menk.a Re: głowa boli...:(( 09.07.08, 09:40 polla.k napisała: > POMOCY!!! :(( Podobno zawsze boli najsłabszy organ. Mnie jak ząb bolał to wyrwałam.:PPP Weź ibuprom, ibum czy inny jakiś aleve. Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: głowa boli...:(( 09.07.08, 09:48 menk.a napisała: > polla.k napisała: > > > POMOCY!!! :(( > > Podobno zawsze boli najsłabszy organ. Mnie jak ząb bolał to > wyrwałam.:PPP > No to teraz mi koleżako dowaliłaś... wzięłam, nie działa...:( a nie mam już ketonalu, buuu Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: głowa boli...:(( 09.07.08, 10:06 Moja zaprzyjaźniona pani w aptece sprzeda mi bez recepty, ale dopiero po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
myoptic Re: głowa boli...:(( 09.07.08, 09:41 ja robie tak, 2 tabletki ibuprofenu, inhalacje, klade sie do lozka, musze miec ciemno, do tego biore taki poreczny masazer i masuje glowe. i przechodzi, a miewam silne migreny na maxa, czasem przyoloze kostke lodu jak nie wytrzumuje. a tak wogole powinnac jesc duzo owocow ktore zawieraja wit C, powaznie. ja prawie wyleczylam sie z migren dzieki temu ze jadlam vit c, czy to sok z cytryny czy acerola takie tabletki do ssania o dobrym smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: głowa boli...:(( 09.07.08, 09:43 tak, na migreny najlepsza siła umysłu i placebo, jak widać na załączonym przykładzie. Też się prawie wyleczyłam z migren, jak sobie uświadomiłam, że leczy je się profilaktycznie środkami uspokajającymi. Dałam na luz i już. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: głowa boli...:(( 09.07.08, 09:44 Ostatnio pomógł mi ibuprom i natarcie skroni amolem. Kontik pisał też coś o ziołowych plastrach (migren patch?), alem ich w aptece nie ustrzeliła mojej. Odpowiedz Link Zgłoś