Gość: wrobelek IP: 204.142.140.* 28.07.03, 19:12 Miedzyzdroje to nasladownictwo zachodu, z tym ze ani gaze gwiazd sie nie pokrywaja, ani same gwiazdy jakies takie bez blasku i polysku, calkiem przygaszone... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KR$ Re: Międzyzdroje IP: *.riz.pl / 192.168.15.* 31.07.03, 13:44 Bo u nas cale media to imitacja zachodu. Gwiazdy pozal sie boze - zazwyczaj beztalencia i bezguscia - takie gwiazdy ze slomy robione... ale jakie spoleczenstwo takie i gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasmanit Re: Międzyzdroje IP: *.arcor-ip.net 01.08.03, 00:27 Urodziłam sie w Miedzyzdrojach i brakuje mi drewnianego molo (patrzyłam jako dzieco przez szpary po sękach, ze strachem prosto w morze), rzucana Marzanny i Pana sprzedającego jeszcze przed paroma laty najpierw super placki ziemniaczane potem z duchem czasu frytki, ale jakie , najlepsze w kraju! Byłam ostatnio bardzo zawiedziona tym zabetonowaniem, ściśnieciem komercji przed molo i zabudowaniem nawet małgo ryneczku z dwoma doskonałymi ciastkarniami. Jedynie morze sie nie zmieniło, wiec wciąz mam DO KOGO przyjeżdżać.A gwiazdy, no cóż, kiedy tam jestem staram sie przechodzic koło tego zamieszania dużym łukiem. Pozdrawiam krajanów.Tasmanit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atta Re: Międzyzdroje IP: *.compower.pl 01.08.03, 02:01 Coś w tym jest ,że nawet pogoda sie psuje jak te gwiazy przyjeżdzaja.Najlepiej z Miedzyzdrojow wspominam pyszne gofry i rybki,bo pogoda i morze były za chłodne.A to niepotrzebne zastawianie barierkami i utrudnianie spacerow ,zeby " gwiazdom : nie przeszkadzac ,działalo na nerwy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostak Re: Międzyzdroje IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.03, 04:53 No, cóz inż. Dąbrowski sprawujacy obecnie etat Ministra Kultury z nominacji dr Kulczyka (nieznanego jeszcze ogółowi króla polskich pedofilów) to jedna z tych szyszek w dupie polskiej kultury co to łatwo wsadzić, gorzej wyjąć. Ciekawe ile naprawdę kosztują nas ci pajace odgrywajacy nie tyle hollywodzkie marzenia swoje, co spełniający swoje prawdziwe mozliwości "narodnych artistow CCCP"... Odpowiedz Link Zgłoś