bird-dogging 04.09.08, 21:56 czy ktoś ma pomysł na prezent urodzinowy dla 18letniej dziewczyny? ciocie mają pustkę w głowie. dziewczę jest bardzo rozsądne i fajne, nasz pech, że właściwie niczego jej w życiu nie brakuje. może ktoś ma jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieski_lisek Re: prezent na 18urodziny 04.09.08, 21:57 MP3, rower, wizyta w spa, biżuteria. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: prezent na 18urodziny 05.09.08, 07:37 może zamiast pieniędzy dosłownie ,można pójść do sklepu np. Reserved i za przykładowe 100 pln-a kupić bon podarunkowy na zakupy za w/w sumę. Minusem jest to ,że taki bon można zrealizować tylko w/w Reserved. Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: prezent na 18urodziny 04.09.08, 22:07 okropna jestem, ale na swoja 18stke zazyczylam sobie kase od wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: prezent na 18urodziny 05.09.08, 06:51 Może jakąś książkę? Ja akurat zawsze z takich prezentów się cieszę... Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: prezent na 18urodziny 05.09.08, 07:31 kasa na co jej nie chciane drobiazgi, sama spozytkuje odpowiednio sume :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabelkaf Re: prezent na 18urodziny 05.09.08, 08:15 Proponuje komplet srebnej biżuterii napewno sie jej spodoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
pani-pietruszka Re: prezent na 18urodziny 05.09.08, 11:11 Coś co by zapamiętała, co by jej się kojarzyło z wkroczeniem w dorosłość. Ja bardzo sobie szanuję własnoręcznie zrobione pomysłowe prezenty, może być coś takiego plus ewentualnie pieniądze, które wyda na co chce, bo jednak trudno utrafić w gust nastolatki. Albo jesli ma jakieś hobby to zafundować jej coś z tym związane albo zrealizować marzenie, np. opłacić kurs jakiś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamans Re: prezent na 18urodziny 09.09.08, 17:30 Spróbuj na www.takapaka.pl - to taki sklep właśnie z prezentami na 18 choć nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczek1887 Re: prezent na 18urodziny 09.09.08, 18:30 pieniadze :) z ubraniami mozesz nie trafić np w rozmiar a jak ma sobie sama wybierac przy tobie to pewnie bedzie jej głupio,z kosmetykami tak samo mozesz nie trafic a rozne duperele w stylu kartki i inne to dostanie od przyjaciół wiec po co.Pieniadze sie najlepiej sprawdza :) uwierz mi,mam 21 lat i na 18 dostałam kase,z tego co zebralam to m.in zaplacilam za kurs prawa jazdy. NO... moze,ze cie stac wykupic taki kurs (i ile dziewczyna chce na niego isc) to mozecie sie zlozyc ale lepiej jak sama wyda :) Odpowiedz Link Zgłoś