wspólnej (ale zdarza mi się zapomnieć:), albo mieć coś ważniejszego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
asta6265 Re: Serialowo 19.09.07, 21:46 a co było w pierwszym odcinku? hehehehe www.bobasy.pl/asta6265?komform=1&s=3b87450b023cc0f2ad6f62709bdc367d Odpowiedz Link Zgłoś
misioczat Re: Serialowo 20.09.07, 00:37 Asta, mnie pytasz? Nie moge odpowiedziec, bo przeciez umarlam ze wstydu! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Serialowo 20.09.07, 07:45 No masz, no! Już miałam wydac okrzyk "Misio, Ty żyjesz!" a tu sama Misio oświadcza, że umarła ze wstydu. Zywa lub martwa Misiu, fajnie że jesteś i że piszesz do nas (z zaświatów?) :)) A co do seriali to: Gotowe na Wszystko; M jak Miłość; Egzamin z Życia; Niania i jeszcze oglądałam 4 sezon Magdy M. (za namową Domci zresztą) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Serialowo 20.09.07, 10:33 ogólnie to jakoś nie mam czasu na oglądanie tv, ale jak już mam to chętnie oglądam: *chirurdzy *gotowe na wszystko *niania i czasem "egzamin z życia";) Odpowiedz Link Zgłoś
zzagi Re: Serialowo 20.09.07, 10:48 Generalnie polskie sa dla mnei nie do zniesienia ale jestem fanka LOST lubie ale zaczyna mnei nudzic Prison Break Magde M... tylko 20 lat pozniej wciagnelo mnie Gotowe na Wszytsko no i wstyd sie przyznac ale uwielbiam wszelkie kryminalne typu CSI (Las Vegas jest najlepsze ;)) itd Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Serialowo 20.09.07, 22:00 łooooo matko i jeszcze zaraz sie okaże ze ja ogladam najwiecej seriali.A więc: -Moda na sukces.........................żartowałam hehehehehhe a tak na serio to: -regularnie czyli zawsze -Gotowe na wszystko -Egzamin z życia -systmetycznie,czyli prawie zawsze -M jak Stefan,znaczy sie M jak miłość -Na Wspolnej -Prison break(ale mnie juz wkur..zaczyna) Więcej grzechów nie pamietam...... Odpowiedz Link Zgłoś
zzagi Re: Serialowo 20.09.07, 22:06 Wlasnie ten Prison Break to juz takie niesmaczne sie robi z kazda bardziej nieprawdopodobna zwrotka akcji, jakos irytuje i w sumie nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Serialowo 21.09.07, 08:03 a mnie ten cały Pirsona jakoś od samego początku nie wciągnął, wiec i nie oglądam a co za tym idzie, teraz sie nie wkur...:D Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna Re: Serialowo 21.09.07, 10:25 z seriali to chyba nic tak od poczatku do końca... Magde M.od połowy ale za to do końca... Gotowe na Wszystko od poczatku ale za to nie do końca....:) Od czasu do czasu jak mi sie akurat trafi i to tez zazwyczaj do reklam: Na Wspólnej, M jak Miłość...tak zeby byc w temacie :)) bardziej juz trwam przy programach każdy odcinek Szymona, Po prostu Tancz, czasami SuperNiania,Teraz My... Odpowiedz Link Zgłoś
aniaiewa Re: Serialowo 21.09.07, 12:46 O polskich nie moge sie wypowiedziec, choc kiedys z mala przy cycu namietnie M jak milosc i na Wspolnej, czasami Na dobre i na zle Teraz "Gotowe na wszystko" i oczywiscie LOST I najbardziej mnie wkurza to, ze Lost obejrzelismy do 13 odc. 2 serii i nie wiem co dalej:(((((((( Nawet calej serii nie widzialam Buuuuuuuu A w PL podobno juz 3 idzie, tak? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Serialowo 24.09.07, 09:11 a ja mam wszystkie odcinki na płycie ale jakoś mnie w ogóle nie ciągnioe do oglądania:) za to wczoraj na poprawę nastroju obejrzałam "nigdy w zyciu"!! Ale nie serial tylko film:) Stenka zawodowo tam zgrała:) niepotrzebnie zmieniali aktorów w drugiej części - pewnie dlatego okazała się klapą:) Odpowiedz Link Zgłoś