Gość: aa IP: *.dip.t-dialin.net 01.10.03, 00:53 na lewym oku .na dolne powiec w rogu zrobil mi sie guzek..to boli..co to jest????????kolezanka mowi ze to JECZMIEN-??? pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Dziwni sa ludzie doprawdy dziwni..... IP: *.ath.spark.net.gr 01.10.03, 08:20 Nie uwazasz, ze powinnas isc do okulisty, a nie zadawac takie idiotyczne pytania na forum KOBIETA? Moze juz lepiej na Spoleczenstwo, albo Auto moto? Skad forumowicze maja wiedziec co Ci sie zrobilo na tej powiece. Odpowiedz Link Zgłoś
leeshy Re: MOJE OKO-pomocy 01.10.03, 08:37 Spotkajmy sie dzisiaj o godz. 17:00. Obejrze oko, zbadam piersi, sprawdze czy nie masz nadzerki, kaze kaszlnac i pukne w kolano. To powinno rzucic nieco swiatla na sprawe tego tajemniczego guzka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa ??? IP: *.dip.t-dialin.net 01.10.03, 17:02 ze co? piszecie tu o cipach , dupach, penisach a jestes zbulwersowana z powodu oka???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przesadna Re: MOJE OKO-pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 17:42 Gość portalu: aa napisał(a): > na lewym oku .na dolne powiec w rogu zrobil mi sie guzek..to boli..co to > jest????????kolezanka mowi ze to JECZMIEN-??? pomocy to nie zart: przetrzyj oko złota obraczka (nie qwiem dlaczego ale jesli to jeczmien to zadziala - to sposob babciny ale lepiej wyprobowac to niz chodzic z czyms takim na oku) Napisz ci ci pomogło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: MOJE OKO-pomocy IP: 2.4.STABLE* / *.4web.pl 01.10.03, 18:26 może to być jęczmień albo gradówka koniecznie idź do okulisty on przepisze leki lub skieruje na zabieg możesz robić ciepłe okłady na to miejsce, nacierać oxykortem i faktycznie ta obrączka czasami pomaga ale nie zostawiaj tego tak idź do okulisty KONIECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: MOJE OKO-pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 19:09 Ja tez tak kiedys mialam, nie mialam czasu nigdzie chodzic, wycisnelam jak pryszcza i przeszlo. Odpowiedz Link Zgłoś