oposka 28.08.08, 15:05 no własnie tak ze 3 kg hmm to dużo czy nie dużo ? a wszystko przez ten urlop wcinałam to i owo i ... tak mi juz zostało i na pewno nie zejdzie :D Odchudzać się czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tora83 Re: utyłam ... ;o) 28.08.08, 15:10 oposka napisała: > no własnie tak ze 3 kg hmm to dużo czy nie dużo ? > a wszystko przez ten urlop wcinałam to i owo i ... > tak mi juz zostało i na pewno nie zejdzie :D > Odchudzać się czy nie ? Eee tam, chrzan to, ciastek sie najedz :D Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: utyłam ... ;o) 28.08.08, 15:29 oposka napisała: > e po ciastkach mnie ... mdli ;-) Czekolady sie najedz :D Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: utyłam ... ;o) 28.08.08, 15:32 ooo to to właśnie to jest to :D MNIAM :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Re: utyłam ... ;o) 28.08.08, 15:21 Piernicz odchudzanie,niedługo zima, to w katanie nie widac tłuszczu,heheh..a i tak zimą jeszcze przybierzesz,to po co teraz się katowac..zaczniesz za rok.Tylko nie przesadz z obżarstwem,bo zmiłuj się nie będzie i do przyszłego lata nie zrzucisz cielska Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: utyłam ... ;o) 28.08.08, 15:29 no właśnie jak już utyję tak z 5 kg to dopiero katastrofa w ciuchy nie wleze więc chyba trzeba uważać hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Re: utyłam ... ;o) 28.08.08, 15:38 No będziesz,będziesz..ale ta 5-ka szybko spada..z dwa miesiaki przed wiosną i będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś