najwspanialszyon 16.04.08, 13:50 wystarczy przytrzymac lewy alt i wcisnac F4. i sie pokaze moj fotoblog. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 13:54 Nabrałam się. Jak to blondynka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 13:56 > Nabrałam się. > Jak to blondynka. ;) nie wiem czy sie cieszyc ze ktos sie dal nabrac czy martwic ze sa tu tacy co naprawde mysla z emoglbym swoja gola fote puscic:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 13:58 Hehe...nie no nie myślałam, że jest tam goła fota, ale byłam ciekawa, gdzie mnie odeśle ta kombinacja klawiszy. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 13:59 > Hehe...nie no nie myślałam, że jest tam goła fota, ale byłam ciekawa, gdzie mnie > odeśle ta kombinacja klawiszy. ;D i jak? podobalo Ci sie tam gdzie polecialas? Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:03 > Normalnie kosmos. ;) W kosmos to ja wysylam ale ustami. A to gdzie bylas teraz to byla tylko nirwana Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:06 Co do tej nirwany to nie sądzę. To stan, o którym marzę całe życie i jakoś nigdy go nie osiągnęłam. To jeszcze nie było to. Prędzej kosmos, ale raczej jakaś nieodległa galaktyka. A co do ust to każdy facet tak myśli. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:11 ech prawdziwa z Ciebie Tiereszkowa:) > A co do ust to każdy facet tak myśli. ;D A co do ust to moge cie zapewnic bo.... duzo trenuje przed lustrem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:51 > A co do ust to każdy facet tak myśli. ;D o to to! a jak przyjdzie co do czego, to niestety różnie z tym bywa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 13:54 Wystarczy wcisnąć F13 i przytrzymać okiem CapsLocka i moja goła też wyskoczy! Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 13:57 > Wystarczy wcisnąć F13 i przytrzymać okiem CapsLocka i moja goła też wyskoczy! niezle ujecie. fajny masz kolczyk na ... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 13:58 Oj, miałam do zdjęcia zdjąć :P Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:02 > Oj, miałam do zdjęcia zdjąć :P Zawsze o nim zapominasz. ostatnio tez przez ta skleroze mnie pocharatal!! Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:14 > Idę stont :/ a ja mam zostac tak z poharatanym i nie ma kto opatrzyc nawet !!!? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:41 funny_game napisała: > Oj, miałam do zdjęcia zdjąć :P > A ta z kolczykiem, to nie był Zdzisiek??? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 15:01 Po zmianie płci, czyli to już ja, Martusia :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 15:12 funny_game napisała: > Po zmianie płci, czyli to już ja, Martusia :D > A, no faktycznie, jakżesz mogłem przegapić te detale :) Zarost mię zmylił :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 15:14 Buahahaha, czyli jednak dają mi więcej psychotropów, niż hormonów :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 15:26 funny_game napisała: > Buahahaha, czyli jednak dają mi więcej psychotropów, niż hormonów :DDD > Z tymi psychotropami, to już wcześniej ustaliliśmy (znaczy w innym wątku), nie? a homarony dobre som? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 15:33 lupus76 napisał: > funny_game napisała: > > > Buahahaha, czyli jednak dają mi więcej psychotropów, niż hormonów :DDD > > > > Z tymi psychotropami, to już wcześniej ustaliliśmy (znaczy w innym wątku), nie? Si, si. To było ętelegętne nawiązanie, take męske :D > a homarony dobre som? Mają dopełnić mojej przemiany, ale chyba za mała dawka, bo coś cycki już nie rosnom :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 15:39 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > funny_game napisała: > > > > > Buahahaha, czyli jednak dają mi więcej psychotropów, niż hormonów : > DDD > > > > > > > Z tymi psychotropami, to już wcześniej ustaliliśmy (znaczy w innym wątku) > , nie? > > Si, si. To było ętelegętne nawiązanie, take męske :D Dostrzegłem przenikliwje tem żaluzjem. Kobieca intujicja :D > > > a homarony dobre som? > > Mają dopełnić mojej przemiany, ale chyba za mała dawka, bo coś cycki już nie > rosnom :D > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 15:42 lupus76 napisał: > > > > Buahahaha, czyli jednak dają mi więcej psychotropów, niż horm > onów : > > DDD > > > > > > > > > > Z tymi psychotropami, to już wcześniej ustaliliśmy (znaczy w innym > wątku) > > , nie? > > > > Si, si. To było ętelegętne nawiązanie, take męske :D > > Dostrzegłem przenikliwje tem żaluzjem. Kobieca intujicja :D Jakem facet, Cię szczelę zaraz za tom kobiecom! Jest intuicja albo jej nie ma. Tak samo z logikom! Siadaj, na jutro masz to napisać 500 razy! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 15:44 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > > > > > Buahahaha, czyli jednak dają mi więcej psychotropów, ni > ż horm > > onów : > > > DDD > > > > > > > > > > > > > Z tymi psychotropami, to już wcześniej ustaliliśmy (znaczy w > innym > > wątku) > > > , nie? > > > > > > Si, si. To było ętelegętne nawiązanie, take męske :D > > > > Dostrzegłem przenikliwje tem żaluzjem. Kobieca intujicja :D > > Jakem facet, Cię szczelę zaraz za tom kobiecom! > Jest intuicja albo jej nie ma. Tak samo z logikom! > Siadaj, na jutro masz to napisać 500 razy! > :D > Kobiecym charakterem pisma? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 15:51 Pismem technicznym :P I nie przez kalkie! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 17:47 funny_game napisała: > Pismem technicznym :P > I nie przez kalkie! > Żaden PiS - men. Nawet techniczny. Jak nie przez kalkie, to może chociaż przez kalkutę :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tu moja fotka na golasa 17.04.08, 12:15 Biednego kalkutę chcesz wykorzystać???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:10 funny_game napisała: > Wystarczy wcisnąć F13 i przytrzymać okiem CapsLocka i moja goła też > wyskoczy! ta na maila była lepsza ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:20 Qrde, mnie siem przypomniało, że Ci chyba jeszcze takom jednom muszę wysłać... Żeby dopełnić obrazu :D I żeby ten gmach cnót poszedł był się wiesz co na całego :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:22 To będzie z serii: damy polskie :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:22 a jak nie damy, to siedzimy w domu? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: nooo kochana! 16.04.08, 14:35 Ale zobacz, jaka ja przyjazna jestem, frontem do obiektywu tym, co mam w sobie najlepsze :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nooo kochana! 16.04.08, 14:47 no to mówię, że fajna butelka ;P bwahahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: nooo kochana! 16.04.08, 14:59 Kurfeczka macziczka, no :DDD Chciałam Ci pokazać, że ja nie zawsze taka grzeczna jak tu, a ta się naigrawa! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:49 funny_game napisała: > To będzie z serii: damy polskie :D > Damy, ale za co??? :) "Co nam obca przemoc wzięła, szablą odbierzemy" - a tu damy :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 15:00 Nie damy za nic, bośmy stworzenia słodkie, niewinne i akuratne :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 15:11 funny_game napisała: > Nie damy za nic, bośmy stworzenia słodkie, niewinne i akuratne :D > No ale pisało "damy polskie" :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 15:15 Ale weź poprawkie na to, że to ja pisałam, a nie Wałęsa :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 15:24 funny_game napisała: > Ale weź poprawkie na to, że to ja pisałam, a nie Wałęsa :D > No, ale Prezydent to chyba najmondżejszy z Nas, nie? Wiec chyba się powinniśmy dostosunkować? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 15:34 To ja te damy polskie wycofuję. To była seria: jak bogaci się bawią :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 15:37 funny_game napisała: > To ja te damy polskie wycofuję. > To była seria: jak bogaci się bawią :D > Nooooooo A kto bogatemu zabroni (albo zabronuje - nie wiem dokładnie) ŁD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 15:45 funny_game napisała: > Święty Franciszek ;))) > Świetny Franciszek. To mi się z "Bykiem" kojarzy :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 17:49 funny_game napisała: > O, a mi nie, dlaczego? > www.culture.pl/pl/culture/artykuly/os_starowieyski_franciszek A teraz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tu moja fotka na golasa 17.04.08, 12:20 <wali czolkiem w biureczko bo jest glupiutka> Ja od razu pomyślałam o "Wściekłym Byku" i dlatego nie miałam skojarzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:22 A ja Twojej foty z tego co pamietam nie mam. To mi tez mozesz wyslac. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:36 Z tego, co pamiętam, to nie zamierzam Ci przesyłać mojej fotki :) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:39 > Z tego, co pamiętam, to nie zamierzam Ci przesyłać mojej fotki :) Nie. to chodzilo o siura albo jeszcze innego stwora.. ale na pewno nie o mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:23 Nic nie wcisnę, bo nie jestem pewna co zrobiłoby wieksze spustoszenie. Wciśnięcie tej kombinacji klawiszy, czy zobaczenie cię na golasa. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:24 A ja jestem ciekawa. Naciskam! (żegnaj, świecie...) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:27 > Nic nie wcisnę, bo nie jestem pewna co zrobiłoby wieksze > spustoszenie. Wciśnięcie tej kombinacji klawiszy, czy zobaczenie cię > na golasa. ;P zaryzykuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:33 Do czego służy altF4 to wiem. Ale tej drugiej opcji nie chciałabym doświadczyć. ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: A tu moja fotka na golasa 16.04.08, 14:37 Ej, a ja nie wiedziałam ;D Jeszcze naciskam prawy ctrl zamiast altu i się dziwię, dlaczego nie działa :P Ot, blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś