lampka_nocna5 10.05.08, 19:08 się zaręczyłam. I co Wy na to????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 19:09 lampka_nocna5 napisała: > się zaręczyłam. I co Wy na to????????? To dobra czy zła wiadomość?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nocna5 Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 19:12 ja jestem max happy bo po ostatnich burzach i awanturach rozumiem, że to był ostatni test czy ja to jestem TA. Qrde, niech ktoś mi pogratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 19:14 lampka_nocna5 napisała: >. Qrde, niech ktoś mi > pogratuluje Nic z tego :) Kobietom się nie gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 19:16 Znaczy się przetestował cię jak Volkwagena czy to aby TEN ? Lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 19:24 zeberdee24 napisał: > Znaczy się przetestował cię jak Volkwagena czy to aby TEN ? Lipa. No właśnie. Co to za testowanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 19:09 Chyba powinnaś kierować się zdaniem ze swojej sygnaturki. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 19:12 qw994 napisała: > Chyba powinnaś kierować się zdaniem ze swojej sygnaturki. O, też prawda. Nawet lepsza od mojej, bo krótsza. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 19:11 gratuluje,kiedy slub? Tylko nie pisz, ze jeszcze nie planujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Póki co... 10.05.08, 19:11 lampka_nocna5 napisała: > się zaręczyłam. I co Wy na to????????? Mnie póki co jest to dość obojętne. Może sprecyzuj, czy zamierzasz mieć pięcioro dzieci, czy będziesz zdradzać męża z jego kochankami (dowolnej płci), albo może powiedz że jesteś gejem. To jakoś się ustosunkujemy. A na razie nam to zwisa. Przynajmniej mojej części nas. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nocna5 Re: Póki co... 10.05.08, 19:13 chciałam się tylko podzielić szczęściem Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Póki co... 10.05.08, 19:16 lampka_nocna5 napisała: > chciałam się tylko podzielić szczęściem No ale tutaj wszyscy się tylko wyśmiewają. ;) A na poważnie, to gratulacje i wszystkiego dobrego! Buźka. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 19:11 lampka_nocna5 napisała: > się zaręczyłam. I co Wy na to????????? Gratulacje dla narzeczonego, wiele szczęscia dla Was. BTW (to nie do Ciebie, tylko tak mi się przyponiało..), wiecei,że kobiecie NIGDY się nie gratuluje zaręczyn lub wyjścia za mąż? Bo gratuluje się osiągnieć i sukcesów,a tradycyjnie mężczyzna zdobywał kobiete i o nią zabiegał, więc gratulacja dla pani, były sugestią, że polowałą na męża;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 19:13 rosa_de_vratislavia napisała: > BTW (to nie do Ciebie, tylko tak mi się przyponiało..), wiecei,że > kobiecie NIGDY się nie gratuluje zaręczyn lub wyjścia za mąż? > Bo gratuluje się osiągnieć i sukcesów,a tradycyjnie mężczyzna > zdobywał kobiete i o nią zabiegał, więc gratulacja dla pani, były > sugestią, że polowałą na męża;-) ???? jakies zrodlo tej teorii? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 19:16 iberia.pl napisała: tradycyjnie mężczyzna > > zdobywał kobiete i o nią zabiegał, więc gratulacja dla pani, były > > sugestią, że polowałą na męża;-) > > > ???? jakies zrodlo tej teorii? Internetowe? Nie będę szukać, bo nawet nie wiem jak... Wyczytałam to w jakimś nobliwym, starym podręczniku savoir- vivre'u.Jak znajdę tytuł, na pewno podam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lobuz.z1 autorstwo nieistotne 10.05.08, 20:05 Prawdziwa madrosc polega na dobraniu tekstu przeslania. A autorstwo to sprawa poboczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 19:23 Gratuluję. A Ty jemu się oświadczyłaś czy on Tobie? Jeśli to drugie, to gdzie znalazłaś takiego dinozaura? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nocna5 Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 19:28 a to on mnie się oświadczył. Człowiek, który z zasadą "nigdy żadnego ślubu" oświadczył się kobiecie z zasadą "nigdy żadnego ślubu". I się zgodziłam... Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 19:29 :) hm to miłe, bardzo miłe :) zaskoczył Cię, czy spodziewałaś się tego? Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nocna5 Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 19:38 były jakieś ogólne rozmowy na ten temat, ale do końca nie mogłam uwierzyć, że to jednak prawda, jakoś tak nierealne to było po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 19:58 lampka_nocna5 napisała: > były jakieś ogólne rozmowy na ten temat, ale do końca nie mogłam > uwierzyć, że to jednak prawda, "to był ostatni test czy ja to jestem TA" A jak Cię testował? Miał jakieś wątpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nocna5 Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 20:04 Miał wątpliwości, jak każdy, kto podejmuje poważne decyzje na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 19:52 Moje kondolencje. Żarutję.Wszystkeigo najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nocna5 Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 20:05 zmroziłaś mnie dopóki nie doczytałam do końca :- )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: a ja wczoraj.... 10.05.08, 20:12 Nie, no, ja nie z tych, co "ja tak myślę, więc inni też muszą" ;) Odpowiedz Link Zgłoś