nie.wiem.znowu.o.co.chodzi 15.10.07, 13:01 polazłam na 10 minut i spiekłam sobie tyłek ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek1239 Re: solarium :) 15.10.07, 13:07 gratuluje ;] a nie wiedziałas, ze jak na pierwszy raz, badz po dłuzszej przerwie to za duzo ! Odpowiedz Link Zgłoś
nie.wiem.znowu.o.co.chodzi Re: solarium :) 15.10.07, 13:48 10 minut to za dużo? nie wiedziałam :P spiekłam tyłek i nie mogę siedzieć :P Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: solarium :) 15.10.07, 13:50 a nikt z obsługi nie podpowiedział Ci, że to za dużo? dla jasnej karnacji 3 minuty na poczatek jest OK, dla ciemnej 5 minut.. pare razy po 5 minut i mozna zwiekszac dawke - jesli jest taka potrzeba, bo generalnie po paru razach skora sie robi pomaranczowa i brzydka :) Odpowiedz Link Zgłoś
88mlodziutka Re: solarium :) 15.10.07, 14:04 To zależy też od tego jak nowe były lampy. Ja pierwszy raz w życiu poszłam na 8 min, nic nie odczułam i nie zauważyłam. Kiedyś jak chodziłam częściej już w innym solarium spiekłam też tyłek po 8 minutach, a chciałam iść na 10, ale pani w solarium mi odradziła właśnie mówiąc, że są nowe lampy Odpowiedz Link Zgłoś
nie.wiem.znowu.o.co.chodzi Re: solarium :) 15.10.07, 14:10 no mam ciemną karnacje... w sumie już jestem brązowa, tylko tyłek mam czerwony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: solarium :) 15.10.07, 14:23 a co maja pawiany powiedzec? One nie chodza do solarium i tez maja czerwone tylki i jeszcze musza je pokazywac. To jest dopiero tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.wiem.znowu.o.co.chodzi Re: solarium :) 15.10.07, 14:28 nooo te pawiany to mają przesrane życie... ojjj Odpowiedz Link Zgłoś